29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
to by bylo pro ty, co ho v sobě nemají
Obávám se, že ti, "co ho v sobě nemají", si nebudou dělat velkou starost ani se zákonem psaným... Čím méně onoho "morálního", tím snáze se normy obcházejí...To byl přece vtip. Fakt jsi to nepochopila?
Nebo ty bys vážně přistoupila na to - nikdy nepoužívat srp a kladivo?Čím bys zatloukala hřebík?
Pro natvrdlé:
Měl by být vydán zákon, zakazující zobrazovat a používat srp a kladivo
To je stejný nesmysl jako ten, že za znak SS považuješ hákový kříž:-)
Není tady
http://www.youtube.com/watch?v=nDmGIv5S … ture=share
Tou cestou
Tím směrem prý bych se dávno měl dát
Když sněží, jde to stěží, ale sněhy pak tají
Kus něhy ti za nehty slíbí a dají
Víc síly
Se prát
Na dně víc dávat
Než brát.
A i když se vleče a je schůdná jen v kleče
Donutí přestat se zbytečně ptát
Jestli se blížím k cíli
Kolik zbývá víry
Kam zvou
Svodidla, co po tmě mi lžou?
Snad couvám zpátky
A plýtvám řádky, co řvou
Že už mi doma neotevřou
Nebo jít s proudem
Na lusknutí prstu se začít hned smát,
Mít svůj chodník slávy a před sebou davy
A přes zkroucená záda být součástí stáda
Není tady
Halt komu není shůry dáno, ani vysvětlování nepomůže. To patří k příspěvku holčiny.
Není tady
Eva. napsal(a):
Halt komu není shůry dáno, ani vysvětlování nepomůže. To patří k příspěvku holčiny.
A není to třeba o tom,že každý má na to jiný názor? Než o tom,jestli má někdo vysoké iq?
Není tady
Nebo ty bys vážně přistoupila na to - nikdy nepoužívat srp a kladivo? Čím bys zatloukala hřebík?
Ty si doopravdy myslíš, že k zatlučení hřebíku je nezbytně nutný ausgerechnet kladivo a k nasíknutí trávy pro králíky srp?
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Měl by být vydán zákon, zakazující psát čtyřky uvedeným způsobem.
Měl by být vydán zákon, zakazující zobrazovat a používat srp a kladivonebyl by lepší jakýsi morální zákon v každém z nás?
U nas zakazano neni, pokud vim. U nas neni zakazano leccos, co neni v okoli dovoleno.
V Nemecku je za tento znak SS az 3 roky vezeni. !!!!
Jinak Landa mel na zadech jeste sznak nejake Hitlerovy horske jednotky. Me tohle prijde skandalni. Neuveritelne.
Upravil(a) sahleb (28. 11. 2012 12:39)
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
A pak je jedno, jestli Landa apeloval na národní hrdost rasistickými texty nebo naopak národní hrdost zneužíval k propagaci svých náckovských ideí ... A pokud se za své působení v Orlíku a své texty několikrát omluvil, jak tvrdí jeho fanoušci, potom nechápu, proč znovu a vědomě užívá nacistickou symboliku ... buď nebyl ve své omluvě upřímný, nebo je totálně vypatlaný ... a ani jedno mu ke cti neslouží.
Je vypatlany, infantilni.... cekam, ze se nekdo oficilane ozve...ale nic.
Není tady
Eva. napsal(a):
Judyna napsal(a):
Oni se možná lidé až tak zásadně nemění. Nacismus (nacionalismus) a "být vůdcem" má k sobě hodně blízko. A do podoby jakéhosi vůdce se Landa bohužel stylizuje už od počátku.
Bohužel?
Odkdypak je vůdcovství bohužel? Kéž bychom měli DOBRÉ vůdce v našem parlamentu, vládě i ve firmách. Možná by svět nebyl v takových s..račkách, v jakých je...
Odobne o nejake "vudcovstvi " ve state nestojim.
Jinak spatne ctes. Judyna nepslala "vudcovstvi bohuzel" ale napsala "A do podoby jakéhosi vůdce se Landa bohužel stylizuje už od počátku. To znamena jasne, ze se LANDA BOHUZEL STYLIZUJE.......
Není tady
Eva. napsal(a):
A komu není shůru dáno, nechť si své poučování nechá pro své :-)
Není tady
Mě dnes udělalo radost předplatné na časopis Moje psychologie Původně jsem si chtěla napsat Ježíškovi, ale nakonec jsem si ho radši přeplatila sama :-)
Doteď jsem si jí kupovala na stánku, protože jí fakt miluju super články, žádnej bulvár, chytré rozhovory a články k věci...prostě o tom, jaké jsme, jak maj v titulce
ale teď nabízejí v přeplatném moji oblíbenou vůni Jasmin Noir L´Essence a to tedy neváhám. Za 690 Kč celoroční čtení a Jasmínek.....nemá chybu. Vřele doporučuju. Mají na výběr i ještě nějaké tělové máslo http://www.mf.cz/produkty/moje-psychologie/predplatne/
Krásný den všem
Není tady
Ty jsi tak okouzlena časopisem Moje psychologie (s T. Vilhelmovou na obálce), že to musíš cpát na více vláken?
Ta reklama je fakt vlezlá.
JTina napsal(a):
Mě dnes udělalo radost předplatné na časopis Moje psychologie
Původně jsem si chtěla napsat Ježíškovi, ale nakonec jsem si ho radši přeplatila sama :-)
Doteď jsem si jí kupovala na stánku, protože jí fakt milujusuper články, žádnej bulvár, chytré rozhovory a články k věci...prostě o tom, jaké jsme, jak maj v titulce
ale teď nabízejí v přeplatném moji oblíbenou vůni Jasmin Noir L´Essence a to tedy neváhám. Za 690 Kč celoroční čtení a Jasmínek.....nemá chybu. Vřele doporučuju. Mají na výběr i ještě nějaké tělové máslo http://www.mf.cz/produkty/moje-psychologie/predplatne/
Krásný den všem
Není tady
lea64 napsal(a):
Ty jsi tak okouzlena časopisem Moje psychologie (s T. Vilhelmovou na obálce), že to musíš cpát na více vláken?
Ta reklama je fakt vlezlá.
JTina napsal(a):
Mě dnes udělalo radost předplatné na časopis Moje psychologie
Původně jsem si chtěla napsat Ježíškovi, ale nakonec jsem si ho radši přeplatila sama :-)
Doteď jsem si jí kupovala na stánku, protože jí fakt milujusuper články, žádnej bulvár, chytré rozhovory a články k věci...prostě o tom, jaké jsme, jak maj v titulce
Krásný den všem
Jejdáááá, tak to promiň, jestli jsem Tě nějak urazila nebo něco to nebylo záměrem :-) mě se holky na jiné diskusi ptaly, které je to číslo Mojí psychologie, tak teď rovnou radši píšu, že to s tou Táňou
No a mám rozečtenej ještě novej Readerś Digest a Forbes , ale tak tam voňavku nenabízej, tak nemám potřebu to sdílet nějak:reta:
Teda Forbes jo, tam jsou také zajímavé články, ale to zas jdu třeba na ekonomicky laděnou diskusi, kde si člověk může zas pokecat tématicky
Není tady
sahleb napsal(a):
U nas zakazano neni, pokud vim. U nas neni zakazano leccos, co neni v okoli dovoleno.
V Nemecku je za tento znak SS az 3 roky vezeni. !!!!
Pro občany v ČR jsou podstatné české zákony, německé zákony na našem území přestaly platit v květnu 1945.
sahleb napsal(a):
Jinak Landa mel na zadech jeste sznak nejake Hitlerovy horske jednotky. Me tohle prijde skandalni. Neuveritelne.
Takže než na sebe člověk něco oblékne, tak by si měl udělat výzkum, jestli se něco z jeho oblečení nedá vyložit jako propagace nacismu? Nebo si na to raději najmout certifikovaného experta?
Není tady
BrenTen napsal(a):
sahleb napsal(a):
V Nemecku je za tento znak SS az 3 roky vezeni. !!!!Pro občany v ČR jsou podstatné české zákony, německé zákony na našem území přestaly platit v květnu 1945.
sahleb napsal(a):
Takže než na sebe člověk něco oblékne, tak by si měl udělat výzkum, jestli se něco z jeho oblečení nedá vyložit jako propagace nacismu? Nebo si na to raději najmout certifikovaného experta?
To nám jako chceš namluvit, že Landa neví, co za znaky má na svojí bundě? Na bundě, která byla evidentně "nazdobena" dle jeho pokynů? Na takovou průhlednou výmluvu může skočit možná pár mladistvých truhlíků z řad učňovské mládeže ...
Pokud bychom byli bývali převzali zavčasu některé německé zákony, nebyl by tu takový bordel, jaký tu v posledních dvaceti letech panuje.
Není tady
To vám ten Landa dělá pořád takovou radost? Mě teda zklamal, nadávat svým fanouškům, kteří ho dostali tam kde je:-(
Ale radost mi dělá pořád krásné počasí, i když někde prý už sněží
Není tady
A taky mi udělalo radost, že jsem se dnes vyspala dosyta:-) už tu končím tak jezdím do práce až vstanu. Po tomhle šéfovi se mi fakt bude stýskat.-)
Není tady
Holči a kde bydlíš,že je u Vás hezky? U nás chčije.
Holči uvidíš, určitě seženeš fajn práci. Asi to tak má být, něco končí, něco začíná
Není tady
dusi, asi na opačném konci republiky než ty.-))) ještě do toho svítí skuníčko a je nějakých 13-14 st. A na netu čumím na zasněžený západ:-)
Práci najdu, nějakou určitě, nemusím vzít hned co je, můžu chvíli hledat. A když nenajdu co chci, vemu co bude
Není tady
dusička napsal(a):
Holči uvidíš, určitě seženeš fajn práci. Asi to tak má být, něco končí, něco začíná
U nas taky prsi.
Není tady
Holči, u nás leje už celou noc a nebere to konce. Na sluníčko čekám, chci umýt vnitřní okna na zimní zahradě, déšť ani zima by mi nevadily, ale chci mít vyfoukané a voňavé záclony ze vzduchu a sluníčka, tu vůni miluju. Počkám si, jednou to přijde.
S prací máš recht. Kdo si počká, ten se dočká a není pravidlem, že to bude horší. V nouzi bych také vzala cokoliv a přitom bych dál hledala to, co mi bude vyhovovat. Přeju hodně štěstí.
Není tady
holcina napsal(a):
To vám ten Landa dělá pořád takovou radost? Mě teda zklamal, nadávat svým fanouškům, kteří ho dostali tam kde je:-(
Ale radost mi dělá pořád krásné počasí, i když někde prý už sněží
V Brně je taky pěkně, i když už se trochu zatahuje.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
To nám jako chceš namluvit, že Landa neví, co za znaky má na svojí bundě? Na bundě, která byla evidentně "nazdobena" dle jeho pokynů? Na takovou průhlednou výmluvu může skočit možná pár mladistvých truhlíků z řad učňovské mládeže ...
Pokud bychom byli bývali převzali zavčasu některé německé zákony, nebyl by tu takový bordel, jaký tu v posledních dvaceti letech panuje.
Souhlasím s tebou, Míšo kuličko. A s tím vytučněným obzvlášť.
Není tady
Východ za Prahou hlásí nic extra počasí, ráno lilo jako z konve ale ještě nesněží :-) A mě dnes udělalo po ránu radost hodinové cvičení v bazéně :-)
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Holči uvidíš, určitě seženeš fajn práci. Asi to tak má být, něco končí, něco začínáU nas taky prsi.
U nás se to střídá. Ráno padal sníh s deštěm, potom hustě chumelilo, teď tam zase prší. Nic moc hezkého
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
já jsem tak ráda, že kluci mají "normální" slečny" , které jedí VŠECHNO .
kližka obsahuje kolagen, který je výborný na kůži. takže v mase ho vypreparuješ a pak si budeš na obličej mazat drahé krémyi kdyby slečny všechno nejedly, o co jde ? ty jim přece vařit nebudeš, abys s tím měla starosti ..
je to pak mazec když je společný oběd a ta nejí to a ta druhá zase ono
No, u niektorej svokry je to mazec, aj keď sa zožerie všetko...
Není tady