Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 7. 2012 18:16

Petuna
♥♥♥♥♥--

Nepřetržitá bolest hlavy...nic nezabírá

Prosím o radu, již týden mě stále bolí hlava hlavně na spáncích a za očima, oči musím přivírat, mám pocit i horšího vidění. Cpu se vším možným a mám pocit, že nic nezabírá. Měla jsem 1 den paraleny pak ibuprofeny, dnes jsem nasadila valetol..nic prostě tlak na spáncích, bolest únava očí. Už to nejde zvládnout, chtěla jsem k lékařce má dovolenou ještě týden, u očního mě taky nevzali. Objednávka rovněž za týden :cert:
Nikdy jsem takovéto problémy neměla ale nosím čočky..již mnoho let může to být i z toho?
Také jsem v květnu postupně vysadila antidepresiva olwexya ale bylo mi celou dobu dobře až poslední týden mě ta hlava ubíjí a hlavně nechápu, že nezabírají žádné léky.
Nejhorší je, že vlastně nevím čemu to přisuzovat, očím, nebo vysazeným antidepresivům nebo něčemu horšímu? :mrgreen: Nedokážu ani pracovat, je to hrozné

Není tady

#2 17. 7. 2012 18:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Nepřetržitá bolest hlavy...nic nezabírá

Petuna napsal(a):

Prosím o radu, již týden mě stále bolí hlava hlavně na spáncích a za očima, oči musím přivírat, mám pocit i horšího vidění. Cpu se vším možným a mám pocit, že nic nezabírá. Měla jsem 1 den paraleny pak ibuprofeny, dnes jsem nasadila valetol..nic prostě tlak na spáncích, bolest únava očí. Už to nejde zvládnout, chtěla jsem k lékařce má dovolenou ještě týden, u očního mě taky nevzali. Objednávka rovněž za týden :cert:
Nikdy jsem takovéto problémy neměla ale nosím čočky..již mnoho let může to být i z toho?
Také jsem v květnu postupně vysadila antidepresiva olwexya ale bylo mi celou dobu dobře až poslední týden mě ta hlava ubíjí a hlavně nechápu, že nezabírají žádné léky.
Nejhorší je, že vlastně nevím čemu to přisuzovat, očím, nebo vysazeným antidepresivům nebo něčemu horšímu? :mrgreen: Nedokážu ani pracovat, je to hrozné

vidím to na migrénu, klusala bych k neurologovi.

Není tady

#3 17. 7. 2012 20:15

mejada
♥♥♥♥---
Místo: Východočeský

A co borelie,raději na pohotovost...já měla klištovku,zánět mozkovych blan,prášky taky nezabrali

Není tady

#4 17. 7. 2012 20:53

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Může to být naprosto cokoliv, nedej se odbýt na očním, může to být i suché oko nebo glaukomový záchvat  - co když se ti zhoršil oční tlak? Tady ti nikdo neporadí co to je, musíš se nechat vyšetřit co nejdřív, když to nebude od očí tak tě oční aspoň nasměruje! Zavolej tam znovu a řekni že je to akutní a že se to zhoršilo, když tak do nemocnice na pohotovost nebo na oční oddělení na pohotovost myslím že by tam měli brát odpoledne, u nás myslím berou náhlé případy po 16.00 hod.

Upravil(a) Bety (17. 7. 2012 20:56)

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 17. 7. 2012 23:15

Ziki
♥♥♥♥♥--

Může to být migréna, kterou mohlo spustit vysazení antidepresiv, ale i to může být od těch očí.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#6 20. 7. 2012 22:46

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Bolest za očima bývá způsobena i bloknutím krční páteře..

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#7 24. 7. 2012 15:38

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já bych řekla migréma způsobená vysazením AD, ty se právě proto musí vysazovat pomalu/postupně  a dávky snižovat. Bolest může být i od páteře, ale může být od čehokoliv. Ty oči je až následek něčeho. Kžadému na bolest zabírá něco jiného. Mně jen to, kde je paracetamol/Paralen/, případně s kofeinem. Musíš vyzkoušet více léků od bolesti, co ti sedne.
Myslím, že i v lékárně  dnes už dobře poradí. Než sedět hodiny na neurologii, stejně bude něco jen zkoušet a léky si asi stejně pak zaplatíš. Migrény jsou potvory!

Upravil(a) Aneri (24. 7. 2012 15:43)

Není tady

#8 3. 12. 2012 15:42

dvpetra
♥------

Za prvé může být problém ve vysazení AD, někdo z toho mívá nechutné migrény.

Za druhé rvát do sebe ibuprofen a další svinstva pouze potlačí bolest, ale způsobuje to ničení žaludku, jater a problém to vůbec neřeší. Jakmile si je nedáš, okamžitě máš migrénu zas.

Za třetí na určité typy bolestí hlavy neplatí běžná medicína, ale zkusila bych šikovného maséra nebo akupunkturu. Nejedná se o žádné šarlatánství, i doktoři to uznávají, ale obvykle tomu nerozumí. Někdy stačí párkrát zmáčknout správný bod a je po problému během pár minut, jenže člověk to sám nenajde a obvoďák taky ne. Funguje to často i v případě, kdy nezabírají analgetika - mě třeba na bolest hlavy od zablokované krční páteře ibuprofen vůbec nezabere, přitom stačí pomačkat pár bodů a za 10 minut je po bolesti.

Není tady

#9 3. 12. 2012 20:21

Martiii
♥------

Já bych neřekla, že jde o migrénu, ta má úplně jiné projevy.
Příčin takové bolesti hlavy ale může být hromada a s čím mám já nejlepší zkušenosti, je celostní čínská medicína. Zaměří se na příčinu a postupně je po problému. Samozřejmě člověk musí narazit na kvalitního terapeuta smile
Ať je ti brzy dobře!

http://lb4f.lilypie.com/stIbp1.png

http://lbdf.lilypie.com/HgBgp1.png

Není tady

#10 24. 2. 2013 20:01

Madgalenna
♥------

Mně na hlavu toho tak moc nepomáhá. Trpím migrénami. Jako nejlepší lék je určitě pro mne Valetol, má totiž v sobě dávku kofeinu. Dá se kouit normálně v lékárně. Nebo jsem ještě vyzkoušela, když jsem byla 14 dní v lázních (ještě s krční páteří) masáž Spinal Touch (http://www.velichovky.cz/relax-a-wellne … inal-touch) a ta byla naprosto fnatastická! V čr se to moc nedělá, ale je fakt dobrá.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí