Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 7. 2012 19:48

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kde ty lidi pořád berou peníze?

Blanka77 napsal(a):

Mě nevadí vaše odpovědi. Vadí mi to, jakým způsobem některé dokážete odpovídat, viz. Aprill. Z každého jejího příspěvku srší arogance a pohrdání. Ať napíšu co napíšu, všechno je špatně. Nepřišla jsem se sem hádat. Nemá smysl cokoliv víc psát.

Aprill je proste takova.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#52 29. 7. 2012 19:49

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kotěvbotě napsal(a):

Nela napsal(a):

Mně po přečtení všech příspěvků přišlo, že se Blanka zamyslela úplně normálně, nic tím nemyslela, jen se podivila.  Nehledala bych v tom nic jiného.  Já nevím, ale taková myšlenka snad  napadne někdy každého. smile

Já teda nevim ale mi to taky nepřišlo divný. Taky se kolikrát ptám kde na to berou že asi kradou protože já kdybych si ruce udělala až na zem tak v životě např. auto za půl druhýho milionu mít nebudu.
Normální myšlenka která občas napadne snad každýho. Že se to někoho může tak dotknout.

a potřebuješ ho? 
padla tady zmínka o značkových věcech, to mám to co je značkové nenosit, vyhodit, protože je krize wink ?

Není tady

#53 29. 7. 2012 19:50

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

holcina napsal(a):

málokdo kdo žije na vesnici v ní taky pracuje a není problém po cestě z práce třeba i denně nakoupit

To problém není pro ty co jim končí pracovní doba ve dvě odpoledne. Jenže když děláš třeba jako já dvanáctky od rána od šesti do večera do šesti tak už sotva večer koupíš pečivo nebo maso.

Není tady

#54 29. 7. 2012 19:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

měla by ses starat, aby jsi ty měla a kde na to berou jiní do toho ti nic není .
já si říkám, na co nemám, to vlastně nepotřebuji

proč tak z ostra, blanka nenapsala nic strašnýho.

ale proč se zajímat kde na to vzali? nikdo neví co předcházelo drahému autu, dovolené, návštěvě fast foodu

ale mě to od ní spíš přišlo jako taková řečnická, ne že si okusuje doma vzteky nehty, kde ostatní vzali na to, co ona si nemůže dovolit.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 29. 7. 2012 19:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

jojo, vím:-))) pokud končím do pěti nakupuju u řezníka, v pekárně. Pokud končím později musím do marketu:-( ale ve městě jsem stejně denně

Není tady

#56 29. 7. 2012 19:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Mně po přečtení všech příspěvků přišlo, že se Blanka zamyslela úplně normálně, nic tím nemyslela, jen se podivila.  Nehledala bych v tom nic jiného.  Já nevím, ale taková myšlenka snad  napadne někdy každého. smile

taky to tak vidím.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#57 29. 7. 2012 19:52

majkafa
Host

Kotěvbotě napsal(a):

To problém není pro ty co jim končí pracovní doba ve dvě odpoledne. Jenže když děláš třeba jako já dvanáctky od rána od šesti do večera do šesti tak už sotva večer koupíš pečivo nebo maso.

Ale koupím. I v osm večer. stolt
Koukám, že i tady je dost lidí, kteří si nedovedou představit, že si člověk na dražší auto může vydělat poctivou prací. Protože něco umí. Protože má know how.  A dává ho firmě, kde pracuje. stolt

#58 29. 7. 2012 19:53

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kotěvbotě napsal(a):

holcina napsal(a):

málokdo kdo žije na vesnici v ní taky pracuje a není problém po cestě z práce třeba i denně nakoupit

Vetsina marketu ma do 20 hodin i na malem meste.Maso koupis urcite, horsi je to s pecivem,alespon u nas.

Upravil(a) eremuruss (29. 7. 2012 19:53)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#59 29. 7. 2012 19:57

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Taky jsem to cítila jako řečnickou otázku,  prostě zamyšlení.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#60 29. 7. 2012 19:58

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

aprill napsal(a):

Kotěvbotě napsal(a):

Nela napsal(a):

Já teda nevim ale mi to taky nepřišlo divný. Taky se kolikrát ptám kde na to berou že asi kradou protože já kdybych si ruce udělala až na zem tak v životě např. auto za půl druhýho milionu mít nebudu.
Normální myšlenka která občas napadne snad každýho. Že se to někoho může tak dotknout.

a potřebuješ ho? 
padla tady zmínka o značkových věcech, to mám to co je značkové nenosit, vyhodit, protože je krize wink ?

Na značkovém oblečení nevidím nic extra to za prvé a za druhé se mi zdá zbytečně předražené. Mám jen jediný kus a tím je džínová košile. Pokud se to někomu líbí ať si značku vylepí třeba na čelo big_smile

Není tady

#61 29. 7. 2012 20:01

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já taky cíleně nechodím za značkou. Věci si spíš nechávám šít  a v poslední době jsem docela dost dobrých věcí (aspoň mi se zdá, že jsou hezké) nakoupila v sekáči.
Snažím se dívat na kvalitu, mám ráda hezké věci, ale taky vím, co si můžu dovolit.

