18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mám takový problém. Můj mu vůbec neumí etřit, chce ít dnekem a prej, co bude za pár let ho nezajímá. Poraďte mi, jak na něj, já u jsem zoufalá
Není tady
BarcaB napsal(a):
Ahoj, mám takový problém. Můj mu vůbec neumí etřit, chce ít dnekem a prej, co bude za pár let ho nezajímá. Poraďte mi, jak na něj, já u jsem zoufalá
Barco, a ty chces setrit na neco konkretniho, nebo tvuj pritel proste rozhazuje a ke konci mesice uz treba nema ani korunu?
Není tady
pořiď nějaký spořící účet a ukládej tam.
moje kamarádka má manela, který si bez jejího vědomí z uetřených peněz koupil kolo za 25tis.Tak to bych ho asi pratila
Není tady
sandra napsal(a):
BarcaB napsal(a):
Barco, a ty chces setrit na neco konkretniho, nebo tvuj pritel proste rozhazuje a ke konci mesice uz treba nema ani korunu?
No tak vdycky se nějaká ta koruna uetřená bokem hodí. Nikdy neví, co se můe stát. A ít od vejplaty k vejplatě mám v dnení době docela strach.
Není tady
laminanonte napsal(a):
moje kamarádka má manela, který si bez jejího vědomí z uetřených peněz koupil kolo za 25tis.Tak to bych ho asi pratila
hm, to je dobrý. a můe nějaký spořicí účet doporučit? Já se v tom moc nevyznám, kterej je dobrej a kterej ne:rolleyes:
Není tady
BarcaB napsal(a):
laminanonte napsal(a):
moje kamarádka má manela, který si bez jejího vědomí z uetřených peněz koupil kolo za 25tis.Tak to bych ho asi pratilahm, to je dobrý. a můe nějaký spořicí účet doporučit? Já se v tom moc nevyznám, kterej je dobrej a kterej ne:rolleyes:
zadej si do vyhledavače třeba na Seznamu.cz např.:spořící účet,nebo www.mesec.cz,je toho spoustu.Radím najít si spoř.účet,jeho vedení je zdarma a který není navázán na povinnost mít vedle něho i běný účet.
Není tady
BarcaB napsal(a):
sandra napsal(a):
BarcaB napsal(a):
No tak vdycky se nějaká ta koruna uetřená bokem hodí. Nikdy neví, co se můe stát. A ít od vejplaty k vejplatě mám v dnení době docela strach.
Tomu rozumím. lo mi jen o to, jestli jste si třeba řekli, e budete etřit na byt a on ty peníze stejně rozhazuje nebo jestli chce, aby byl spořivějí a něco jste si společně ukládali.
Pokud etříte na bydlení, tak asi stavební spoření...pokud vám jde o to, mít nějaké uetřené peníze, tak bych volila spořící účet...někde si peníze můe vybrat a po předem domluvené době a někde v podstatě kdykoliv.
Není tady
Není tady
na byt ani na nic velkýho neetříme, spí chci mít nějakou rezervu, kdysme třeba přili o práci, nebo marodili a tak
Není tady
laminanonte napsal(a):
http://www.penize.cz/srovnani/sporici-ucty
díky moc
to je tedy nabídka, to jsem ani nevěděla, e je toho na trhu tolik, ale zálonám moc nevěřím, spí něco od banky, jene ty velký mají malý úrok
koukala jsem na tu air bank, viděla jsem i reklamy a docela mě to zaujalo, ale zase je to dost malá banka
pak jetě třeba ta ING - tam u dlouho spoří sestra a je spokojená
tak nevím
máte nějakou zkuenost?
Není tady
BarcaB napsal(a):
laminanonte napsal(a):
díky moc
to je tedy nabídka, to jsem ani nevěděla, e je toho na trhu tolik, ale zálonám moc nevěřím, spí něco od banky, jene ty velký mají malý úrok
koukala jsem na tu air bank, viděla jsem i reklamy a docela mě to zaujalo, ale zase je to dost malá banka
tak nevím
máte nějakou zkuenost?
Není důvod nevěřit zálonám. Podléhají dohledu České národní banky a vklady mají pojitěny u Fondu pojitění vkladů stejně jako banky a stavební spořitelny do výe 100 tisíc EUR.
Take kdy třeba zálona zkrachuje jako teď UNIBON, dostane peníze do výe ekvivalentu 100 tis. EUR zpět.
Air bank vypadá zajímavě, uvauju o ní a to e je malá, mi nevadí. Stojí za ní finanční skupina PPF.
Upravil(a) lea64 (23. 7. 2012 21:54)
Není tady
lea64 napsal(a):
BarcaB napsal(a):
laminanonte napsal(a):
díky moc
tak nevím
máte nějakou zkuenost?Není důvod nevěřit zálonám. Podléhají dohledu České národní banky a vklady mají pojitěny u Fondu pojitění vkladů stejně jako banky a stavební spořitelny do výe 100 tisíc EUR.
Take kdy třeba zálona zkrachuje jako teď UNIBON, dostane peníze do výe ekvivalentu 100 tis. EUR zpět.
Air bank vypadá zajímavě, uvauju o ní a to e je malá, mi nevadí. Stojí za ní finanční skupina PPF.
já asi radi půjdu do banky, já jsem dost konzervativní, tuhle jsem na facebooku narazila na test finančních osobností http://www.myfinancialpersonality.com/?lang=CZ a zjistila jsem o sobě, e jem Paní Rozumná - o vem pečlivě přemýlím a zvazuju vechny monosti to se mi líbilo, to jsem přesně já
Není tady
BarcaB napsal(a):
lea64 napsal(a):
BarcaB napsal(a):
díky moc
tak nevím
máte nějakou zkuenost?Není důvod nevěřit zálonám. Podléhají dohledu České národní banky a vklady mají pojitěny u Fondu pojitění vkladů stejně jako banky a stavební spořitelny do výe 100 tisíc EUR.
Air bank vypadá zajímavě, uvauju o ní a to e je malá, mi nevadí. Stojí za ní finanční skupina PPF.já asi radi půjdu do banky, já jsem dost konzervativní, tuhle jsem na facebooku narazila na test finančních osobností http://www.myfinancialpersonality.com/?lang=CZ a zjistila jsem o sobě, e jem Paní Rozumná - o vem pečlivě přemýlím a zvazuju vechny monosti to se mi líbilo, to jsem přesně já
já myslela, e chce vědět, jak "vysvětlit" manelovi, e je dobré mít peníze " navíc" a zatím je to o tom, kam TY uloí peníze?
Není tady
Najdi dobrého finančního poradce, který ho psychologicky rozebere tak, e bude chtít etřit a jetě Vám poradí jaký spořící účet je pro Vás optimální. (Já momentálně doporučuju 4 různé účty, pro kadého dle jeho potřeb a preferencí...)
ING rozhodně neber, úrok je podprůměrný.
Není tady
Agewa: no má pravdu, jene mu musím ukázat, jak se to dělá, aby pochopil, e to má smysl... on je podle toho testu toti Pan Radostný, sice něco o penězích ví, ale raději ije dnekem a peníze utrácí za zábavu
Není tady
poptáváme brigádníka na výpomoc s prací na internetu pro naí firmu s okamitým nástupem,na prozatim dva měsíce práce u nás ve firmě nebo z domova,poadujeme dobré komunikativní schopnosti,samostatnost,uivatelská dovednost na pc,mzda 8tis.kč čistého,v případě zájmu pite na mail
Není tady