Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 7. 2012 15:49

miguelka
♥------

nechce sex

I já milé babinetky bych Vás chtěla poprosit o Vaše nazory na můj problem.
Jsem s přítelem 8 měsíců a z toho 5 spolu bydlíme,což i moje hodně naročná povaha zvládá vyborně a můžu říct,že si s přítelem výborně v 90% věcí rozumíme i na naš věk.rozdíl(já 27 on 24)
Ale obrovský kámen úrazu je v sexu:( Já bych mohla pořád,ale on prostě ne...nevím proč :-( Při jednom hovoru na tohle tema mi řekl,že se mu to semnou vždycky líbí,ale stačí mu to jednou za čas(1-2x za 14 dní),že sex prostě nevyhledává a nikdy nevyhledával.Miluju ho strašně moc a asi hodně holek by to naopak semnou měnilo a nechali se cele noci líbat a něžně hladit bez toho pěkného zakončení,ale mně prostě ten sex chybí :-( Nejsem žadná sexuální dračice to uznávám a možná proto mi pak hodně vrtá hlavou jestli semnou nespí protože jsem tlustá (vážim asi jako jeho poslední dvě přitelkyně dohromady) nebo jestli někoho má nebo me poravnáva s jinýma...a pak ani mně se nechce rozjíždět žadné akce.
Jsem s nim ve všech oblastech (i v téhle ač jednou za čas) strašně šťastná.Tak Vás prosím jen o radu jak vylepšit i tuhle docela duležitou stránku vztahu.Děkuji moc za Vaše nazory :-)

Není tady

#2 17. 7. 2012 18:15

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Re: nechce sex

Někdo to tak prostě MÁ ... a to, bohužel, nezměníš... sad
Záleží jen na Tobě, zda se s tím dokážeš SMÍŘIT. stolt
Víc k tomu nemám co dodat.

Není tady

#3 17. 7. 2012 20:37

sandra
♥♥♥♥♥♥-

miguelka napsal(a):

Jsem s přítelem 8 měsíců a z toho 5 spolu bydlíme,což i moje hodně naročná povaha zvládá vyborně a můžu říct,že si s přítelem výborně v 90% věcí rozumíme i na naš věk.rozdíl(já 27 on 24)
Ale obrovský kámen úrazu je v sexu:( Já bych mohla pořád,ale on prostě ne...nevím proč :-( Při jednom hovoru na tohle tema mi řekl,že se mu to semnou vždycky líbí,ale stačí mu to jednou za čas(1-2x za 14 dní),že sex prostě nevyhledává a nikdy nevyhledával.Miluju ho strašně moc a asi hodně holek by to naopak semnou měnilo a nechali se cele noci líbat a něžně hladit bez toho pěkného zakončení,ale mně prostě ten sex chybí :-( Nejsem žadná sexuální dračice to uznávám a možná proto mi pak hodně vrtá hlavou jestli semnou nespí protože jsem tlustá (vážim asi jako jeho poslední dvě přitelkyně dohromady) nebo jestli někoho má nebo me poravnáva s jinýma...a pak ani mně se nechce rozjíždět žadné akce.
Jsem s nim ve všech oblastech (i v téhle ač jednou za čas) strašně šťastná.Tak Vás prosím jen o radu jak vylepšit i tuhle docela duležitou stránku vztahu.Děkuji moc za Vaše nazory :-)

Já to tak měla se svým ex....nakonec i tohle byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodla odejít. Necítila jsem ve vztahu s ním sexy a žádaná.
Ano, mazlení bylo fajn, ale já chtěla i s.e.x.

Není tady

#4 19. 7. 2012 13:56

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tvůj problém bych řekla, že je to jak to máš nastavené ve své hlavě. Proč se nesmířit a přijmout fakta? Miluje mě, miluje se se mnou, rozumíme si, tak co dál řešit?!

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#5 19. 7. 2012 14:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak to je podľa mňa nesúlad v s.e.x.uálnej rovine a má to len dve riešenia - rozchod alebo kompromis, ale spočívajúci viac na tvojej strane. Vynucovaný s.e.x je asi to najhoršie, čo môže byť...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 19. 7. 2012 21:30

sandra
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Tvůj problém bych řekla, že je to jak to máš nastavené ve své hlavě. Proč se nesmířit a přijmout fakta? Miluje mě, miluje se se mnou, rozumíme si, tak co dál řešit?!

Pomněnko, pisatelce očividně frekvence milování moc nevyhovuje.
Já si prošla něčím podobným a říkala si přesně to, co píšeš nahoře...ale zcela upřímně, pak jsem si řekla, že jsem ještě dost mladá na tento přístup...kdy jindy si máme užívat sami sebe, než když jsme mladí, zdraví a nemáme žádné starosti?
Ale u nás to nebyl jediný problém.

Není tady

#7 19. 7. 2012 21:50

majkafa
Host

V žádném věku není dobré rezignovat a potlačit své já. S názorem pomněnky nesouhlasím. Takhle sexualita nefunguje a může člověka dostat do velmi těžkých stavů, pokud ji v sobě násilím potlačí.

#8 19. 7. 2012 22:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

možná proto mi pak hodně vrtá hlavou jestli semnou nespí protože jsem tlustá (vážim asi jako jeho poslední dvě přitelkyně dohromady) nebo jestli někoho má nebo me poravnáva s jinýma...a pak ani mně se nechce rozjíždět žadné akce.
I kdyby sis našla jiného partnera, stejně budeš mít problém
Tady se mi zdá, že není problém,že je sexu málo, ale že máš problém sama se sebou. A pak se Ti ani nechce rozjíždět žádné akce. A obráceně.
Měla by si začít mít ráda svoje tělo, a pak se budou dít věci.
Já mám stejný názor jako POmněnka.
KDyž miluješ, není co řešit.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#9 19. 7. 2012 23:02

sandra
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

možná proto mi pak hodně vrtá hlavou jestli semnou nespí protože jsem tlustá (vážim asi jako jeho poslední dvě přitelkyně dohromady) nebo jestli někoho má nebo me poravnáva s jinýma...a pak ani mně se nechce rozjíždět žadné akce.
I kdyby sis našla jiného partnera, stejně budeš mít problém
Tady se mi zdá, že není problém,že je sexu málo, ale že máš problém sama se sebou. A pak se Ti ani nechce rozjíždět žádné akce. A obráceně.
Měla by si začít mít ráda svoje tělo, a pak se budou dít věci.
Já mám stejný názor jako POmněnka.
KDyž miluješ, není co řešit.

Dusičko,

možná by pisatelce zvedlo sebevědomí už jen to, když by její přítel také ty akce sám od sebe "rozjížděl"...což vypadá, že tak není. Ale možná se pletu.

Jinak jsem zrovna narazila na tento článek
http://forum.idnes.cz/ona/viewtopic.php … p;start=10

Není tady

#10 19. 7. 2012 23:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Sandro, mně nepřijde, že by partner pisatelky nechtěl.
Cituju: Tohle mi přijde divný a nerozumím tomu:
Miluju ho strašně moc a asi hodně holek by to naopak semnou měnilo a nechali se cele noci líbat a něžně hladit bez toho pěkného zakončení,ale mně prostě ten sex chybí

Není tady

#11 19. 7. 2012 23:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ulehat vedle muže, kterého miluji, se kterým mám děti a on by se ke mně choval jako k sestře, to si nedovedu představit, zřejmě nějaký zdravotní problém.
Sandro - dovolila jsem si citovat z diskuze co si hodila odkaz.
Z mých zkušeností to není nějaký zdravotní problém. Ale problém zaměstnaných lidí. Prostě partneři si daj pusu, řeknou si dobrou jako brácha se ségrou a chrněj. vždyt milování nemusí být před spaním . Navíc děti můžou rušit, ženská unavená z dětí, chlap toho má za celý den taky plný kecky.

Není tady

#12 20. 7. 2012 8:49

sandra
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Sandro, mně nepřijde, že by partner pisatelky nechtěl.
Cituju: Tohle mi přijde divný a nerozumím tomu:
Miluju ho strašně moc a asi hodně holek by to naopak semnou měnilo a nechali se cele noci líbat a něžně hladit bez toho pěkného zakončení,ale mně prostě ten sex chybí

Dusičko, pisatelka chce i ten "zásun".

Není tady

#13 20. 7. 2012 9:04

carlos
♥♥♥♥---

No hodně ženských si stěžuje na nedostatečné mazlení a projevy lásky. Že prostě slouží jen k uspokoneí muže, Tady koukám zas někdo mazlí a hladí a ženské zas chybí "zásun". Mimochodem sexuální nesoulad je velmi častým jevem a prakticky málokdy se najde dvojice, kde oba by to chtěli stejně často.

Není tady

#14 20. 7. 2012 12:22

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Sandro, vím, že jí nevyhovuje frekvence, ale ona zároveň pochybuje o jeho citech. A to mi přijde ulítlí vzhledem k tomu, že se s ní mazlí a miluje jí. Copak frekvence zásunů je měřítkem lásky?!

Tak ať přiberou k tomu mazlení do postele pomocníka na baterky a možná to bude OK.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#15 21. 7. 2012 12:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

miguelka napsal(a):

Já to tak měla se svým ex....nakonec i tohle byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodla odejít. Necítila jsem ve vztahu s ním sexy a žádaná.

ale ty jsi kdesi psala, že těch problémů u vás bylo daleko víc. takže to asi bylo jedno k druhýmu, jenže miguelka píše, že je jinak s přítelem spokojená a šťastná. "jen" mají prostě rozdílný potřeby sexu.
je to blbý, sex je ve vztahu důležitej, ale zase zahodit vztah, kterej jinak klape, kvůli tomuhle ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 21. 7. 2012 17:03

sandra
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

sandra napsal(a):

miguelka napsal(a):

ale ty jsi kdesi psala, že těch problémů u vás bylo daleko víc. takže to asi bylo jedno k druhýmu, jenže miguelka píše, že je jinak s přítelem spokojená a šťastná. "jen" mají prostě rozdílný potřeby sexu.
je to blbý, sex je ve vztahu důležitej, ale zase zahodit vztah, kterej jinak klape, kvůli tomuhle ...

A? Vzdyt to tak pisu i ve svem prispevku...
Ja si treba myslim, ze soulad v sexu je pro vztah dost dulezity...nikde nepisu, aby ten vztah zahazovala...
Vlastne nechapu tvuj komentar k memu prispevku vubec... Ale to je fuk, o nas tu nejde.

Není tady

#17 21. 7. 2012 17:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no ono jde asi hlavně o to, že tys ten tvůj bývalý vztah ještě tak úplně nevydejchala .. roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#18 21. 7. 2012 21:24

sandra
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

no ono jde asi hlavně o to, že tys ten tvůj bývalý vztah ještě tak úplně nevydejchala .. roll

Pavlo, ja myslim, ze o mne se tu nebavime:)
A pisu na zaklade svych zkusenosti...dle ceho jineho take reagovat, ze? Podle toho jsi usoudila, ze jsem to nevydejchala???
Ale ja tu opravdu nechci plevelit pisatelce vlakno... Vratme se tedy k tematu:)

Není tady

#19 22. 7. 2012 17:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

samozřejmě, že tohle není jediná věc, kvůli které si myslím, žes to nevydejchala.

Není tady

#20 22. 7. 2012 17:56

sandra
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

samozřejmě, že tohle není jediná věc, kvůli které si myslím, žes to nevydejchala.

Pavlí, myslet si můžeš cokoliv. BI
Chtěla bych tě znovu požádat, abychom se vrátily k tématu pisatelky a neplevily jí vlákno. Děkuji.smile
Pisatelce se tímto omlouvám a slibuji, že se už budu vyjadřovat pouze k jejímu tématu. offtopic

Není tady

#21 22. 7. 2012 18:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale to já vím, že si můžu myslet, co chci. BI
a nevím, proč to tu dál rozebíráš, já ti jen odpovídala, tím to pro mě celé končí. neměla jsem v úmyslu se v tom dál pitvat.

Není tady

#22 25. 8. 2012 23:08

Lucka Malaníková
♥------

Tvoji tloušťku z toho můžeš rovnou vyřadit. Chlapi jsou na toto téma citliví - ale pouze pokud se jedná o ukazování se na veřejnosti. Jde o jeho prestiž a ego. Jsi něco jako jeho ozdoba. Pokud nemá problém s tebou jít ven a představit tě přátelům, tak v tomto problém na 100% není. Zkrátka když to na chlapa přijde, tak na váhu nehledí.