Není tady

#62 29. 7. 2012 20:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Kotěvbotě napsal(a):

holcina napsal(a):

Vetsina marketu ma do 20 hodin i na malem meste.Maso koupis urcite, horsi je to s pecivem,alespon u nas.

já nerada nakupuju maso v marketech, nevěřím tomu smile mám svý oblíbený řeznictví stolt

Není tady

#63 29. 7. 2012 20:05

Nela
♥♥♥♥♥♥-

To máš pravdu, uzeniny a maso raději v řeznictví.   Teda kromě Globusu - tam mne zatím s uzeninami nezklamali.

Není tady

#64 29. 7. 2012 20:06

majkafa
Host

Nakupuji v Intersparu, mám ho kousíček od svého bytu, a jsem maximálně spokojená.

#65 29. 7. 2012 20:07

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Kotěvbotě napsal(a):

aprill napsal(a):

Kotěvbotě napsal(a):

a potřebuješ ho? 

Na značkovém oblečení nevidím nic extra to za prvé a za druhé se mi zdá zbytečně předražené. Mám jen jediný kus a tím je džínová košile. Pokud se to někomu líbí ať si značku vylepí třeba na čelo big_smile

aby nedošlo k omylu, neholduji značkovým věcem typu nike, adidas, puma a jiné, pár věcí jsem si ovšem koupila ve výprodeji za hubičku.  a teď  přeci nebudu chodit bosá, abych někomu ukázala, že ji krize.
ovšem věci na hory, tam si ráda za kvalitu připlatím  a rozhodně mi pak  ty věci vydrží daleko déle než nějaký "klek" ( pro majku šunt, nekvalitní zboží)  z marketu

Není tady

#66 29. 7. 2012 20:09

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já mám taky Interspar kousek od domu, ale  maso tam prakticky nekupuji.  Zdá se mi, že se trochu pohoršil.

Není tady

#67 29. 7. 2012 20:10

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Aprill, to máš pravdu, za některé věci je nutné si připlatit.  Není bota, jako bota.big_smile  Na některých věcech se nemá šetřit.

Není tady

#68 29. 7. 2012 20:12

majkafa
Host

aprill, díky za obohacení mého slovníčku.
Věci na turistiku a na sport taky kupuji kvalitní. Jednak se v nich dobře cítím a taky vydrží mnohem déle. A dobře se udržují a nemění tvar.
Už kupuji i běžné oděvy kvalitnější, když jsou již děti samostatné. Ale to neznamená, že občas nezajdu do sekáče. Dají se tam koupit kvalitní poklady za pár korun, když mám štěstí a chuť to tam okouknout.

#69 29. 7. 2012 20:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Aprill, to máš pravdu, za některé věci je nutné si připlatit.  Není bota, jako bota.big_smile  Na některých věcech se nemá šetřit.

jj, nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci wink

Není tady

#70 29. 7. 2012 20:15

Nela
♥♥♥♥♥♥-

JO, ono to sice vypadá, že se člověk rozšoupnul, ale třeba takové boty a hlavně ty na hory - nekupujeme každý rok.

Není tady

#71 29. 7. 2012 20:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

aprill, díky za obohacení mého slovníčku.
Věci na turistiku a na sport taky kupuji kvalitní. Jednak se v nich dobře cítím a taky vydrží mnohem déle. A dobře se udržují a nemění tvar.
Už kupuji i běžné oděvy kvalitnější, když jsou již děti samostatné. Ale to neznamená, že občas nezajdu do sekáče. Dají se tam koupit kvalitní poklady za pár korun, když mám štěstí a chuť to tam okouknout.

rádo se stalo wink

závidím všem, kteří umí nakupovat v sekáči,  i moje kolegyně mají parádní kousky, ale já nikdy nic pěkného nenajdu grater

Není tady

#72 29. 7. 2012 20:16

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Nevím o jakých marketech mluvíte. My tu máme Alberta a Penny a večer v půl sedmý už neseženu jediný rohlík a teď o prázdnincáh tuplem. Maso ze supermarketů nekupuju na to jsem ještě odvahu nedostala.

Není tady

#73 29. 7. 2012 20:18

Nela
♥♥♥♥♥♥-

U nás otevřeli super sekáč, ceny nízké, i když po zavedení obchodu  pomalu lezou nahoru. 
Já mám raději pěkný kousek ze sekáče, protože většinou je materiál kvalitnější a za hubičku a navíc ho nikdo jiný nemá.

Není tady

#74 29. 7. 2012 20:21

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Kotěvbotě napsal(a):

Nevím o jakých marketech mluvíte. My tu máme Alberta a Penny a večer v půl sedmý už neseženu jediný rohlík a teď o prázdnincáh tuplem. Maso ze supermarketů nekupuju na to jsem ještě odvahu nedostala.

náš albert je otevřený do 22 hod. výběr pečiva už kolem 19 je mizerný, později nevím, to už nenakupuji,

Není tady

#75 29. 7. 2012 20:41

majkafa
Host

aprill, já na to musím mít náladu, a taky - není sekáč jako sekáč. Mám jeden oblíbený, mají tam vše na ramínkách, hezky roztříděné a jsou tam velmi ochotné prodavačky. Už jsem tam s jejich pomocí objevila hodně skvělých kousků.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí