6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, ja jdu dneska trochu pesimisticky, u nas to zacina fakt blede vypadat s mlikem, za noc jsem musela dvakrat dokrmit a ted rano taky . Pritom se hrozne snazim, piju kojici caje, caro, hodne vody, no proste vsechno. Co uz mam delat?? Pred obedem si zkusim vzit homeopatika, snad to zabere.
Keks at se brzy uzdravite, tyhle podzimni vlhka jsou hrozny.
Není tady
Heli, mne to taky neslo u maleho,ale laktacni hovorila, pri kojeni si dat ma prsa teply obklad, pred kojenim si dat teplou sprchu a v ni vymasirovat prsa,jakoby tahas ruce smerem k bradavce, tak si mliko posouvas,2-3 l tekutin,vzdy mit hrnek tepleho napoje(0,5l) pri kojeni u sebe a prikladat a prikladat, ja jsem v noci dokonce 2x vstala a odsavala jsem, nebot v noci se to tvori nejvice a celkem to slo,ale pak se maly uz nechtel prisavat,takze jsme to ukoncili a ver tomu, ze nebudes o nic horsi,kdyz kojeni nepujde, nas maly vyrostl na umelem mliku a jaky je z nej zbojnik, se dodnes divim a nemocny nebyl.
Holky tehulky, jo mame to zapar, ja vim,ale zacina to byt cimdal namahavejsi a me trapi kazdy vecer uplne tvrde bricho,nesnesitelne a mimino asi na neco tlaci,protoze me hrozne boli vnitrni strana praveho stehna, taky si na me stezuje manzel, ze jsem nevrla.Kdo by nebyl s tim kotlem pred sebou(mam 160cm, tak vypadam legracne) a v nem neposedne mimino, co snad ani nespi.No zkusim umyt okna,dat si koupel a nabrat nejak silu na porod.rehabku jsem ukoncila, nejak jsem to uz nezvladala logisticky a tvar je uz dobra s mirnymi odchylkami.Takze uz jen cekam az to prijde,ale jak to poznam,kdyz mi nepraskne voda.
Holky maminky, mate vsechny krasne a uzasne deticky a verim, ze se vse srovna a uz se tesim, az ze mne bude dvojnasobna mamka, budu klidnejsi,kdyz budu mit prcka v postylce.
Holky prosim Vas,co to muze byt, kdyz jsem celou noc prochodila na zachod curat a do toho jsem vychlastala asi 4l vody(za noc asi 2l) a zizen mam prisernou, pila bych porad..Zizen je silena.Sucho v puse a tak.
Není tady
Heli, to mě mrzí, ale nevě hlavu, pokud to nedopadne dobře. Já mám taky někdy sto chutí s kojením seknout, i kdy mlíka mám snad dost, ale malá pije hodně často, někdy musím dokrmit, protoe je schopná vyahnout dvě velké dávky hodinu po sobě... V noci se ale zase tolik nebudí, ale vybírá si to pak přes den. Jak píe Ledí, UM není ádná prohra - je to hodnotná náhrada a v lecčems snaí - bude mít přehled o tom, kolik Lexík vypil, pěkně se mu zaplní bříko a bude pěkně spinkat. A ty si odpočine, nebude se stresovat a bude mít víc času na sebe a na Tobíska.
Holky, udělám nový chlívek, ale a později, teď musím připravit večeři. No připravit - budu jíst jen já, protoe mladý pán (manel) je stále uraen a u dva dny se nevrátil domů (přespává ve své kanceláři svojí firmy, co je vlastně normální byt, je tam i koupelna a vechno, abyste si nemysleli, e mu snad toleruju přespávání u někoho cizího ). Ale já se ho doproovat nebudu. Byl to on, kdo se choval hnusně, tak čekám omluvu - no asi se nedočkám. Tchýně ho samozřejmě brání, jak jinak, miláčka svojeho synáčka. Nechci se s ní hádat, protoe místo něj hlídala v pondělí Julinku a zachránila tak situaci.
Upravil(a) Sakura (7. 11. 2012 11:56)
Není tady
Holky diky, jste hodny. Ledi obklady vyzkousim, to jsem jeste nedelala. Me na tom nejvic stve, ze manzel na me tlaci, at hlavne plne kojim a mam pocit, ze se mu zda, ze pro to nedelam dost. Navic o vikendu prijede tchyne a to bude taky masaz., ze flaska je zlo. Jenze u druhyho ditete uz to nejde kojit cely noce, protoze rano musite mit taky energii na prvni dite, ktery nezajima, ze jste nevyspaly. Ach jo, ty nervy mi samozrejme taky neprispivaji, ale fakt nedokazu byt v pohode, kdyz mi nejblizsi naznacuje, ze jsem spatna matka .
Saku snad to manzela brzy prejde, po dvou dnech uz by mohl byt vyvztekany.
Není tady
Saku, s tema chlapama je kriz, jesitnost sama.Boze,kdy jim dojde, ze je treba nekdy uznat svoji chybu.Drzim pesti,aby mu to doslo, vzdyt je to dospely clovek a otec.Ja bych asi byla uz dost ostra, sice te neznam,ale zda se mi, ze mas celkem uzasnou povahu, ja jsem bourlivak, potrebuji vzdy vycistit vzduch.Mas muj obdiv.
Heli,jak pise Saku, i UM je reseni, ja mela maleho desne hladoveho, uz z porodky sel s 90ml na jednu davku, to jsem nemohla utahnout bez dokrmu.
Není tady
Teda Saku, ach jo... Tak přeju, a se to u vás brzy zpraví...ti chlapi jsou někdy straní sobci....
Ledí, moná miminko tlačí na močák...jetě mě napadl zánět močáku nebo dokonce ledvin, ale nechci tě strait...snad to nic nebude a patří to k tomu závěru těhotenství...
Heli, s kojením neporadím...holky u napsaly ve, nám v porodnici radily i ty obklady i to ostatní, co tu ji bylo řečeno....ale já nejsem zrovna vhodný člověk na dávání rad ohledně kojení, protoe jsem Jona kojila jen 6 týdnů a mléko se prostě netvořilo a netvořilo, tak jsme to zabalili...navíc mě to dost stresovalo, Jonáek byl íleně nervózní (asi hlady a vycítil to i ze mě) a jakmile jsme přeli zcela na UM, tak jsem se já i on zklidnili...kdybych od samého začátku nepřikmovala lahvičkou, tak jsme v porodnci snad do dneka...a má pediatrička mi říkala - raději spokojená maminka se spokojeným dítětem na UM, ne kojení za kadou cenu...a navíc, ty jetě s kojením nekončí, ale jen dokrmuje, take bych to fakt neřeila, třeba přítí týden to zase bude OK....chápu, e ta masá okolí ohledně kojení je ílená, taky jsem to pak zaila a bylo mi to líto, ale prostě kdy to nejde, tak to nejde a můeme se stavět na hlavu...teď to neřeím, buď to půjde a budu ráda, nebo to nepůjde a nebudu se kvůli tomu hrotit, protoe jsem si u Jonáka uila ohledně toho opravdu dost....a okolí a si říká, co chce, kdo to nezail, tak fakt nepochopí......rozhodně nejsi proto patná matka....tyhle řeči mám teda "ráda"... vyprdni se na to, i kdy se to lehko řekne, ale hůř dělá...vdy jsou horí věci na světě, ne přikrmovat dítě UM...
Upravil(a) keks (7. 11. 2012 13:05)
Není tady
Keks, nestras ma za sebou dve ledvinove koliky,tak treti bych nedala.Asi to bude miminem, protoze uz muzu spat na zadech a mimino ma pr... tesne nad pupkem,tak muzu dychat a oddechnou si i moje kycle. No a to piti, jen jestli si ta mala potvurka v brisku nechce udelat vice vody v tom brisnim inkubatoru,ab mohla plavat jak se ji zachce
No ja se jdu odkulit na prochajdu se psem,to bude tempo, jak duchodce.
Keks ohledne UM jsi to hezky napsala,taky jsme to tak mela a sice vycitky byli,ale videla jsem spokojene napane mimino a ja byla pak uz vice v klidu.Kojeni hrotit nebudu, holt nemam mlikarny vyvinute na tak upapane mimino,tak zaplatpanbuh za UM.
Není tady
Ledi, já tě vůbec nechtěla strait... věřím, e dnes u je to v pořádku a prostě ty uváděné neduhy patří k tomu těhotenství...vak sis uila a uívá svoje...
Jo a myslím, e porod fakt poná, a nastane...i kdy nepraskne voda...neznám nikoho, kdo by to nepoznal...
Upravil(a) keks (7. 11. 2012 14:30)
Není tady
Holky,kdy tak chodi materska?
Není tady
Nový chlívek je připravený.
Není tady