|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
aprill napsal(a):
Kiara napsal(a):
Do velkých supermarketů se stahují lidi ze širokého okolí, proto se běžnému návštěvníku zdá, že jsou přeplněné. Málokdo z vesnice nakupuje pravidelně v místních krámcích, protože tam obvykle bývá sortiment s "vysokohorskou přirážkou" a omezený výběr
![]()
Lidi radši vezmou auto a jedou 1x týdně na "velký nákup" do nejbližšího marketu. Proto se zdá, že jsou hypermarkety přeplněné lidmi s vozíky, přetékajícími zbožím, protože se do nich soustředí lidi z okruhu několika desítek kilometrůněkterým nevysvětlíš, že je levnější jednou za čas udělat VELKÝ nákup , než každý den chodit do obchodu
Obchody tu nejsou takže nikam chodit nemusíme. Na nákup potřebujeme auto a rozhodně nejezdíme nakupovat denně jedno mlíko a pět rohlíků. To by nás ten nákup vyšel dráž než co za měsíc vyděláme. Zas tak úplně pitomí taky nejsme 
Není tady
Říkám pořád, že lidi mají peněz jako šlupek. Jen bude většina pořád fňukat. Nikdy se češi neměli líp než v této době.
Není tady

Ale já neříkám, že se mám špatně. jen na některé věci nemám a nikdy mít nebudu kdybych dělala já nevím co. Proto se ptám jak to ti lidé dělají, kde na to všechno pořád berou.
Tak snad jsem toho tolik nenapsala, že mě tady tak kamenujete.
Není tady
Blanka77 napsal(a):
Ale já neříkám, že se mám špatně. jen na některé věci nemám a nikdy mít nebudu kdybych dělala já nevím co. Proto se ptám jak to ti lidé dělají, kde na to všechno pořád berou.
měla by ses starat, aby jsi ty měla a kde na to berou jiní do toho ti nic není .
já si říkám, na co nemám, to vlastně nepotřebuji
Není tady

Blanko, to nás je víc, kteří na některé věci nemají a nikdy mít nebudou, z toho si nic nedělej
Važ si toho, co máš - vlastního baráčku, i když stojí peníze. Jsou lidi, kteří na vlastní baráček třeba nikdy nedosáhnou, i když by moc chtěli, místo toho žijou v paneláku nebo v nájemním bytě a vědí, že i kdyby se na hlavu postavili, z paneláku nebo z bytu se nikdy nehnou
A neber to tak, že tě tady někdo kamenuje - ono občas nezaškodí se na celou věc podívat i z jiného úhlu pohledu, než je ten Tvůj 
Není tady
Otázku: Kdy na ty lidi pořád berou peníze?" si kladu rovněž při každé návštěvě hypermarketu. Jsem z Prahy, takže jinam nakupovat ani nechodím. Vždy se dívám i na to co lidé mají v košíku a co na sobě. A podle toho by se dalo soudit, že krize není, ale naopak. Člověk by čekal, že uvidí ty košíky prázdnější, oblečky na lidech méně značkové.
Mám i své vysvětlení, že krize zatím není až tak velká a tak si lidé dopřejí se najíst a oblečky, ale již třeba neinvestují do velkých záležitostí. Nevím.
Není tady
aprill napsal(a):
Blanka77 napsal(a):
Tak snad jsem toho tolik nenapsala, že mě tady tak kamenujete.měla by ses starat, aby jsi ty měla a kde na to berou jiní do toho ti nic není .
já si říkám, na co nemám, to vlastně nepotřebuji
proč tak z ostra, blanka nenapsala nic strašnýho.
Není tady
Blanka77 napsal(a):
On tě tu někdo kamenuje? Kde? Čím? :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Blanka77 napsal(a):
Tak snad jsem toho tolik nenapsala, že mě tady tak kamenujete.měla by ses starat, aby jsi ty měla a kde na to berou jiní do toho ti nic není .
já si říkám, na co nemám, to vlastně nepotřebujiproč tak z ostra, blanka nenapsala nic strašnýho.
ale proč se zajímat kde na to vzali? nikdo neví co předcházelo drahému autu, dovolené, návštěvě fast foodu
Není tady
lepista napsal(a):
Otázku: Kdy na ty lidi pořád berou peníze?" si kladu rovněž při každé návštěvě hypermarketu. Jsem z Prahy, takže jinam nakupovat ani nechodím. Vždy se dívám i na to co lidé mají v košíku a co na sobě. A podle toho by se dalo soudit, že krize není, ale naopak. Člověk by čekal, že uvidí ty košíky prázdnější, oblečky na lidech méně značkové.
Mám i své vysvětlení, že krize zatím není až tak velká a tak si lidé dopřejí se najíst a oblečky, ale již třeba neinvestují do velkých záležitostí. Nevím.
V poslední době jsem taky párkrát nakoupila v marketu, chodila jsem pozdě z práce a nebylo zbytí, a taky se nestačím divit. Košíky přetékají, navíc většina blbostí - kdyby byla krize tak lidi nebudou nakupovat tak jak nakupují.
Není tady
holcina napsal(a):
lepista napsal(a):
Mám i své vysvětlení, že krize zatím není až tak velká a tak si lidé dopřejí se najíst a oblečky, ale již třeba neinvestují do velkých záležitostí. Nevím.V poslední době jsem taky párkrát nakoupila v marketu, chodila jsem pozdě z práce a nebylo zbytí, a taky se nestačím divit. Košíky přetékají, navíc většina blbostí - kdyby byla krize tak lidi nebudou nakupovat tak jak nakupují.
v našem hypersuper je taky pořád plno, ale je to tím, že je to jediný větší market ve městě
Není tady

Mě nevadí vaše odpovědi. Vadí mi to, jakým způsobem některé dokážete odpovídat, viz. Aprill. Z každého jejího příspěvku srší arogance a pohrdání. Ať napíšu co napíšu, všechno je špatně. Nepřišla jsem se sem hádat. Nemá smysl cokoliv víc psát.
Není tady
Blanka77 napsal(a):
Mě nevadí vaše odpovědi. Vadí mi to, jakým způsobem některé dokážete odpovídat, viz. Aprill. Z každého jejího příspěvku srší arogance a pohrdání. Ať napíšu co napíšu, všechno je špatně. Nepřišla jsem se sem hádat. Nemá smysl cokoliv víc psát.
tak mi prosím vysvětli, proč by jsi měla vědět kde na to vzali? v čem ti to pomůže?
Není tady
Je něco špatnýho na tom vědět jak vydělat na nový auto nebo dovču? Vždyť opravdu nenapsala nic špatnýho. Ty z toho, April, děláš úplný horor 
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Je něco špatnýho na tom vědět jak vydělat na nový auto nebo dovču? Vždyť opravdu nenapsala nic špatnýho. Ty z toho, April, děláš úplný horor
tak to jsem opravdu nepochopila, že se Blanka ptá jak si vydělat více peněz
.
Není tady
Ptá se kde na to ty lidi berou, jasně. Ale to víc se divim že ty která má řečí jako Palackej si jí ještě neporadila že peníze si člověk musí vydělat...
Není tady
Mně po přečtení všech příspěvků přišlo, že se Blanka zamyslela úplně normálně, nic tím nemyslela, jen se podivila. Nehledala bych v tom nic jiného. Já nevím, ale taková myšlenka snad napadne někdy každého. 
Není tady
Souhlasím, mě to taky napadlo, když jsem viděla ty plný vozíky. A neznamená to, že se starám o druhý, kde na to berou. Mám taky na to nakoupit plný vozík, ale nechápu proč bych to dělala. U nákupů dávám přednost kvalitě před kvantitou
Není tady
Nela napsal(a):
Mně po přečtení všech příspěvků přišlo, že se Blanka zamyslela úplně normálně, nic tím nemyslela, jen se podivila. Nehledala bych v tom nic jiného. Já nevím, ale taková myšlenka snad napadne někdy každého.
Já teda nevim ale mi to taky nepřišlo divný. Taky se kolikrát ptám kde na to berou že asi kradou protože já kdybych si ruce udělala až na zem tak v životě např. auto za půl druhýho milionu mít nebudu.
Normální myšlenka která občas napadne snad každýho. Že se to někoho může tak dotknout.
Není tady
Auto za půldruhýho milionu mě vůbec nezajímá a pokud ho někdo má, asi na to má:-))) znám spoustu lidí, kteří si na něj vydělali prací
Není tady
aprill napsal(a):
Kiara napsal(a):
Do velkých supermarketů se stahují lidi ze širokého okolí, proto se běžnému návštěvníku zdá, že jsou přeplněné. Málokdo z vesnice nakupuje pravidelně v místních krámcích, protože tam obvykle bývá sortiment s "vysokohorskou přirážkou" a omezený výběr
![]()
Lidi radši vezmou auto a jedou 1x týdně na "velký nákup" do nejbližšího marketu. Proto se zdá, že jsou hypermarkety přeplněné lidmi s vozíky, přetékajícími zbožím, protože se do nich soustředí lidi z okruhu několika desítek kilometrůněkterým nevysvětlíš, že je levnější jednou za čas udělat VELKÝ nákup , než každý den chodit do obchodu
Pro me to vyhodnejsi nebylo,kdyz uvedu pro priklad,ze koupim 15 jogurtu a deti chodi a chodi a jogurty snedli za den.Takhle jsem koupila denne pro kazdeho jeden a bylo to.Ja chodim nakupovat denne.Nedovedu si predstavit jist tyden starou uzeninu....
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
aprill napsal(a):
Kiara napsal(a):
![]()
Obchody tu nejsou takže nikam chodit nemusíme. Na nákup potřebujeme auto a rozhodně nejezdíme nakupovat denně jedno mlíko a pět rohlíků. To by nás ten nákup vyšel dráž než co za měsíc vyděláme. Zas tak úplně pitomí taky nejsme
Samozrejme na vesnici to jinak nejde....
Není tady
málokdo kdo žije na vesnici v ní taky pracuje a není problém po cestě z práce třeba i denně nakoupit
Není tady
lepista napsal(a):
:jojo:Je to tak,taky to pozoruji i co lide nakupuji....
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Kiara napsal(a):
![]()
Pro me to vyhodnejsi nebylo,kdyz uvedu pro priklad,ze koupim 15 jogurtu a deti chodi a chodi a jogurty snedli za den.Takhle jsem koupila denne pro kazdeho jeden a bylo to.Ja chodim nakupovat denne.Nedovedu si predstavit jist tyden starou uzeninu....
Jasně, Erem. Chodíš nakupovat denně protože máš obchody v místě. Prostě tam dojdeš a je to. Ale my tady ne vesnicích jinou možnost než dojet udělat velký nákup jednou dvakrát za týden nemáme.
Není tady