3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Můete mi poradit v jakém obchodě se dají sehnat korzety?? Takové ty klasické k ryflím. Kde jste třeba koupily vy?? Hlavně aby to byla normální prodejna kde je monost vyzkouení ne internetová prodejna. Stačí názvy obchodů. Předem vem děkuji.
Není tady
Ahoj, záleí odkud jsi
Není tady
Ahojte, hledám také prodejny s korzety, konkrétní značky triumph, nebo skiny, na netu jsem nala krásné, ráda bych si je vak před koupí vyzkouela a úplně super by bylo pokud byste mi poradili prodejnu kde tyto značky najdu za mení částky jako v jejich vlastních prodejnách. děkuji
Není tady
sedlklara napsal(a):
Ahojte, hledám také prodejny s korzety, konkrétní značky triumph, nebo skiny, na netu jsem nala krásné, ráda bych si je vak před koupí vyzkouela a úplně super by bylo pokud byste mi poradili prodejnu kde tyto značky najdu za mení částky jako v jejich vlastních prodejnách. děkuji
pokud nemá daleko freeport v hatích, tak tam najde i prodejnu skiny, mají tam slevy 30 - 70% na různé světové značky.
Není tady
Moji přátelé měl vdy rád horké styl.
http://www.evewholesale.com/Corsets-Bustiers-c1419.html
Není tady