29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blanka77 napsal(a):
Mě nevadí vaše odpovědi. Vadí mi to, jakým způsobem některé dokážete odpovídat, viz. Aprill. Z každého jejího příspěvku srší arogance a pohrdání. Ať napíšu co napíšu, všechno je špatně. Nepřišla jsem se sem hádat. Nemá smysl cokoliv víc psát.
Aprill je proste takova.
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Nela napsal(a):
Mně po přečtení všech příspěvků přišlo, že se Blanka zamyslela úplně normálně, nic tím nemyslela, jen se podivila. Nehledala bych v tom nic jiného. Já nevím, ale taková myšlenka snad napadne někdy každého.
Já teda nevim ale mi to taky nepřišlo divný. Taky se kolikrát ptám kde na to berou že asi kradou protože já kdybych si ruce udělala až na zem tak v životě např. auto za půl druhýho milionu mít nebudu.
Normální myšlenka která občas napadne snad každýho. Že se to někoho může tak dotknout.
a potřebuješ ho?
padla tady zmínka o značkových věcech, to mám to co je značkové nenosit, vyhodit, protože je krize ?
Není tady
holcina napsal(a):
málokdo kdo žije na vesnici v ní taky pracuje a není problém po cestě z práce třeba i denně nakoupit
To problém není pro ty co jim končí pracovní doba ve dvě odpoledne. Jenže když děláš třeba jako já dvanáctky od rána od šesti do večera do šesti tak už sotva večer koupíš pečivo nebo maso.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
měla by ses starat, aby jsi ty měla a kde na to berou jiní do toho ti nic není .
já si říkám, na co nemám, to vlastně nepotřebujiproč tak z ostra, blanka nenapsala nic strašnýho.
ale proč se zajímat kde na to vzali? nikdo neví co předcházelo drahému autu, dovolené, návštěvě fast foodu
ale mě to od ní spíš přišlo jako taková řečnická, ne že si okusuje doma vzteky nehty, kde ostatní vzali na to, co ona si nemůže dovolit.
Není tady
jojo, vím:-))) pokud končím do pěti nakupuju u řezníka, v pekárně. Pokud končím později musím do marketu:-( ale ve městě jsem stejně denně
Není tady
Nela napsal(a):
Mně po přečtení všech příspěvků přišlo, že se Blanka zamyslela úplně normálně, nic tím nemyslela, jen se podivila. Nehledala bych v tom nic jiného. Já nevím, ale taková myšlenka snad napadne někdy každého.
taky to tak vidím.
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
To problém není pro ty co jim končí pracovní doba ve dvě odpoledne. Jenže když děláš třeba jako já dvanáctky od rána od šesti do večera do šesti tak už sotva večer koupíš pečivo nebo maso.
Ale koupím. I v osm večer.
Koukám, že i tady je dost lidí, kteří si nedovedou představit, že si člověk na dražší auto může vydělat poctivou prací. Protože něco umí. Protože má know how. A dává ho firmě, kde pracuje.
Kotěvbotě napsal(a):
holcina napsal(a):
málokdo kdo žije na vesnici v ní taky pracuje a není problém po cestě z práce třeba i denně nakoupit
Vetsina marketu ma do 20 hodin i na malem meste.Maso koupis urcite, horsi je to s pecivem,alespon u nas.
Upravil(a) eremuruss (29. 7. 2012 19:53)
Není tady
Taky jsem to cítila jako řečnickou otázku, prostě zamyšlení.
Není tady
aprill napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Nela napsal(a):
Já teda nevim ale mi to taky nepřišlo divný. Taky se kolikrát ptám kde na to berou že asi kradou protože já kdybych si ruce udělala až na zem tak v životě např. auto za půl druhýho milionu mít nebudu.
Normální myšlenka která občas napadne snad každýho. Že se to někoho může tak dotknout.a potřebuješ ho?
padla tady zmínka o značkových věcech, to mám to co je značkové nenosit, vyhodit, protože je krize?
Na značkovém oblečení nevidím nic extra to za prvé a za druhé se mi zdá zbytečně předražené. Mám jen jediný kus a tím je džínová košile. Pokud se to někomu líbí ať si značku vylepí třeba na čelo
Není tady
Já taky cíleně nechodím za značkou. Věci si spíš nechávám šít a v poslední době jsem docela dost dobrých věcí (aspoň mi se zdá, že jsou hezké) nakoupila v sekáči.
