Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 7. 2012 8:27

Suzie
♥♥♥♥---

Dárek manželovi ke stříbrné svatbě

Ahoj,

potřebovala bych poradit, co dát manželovi ke stříbrné svatbě, kterou budeme slavit za dva týdny.
Normálně moc neslavíme, ale mám takový pocit, že nějaký dárek chystá.

Napište mi prosím, co manželům dáváte vy. Jsem naprosto bez nápadu.

Díky.

Není tady

#2 30. 7. 2012 9:27

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dárek manželovi ke stříbrné svatbě

krásný nový ultrabook smile

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 30. 7. 2012 12:03

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Loni jsme měli stříbrnou svatbu,a už ani nevím,jestli jsem něco dostala,protože my to řešili několikadenním relaxem v Aquacity Poprad-je to tam moc supr a nic takovýho v čr neni.Něco podobného,ale jen podobného,je v Liberci a v Praze,ovšem ne s léčivou vodou a tak supr.Takže radím,vykašlete se na sbírání bebech a vyražte za skvělými zážitky,u nás z toho máme příjemnou každoroční podzimní tradici-welness;)

Není tady

#4 30. 7. 2012 12:46

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

já bych na nějakém slevovém portálu taky vybrala welness pobyt ( slevomat je dobrej)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#5 30. 7. 2012 12:50

majkafa
Host

My jsme s BM chodili v den našeho výročí na slavnostní oběd nebo večeři, podle aktuální situace a pracovní zaneprázdněnosti.
Také si myslím, že lepší, než nějaké materiální dárky, je společný pobyt na nějakém hezkém místě.

#6 30. 7. 2012 13:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A co když je pro pána nebo pro oba takováhle akce nezajímavá?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#7 30. 7. 2012 13:14

majkafa
Host

Tak si Susie vybere z těch návrhů, které jsou pro ni/ně zajímavé.

#8 30. 7. 2012 13:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak si Susie vybere z těch návrhů, které jsou pro ni/ně zajímavé.
Jo pardon... moje chyba... jsem si nějak nevšimla, že jich je tu přehršel http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#9 30. 7. 2012 13:44

Rybička
♥♥♥♥♥--

Heleno, vsak neco navrhni, aby toho tady bylo vic.

Taky se pridavam k wellness pobytu nebo laznim. Dobre jsou i madarske lazne. Neni tam pro nas draho, vody jsou mineralni a jeste se tam clovek za slusnou cenu poradne nadlabne. smile

Upravil(a) Rybička (30. 7. 2012 13:45)

Není tady

#10 30. 7. 2012 14:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby to neměl bejt pobyt někde, pak bych vybrala něco, o čem vím, že by si to partner moc přál, ale z nějakýho důvodu to nemá. Takže ne "dárek pro dárek", ale "dárek pro radost"... extra kousek do sbírky, prohlídku pivovaru s výkladem a ochutnávkou, nějakou vychytávku pro jeho hobby, která se mu třeba zdála drahá, jeden den strojvedoucím lokomotivy (na to a podobný dokonce existuje firma)... jenže ten dotaz je pro konkrétní návrhy příliš všeobecnej.

Není tady

#11 30. 7. 2012 14:04

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Rybička napsal(a):

Heleno, vsak neco navrhni, aby toho tady bylo vic.

Taky se pridavam k wellness pobytu nebo laznim. Dobre jsou i madarske lazne. Neni tam pro nas draho, vody jsou mineralni a jeste se tam clovek za slusnou cenu poradne nadlabne. smile

To jo,Maďarsko OK,ale příjemnější mnohem je jet jenom 3 hodiny na to Slovensko,než minim.6 hod do maďarska.
Ještě navíc od naší republiky je tam jedna nepříjemná zvláštnost - pořád v rádiu v autě hlásí,kde všude jsou hlídky,které měří,prostě tam člověk musí fakt dodržovat rychlost a přes města či dědiny je to pak hodně na dl.lokte.A totéž v Maďarksu - když jsme tam jeli,všude plno hlídek.Tak proto radši to Slovensko u nás.smile

Není tady

#12 30. 7. 2012 15:11

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

my většinou chodíme na nějakou lepší večeři, ale taky uvažuji o víkendovém prodlouženém pobytu, jinak je fajn dát nějaký zážitek..http://www.firmanazazitky.cz/

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#13 30. 7. 2012 20:11

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

laminanonte napsal(a):

my většinou chodíme na nějakou lepší večeři, ale taky uvažuji o víkendovém prodlouženém pobytu, jinak je fajn dát nějaký zážitek..http://www.firmanazazitky.cz/

toto když slyším dost často v autě-mají masívní reklamu např.v rádiu,tak se mi otevírá kudla v žaludku:mad:
Ale proti gustu žádný dišputát,to jen tak na okraj,jak to vnímám já tyhlencty firmy na zážitky;)

Není tady

#14 31. 7. 2012 11:31

Suzie
♥♥♥♥---

Díky moc za nápady, tu večeři určitě uskutečníme, manžel je poměrně žravý, takže asi nějaký steakhouse.

Ještě bych chtěla nějaké překvápko, wellness pobyt by se mi líbil, leč máme malý penzion a teď v sezoně si nemůžeme dovolit odjet. Vlastně ani v mimosezoně ne, protože jsme na to sami s uklízečkou, holt krize.
Na dovču jezdíme každý sám, což ale není tak špatné, protože si od sebe odpočineme.