Nabízejí se další vysvětlení.

1. Je asexuální - řekla bych, že velmi nepravděpodobné

2. Má intimní problém - za něco se stydí (penis? bříško? žádné zkušenosti v posteli?)

3. Má milenku na sex - a tebe jen na povídání (já vím, hnusné, ale taky možnost)

4. Má rozhozené hormony, případně jejich nedostatek

5. Úchylka - v posteli ho vzrušuje jen jediná věc, kterou se ti stydí říct a obyčejný sex ho nevzrušuje ani neláká

Jsem svobodná maminka na mateřské dovolené s mým synem (2,5 roku). Ve volném čase se věnuji mým stránkám  a především mému největšímu žroutovi času - Lukáškovi. Miluji fotografování!

Není tady

#23 9. 2. 2013 21:35

xororo
♥------

ahoj..
...já mám problém v podstatě přesně opačný (mimochodem je tristní, že muži nemají své fórum o sexu..jediný dvě fóra o sexu jsou na ženy.cz, kde mi nefunguje registrace a toto, tj. obě pro baby, to je strašný)

partnerka má potřebu tak 1x za dva měsíce, což je zhruba 120x méně než bych optimálně chtěl... Nikdy jsme spolu moc nespali, ale poslední dobou je to extrém.

potřeba vzrušení a orgasmů mi problém nedělá, to nahradím po*n (mimochodem toto bych poradil původní tazatelce - koupit si dildo, vibrátor a čučet na po*no nepomáhá?), ale jak nahradit tu "dotykovou" stránku sexu, tj. jak uspokojit touhu cítit na sobě něčí ruce, ústa, objetí, prostě lidské tělo, cítit jeho vůni... to teda nevím

chci se zeptat, zda tu má nebo měl někdo stejný problém? Jak ho řešil nebo řeší?

U mě se to dostává na kraj snesitelnosti, leze mi to na mozek...mám z toho špatnou náladu ..rozhodl jsem se, že s tím něco musím dělat, ale dost dobře nevím co.

Všiml jsem si, že po jakékoliv taktilní stimulace (masáž, horká sprcha), příp. i sportu, vždy, když se tělo prokrví a "probrní", tuto potřebu docela dlouho nemám, ovšem zatím je vše nevyhovující/nedostačující...nepraktické. Napadla mě ještě jedna věc, poněkud ujetá tedy, koupit si jehlovej masážní koberec? (na něj si člověk lehne, to napřed bolí, pak brní, pak je teplo) ..jak říkám, začíná mi hrabat.

Opravdu nikdo nevymyslel nic, jak by snížil nebo náhradně uspokojil svoji potřebu sexu?! Pokoušel jsem se googlit, ovšem bezvýsledně.

Není tady

#24 11. 2. 2013 20:58

ali.1
♥------

ahoj holky,
chci vědět co si myslíte o tomto: s manželem jsme ne celých šest let a za posl.půl rok mezi námi vymizel sex, musím se mu vysloveně doprošovat a stejně když to klapne, tak je to tak asi 3minutové, to dřív nebývalo.....není mu zas tak moc let, aby tvrdil o sobě, že je už starý (45). Navíc jsem ho dnes zahlédla přez sklo na wc, že tam masturbuje. Nechtěla jsem nic dávat najevo, ale ujíždělo to ze mě, typu:práskání s dveřmi a odcekávání mu apod... No, on se chtěl chovat jakože nic-ta drzost, že se pak se mnou ještě hádá, div nepere, že tam nic takového nedělal a vrchol drzosti, že by se semnou hádal do krve, že on nic...a ještě si pak hraje na uplně ukřivděného???!!!Pochopíte tu logiku???já ne, řekla jsem mu, že tím stupidním způsobem lhaní se přede mnou jén shazuje....jak se mám zachovat dál, máme spolu 2letého syna a nechci aby to na nás nějak pocítil. děkuji moc

Není tady

#25 11. 2. 2013 21:13

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Co si o tom normálně promluvit? Jestli ses ty nezachovala nějak nešetrně, když jsi mu sdělovala, že jsi ho viděla. To je dost choulostivé téma. Což si normálně popovídat, co ti chybí a co by se s tím dalo dělat? Bez napadání, že si hraje na ukřivděného a stupidně lže...?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí