29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ali.1 napsal(a):
ahoj holky,
chci vědět co si myslíte o tomto: s manželem jsme ne celých šest let a za posl.půl rok mezi námi vymizel sex, musím se mu vysloveně doprošovat a stejně když to klapne, tak je to tak asi 3minutové, to dřív nebývalo.....není mu zas tak moc let, aby tvrdil o sobě, že je už starý (45). Navíc jsem ho dnes zahlédla přez sklo na wc, že tam masturbuje. Nechtěla jsem nic dávat najevo, ale ujíždělo to ze mě, typu:práskání s dveřmi a odcekávání mu apod... No, on se chtěl chovat jakože nic-ta drzost, že se pak se mnou ještě hádá, div nepere, že tam nic takového nedělal a vrchol drzosti, že by se semnou hádal do krve, že on nic...a ještě si pak hraje na uplně ukřivděného???!!!Pochopíte tu logiku???já ne, řekla jsem mu, že tím stupidním způsobem lhaní se přede mnou jén shazuje....jak se mám zachovat dál, máme spolu 2letého syna a nechci aby to na nás nějak pocítil. děkuji moc
Teda sorry, ale ja bych tohle decentne presla...a ty praskas dverma, asi nechape co se stalo, on totiz netusi, ze jsi ho videla pres to sklo, vis? To si fakt myslis, ze v takove situaci se nekdo prizna, ze tajne mastruboval?
Ja teda tu logiku chapu. Asi neni zvykly na to ze ho nekdo sledoval a videl a neni zvykly jako skolacek se pri scenach partnerky jeste priznavat ke hrichu jako u zpovedi. Co si cekala, mas vubec takt? Ze se ti zkormoucene prizna a slibi, ze uz nikdy fakt nikdy tu petku z diktatu neprinese? Ufff....................
Me by teda chut na sex s takovou policejni rozvedkou a soudcem v jesne osobe presla asi uplne.
Není tady
Eva. napsal(a):
Chápu dlouhé mazlení, ale pohlavní styk delší než 3-5 minut bez přestávky, to by se mi nelíbilo. To už bych se nudila
cože ??? tak já bych teda za tři minuty nic nestihla a upřímně bych ani neměla pocit , že proběhl nějaký sex . Zase na dlouhém mazlení až tak netrvám .
Není tady
Ženy jsou individuální. Každá dosahuje orgazmu jinak rychle.
Já mám ráda dlouhé mazlení. Orgazmu lze dosahovat i jinak než pouze pohlavním stykem.
Já jsem psala jenom o délce pohlavního styku, ne o délce celého aktu.
Upravil(a) Eva. (12. 2. 2013 21:13)
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Chápu dlouhé mazlení, ale pohlavní styk delší než 3-5 minut bez přestávky, to by se mi nelíbilo. To už bych se nudila
cože ??? tak já bych teda za tři minuty nic nestihla a upřímně bych ani neměla pocit , že proběhl nějaký sex . Zase na dlouhém mazlení až tak netrvám .
Zkusily jste si to někdy v praxi změřit na minuty? Myslím to vážně, nedělám si z Vás legraci...
Já jsem to nikdy nezkusil, připadalo mi poněkud blbé říci v tom nejlepším partnerce: "Okamžik, drahá, jen si zmáčknu stopky" , ale kdysi jsem četl zajímavý názor, že při sexu ubíhá lidem čas jinak...
Není tady
Eva. napsal(a):
Ženy jsou individuální. Každá dosahuje orgazmu jinak rychle.
Já mám ráda dlouhé mazlení. Orgazmu lze dosahovat i jinak než pouze pohlavním stykem.
Já jsem psala jenom o délce pohlavního styku, ne o délce celého aktu.
to jsem slyšela , u mně to bohužel neplatí , jsem asi ten menšinový typ
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zkusily jste si to někdy v praxi změřit na minuty? Myslím to vážně, nedělám si z Vás legraci...
Já jsem to nikdy nezkusil, připadalo mi poněkud blbé říci v tom nejlepším partnerce: "Okamžik, drahá, jen si zmáčknu stopky", ale kdysi jsem četl zajímavý názor, že při sexu ubíhá lidem čas jinak...
Nezkusila. Ale je možné, že kvůli tomu, jak píšeš, že při sexu ubíhá čas jinak, trvá samotný akt jinou dobu, než odhaduji. A taky je to jak kdy.
Autorka dotazu píše, že za tři minuty je hotovo. Nevím, jestli celé, nebo jenom samotný pohlavní styk. U rychlovky je to asi odpovídající čas, ale u běžného sexu opravdu krátký.
U nás je "hotovo" tak za hodinu, když to není rychlovka. S partnerem se rádi intenzivně mazlíme a užíváme si jeden druhého. Ale s dřívějšími partnery to tak nebývalo. Svým "rozborem" docházím k tomu, že délka styku záleží i od toho, jakého má člověk partnera.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já jsem to nikdy nezkusil, připadalo mi poněkud blbé říci v tom nejlepším partnerce: "Okamžik, drahá, jen si zmáčknu stopky", ale kdysi jsem četl zajímavý názor, že při sexu ubíhá lidem čas jinak...
Nezkusila. Ale je možné, že kvůli tomu, jak píšeš, že při sexu ubíhá čas jinak, trvá samotný akt jinou dobu, než odhaduji. A taky je to jak kdy.
Autorka dotazu píše, že za tři minuty je hotovo. Nevím, jestli celé, nebo jenom samotný pohlavní styk. U rychlovky je to asi odpovídající čas, ale u běžného sexu opravdu krátký.
U nás je "hotovo" tak za hodinu, když to není rychlovka. S partnerem se rádi intenzivně mazlíme a užíváme si jeden druhého. Ale s dřívějšími partnery to tak nebývalo. Svým "rozborem" docházím k tomu, že délka styku záleží i od toho, jakého má člověk partnera.
taky vidím hodinu jako takový průměr , at už je tam více toho nebo onoho , jak se komu víc líbí
Není tady