19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Kdo 3-letému a 5-letému dítěti namluvil to o cizím chlapovi? Z vlastní hlavy to neměly.
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
mě zaklepat na dveře dítě v nejlepím tak je PO nejlepím. Take bych vstala, hodila na sebe upan a la podepsat. Jinak je opravdu divné, e o svém manelovi mluví v souvislosti s dětmi jako o cizím chlapovi
Pro deti cizi chlap.
Prd, ja som nevlastná matka a nevl. syn ma síce oslovuje menom, ale vyhlásil, e som jediná mama, akú si kedy pamätá... A tak to proste je. Nebolo to tak vdy, muslei sme si na seba zvyka, zíva sa (mne to mono robilo väčie problémy ako jemu, on bol tád, e je "enská v rodine"), ale postupne ten vzah vznikol. Pokrvná matka fungovala ako matka len prvých 7 mesiacov, take si ju proste nepamätá. Stretol ju v dospelosti a povedal, e to je "cudzia, divná ena" a e je rád, e to tak je a ostane.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Katerino me se stalo neco podobneho,ale dceri bylo v te dobe 15 let.Dcera byla se svou kamaradkou venku a chtela ji ukazat fotky co ma nafocene na fotaku,ale fotak byl v obyvaku kde jsem spala ja s pritelem.Byli jsme take skoro v nejlepsim,kdyz dcera stala za dverma a,uz z dalky volala,ze si jde pro fotak a hned nasledne vesla.My to nastesti ve vterine stacily ukoncit.Bylo tenkrat mozna 22 hodin.
Pritel byl vztekli a po odjezdu me potom napsal sms-ku kterou jestli chci muzu dat preciist dceri.Ta sms byla dost hnusna a zarazilo me,ze napsal jestli se to jeste priste stane a mama te nesereze serezu te ja.Podotykam,ze jsem s timto pritelem byla v zacatku vztahu.
Touto sms-kou me vztahy k nemu natolik ochladli,ze kratce na to jsem se s nim rozesla.Nechapal,ze se u nas neklepe.U nas se skutecne nikdy neklepalo,zila jsem jen s detma a pro deti.Doma,kdyz ja jsem byla dite se take neklepalo.
Tak to je základná chyba v programe, lebo takto potom môu vznika prúsery v budúcnosti - dcéra napríklad bude býva so svokrovcami a nebude vedie repektova súkromie.. nejde len o s.e.x., ale mne keby niekto vtrhol na WC (a e to bývalý a syn spočiatku robili - mali sme v kúpežni/WC plynový bojler a z bezpečnostných dôvodov nebol vo dverách kžúč a nezamykalo sa), tak som urobila taký tabarc, e sa NAUČILI repektova moje súkromie. Sorry, ale mám svoj osobný priestor, kam nepustím fakt nikoho - len tak sa cítim v bezpečí. A k súkromiu páru patrí aj právo neby ruení, prípadne by varovaní klopaním. Vy, respektíve deti, z toho ete môete ma v budúcnosti problémy. Klopa je proste základná úcta a slunos voči druhým.... voči komukožvek.
Není tady
sahleb napsal(a):
Aneri napsal(a):
Já mám také city mateřské větí jako ty samičí. Určitě bych přestala i v nejlepím a věnovala se synovi. Moná by to syn přeel Něvěřím, e v 10ti letech nevěděl, CO tam asi děláte. Dnes děti dospívají daleko dříve, i já jsem se divila, e puberta je kolem 10tého roku a dívenky ji sexují. Nepíe o vztazích děti versus nový partner. Kdyby děti viděly, e tě má nový partner rád, byl by ti oporou a ve bylo OK, moná by se nedoadoval vstupu do pokoje a obavy o tebe. Hlasité projevy při sexu jsou dle mého názoru hloupé a trapné pro okolí, obzvlátě v panelovém domě. Jak to mají jiné matky vysvětlovat svým dětem ? Proč musí vichni vědět, kdy souloím
. Zdá se mi to velmi
prostoduché. Musela jsem mnohokráte tlumit takové samičí projevy u sousedůZde musim reagova, mam ten pocit, ze jestli dite neco vi nebo tusi o sexu nema ansolutne nic spoloecneho s pubertou v deseti. Muze neco tusit, ale ze divenky v deseti letech sexuji je nesmysl.
Me manzel mel rad a stalo se mi neco obdobneho, to je takovy trapas, ze se na to hned tak nezapomene. At me ma rad nebo ne.
A nakonec na to vyrvavani pri sexu mam stejny nazor, je to strasne trapny. Mela jsem takovou sousedku, ta jecela pri kazdem tam a sem. Kterej chlap je tak blbej askoci na to....mno zda se mi, ze jich je hodne.
Hlasitos a intenzita prejavu j spontánna záleitos, teda zvykne by - a keď sa človek začne príli ovláda, spontánnos je v kýbli. Istee sa to mierne redukova dá, ale ak partneri bývajú v rodinnom dome, asi sa necítia nútení dáva si skaramentsky bacha...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Já to psala kvůli tomu, co se stalo. e je kluk načapal. Proto
A navíc, jsem psala,e se s manelem milujeme nejradi, kdy dítka nejsou doma. Protoe se maximálně dokáu uvolnit, není to ono, kdy jsou doma.jo, tak to my s exem taky byli rádi, kdy jsme byli doma sami. akorát, e jak na potvoru dost často někdo zvonil. soused, někdo se cpal na návtěvu atd
Potárka... svokra...
Není tady
sahleb, trapný je tvůj způsob psaní o "vyřvávání při sexu".
Klepání je pro mě také jedním se základních znaků sluného chování a úcty vůči druhému. Přijde mi normální zaklepat. Tak se chovám a tak se to ode mě mým příkladem naučily i mé děti. Mně přijde naopak nenormální a nevhodné neklepat a nerespektovat soukromí jiných.
Upravil(a) majkafa (31. 7. 2012 10:15)
sahleb napsal(a):
holcina napsal(a):
mě zaklepat na dveře dítě v nejlepím tak je PO nejlepím. Take bych vstala, hodila na sebe upan a la podepsat. Jinak je opravdu divné, e o svém manelovi mluví v souvislosti s dětmi jako o cizím chlapovi
Ona to napsala tak, jak ho pocituji deti. PRECE!!!!
No, kadopádne je to smutné, e deti povaujú mua, ktorého stretávajú 5 rokov, z toho čas u aj doma, za CUDZIEHO... Podža mňa to je na pováenie, za normu to fakt nepovaujem. Po takom čas eby pre mňa nebol úplne cudzí u ani len púhy spolubývajúci, s ktorým by sme sharovali byt...
Upravil(a) Selima (31. 7. 2012 10:21)
Není tady
sahleb napsal(a):
eremuruss
Pritel byl vztekli a po odjezdu me potom napsal sms-ku kterou jestli chci muzu dat preciist dceri.Ta sms byla dost hnusna a zarazilo me,[b napsal(a):ze napsal jestli se to jeste priste stane a mama te nesereze serezu te ja.[/b]
Touto sms-kou me vztahy k nemu natolik ochladli,ze kratce na to jsem se s nim rozesla.Nechapal,ze se u nas neklepe.U nas se skutecne nikdy neklepalo,zila jsem jen s detma a pro deti.Doma,kdyz ja jsem byla dite se take neklepalo.Na toho pritele mam jen sprosta slova, to je neuveritelnej.................
U nas se taky neklepalo. Nebylo proc, az pozdeji, okolo puberty...teda JA jsem klepala....
PS: pritel byl vzteklY
A deti nevychovanci. Podža mňa je hulvátstvo a primitivizmus vrthnú hocikam bez klopania a s presvedčením, e vetci omdlejú od naenia. U malých detí chápem, e to ete neovládajú, ale v 10 rokoch mi pripadá najvyí čas im to vysvetli. A odporúčala by som to aj naopak: klopa napríklad k puberákom, aby ich človek neprekvapil pri niečom "nedetskom"... Proste v istom veku sa diea stáva samostatnou osobnosou, ktorú treba repektova a nauči ju repektova aj druhých...
Není tady
majkafa napsal(a):
Klepání je pro mě také jedním se základních znaků sluného chování a úcty vůči druhému. Přijde mi normální zaklepat. Tak se chovám a tak se to ode mě mým příkladem naučily i mé děti. Mně přijde naopak nenormální a nevhodné neklepat a nerespektovat soukromí jiných.
Majkafo já tě tady tak čtu.... připadá mi to tvoje mentorování jako kdy si zapoměla jak děti jednají a přemýlí. Nebo jste to doma s dětmi měli taky tak dokonale zařízeno a vechno 100% dodrovali? Já si nepamatuju, e bychom na sebe doma při kadém vstupu někam klepali, to bychom se toti uklepali. Protoe po 3+1 jsme stále pobíhali jako termiti. Ale s přibývajícím věkem nás dětí se soukromí dodrovalo čím dál víc, jak ze strany rodičů tak dětí a moná to bylo i na úkor nějakého nepříjemného " vniknutí" do soukromého prostoru, ale to u si já nepamatuju. Tudí to na mě nezanechalo ádné následky, připadám si i tak vychovaná sluně.
Upravil(a) sasasa (1. 8. 2012 12:34)
Není tady
majkafa napsal(a):
sahleb, ty sis taky domů někoho přivedla. Myslím, e v té době jetě s tebou tvé děti bydlely. Řeilas tady sex s tím partnerem a své děti...
Nevodila jsem nikoho domu. Za to zadny muz nestoji. Kdyz teda byly deti mensi nebo v puberte. Tim padem jsem nic neresila a to vedome. Moje deti mely prednost.
Domu jsem si obcas vodila meho nastavajiciho, kdyz uz jsme vedeli, ze se budeme brat, jinak by tam nemel nikdo pristup. Mela jsem taky problem, deti se stykaji normane jak samy chteji s otcem a k memu nynejsimu manzelovi se chovaji slusne, ale vadi jim. Nevyhledavaji ho, rekli mi, ze jsem se nemela vdavat. Je pro ne cizi. A TOHLE RESPEKTUJI ZASE JA.
Jsem naprosto daleka nazoru, ze by ho mely nejak poslouchat. On jim nema absolutne co narizovat a a nikdy na to ani nepomyslel. Jedna s nimi jako s rovnymi lidmi. Hruzny priklad je ten pritel od Eremuruss, protoze se mu zrovna nepovedl orgasmus, mel za to, ze diteti ma narezat.
Ted nic neresim. Budu resit az se k nam pristehuje holcicka. Zatim cekame na vizum.
MMCH v nasem byte bylo normani mit dvere otevrene! my bydleli spolu. Zavirala jsem je u deti kdyz sly spat, pak si zaviraly samy. Ja jsem k nim nechodila a kdyz tak, jsem ZAKLEPALA popr, na ne zavolala. Moje dverebyly stale otevrene, mam to rada. mela jsem spojeny obyvak s loznici, mel pres 45m2, tak jsem nezavirala...Dneska taky ne.
K tomu rvani, me to vadi , kdyz nekdo dela neporadek od 23 do 04 hod. rano. ja jsem vstavala v 6:30 do prace. Uz jsem casto vubec neusla. Tak kdyz je to pro tebe trapny..........Nektery lidi rvou aby delali teatr. V po***rnu je to tak, ale ty zeny nemaji zadny orgasmus.
Upravil(a) sahleb (1. 8. 2012 13:18)
Není tady
agewa napsal(a):
sahleb napsal(a):
holcina napsal(a):
Pokud je to manel jejich matky tak by to cizí chlap být neměl. Pokud je, je něco patněCo je tady spatne? Pro deti je to proste cizi chlap, co zabral misto po tatinkovi. Ja si neumim predstavit, ze by si matka nekoho jednou provedla. Uplne ciziho a jeste by me rozkazoval. To bych asi zdrhla z domova co nejdriv.
tak to tvojí matku lituji.
Já měla nevlastního otce od svých 10let a vimni si - říkám OTCE. A rozhodně nelituji a z domu jsem nezdrhla.
Moji matku nemusislitovat,ona je stale vdana . Mimichodem muj otec je ten neuzasnejsi clovek na svete, je ohrome oblibeny a diky nemu jsem se seznamila se spustou vinikajicich lidi.
ja si to proste neumim predstavit, ze kdyz bych byla mala, v byte by bydlel nejaky cizi pan, ke kteremu nemam zadny vztah.
Není tady
sasasa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Klepání je pro mě také jedním se základních znaků sluného chování a úcty vůči druhému. Přijde mi normální zaklepat. Tak se chovám a tak se to ode mě mým příkladem naučily i mé děti. Mně přijde naopak nenormální a nevhodné neklepat a nerespektovat soukromí jiných.Majkafo já tě tady tak čtu.... připadá mi to tvoje mentorování jako kdy si zapoměla jak děti jednají a přemýlí. Nebo jste to doma s dětmi měli taky tak dokonale zařízeno a vechno 100% dodrovali? Já si nepamatuju, e bychom na sebe doma při kadém vstupu někam klepali, to bychom se toti uklepali. Protoe po 3+1 jsme stále pobíhali jako termiti. Ale s přibývajícím věkem nás dětí se soukromí dodrovalo čím dál víc, jak ze strany rodičů tak dětí a moná to bylo i na úkor nějakého nepříjemného " vniknutí" do soukromého prostoru, ale to u si já nepamatuju. Tudí to na mě nezanechalo ádné následky, připadám si i tak vychovaná sluně.
majkafa tu podle mně nemluvila o tom, klepat kamkoliv člověk vleze. asi neklepe na dveře obýváku, pokud má lonici a obývák u vás funguje jako prostor společný. ale třeba na dveře lonice ano, nebo na dveře pokoje děcek, vůbec od určitýho věku.
Není tady
sahleb napsal(a):
majkafa napsal(a):
sahleb, ty sis taky domů někoho přivedla. Myslím, e v té době jetě s tebou tvé děti bydlely. Řeilas tady sex s tím partnerem a své děti...
Nevodila jsem nikoho domu. Za to zadny muz nestoji. Kdyz teda byly deti mensi nebo v puberte. Tim padem jsem nic neresila a to vedome. Moje deti mely prednost.
Domu jsem si obcas vodila meho nastavajiciho, kdyz uz jsme vedeli, ze se budeme brat, jinak by tam nemel nikdo pristup. Mela jsem taky problem, deti se stykaji normane jak samy chteji s otcem a k memu nynejsimu manzelovi se chovaji slusne, ale vadi jim. Nevyhledavaji ho, rekli mi, ze jsem se nemela vdavat. Je pro ne cizi. A TOHLE RESPEKTUJI ZASE JA.
Jsem naprosto daleka nazoru, ze by ho mely nejak poslouchat. On jim nema absolutne co narizovat a a nikdy na to ani nepomyslel. Jedna s nimi jako s rovnymi lidmi. Hruzny priklad je ten pritel od Eremuruss, protoze se mu zrovna nepovedl orgasmus, mel za to, ze diteti ma narezat.
Ted nic neresim. Budu resit az se k nam pristehuje holcicka. Zatim cekame na vizum.
MMCH v nasem byte bylo normani mit dvere otevrene! my bydleli spolu. Zavirala jsem je u deti kdyz sly spat, pak si zaviraly samy. Ja jsem k nim nechodila a kdyz tak, jsem ZAKLEPALA popr, na ne zavolala. Moje dverebyly stale otevrene, mam to rada. mela jsem spojeny obyvak s loznici, mel pres 45m2, tak jsem nezavirala...Dneska taky ne.
K tomu rvani, me to vadi , kdyz nekdo dela neporadek od 23 do 04 hod. rano. ja jsem vstavala v 6:30 do prace. Uz jsem casto vubec neusla. Tak kdyz je to pro tebe trapny..........Nektery lidi rvou aby delali teatr. V po***rnu je to tak, ale ty zeny nemaji zadny orgasmus.
ale pomáhat ti je ivit je v pořádku?
Není tady
sahleb napsal(a):
agewa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Co je tady spatne? Pro deti je to proste cizi chlap, co zabral misto po tatinkovi. Ja si neumim predstavit, ze by si matka nekoho jednou provedla. Uplne ciziho a jeste by me rozkazoval. To bych asi zdrhla z domova co nejdriv.tak to tvojí matku lituji.
Já měla nevlastního otce od svých 10let a vimni si - říkám OTCE. A rozhodně nelituji a z domu jsem nezdrhla.Moji matku nemusislitovat,ona je stale vdana . Mimichodem muj otec je ten neuzasnejsi clovek na svete, je ohrome oblibeny a diky nemu jsem se seznamila se spustou vinikajicich lidi.
ja si to proste neumim predstavit, ze kdyz bych byla mala, v byte by bydlel nejaky cizi pan, ke kteremu nemam zadny vztah.
jene ví, vztah si vytváří s "nerodičem" právě kadodením staráním se , pomáháním ( třeba s učením), sdílením společných aktivit.
Take tím, e ho nazývá cizím člověkem popírá svůj vztah k němu jako blízkému člověku a jemu brání najít (moná) ten správný k tobě.
Není tady
Sahleb, ale kolik bylo tvým dětem v té době? Dětem zakladatelky bylo v době jejich seznámení 3 a 5 let, ti tví u byli asi velcí, jak jsme pochopila. To nemůe srovnávat. pokud bych se znovu vdala a děti byly malé trvala bych na tom, e budou poslouchat i mého druhého manela, kdy spolu ijí v jedné domácnosti
Není tady
Nevodila jsem nikoho domu. Za to zadny muz nestoji... Moje deti mely prednost.
Nojo, no... někdo holt dá přednost dětem... a pak se taky můe na tu "přednost" po zbytek ivota odvolávat, kdy od nich něco chce (nebo taky z čirý zlomyslnosti) - nebo se cejtí dotčenej a odstrčenej (někteří i dávají najevo), kdy se děti nechovají zrovna tak jako rodič.
Jsem naprosto daleka nazoru, ze by ho mely nejak poslouchat. On jim nema absolutne co narizovat a a nikdy na to ani nepomyslel.
Paneboe... jestlie s někým iju v jednom bytě, tak se přece neubráním tomu, abych i jako nerodič "něco nařídila". To bych to "cizí" dítě musela totálně přehlíet a jetě bych musela bejt natolik "otrlá", aby mi bylo jedno, co zrovna dělá, kdy biorodič není zrovna v dosahu.
Není tady
agewa napsal(a):
sahleb napsal(a):
MMCH v nasem byte bylo normani mit dvere otevrene! my bydleli spolu. .ale pomáhat ti je ivit je v pořádku?
CO? Nerozumim? Co "pomahat ti je zivit? " KDO CO? KOMU CEMU??????
MUj soucasny manzel nikdy moje deti nezivil, nema proc ? od toho je biologicky otec.
Vzivote bych mu nerekla ani o korunu, to je pod moji uroven. POkud s nekym chodim, nenastavuji ruku aby mi dal penize. Nikdy.
Vodila jsem si ho domu, vetsinou v dobe, kdyz moje deti nebyly doma. A pokud byly, tak ho slusne pozdravily a slusne s nim samozrejme konverzovali v JEHO MATERSTINE, popripade v nemcine. Vic od nich nevyzaduji. To je spolecenske chovani a ja jsem s nima hodne spokojena.
Maji rady sveho otce.
Upravil(a) sahleb (1. 8. 2012 18:13)
Není tady
helena napsal(a):
Nevodila jsem nikoho domu. Za to zadny muz nestoji... Moje deti mely prednost.
Nojo, no... někdo holt dá přednost dětem... a pak se taky můe na tu "přednost" po zbytek ivota odvolávat, kdy od nich něco chce (nebo taky z čirý zlomyslnosti) http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - nebo se cejtí dotčenej a odstrčenej (někteří i dávají najevo), kdy se děti nechovají zrovna tak jako rodič.
Jsem naprosto daleka nazoru, ze by ho mely nejak poslouchat. On jim nema absolutne co narizovat a a nikdy na to ani nepomyslel.
Paneboe... jestlie s někým iju v jednom bytě, tak se přece neubráním tomu, abych i jako nerodič "něco nařídila". To bych to "cizí" dítě musela totálně přehlíet a jetě bych musela bejt natolik "otrlá", aby mi bylo jedno, co zrovna dělá, kdy biorodič není zrovna v dosahu.
Napadniku jsem mela opravdu sdostatek. Deti mely prednost v mem zivote. Tecka. nechapu co za tim hledas.
On i ja povazuje moje deti sa rovnopravne, samostatne a nikdy by ho nenapadlo neco narizovat, zatim jsem sama neprisla na to, co jako. Dej mi tip.
Muj syn je vetsi nez on, to by byla legrace......
Naopak je jen zval na do restauraci, coz jsme s radosti absolvovali.
MMCH prehledla si, ze on na nejake poslouchani deti ani nepomyslel.
Upravil(a) sahleb (1. 8. 2012 18:43)
Není tady
holcina napsal(a):
Sahleb, ale kolik bylo tvým dětem v té době? Dětem zakladatelky bylo v době jejich seznámení 3 a 5 let, ti tví u byli asi velcí, jak jsme pochopila. To nemůe srovnávat. pokud bych se znovu vdala a děti byly malé trvala bych na tom, e budou poslouchat i mého druhého manela, kdy spolu ijí v jedné domácnosti
POchopilas dobre. V tom samem veku jako u zakladatelky jsem odesla od manzela.
Není tady
agewa napsal(a):
jene ví, vztah si vytváří s "nerodičem" právě kadodením staráním se , pomáháním ( třeba s učením), sdílením společných aktivit.
Take tím, e ho nazývá cizím člověkem popírá svůj vztah k němu jako blízkému člověku a jemu brání najít (moná) ten správný k tobě.
ja rikam ze si to nedovedu predstavit, protze muj otec zije. Nikdo mi ho nemuze nahradit. Neumim si tpo proste predstavit, ze bych nekoho , kdo prijde do bytu a usadi se tam akceptovala. Zvlaste u ditete neplyne cas jako u dospelych.
Moje deti neakceptuji manzelku meho BM. Tot vse, mam jim narezat? nebo jim domouvat nebo prevychovavat?
U nekterych deti je to asi jinak. Proc ne. Zvlast u tech hodne malych. Ja to znam z rodiny, kde se "menila" matka v jednom roce ditete. Neni tu skoro zadny problem. Skoro....
Není tady
sasasa napsal(a):
Majkafo já tě tady tak čtu.... připadá mi to tvoje mentorování jako kdy si zapoměla jak děti jednají a přemýlí. Nebo jste to doma s dětmi měli taky tak dokonale zařízeno a vechno 100% dodrovali? Já si nepamatuju, e bychom na sebe doma při kadém vstupu někam klepali, to bychom se toti uklepali. Protoe po 3+1 jsme stále pobíhali jako termiti. Ale s přibývajícím věkem nás dětí se soukromí dodrovalo čím dál víc, jak ze strany rodičů tak dětí a moná to bylo i na úkor nějakého nepříjemného " vniknutí" do soukromého prostoru, ale to u si já nepamatuju. Tudí to na mě nezanechalo ádné následky, připadám si i tak vychovaná sluně.
Mluvili jsme tady o vstupu do soukromých prostor. Do lonice, kdy se rodiče odebrali spát, nebo do dětských pokojů a pod.. Kdy jsou dveře zavřené, ty termite.
sahleb, ty si jednou přivodí infarkt.
majkafa napsal(a):
sasasa napsal(a):
Mluvili jsme tady o vstupu do soukromých prostor. Do lonice, kdy se rodiče odebrali spát, nebo do dětských pokojů a pod.. Kdy jsou dveře zavřené, ty termite.
myslim,ze podstatou me trosky do mlyna nebylo vymezeni na ktere dvere se klepe a na ktere ne. Nejsem hloupa abych mela na mysli klepani na kazde zavrene dvere. Pokud to tak vyznelo asi jsem se nevyjadrila uplne presne.
Upravil(a) sasasa (1. 8. 2012 22:46)
Není tady
sahleb napsal(a):
agewa napsal(a):
Take tím, e ho nazývá cizím člověkem popírá svůj vztah k němu jako blízkému člověku a jemu brání najít (moná) ten správný k tobě.ja rikam ze si to nedovedu predstavit, protze muj otec zije. Nikdo mi ho nemuze nahradit. Neumim si tpo proste predstavit, ze bych nekoho , kdo prijde do bytu a usadi se tam akceptovala. Zvlaste u ditete neplyne cas jako u dospelych.
Moje deti neakceptuji manzelku meho BM. Tot vse, mam jim narezat? nebo jim domouvat nebo prevychovavat?
U nekterych deti je to asi jinak. Proc ne. Zvlast u tech hodne malych. Ja to znam z rodiny, kde se "menila" matka v jednom roce ditete. Neni tu skoro zadny problem. Skoro....
e by děti přebírali tvé nazory?
A ano , myslím, e i tvém zájmu je abys jim domluvila, mluvila o tom a převychovala.
Není tady
sahleb napsal(a):
holcina napsal(a):
POchopilas dobre. V tom samem veku jako u zakladatelky jsem odesla od manzela.
Ale predpokladám, e s tým cudzím chlapom nie si tak dlho...?
Není tady