Snažím se dívat na kvalitu, mám ráda hezké věci, ale taky vím, co si můžu dovolit.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
holcina napsal(a):
Vetsina marketu ma do 20 hodin i na malem meste.Maso koupis urcite, horsi je to s pecivem,alespon u nas.
já nerada nakupuju maso v marketech, nevěřím tomu mám svý oblíbený řeznictví
Není tady
To máš pravdu, uzeniny a maso raději v řeznictví. Teda kromě Globusu - tam mne zatím s uzeninami nezklamali.
Není tady
Nakupuji v Intersparu, mám ho kousíček od svého bytu, a jsem maximálně spokojená.
Kotěvbotě napsal(a):
aprill napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Normální myšlenka která občas napadne snad každýho. Že se to někoho může tak dotknout.a potřebuješ ho?
padla tady zmínka o značkových věcech, to mám to co je značkové nenosit, vyhodit, protože je krize?
Na značkovém oblečení nevidím nic extra to za prvé a za druhé se mi zdá zbytečně předražené. Mám jen jediný kus a tím je džínová košile. Pokud se to někomu líbí ať si značku vylepí třeba na čelo
aby nedošlo k omylu, neholduji značkovým věcem typu nike, adidas, puma a jiné, pár věcí jsem si ovšem koupila ve výprodeji za hubičku. a teď přeci nebudu chodit bosá, abych někomu ukázala, že ji krize.
ovšem věci na hory, tam si ráda za kvalitu připlatím a rozhodně mi pak ty věci vydrží daleko déle než nějaký "klek" ( pro majku šunt, nekvalitní zboží) z marketu
Není tady
Já mám taky Interspar kousek od domu, ale maso tam prakticky nekupuji. Zdá se mi, že se trochu pohoršil.
Není tady
Aprill, to máš pravdu, za některé věci je nutné si připlatit. Není bota, jako bota. Na některých věcech se nemá šetřit.
Není tady
aprill, díky za obohacení mého slovníčku.
Věci na turistiku a na sport taky kupuji kvalitní. Jednak se v nich dobře cítím a taky vydrží mnohem déle. A dobře se udržují a nemění tvar.
Už kupuji i běžné oděvy kvalitnější, když jsou již děti samostatné. Ale to neznamená, že občas nezajdu do sekáče. Dají se tam koupit kvalitní poklady za pár korun, když mám štěstí a chuť to tam okouknout.
Nela napsal(a):
Aprill, to máš pravdu, za některé věci je nutné si připlatit. Není bota, jako bota.
Na některých věcech se nemá šetřit.
jj, nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci
Není tady
JO, ono to sice vypadá, že se člověk rozšoupnul, ale třeba takové boty a hlavně ty na hory - nekupujeme každý rok.
Není tady
majkafa napsal(a):
aprill, díky za obohacení mého slovníčku.
Věci na turistiku a na sport taky kupuji kvalitní. Jednak se v nich dobře cítím a taky vydrží mnohem déle. A dobře se udržují a nemění tvar.
Už kupuji i běžné oděvy kvalitnější, když jsou již děti samostatné. Ale to neznamená, že občas nezajdu do sekáče. Dají se tam koupit kvalitní poklady za pár korun, když mám štěstí a chuť to tam okouknout.
rádo se stalo
závidím všem, kteří umí nakupovat v sekáči, i moje kolegyně mají parádní kousky, ale já nikdy nic pěkného nenajdu
Není tady
Nevím o jakých marketech mluvíte. My tu máme Alberta a Penny a večer v půl sedmý už neseženu jediný rohlík a teď o prázdnincáh tuplem. Maso ze supermarketů nekupuju na to jsem ještě odvahu nedostala.
Není tady
U nás otevřeli super sekáč, ceny nízké, i když po zavedení obchodu pomalu lezou nahoru.
Já mám raději pěkný kousek ze sekáče, protože většinou je materiál kvalitnější a za hubičku a navíc ho nikdo jiný nemá.
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Nevím o jakých marketech mluvíte. My tu máme Alberta a Penny a večer v půl sedmý už neseženu jediný rohlík a teď o prázdnincáh tuplem. Maso ze supermarketů nekupuju na to jsem ještě odvahu nedostala.
náš albert je otevřený do 22 hod. výběr pečiva už kolem 19 je mizerný, později nevím, to už nenakupuji,
Není tady
aprill, já na to musím mít náladu, a taky - není sekáč jako sekáč. Mám jeden oblíbený, mají tam vše na ramínkách, hezky roztříděné a jsou tam velmi ochotné prodavačky. Už jsem tam s jejich pomocí objevila hodně skvělých kousků.