|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, oproti těm problémům, co se tu řeší, je to hovadina. Ale... Před měsícem mi omarodila kadeřnice. Říkalo se,že to bude na delší dobu. Tak jsem navštívila mojí příbuznou. Je to také kadeřnice, něco přes 50. Nosím delší vlasy a nechávám si světlý melír. Chtěla jsem po ní pouze dobarvit odrosty. Tak mi to dělá i ta moje. Snažila jsem se jí ubrzdit, když mi to patlala po celý hlavě, ale její slova : "Neboj, mám v tom praxi!", mě hodily do klidu.Po aplikaci jsem byla chemická chemlonová blondýna. Je to už měsíc a já jsem nešťastná. V týdnu jsem byla u tý svý. Udělala mi na hlavě nějakou kúru, vlasy rapidně zkrátila.Ale ty poletující se zpřetrhaný vlasy, hrůůza! Teď jedu z dcerou na hory a jak se dostanu do vlhka, vypadám jak dikobraz.
Holky, nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za každou radu.
Není tady
Dej na vlasy smíchaný sl.olej a pleťové mléko, pytlík a ručník a zahřej trochu fénem a choď tak aspoň hodinu, potom umyj a kondicionér , nebudou chemlonové, budou jemné a poddajné.
Není tady
Irenka 21 díky. Provedu.
Není tady