Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 12. 2. 2013 21:07

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: nechce sex

ali.1 napsal(a):

ahoj holky,
chci vědět co si myslíte o tomto: s manželem jsme ne celých šest let a za posl.půl rok mezi námi vymizel sex, musím se mu vysloveně doprošovat a stejně když to klapne, tak je to tak asi 3minutové, to dřív nebývalo.....není mu zas tak moc let, aby tvrdil o sobě, že je už starý (45). Navíc jsem ho dnes zahlédla přez sklo na wc, že tam masturbuje. Nechtěla jsem nic dávat najevo, ale ujíždělo to ze mě, typu:práskání s dveřmi a odcekávání mu apod... No, on se chtěl chovat jakože nic-ta drzost, že se pak se mnou ještě hádá, div nepere, že tam nic takového nedělal a vrchol drzosti, že by se semnou hádal do krve, že on nic...a ještě si pak hraje na uplně ukřivděného???!!!Pochopíte tu logiku???já ne, řekla jsem mu, že tím stupidním způsobem lhaní se přede mnou jén shazuje....jak se mám zachovat dál, máme spolu 2letého syna a nechci aby to na nás nějak pocítil. děkuji moc

Teda sorry, ale ja bych tohle decentne presla...a ty praskas dverma, asi nechape co se stalo, on totiz netusi, ze jsi ho videla pres to sklo, vis? To si fakt myslis, ze v takove situaci se nekdo prizna, ze tajne mastruboval?

Ja teda tu logiku chapu. Asi neni zvykly na to ze ho nekdo sledoval a videl a neni zvykly jako skolacek se pri scenach partnerky jeste priznavat ke  hrichu jako u zpovedi. Co si cekala, mas vubec takt? Ze se ti zkormoucene prizna a slibi, ze uz nikdy fakt nikdy tu petku z diktatu neprinese? Ufff....................

Me by teda chut na sex s takovou policejni rozvedkou a soudcem v jesne osobe presla asi uplne.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#52 12. 2. 2013 21:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Chápu dlouhé mazlení, ale pohlavní styk delší než 3-5 minut bez přestávky, to by se mi nelíbilo. To už bych se nudila smile

cože ???  tak já bych teda za tři minuty nic nestihla a upřímně bych ani neměla pocit , že proběhl nějaký sex . Zase na dlouhém mazlení až tak netrvám .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#53 12. 2. 2013 21:11

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ženy jsou individuální. Každá dosahuje orgazmu jinak rychle.
Já mám ráda dlouhé mazlení. Orgazmu lze dosahovat i jinak než pouze pohlavním stykem.
Já jsem psala jenom o délce pohlavního styku, ne o délce celého aktu. smile

Upravil(a) Eva. (12. 2. 2013 21:13)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#54 12. 2. 2013 22:06

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Chápu dlouhé mazlení, ale pohlavní styk delší než 3-5 minut bez přestávky, to by se mi nelíbilo. To už bych se nudila smile

cože ???  tak já bych teda za tři minuty nic nestihla a upřímně bych ani neměla pocit , že proběhl nějaký sex . Zase na dlouhém mazlení až tak netrvám .

Zkusily jste si to někdy v praxi změřit na minuty? Myslím to vážně, nedělám si z Vás legraci...
Já jsem to nikdy nezkusil, připadalo mi poněkud blbé říci v tom nejlepším partnerce: "Okamžik, drahá, jen si zmáčknu stopky" big_smile, ale kdysi jsem četl zajímavý názor, že při sexu ubíhá lidem čas jinak... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#55 12. 2. 2013 22:15

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Ženy jsou individuální. Každá dosahuje orgazmu jinak rychle.
Já mám ráda dlouhé mazlení. Orgazmu lze dosahovat i jinak než pouze pohlavním stykem.
Já jsem psala jenom o délce pohlavního styku, ne o délce celého aktu. smile

to jsem slyšela , u mně to bohužel neplatí , jsem asi ten menšinový typ

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#56 13. 2. 2013 1:10

Filiuska
♥♥-----
Web

Příčin může být několik... Asexualita nebo její „lehčí formy“ jsou poměrně rozšířené, i když se to nezdá... Nebo může být pravdou, že ho třeba tolik nepřitahuješ jako na začátku – kdy jsi začala přibírat na váze?

Není tady

#57 13. 2. 2013 7:40

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Zkusily jste si to někdy v praxi změřit na minuty? Myslím to vážně, nedělám si z Vás legraci...
Já jsem to nikdy nezkusil, připadalo mi poněkud blbé říci v tom nejlepším partnerce: "Okamžik, drahá, jen si zmáčknu stopky" big_smile, ale kdysi jsem četl zajímavý názor, že při sexu ubíhá lidem čas jinak... va

Nezkusila. Ale je možné, že kvůli tomu, jak píšeš, že při sexu ubíhá čas jinak, trvá samotný akt jinou dobu, než odhaduji. A taky je to jak kdy.
Autorka dotazu píše, že za tři minuty je hotovo.  Nevím, jestli celé, nebo jenom samotný pohlavní styk. U rychlovky je to asi odpovídající čas, ale u běžného sexu opravdu krátký.
U nás je "hotovo" tak za hodinu, když to není rychlovka. S partnerem se rádi intenzivně mazlíme a užíváme si jeden druhého. Ale s dřívějšími partnery to tak nebývalo. Svým "rozborem" docházím k tomu, že délka styku záleží i od toho, jakého má člověk partnera.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#58 13. 2. 2013 14:24

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Nezkusila. Ale je možné, že kvůli tomu, jak píšeš, že při sexu ubíhá čas jinak, trvá samotný akt jinou dobu, než odhaduji. A taky je to jak kdy.
Autorka dotazu píše, že za tři minuty je hotovo.  Nevím, jestli celé, nebo jenom samotný pohlavní styk. U rychlovky je to asi odpovídající čas, ale u běžného sexu opravdu krátký.
U nás je "hotovo" tak za hodinu, když to není rychlovka. S partnerem se rádi intenzivně mazlíme a užíváme si jeden druhého. Ale s dřívějšími partnery to tak nebývalo. Svým "rozborem" docházím k tomu, že délka styku záleží i od toho, jakého má člověk partnera.

taky vidím hodinu jako takový průměr , at už je tam více toho nebo onoho , jak se komu víc líbí

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí