29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám dotaz jestli někdo z Vás má zkušenosti s PHARMATEXEM.Jestli je lepší krém,pěna či globule.Předem děkuji
Ja som mala tie globule. Ale vzdy sme to kombinovali nakoniec aj s kondomom...Ale zvazoval ma ten cas rozpustenia a este to sprchovanie bez mydla... Ale inak v pohode...
Není tady
Lucinka napsal(a):
Ja som mala tie globule. Ale vzdy sme to kombinovali nakoniec aj s kondomom...Ale zvazoval ma ten cas rozpustenia a este to sprchovanie bez mydla... Ale inak v pohode...
Prosím a jak dlouho se rozpouští a to se před zavedením nesmím mýt mýdlem nebo mysli po zavedení?Vím mám asi hloupé otázky,ale předem děkuji.
Mám ještě jeden dotaz k Pharmatexu jestli se může provádět i orální sex.Děkuji
www.pharmatex.cz ....tam je vsetko aj ohladom toho oralu. A naco potrebujes ochranu pri oralnom sexe??? =o)
Není tady