Pro upřesnění je manžel rybář /ale vybaveního má mraky, protože každý rybář se nechá zblbnout reklamou, která mu slibuje obrovský úlovek/. Na ryby do Norska jezdí každý rok, takže tenhle dárek si naděluje sám.
Zajímá ho všechna technika, jezdí na kole, chodí do posilovny.

Loni jsem mu dala k narozkám kryosaunu, která se mu moc líbila.

Myslela jsem něco jako připomenutí těch 25 let. Teda jen toho dobrého, na to špatné je lepší zapomenout.
Nemusí to být nic drahého.

Těším se na vaše další nápady, sázejte sem, co vás napadne - vždycky se najde nějaká inspirace.

Není tady

#15 31. 7. 2012 12:08

majkafa
Host

V tom případě mě napadá fotoalbum nebo fotokniha vašich společných let. Ale to by spíš byl asi dárek pro oba.

#16 31. 7. 2012 12:09

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#17 31. 7. 2012 12:54

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Suzie napsal(a):

Pro upřesnění je manžel rybář

akvárium lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#18 31. 7. 2012 12:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Suzie napsal(a):

Zajímá ho všechna technika

co elektronická čtečka knih jestli čte? Mám ji asi rok a jsem moc spokojená.

Strach je malá smrt...

Není tady

#19 31. 7. 2012 13:18

Rybička
♥♥♥♥♥--

Ještě bych chtěla nějaké překvápko, wellness pobyt by se mi líbil, leč máme malý penzion a teď v sezoně si nemůžeme dovolit odjet. Vlastně ani v mimosezoně ne, protože jsme na to sami s uklízečkou, holt krize.
Na dovču jezdíme každý sám, což ale není tak špatné, protože si od sebe odpočineme.

Tak to by asi opravdu největší překvápko bylo, kdyby to za Vás aspoň na prodloužený víkend někdo spolehlivý vzal a byli jste zase jednou na dovolené společně. Nebo to na chvilku (pár dní) halt zavřeli... Nemůžete si to opravdu vůbec dovolit? Však byste si to zasloužili a jako připomenutí společných let mi příjemná společná dovolená po letech připadá ideální. Ale chápu, že někdy to prostě nejde.

Není tady

#20 31. 7. 2012 14:05

Suzie
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

V tom případě mě napadá fotoalbum nebo fotokniha vašich společných let. Ale to by spíš byl asi dárek pro oba.

To je dobrý nápad - ve photoshopu se dají udělat i koláže a pak to nechat vytisknout. Zkusím, jestli to stihnu, čas se krátí a fotek je neurekom.

Není tady

#21 31. 7. 2012 14:06

Suzie
♥♥♥♥---

Bety napsal(a):

Suzie napsal(a):

Pro upřesnění je manžel rybář

akvárium lol

tummenupp

Není tady

#22 31. 7. 2012 14:10

Suzie
♥♥♥♥---

Bety napsal(a):

Suzie napsal(a):

Zajímá ho všechna technika

co elektronická čtečka knih jestli čte? Mám ji asi rok a jsem moc spokojená.

Tak tu bohužel má.

Sakra, co koupit chlapovi, který má všechno - i psa.
A zrovna před chvílí se chlubil, že už pro mě má dárek a vypadal se sebou spokojený. Už teď se děsím, co to bude. Ale snaha se cení, protože vím, jak nenávidí vybírání a nakupování dárků.

Není tady

#23 31. 7. 2012 14:43

Rybička
♥♥♥♥♥--

Nevím, jak moc jezdí na kole, ale můj manžel si třeba moc přeje Cerevellum. Je to něco jako tachometr s kamerou, která snímá prostor za Tebou a přehrává Ti ho na řídítkách (jestli jsem to dobře pochopila), dokonce to i nahrává. Kvůli bezpečnosti je to super, protože auto za sebou kolikrát neslyšíš. Začalo se to prodávat až teď, takže to Tvůj muž asi určitě nemá. smile Nevím, kolik do toho chceš investovat a kolik máš času. Na jejich českých stránkách se totiž píše, že prodej začne koncem července, ale zapisuješ se tam teprve k  předobjednání. Cenu jsem někde viděla 5000,-, ale nejsem si jistá, teď to nemůžu nikde najít. Možná když zahledáš, tak to někde najdeš, já už teď musím běžet.

Není tady

#24 31. 7. 2012 15:30

annie
♥♥♥♥♥♥-

Stejně je hezké číst, že i po tolika společných letech chcete jeden druhého překvapit a těšíte se na dárek od toho druhého.
Opravdu se mi to moc líbí, je to příjemné téma. wink
Jsem moc zvědavá, co manžel vymyslel - jestli se teda s náma podělíš. tongue

Není tady

#25 31. 7. 2012 15:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rybička napsal(a):

Tak to by asi opravdu největší překvápko bylo, kdyby to za Vás aspoň na prodloužený víkend někdo spolehlivý vzal a byli jste zase jednou na dovolené společně. Nebo to na chvilku (pár dní) halt zavřeli... Nemůžete si to opravdu vůbec dovolit? Však byste si to zasloužili a jako připomenutí společných let mi příjemná společná dovolená po letech připadá ideální. Ale chápu, že někdy to prostě nejde.

vava já nevěřím vlastním očím roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí