29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den maminky Prosím hlasujte pro Elišku KOUBÍNOVOU (hlas můžete poslat každou hodinu ) děkuji http://kladensky.denik.cz/miminka/hlasu … ?_fid=1a0b oplatím všem moc děkuji
Není tady
Kačko nezlob se, ale zdá se mi to praštěný dávat hlas miminkám - všechna jsou krásná
Není tady
Duši,nejsi sama, já na tyto prosby nereaguji...přijde mi to nefér vůči ostatním miminkům...
Není tady
Jo a navíc, když se téma jmenuje..prosím pomozte
S hrůzou otevírám, co má maminka za trable s miminkem.
A tady tohle
Upravil(a) Zuzina (10. 7. 2012 21:11)
Není tady
Naprosto souhlasím se Zuzinou! Měla jsem napsaný příspěvěk ve stejném duchu jako píše ona a pak jsem ho neodeslala, říkala jsem si, že nemá smysl nad tím tématem ztrácet čas. No a pro pobavení dodávám, ač tyhle ankety s fotkama ignoruju....dala jsem jen tak z hecu hlas miminku, které mělo nejméně hlasů....jeho maminka asi nemá čas nebo možnost shánět hlasy na netu:-(
Upravil(a) novaja (10. 7. 2012 21:39)
Není tady
No je to trochu zvláštní, hlavně když má vlákno tak dramatický název. Pochopím, když řeknete kamarádům, nebo rodině, ale takhle...
Není tady
Ale nedá mi to a ještě jednou napíšu pro Kačku, že ji chápu, jak je z malé nadšená, a jak už bylo napsáno, všechna miminka jsou krásná a malá Eliška je samozřejmě krásná princezna, na tom se tady určitě shodneme všechny, vždyť jsme mámy a tu euforii z miminka jsme si zažily všechny.
A já malé Elišce víc než výhru nějaké soutěže, která není a nemůže být objektivní přeju, aby byla zdravá a dělala svým rodičům jenom radost:dudlik:
Není tady
Každé mamince se nejvíc líbí to její miminko.
Taky přeju Kačce a Elišce hodně štěstí
Není tady
Ježiš, myslela jsem bůhví co se děje, ano, kačko, krásné miminko, jako všechny ostatní
Není tady