29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
odpoledne u vody
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já měla vždycky dojem, že mít ženáče je taková jako z nouze ctnost.
To si myslim ze ne, v tom je zblbnuti mozku a pak je te jedno jestli je zenaty nebo ne a krades si jeho chvilky.
Není tady
majkafa napsal(a):
To je asi různé.
Ani s jedním z mých nezadaných ani ženatých předchozích partnerů, ani s mým BM mi nebylo tak hezky. To u mě vysoce převažuje negativa vztahu se ženatým mužem.
Ale každý to můžeme mít jinak, mít jiné priority, jiné věci, které jsou pro nás důležité.
Já si třeba nedovedu představit, že jedu na dovolenou se ženatým partnerem, jsem vdaná a můj manžel to ví. Myslím si, že bych měla výčitky svědomí, že se můj manžel tím trápí, když ví, kde a s kým jsem a že se tam určitě i milujeme.
Každý máme to své.
pokud by se trápil tak bych to přehodnotila, ale on se netrápí:-) protože jak jsi psala "Život je z některého zorného úhlu složitý, náročný a z jiného je ten samý život jednoduchý, krásný a naplňující. Záleží to na každém z nás, jak se díváme a jak žijeme.
Je fajn, že většinou máme v životě možnost výběru, možnost sami se rozhodnout. Život je vstřícný a laskavý, když v sobě nemáme strach, zášť a neporozumění, když jsme vstřícní, chápající, tolerantní, velkorysí a odvážní, ale i pokorní"
Není tady
erem, nemám výčitky svědomí. Jestli paní mého milého dala přednost svému finančnímu zajištění za cenu toho, že on je často se mnou, že mě miluje, to je její rozhodnutí.
Vím, že není vše OK, byla bych raději, kdyby byl jen se mnou, ale respektuji jeho rozhodnutí, pokud s ním chci být. Kdybych ho nerespektovala, tak bychom spolu prostě nebyli.
I on cítí, že není vše OK, občas má slabou chvilku, že mi ubližuje, ale zatím na svém rozhodnutí být se synem a poskytovat mu úplnou rodinu, nic nezmění.
Potěšilo mě, že jsem odpoledne udělala spoustu práce, vyžehlila hromadu prádla a zítra budu celý den lenošit. A koupila jsem si dnes parní mop. Vyčistila jsem s ním dlažbu, vypadá to být super. Mám z něj radost.
majkafa napsal(a):
To je asi různé.
Ani s jedním z mých nezadaných ani ženatých předchozích partnerů, ani s mým BM mi nebylo tak hezky. To u mě vysoce převažuje negativa vztahu se ženatým mužem.
Ale každý to můžeme mít jinak, mít jiné priority, jiné věci, které jsou pro nás důležité.
Já si třeba nedovedu představit, že jedu na dovolenou se ženatým partnerem, jsem vdaná a můj manžel to ví. Myslím si, že bych měla výčitky svědomí, že se můj manžel tím trápí, když ví, kde a s kým jsem a že se tam určitě i milujeme.
Každý máme to své.
já moc nevidím rozdíl mezi tvým vztahem a situací, o které tu mluvíš. pořád je ve hře někdo další.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To si myslim ze ne, v tom je zblbnuti mozku a pak je te jedno jestli je zenaty nebo ne a krades si jeho chvilky.
no nevím. mě přijde, že většina normálních ženských by se vyprdla, aby se musela schovávat, když je sama volná a nemusí. nebo čekat, až si on udělá čas. vlastně se mu tím pádem i časově podřizovat. rušit, co má naplánovaný, protože on se zrovna může trhnout. trávit sama dovolený, vánoce, večery a tak vůbec. ne že by nebylo fajn být sama, ale mělo by to být, protože chci, ne proto, že musím.
a to pomíjím další věci, svědomí atd.
Není tady
majkafa napsal(a):
erem, nemám výčitky svědomí. Jestli paní mého milého dala přednost svému finančnímu zajištění za cenu toho, že on je často se mnou, že mě miluje, to je její rozhodnutí.
Vím, že není vše OK, byla bych raději, kdyby byl jen se mnou, ale respektuji jeho rozhodnutí, pokud s ním chci být. Kdybych ho nerespektovala, tak bychom spolu prostě nebyli.
I on cítí, že není vše OK, občas má slabou chvilku, že mi ubližuje, ale zatím na svém rozhodnutí být se synem a poskytovat mu úplnou rodinu, nic nezmění.
Potěšilo mě, že jsem odpoledne udělala spoustu práce, vyžehlila hromadu prádla a zítra budu celý den lenošit. A koupila jsem si dnes parní mop. Vyčistila jsem s ním dlažbu, vypadá to být super. Mám z něj radost.
to s finančním zajištěním víš od něj, nebo jen hádáš. já bych teda řekla, podle toho, cos tu o něm párkrát psala, že jeho paní ho prostě bere takovýho, jaký je. ví, že je na ženský, že ji roky podvádí. a asi si říká, že ho to možná časem, jak bude stárnout, přejde. třeba je z těch, kdo z toho že spí ještě někde s někým jiným, nedělá vědu. nakonec - domů se vrací k ní, tak vo co gou.
na ten parní mop už taky nějákou dobu pomrkávám, ale ještě jsem se k tomu nerozhoupala.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no nevím. mě přijde, že většina normálních ženských by se vyprdla, aby se musela schovávat, když je sama volná a nemusí. nebo čekat, až si on udělá čas. vlastně se mu tím pádem i časově podřizovat. rušit, co má naplánovaný, protože on se zrovna může trhnout. trávit sama dovolený, vánoce, večery a tak vůbec. ne že by nebylo fajn být sama, ale mělo by to být, protože chci, ne proto, že musím.
A to je prave tim zblbnutim.Driv jsem to snasela,dneska si,uz takovy vztah nedokazu predstavit,kdyz se ted nad tim zamyslim je to ponizujici.
Ale netvrdim,ze nikdy,protoze nikdo nevi co mu zivot prinese.
Není tady
holcina napsal(a):
Jojo, jsem ráda, že se můžu rozhodovat kam pojedem na dovolenou a ne se smiřovat s tím, že nikam
No, už to tu opakuješ toľkýkrát, že už mi to znie čudne... Akoby si sa potrebovala o niečom uistiť, alebo povyšovať alebo tak... MMch, sú páry, ktoré trávia dovolenku oddelene a nevidia na tom nič čudné (pravda, väčšinou je to tým, že zvyšok roka trávia spolu...).
Upravil(a) Selima (4. 8. 2012 20:24)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dost se podřizuje i on mně, když se mnou chce být. Často nemám čas, když ho má on a naopak. Neruším, co mám naplánované. Proč bych měla? Když chce se mnou být, tak bude příště, až nebudu mít už domluvené dříve něco jiného. Schovávat se také nemusím.
Vánoce sama netrávím a večery taky ne. Každý večer strávíme spolu psaním. Jen výjimečně tomu tak není. S mým BM jsem se cítila osamělá velmi často. Teď je to pouze výjimečné. A dovolené sama také netrávím. Netrávím je s ním, ale netrávím je ani sama. Není přece jenom on, mám děti, kamarádky a rodinu. A dovolená v Izraeli a Jordánsku, kde jsem byla sama s cestovkou, se mi mimořádně líbila, i když jsem měla trošku obavy. Hodlám si takovou zase někdy zopakovat. Plánuju, jestli to vyjde, jet za dva roky zase do Izraele, sama.
Ten mop je super, zkusila jsem už i koberec. Dobré na tom je, že se nemusí používat žádná chemie, jenom čistá voda. Koukala jsem na něj dlouho, dnes to bylo takové náhlé rozhodnutí, když ho měli ve Sparu ve slevě.
Ještě pokukuji po ultrazvukové čističce kvůli brýlím a zubním protézám, ale i dalším věcem, co se tam dobře vyčistí a zase stačí jenom čistá voda.
majkafa napsal(a):
čemu dal přednost milý, když stále zůstává někde kde ho to netáhne . hlavně neříkej syn , to ti tady málokdo uvěří.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
To si myslim ze ne, v tom je zblbnuti mozku a pak je te jedno jestli je zenaty nebo ne a krades si jeho chvilky.no nevím. mě přijde, že většina normálních ženských by se vyprdla, aby se musela schovávat, když je sama volná a nemusí. nebo čekat, až si on udělá čas. vlastně se mu tím pádem i časově podřizovat. rušit, co má naplánovaný, protože on se zrovna může trhnout. trávit sama dovolený, vánoce, večery a tak vůbec. ne že by nebylo fajn být sama, ale mělo by to být, protože chci, ne proto, že musím.
a to pomíjím další věci, svědomí atd.A to je prave tim zblbnutim.Driv jsem to snasela,dneska si,uz takovy vztah nedokazu predstavit,kdyz se ted nad tim zamyslim je to ponizujici.
Ale netvrdim,ze nikdy,protoze nikdo nevi co mu zivot prinese.
myslíš, že zblbnutím ? nebylo to proto, že jak jsi byla tolik let sama, tak jsi pak byla taková jako vyprahlá a prostě tě jen v té době dostal na sladký řečičky ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No, nie vždy túžiš po celej krave, keď dostaneš chuť na liter mlieka. Ja osobne netúžim vždy a za každých okolností po tom mať partnera nasáčkovaného doma, okrúžkovaného, takpovediac stále za krkom... To by mi nevyhovovalo. A keď ti úplne k šťastiu stačí víkendový vzťah, tak to sa dá - občas aj so ženatým. Aj keď, ja som už lenivá na tie schovávania a klamstvá a tajnosti a tanečky okolo. Inak nič proti, pravdupovediac.
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a to pomíjím další věci, svědomí atd.Dost se podřizuje i on mně, když se mnou chce být. Často nemám čas, když ho má on a naopak. Neruším, co mám naplánované. Proč bych měla? Když chce se mnou být, tak bude příště, až nebudu mít už domluvené dříve něco jiného. Schovávat se také nemusím.
Vánoce sama netrávím a večery taky ne. Každý večer strávíme spolu psaním. Jen výjimečně tomu tak není. S mým BM jsem se cítila osamělá velmi často. Teď je to pouze výjimečné. A dovolené sama také netrávím. Netrávím je s ním, ale netrávím je ani sama. Není přece jenom on, mám děti, kamarádky a rodinu. A dovolená v Izraeli a Jordánsku, kde jsem byla sama s cestovkou, se mi mimořádně líbila, i když jsem měla trošku obavy. Hodlám si takovou zase někdy zopakovat. Plánuju, jestli to vyjde, jet za dva roky zase do Izraele, sama.
Ten mop je super, zkusila jsem už i koberec. Dobré na tom je, že se nemusí používat žádná chemie, jenom čistá voda. Koukala jsem na něj dlouho, dnes to bylo takové náhlé rozhodnutí, když ho měli ve Sparu ve slevě.
Ještě pokukuji po ultrazvukové čističce kvůli brýlím a zubním protézám, ale i dalším věcem, co se tam dobře vyčistí a zase stačí jenom čistá voda.
no, víš co. já si o tom myslím svoje, ale nebudu se hádat. není to pro mě zase tak důležitý. jen jak tě tak čtu, už hezkou dobu, mám pocit, že jsou některé věci jinak, než teď píšeš. ale - je to jedno, každej si žijeme svůj život.
já právě u toho mopu váhám, jestli to má opravdu ten efekt. zatím jsem nepotkala nikoho, kdo by s tím měl zkušenost, nebo u koho bych si to mohla omrknout a tak pořád nevím, nevím.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
To si myslim ze ne, v tom je zblbnuti mozku a pak je te jedno jestli je zenaty nebo ne a krades si jeho chvilky.no nevím. mě přijde, že většina normálních ženských by se vyprdla, aby se musela schovávat, když je sama volná a nemusí. nebo čekat, až si on udělá čas. vlastně se mu tím pádem i časově podřizovat. rušit, co má naplánovaný, protože on se zrovna může trhnout. trávit sama dovolený, vánoce, večery a tak vůbec. ne že by nebylo fajn být sama, ale mělo by to být, protože chci, ne proto, že musím.
a to pomíjím další věci, svědomí atd.No, nie vždy túžiš po celej krave, keď dostaneš chuť na liter mlieka. Ja osobne netúžim vždy a za každých okolností po tom mať partnera nasáčkovaného doma, okrúžkovaného, takpovediac stále za krkom... To by mi nevyhovovalo. A keď ti úplne k šťastiu stačí víkendový vzťah, tak to sa dá - občas aj so ženatým.
Aj keď, ja som už lenivá na tie schovávania a klamstvá a tajnosti a tanečky okolo. Inak nič proti, pravdupovediac.
tak s tímhle souhlasím.
vlastně i s tou poslední větou, akorát, že u mě to není už, ale nejsem na to prostě stavěná, no.
o tom, že by se mi hodila kráva jsem zrovna dneska přemýšlela
Není tady
pavli, kamarádka parní mop měla a první den též pěla ody na něj, ale po čase ho označila jako další krám do domácnosti
Není tady
tak myslíš, že to jsou vyhozený prachy ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak myslíš, že to jsou vyhozený prachy ?
já ho nemám a netoužím po něm, vystačím si s hadrem a kýblem. ale kámoška by si jej znovu nekoupila, ale možná to jen její názor
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a to pomíjím další věci, svědomí atd.Dost se podřizuje i on mně, když se mnou chce být. Často nemám čas, když ho má on a naopak. Neruším, co mám naplánované. Proč bych měla? Když chce se mnou být, tak bude příště, až nebudu mít už domluvené dříve něco jiného. Schovávat se také nemusím.
Tak tohle me nerikej,ze byt sama na dovolene je uzasne.Ja bych sama nejela ani kdybych to mela zdarma.Nekde se plouzit sama v cizym prostredi tim vice by me stval vztah s zenatym muzem a celou dovolenou bych na nej nadavala.
V tomhle to ma milenka strasne tezke,pamatuji si jak jsem probrecela vanoce,kdy muj zenacek byl se svou rodinou.
Není tady
Já s ním budu vytírat kuchyń, chodbu a pokoj, kde mám lino. Nahradím jím mop Vileda. Přijde mi to stejně pracné a parní mop to vytře víc do čista, obzvláště tu dlažbu. Tak uvidím, co přinese čas. Chystám se tím vyčistit i obklady kolem kuchyňské linky, jsou stejné, jako dlažba. A zkusím i sedačku. Je to méně fyzicky náročné, než tepovat koberec a sedačku lartáčem.
ještě počkám, co na to po čase majkafa
Není tady
erem, pro mě to byla krásná dovolená. Byla jsem na poznávačce a sešla se tam skvělá parta. Bylo nás 8 a průvodkyně. I v Egyptě byla prima skupina, bylo nás asi 20 a průvodkyně, stejně tak i ve Švýcarsku. Na pobytový zájezd bych asi sama nejela, ale na poznávačku v pohodě.
I když ve Švýcarsku jsem byla s kolegyní, v Paříži, a v Holandsku taky a včera jsme se domluvily s kámoškou, že dáme příští rok poznávačku Řím a ten další Londýn, jestli nám do toho nic nepřijde. Ale Izrael bych si ráda vychutnala sama.
Můj milý se mnou strávil odpoledne před Štědrým dnem a o Vánocích jsme si hodně psali na netu. Byla jsem šťastná, byl hezký čas, neměla jsem žádnou potřebu plakat.
Upravil(a) majkafa (4. 8. 2012 20:57)
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ještě pokukuji po ultrazvukové čističce kvůli brýlím a zubním protézám, ale i dalším věcem, co se tam dobře vyčistí a zase stačí jenom čistá voda.Tak tohle me nerikej,ze byt sama na dovolene je uzasne.Ja bych sama nejela ani kdybych to mela zdarma.Nekde se plouzit sama v cizym prostredi tim vice by me stval vztah s zenatym muzem a celou dovolenou bych na nej nadavala.
V tomhle to ma milenka strasne tezke,pamatuji si jak jsem probrecela vanoce,kdy muj zenacek byl se svou rodinou.
er, ale tak asi jsi z těch, co potřebují někoho k sobě. já si třeba zase říkám, že by mi vyhovovalo pár dní někde na samotě a hromadu knížek sebou :-)
jinak ale víceméně souhlasím. vůbec pro někoho, kdo neumí a nechce být sám to musí být děs.
Není tady
eremuruss napsal(a):
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ještě pokukuji po ultrazvukové čističce kvůli brýlím a zubním protézám, ale i dalším věcem, co se tam dobře vyčistí a zase stačí jenom čistá voda.Tak tohle me nerikej,ze byt sama na dovolene je uzasne.Ja bych sama nejela ani kdybych to mela zdarma.Nekde se plouzit sama v cizym prostredi tim vice by me stval vztah s zenatym muzem a celou dovolenou bych na nej nadavala.
Erem, asi je to pre teba ťažké, ale prosím ťa, uvedom si, že NIE JE KAŽDÝ AKO TY. Ja som šla napríklad na dovolenku sama, aj keď som mala vzťah - bolo mi jasné, že chlap by sa na dovolenke s orientálnymi tanečkami nudil . Ale potom sme ešte šli na kratšiu dovču spolu. Normálka. Aj na poznávačke som bola sama... vtedy som síce nikhoho nemala, ale keď si tak beriem svojich partnerov rad-zaradom, až poslední dvaja by boli prípadne ochotní ísť na poznávací zájazd do Egypta - vláčiť sa ako pri mori, tak aj vo vnútrozemí, handlovať s Arabmi, spať každú noc v inom hoteli (hoci niekedy to bolo úžasné, napríklad v múroch najstaršieho súvisle fungujúceho kresťanského kláštora na sveta
alebo v centre Káhiry). A ani nimi si nie som istá, takže som zmierená, že niektoré veci podniknem radšej sama ako vôbec - bez ohľadu na to, či je parťák ženatý, slobodný, vdovec alebo gay.
Není tady
Pavlo taky jsem obcas rada sama.Zvlast,kdyz mam odpoledni a nikdo doma.
Ted,kdyz jsme se prestehovali a jsme bez deti strasne me vadi ten klid.Uvazuju si poridit psa labradora.
Není tady