27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Začíná pro nás být aktuální jídelní idlička. Poraďte a podělte se o zkuenosti. Jakou máte a jak jste spokojené?
Není tady
mame doma Chicco Polly - vzdy pouzivana tak od te doby, co ditko sedi cca do 1,5-2roku, pak prechod na drevenou rostouci. Neni spatna, ale zabere dost mista a taky je narocnecnejsi na udrzovani v cistote. Ma hodne zakouti, kam se dostane strava To ty jednoduzsi zidlicky (treba obyc z Ikeii je v tomhle vdecnejsi). Vzdy jsme ji pouzivali samostatne, pokud se davala ke stolu, tak prisla mi neprakticka.
Prezila uz druhe ditko, ale ten polstrovany plast je na nekterych mistech uz popraskany. Zatim jsem jeste nikde nenatrefila, ze by se dal koupit nahradni.
Není tady
My máme antilopu z Ikei a spokojenost, dokoupili jsme pultík a malá i my jsme spokojeni.....
Akar jestli shání náhradní potah do té chicco idličky zkus kouknout na aukro a nebo napi na nobém BB Mad Silance ta tuím někde objevila náhradní potahy na tyto idličky.
Není tady
Tuto idličku jsme před 27 lety koupili v bazaru. Seděly v ní mé 2 děti a pak spousta dalích příbuzných, teď ji pouívá můj vnouček a za chvilku se narodí vnučka a bude v ní také.
idlička je bezchybná. Občas ji někdo v koloběhu obrousí a nově nalakuje a pořád vypadá jako nová.
My ji jetě máme tak, jak byla kdysi, i s nočníčkem. Teď u se s nočníčkem nedělá.
http://www.kocarkydetske.cz/d%C4%9Btsk% … 1-barborka
Kat, taky máme tu ikeáckou, je výborná. Skladná, plastová take omyvatelná, nezabere moc místa a stála asi 300. Za mě dobrá volba
Není tady
Já taky původně chtěla nakupovat něco jako Chicco Poly, ale právě ta neskladnost a údrba mě odradily. Take nakonec půjdu do obyč Ikea idličky. Zatím krmím teda v lehátku, ale během měsíce si myslím, e to bude taky aktuální.
Není tady
Taky jsme na začátku krmili v lehátku.
Chicco Polly hodně holky pořizovaly, ale já tyhle mega plast. hruzy moc nemusím, to polstrovani dost praská.
Take máme z druhé ruky Ikea Antilopu pro ted (sic taky plast), ale vyhovuje (máme i s pultíkem).
A za čas pak chci koupit tu dřevěnou rostoucí, ale ty jsou drahé dosti..
Není tady
my zatím taky krmíme v lehátku.
Mío rostoucí máme Jitro a je super. Zatím vydrela vechny Vojtovo skopičiny
Není tady
My máme zatím tuto http://www.nabytek-jeko.cz/Foto/Gallery … -zidle.jpg
- a jsem nadmíru spokojená.
Větinou máme jen idličku na zemi a stoleček slouí jako odkládací plocha pro cokoliv, ale kdy je třeba jíst u stolu, tak je to up up vysoká idle. I s usazeným dítětem
Není tady
My máte taky tu Antilop z Ikei a nemůu si stěovat, maximální spokojenost. K tomu máme i pultík a také tu nafukovací vloku, kterou jsme vyuívali, kdy Jonáek sice u seděl, ale jetě nebyl úplně stabilní (ze začátku jsem ale té krmili jen v lehátku). idličku jsme pouívali do 2 let, pak u chtěl s námi sedět u stolu. Nekupovali jsme u nic dalího, ádnou rostoucí idli, jen větí polstr pod zadek.
Úplně ta Ikeácká stačí. Malá, skladná, dobře omyvatelná, stabilní, vozili jsme sebou i na dovolenou nebo k babičkám. Navíc jsem četla, e právě tato idlička dopadla v nějakém bezpečnostním testu nejlíp, ve srovnání s těma drahýma.
Není tady
No tak děkuju moc, kočky, to bude mít mana radost, jaká jsem skromná. Já na tu Antilop četla kladné recenze u někde jinde a vůbec, je taková sympatická na údrbu, jako lavórek trochu To se nám to bude papkat a patlat.
Majkafo, taky děkuju, v téhle idli sedávali oba moji kluci před cca čtrnácti lety, vůbec by mne nenapadlo, e se jetě vyrábí. Spí ne jako vysokou, jsme ji pak vyuívali jako idlostoleček, druhý chlapeček si vzal stoličku a u něco čmárali Ani nevím, kam přila, e by byla na chatě?To je děsná doba a jak to rychle uteklo a jak mi to teď utíká
Já na to miminko dnes koukám a ono stojí. Ne něco koupím, bude zase o hlavu větí ne já.
Není tady
holky, my jsme koupili cestovní idličku, je plastová, super, omyju a matláme dál bereme sebou i k ségře, protoe Tomáek je neposeda. Stále necelých stovek a do malých prostorů doporučuji
Není tady
bambi napsal(a):
náhodou du kolem... moná trochu pozdě, ale přesto:
pozor na tu idličku, jak dávala odkaz Holčička - ta co se rozloí na stoleček+idle, nebo se idle dá nahoru...
Páni, no vidí, to mě nenapadlo, dám si na to majzla. My ji teda pouíváme taky jako malou idličku na zemi. U jídelního stolu (na vysoko) ji máme jen kdy přijede návtěva na oběd. Tak budeme hlídat - díky
Není tady
Ahoj my jsme koupili na netu tuto idličku, dřevěnou, http://www.detskyeshop.cz/19963-detska- … 3244.html, máme ji u asi půl roku a rozhodně vydrí i pro druhý(moná i třetí)mimi:)
Není tady
My koupili novinku Mima Moon. Je to taková ta futuristická idlička, co roste od novorozence, kdy je na leato, a po krmicí idličku a nakonec je to normální idle ńa sezení pro koláka. Je a do 45 kg, take vydrí fakt na dlouho.
Dají se k tomu koupit různé barevné vloky.
Za mne fakt doporučuju, nám vyhovuje a návtěvy jsou unesené, jakou máme krásnou idličku
http://www.trendybaby.cz/zbozi/MIMH101C … ledna.html
Není tady