29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska byl krásný den. Vyjeli jsme od nás 5 km do hor. Nádhera. Jasno, sníh se třpytil, obloha modrá, bobovali jsme, paráda.
Není tady
u nás se začalo snad až včera ochlazovat, do té doby bylo pořád hezky.
Není tady
Mám radost, že mám téměř hotový úklid, nazdobený byt, v obýváku stojí stromeček a teď si plnými doušky užiju advent s mým milým, vnoučátky, dětmi a přáteli.
Není tady
dusička napsal(a):
Dneska byl krásný den. Vyjeli jsme od nás 5 km do hor. Nádhera. Jasno, sníh se třpytil, obloha modrá, bobovali jsme, paráda.
Tyjo, sníh, bobování....u nás slunečno, odpoledne 8st., ale už začíná mrznout, asi letos poprvé u nás.
Krásný den to byl, byla jsem u koní, no jestli tohle dám tak se budu sama divit:-) pak jsme si zajeli na první svařáček ke stromečku, přítel měl dětský punč:-) a mazal na pánský večírek a já domů.
Není tady
Eva. napsal(a):
s mým milým
už jsem čekala kdy to přijde
Není tady
Tak mě dnes (no ne jen dnes, ale posledních pár dní) bohužel radost neudělalo asi nic, neb jsem pod velkým tlakem, na druhou stranu ale strašně ráda chodím číst sem ty vaše radosti. Ale ne, tak by to nešlo, já nějakou radost vyhrabu....tak třeba "mám radost, že mám umytá AŽ DVĚ okna" - no to by šlo, ne?
Není tady
Andrejko, přidám se . Mě dnes udělalo radost, že jsem stihla uklidit a vánočně vyzdobit alespoň jednu místnost - obývák
. Přiběhla jsem z práce ve 20 h a doteď uklízela, ale aspoň první krůček. Zítra bude pokračování, zase po práci
A také mám radost, že začíná advent, ráda koukám na rozsvícená okna
Není tady
lennno, tak to jsi dobrá, já kdybych přišla z práce v osm večer, tak jak se znám, vůbec by se mi do ničeho nechtělo.
leda tak si dát vanu, pěkně sebou plácnout, ale uklízet teda určitě ne
Není tady
Pohodové nedělní odpoledne a DVD Večer s písní Karla Kryla pro český národ od Landy z baziliky svatého Petra a Pavla. Došlo mi, že Dan je pořád stejný. Má pořád stejné ideály.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lennno, tak to jsi dobrá, já kdybych přišla z práce v osm večer, tak jak se znám, vůbec by se mi do ničeho nechtělo.
leda tak si dát vanu, pěkně sebou plácnout, ale uklízet teda určitě ne
Pavlo, však mě se většinou taky nechce nic jiného než sebou plácnout na gauč . Ale už ten úklid byl akutní a nemám moc času to kdy udělat. Ale byla jsem na sebe pyšná
Není tady
Bety napsal(a):
Eva. napsal(a):
s mým milým
A nebyla jsi určitě sama
Není tady
Bety napsal(a):
Eva. napsal(a):
s mým milým
Uz je to tady, ted zacnou zase nekonecne story o zenaci , jak je to s nim bajecny a jak je to dokonala laska......................
Tohle je fakt infantilni, co Majkafo ?
Není tady
u nas snih, snih, snih....maly vylet a definitivni brzsky prilet moji nove dcery.
Jinak jsem opravila roletu na okno - teda pred oknem - .a bezva funguje.
Není tady
sahleb napsal(a):
Bety napsal(a):
Eva. napsal(a):
s mým milým
Uz je to tady, ted zacnou zase nekonecne story o zenaci , jak je to s nim bajecny a jak je to dokonala laska......................
Tohle je fakt infantilni, co Majkafo ?
PS_ Majkafa si myslela, kdovijakou ma intuici a protom ji tu poznali vsichni podle 1. vety. Hlavne ze demonstrovala svuj odchod.
Není tady