27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jsme spolu 10let a postavily jsme barák (na hypotéku) dřel jsem se tam od ráno do noci a přila první a druhá krize - ketré jsme překonali. Pak jsem začal podnikat a snail jsem se vydělat více peněz abych nás zajistil a získal pro nás i více času. Ale jsem typickej chlap, který přemýlí a potom co jedná. Neměl jsem na Svou Martinku čas, vdy jsem musel nejdříve dodělat návrh, připravit smlouvu, jít na pracovní schůzku a nebo jsem el dělat kolem baráku. V mé hlavě běel program " je to správné dělám to pro nás, budeme se mít lépe". Podotýkám, e jsem chodil do zaměstnání a k tomu podnikal. ena vysílala signály, e něco není v pořádku, ale já je nezachytil a nepoznal. Dusila to v sobě několik let a teď u to nevydrela a řekla e se chce rozvést, protoe na í kalu a nezajímám se o ni. Byl jsem vůl a teď u vím, e bych nikdy nevyměnil práci za polibek, objetí a procházku s nemilejí osobou na světě. Můete mi poradit jak to mám dát celé dohromady? Miluji ji upřímně a z celého srdce a udělám cokoli abych ji mohl opět vzít do náruče, pohladit po vlasech, políbit a dívat se na západ slunce z naí zahrádky. Děkuju za kadý názor Kamil
Není tady
jediná rada zní - přesně tohler jí říct , dělat to a doufat, e ti ena dá jetě jednu anci.
Není tady
Mňa u by slová nezaujímali, potrebovala by som činy: buď výpoveď v zamestnaní alebo vzdanie sa podnikania... Myslím, e tretia cesta neexistuje, tvoje keci u fakt nikoho nepresvedčia, obávam sa... A mono u aj na činy je neskoro, ale za pokus to hádam stojí.
Není tady
1kamil napsal(a):
Jsme spolu 10let a postavily jsme barák (na hypotéku) dřel jsem se tam od ráno do noci a přila první a druhá krize - ketré jsme překonali. Pak jsem začal podnikat a snail jsem se vydělat více peněz abych nás zajistil a získal pro nás i více času. Ale jsem typickej chlap, který přemýlí a potom co jedná. Neměl jsem na Svou Martinku čas, vdy jsem musel nejdříve dodělat návrh, připravit smlouvu, jít na pracovní schůzku a nebo jsem el dělat kolem baráku. V mé hlavě běel program " je to správné dělám to pro nás, budeme se mít lépe". Podotýkám, e jsem chodil do zaměstnání a k tomu podnikal. ena vysílala signály, e něco není v pořádku, ale já je nezachytil a nepoznal. Dusila to v sobě několik let a teď u to nevydrela a řekla e se chce rozvést, protoe na í kalu a nezajímám se o ni. Byl jsem vůl a teď u vím, e bych nikdy nevyměnil práci za polibek, objetí a procházku s nemilejí osobou na světě. Můete mi poradit jak to mám dát celé dohromady? Miluji ji upřímně a z celého srdce a udělám cokoli abych ji mohl opět vzít do náruče, pohladit po vlasech, políbit a dívat se na západ slunce z naí zahrádky. Děkuju za kadý názor Kamil
Z tvého psaní vyplývá,e ses snail dělat jenom ty něco pro to,aby si vám zvýil standard ití.Co dělala mezitím tvoje ena - lakovala si nehty a chodila na dámské jízdy?
Pokud chodila do práce pouze na klas.osmihodinovku,tak čím ona přispívala navíc do rozpočtu?
Dnes je třeba,aby oba pracovali na tom,aby jste se měli lépe;odpovědi podobné té od Selimy jsou zcela mimo mísu - známe jenom tu tvoji verzi a co jsi dělal ty,nevíme u jak a co pro to ve dělala tvoje ena.
Taky,pokud jste u 10 let spolu,měli byste u mít za tu dobu pěkný fin.základ,pravděpodobně jste navíc asi bezdětní,take tak trochu nechápu,v nedostatku určitě ít nemůete.
Není tady
kamile, já bych nedala moc na materialistku Jaku. Dej na své srdce, co ti říká.
majkafa napsal(a):
bez rozumu a jen srdcem zdá se dle kamilova psaní,e se řídil doposud a dopadlo to pro něho dost blbě... se srdcem u je na tíru,jak si můe přečíst a teĄĄd potřebuje skutečnou radu;ale jesstli na ní u není pozdě
Upravil(a) Jaku (22. 7. 2012 16:55)
Není tady
Já to zase vidím naopak. On se bohuel řídil rozumem. Hleděl pouze na finanční zabezpečení, ale to, co je důleitějí, zatlačil do pozadí. Láska, být spolu, povídat si spolu, sdílet,...
Připravit smlouvu, postavit dům, jít do práce, blábláblá, to nemá se srdcem moc společného. To je čistý materializmus.
Jaku, ty u jsi tak materialisticky zaloená, e nerozezná hlas srdce od hlasu rozumu.
Upravil(a) majkafa (22. 7. 2012 17:05)
majkafa napsal(a):
Já to zase vidím naopak. On se bohuel řídil rozumem. Hleděl pouze na finanční zabezpečení, ale to, co je důleitějí, zatlačil do pozadí. Láska, být spolu, povídat si spolu, sdílet,...
Připravit smlouvu, postavit dům, jít do práce, blábláblá, to nemá se srdcem moc společného. To je čistý materializmus.
Neberu ti ten tvůj NAOPAK,od toho tady diskutujeme.Ovem ve vztahu a společné domácnosti dvou lidí je nutné od veho něco,take jak ROMANTIKA,tak ruku v ruce s tím [b]MATERIÁLNO[/b].
Upravil(a) Jaku (22. 7. 2012 17:06)
Není tady
1kamil ale lásku vyměnil za matérii. Neukočíroval poměry. Pro jeho enu třeba vůbec není důleité mít barák či prosperující firmu,ale mít finance na běný ivot a ít ho s kamilem a ne sama.
Jaku napsal(a):
majkafa napsal(a):
bez rozumu a jen srdcem zdá se dle kamilova psaní,e se řídil doposud a dopadlo to pro něho dost blbě... se srdcem u je na tíru,jak si můe přečíst a teĄĄd potřebuje skutečnou radu;ale jesstli na ní u není pozdě
on se řídil srdcem ? já měla z jeho psaní pocit, e měl v hlavě akorát kalkulačku. ono je to sice hezký, kdy se chlap postará, zabezpečí, ale co z toho, kdy je ta enská pořád sama ?
jinak ona na tom měla taky svůj podíl, neměla vysílat signály, e je něco patně, ale přímo to s ním řeit. copak chlapi na nějáký signály slyí ? na to jsou moc natvrdlí.
Upravil(a) PPavlaa (22. 7. 2012 17:22)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
copak chlapi na nějáký signály slyí ? na to jsou moc natvrdlí.
Ale jdi, ty brepto. Co se tak starat spí o to, v čem se natvrdlá ty, co v ivotě uniklo tobě, hmm?
Není tady
Axi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale jdi, ty brepto. Co se tak starat spí o to, v čem se natvrdlá ty, co v ivotě uniklo tobě, hmm?
axi, ty se prosím tě nestarej o to, v čem jsem natvrdlá já, a budu chtít radu, vůbec od tebe , tak si o ni řeknu. zatím má akorát tak zbytečnou péči o to, co uniklo mě. jde vidět, e má ho :-) co na práci. moná bys měl radi trénovat ty orgasmy u enský, a se tu přítě neztrapňuje, brepto ..
Upravil(a) PPavlaa (22. 7. 2012 20:39)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Axi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
axi, ty se prosím tě nestarej o to, v čem jsem natvrdlá já, a budu chtít radu, vůbec od tebe
, tak si o ni řeknu. zatím má akorát tak zybtečnou péči o to, co uniklo mě. jde vidět, e má ho :-) co na práci. moná bys měl radi trénovat ty orgasmy u enský, a se tu přítě neztrapňuje, brepto ..
Nojo,muská jeitnost se ozvala:D,tak to můe být úúúplně v klidu Ppavlo:D
Není tady
1kamil napsal(a):
nikdy není pozdě začít to řeit, já bych jí na tvém místě dala přečíst tvůj příspěvek, nebo jí to napi v milostném dopisu. Pozvi ji na večeři, na výlet..
je nesmysl dávat výpověď, kdy mám hypotéku, ani není třeba vzdávat se podnikání..
Co dělá manelka, pracuje? Pokud ses o finance staral sám a paní je doma, bylo by pochopitelné, e má dlouhou chvíli a vyaduje pozornost.
Co víkendy a večery, jak je trávíte? Řekla ti někdy manelka, kolik času by s tebou chtěla trávit, aby byla spokojena?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Axi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
axi, ty se prosím tě nestarej o to, v čem jsem natvrdlá já, a budu chtít radu, vůbec od tebe
, tak si o ni řeknu. zatím má akorát tak zbytečnou péči o to, co uniklo mě. jde vidět, e má ho :-) co na práci. moná bys měl radi trénovat ty orgasmy u enský, a se tu přítě neztrapňuje, brepto ..
Ouu, čtvrtá cenová. Bez větráku.
Není tady
1kamil napsal(a):
Důleitá není kvantita, ale kvalita. Podle mě můe klidně hodně pracovat i podnikat, ale ten, třeba i krátký čas, co jsi s ní, musí být intenzivní. Jinak si myslím, e kadá změna v partnerství je běh na dlouhou tra, tohle nevyřeí ze dne na den.
Upravil(a) Axi (22. 7. 2012 21:19)
Není tady
Axi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Axi napsal(a):
Ale jdi, ty brepto. Co se tak starat spí o to, v čem se natvrdlá ty, co v ivotě uniklo tobě, hmm?axi, ty se prosím tě nestarej o to, v čem jsem natvrdlá já, a budu chtít radu, vůbec od tebe
, tak si o ni řeknu. zatím má akorát tak zbytečnou péči o to, co uniklo mě. jde vidět, e má ho :-) co na práci. moná bys měl radi trénovat ty orgasmy u enský, a se tu přítě neztrapňuje, brepto ..
Ouu, čtvrtá cenová. Bez větráku.
axi, ty mě nemůe urazit
Není tady
Axi napsal(a):
1kamil napsal(a):
Důleitá není kvantita, ale kvalita. Podle mě můe klidně hodně pracovat i podnikat, ale ten, třeba i krátký čas, co jsi s ní, musí být intenzivní. Jinak si myslím, e kadá změna v partnerství je běh na dlouhou tra, tohle nevyřeí ze dne na den.
neni nad radu nad zlato,jako by jeho paní snad byla nesvéprávná nebo co.Ale pokud by si snad opravdu tvou "radu" chtěl vzít doslovně Kamil k srdci,tak to s ním moná brzo lehne a bude mít po problému hned:D
Není tady
Axi má pravdu. Mohu potvrdit.
Se svým milým se cítím krásně, by se vidíme párkrát v týdnu a hodně hodin denně si píeme. Přesto, e spolu nebydlíme. S bývalým manelem jsem se cítila velmi často osamělá. Přesto, e jsme bydleli ve společné domácnosti. Protoe jsme ili vedle sebe.
S mým milým ijeme spolu.
Opravdu je důleitá kvalita času, stráveného společně. Ne kvantita.
majkafa napsal(a):
Axi má pravdu. Mohu potvrdit.
Se svým milým se cítím krásně, by se vidíme párkrát v týdnu a hodně hodin denně si píeme. Přesto, e spolu nebydlíme. S bývalým manelem jsem se cítila velmi často osamělá. Přesto, e jsme bydleli ve společné domácnosti. Protoe jsme ili vedle sebe.
S mým milým ijeme spolu.
Opravdu je důleitá kvalita času, stráveného společně. Ne kvantita.
...ne "by", ale právě proto, milá Majko.......moná právě proto je to tak krásné....
Není tady
mio, moná jsi jenom nepostřehla, e jsem mluvila o intenzitě společného bytí a o osamělosti.
Moná by bylo pro tebe srozumitelnějí v těchto souvislostech, kdybych napsala JENOM párkrát nebo několikrát v týdnu.
Upravil(a) majkafa (23. 7. 2012 12:13)
ale postřehla .......já jen e nemůe srovnávat intenzitu společného bytí v případě mileneckého vztahu, tedy občasných schůzek, a v případě společného trvalého bydlení, by velmi zaneprázdněného páru......
Není tady
mia napsal(a):
ale postřehla
.......já jen e nemůe srovnávat intenzitu společného bytí v případě mileneckého vztahu, tedy občasných schůzek, a v případě společného trvalého bydlení, by velmi zaneprázdněného páru......
Souhlasím s Miou.
Vední "starosti" mezi muem a enou nastanou a ve chvíli kdy se spolu sívaj pod jednou střechou. Randění je tak bezstarostný, tak proč si ho neuít.
Není tady
Hm, a Kamil nikde.
Není tady
Jaku napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nejspí u pozdě bude. Vysílané signály nezachytil - kterýpak z pánů ivících rodinu je kdy zachytil, e? Asi bude dost záleet na tom jestli paní u má náhradu nebo ne.
Kamile, dle mě je nejlépe jí říct co má na srdci a pak "nedělat nic", jen dávat jí lásku pokud ji bude přijímat, víc nezmůe. Hlavně se to nesna házet na sebe, nikdy není vina rozpadu vztahu jen na jednom
Není tady