29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
okopala a vyčistila jsem kus předzahrádky mám z toho radost. Za chvilku vezu mužovu maminku k doktorovi a pak hurá na broskve, aspoň část otrhat, zavařit. A furt mám co dělat
Není tady
helena napsal(a):
tak to nevím, jestli zrovna tohle by mě potěšilo
PPavli, já tyhle blbinky miluju...akorát nevím, jestli jsou to návraty do dětství, nebo počínající senilita
- ale je mi to fuk.
se chlubím.....
Ale nechlubíš... nebo stejně jako já
Vždyť je to úžasný, vidět jak se "mláďata" mají k světu, jak nemají hlavu jen proto, aby jim nepršelo do krku... a někde v koutku dušičky mít schovanou nesmělou myšlenku, že jsme to snad
nedělaly tak úplně blbě...
ale tak proč ne, každej na něčem ujíždíme
já mám taky svoje libůstky, který přijdou třeba jinejm divný a já jsem z nich u vytržení
Není tady
Modroočka napsal(a):
okopala a vyčistila jsem kus předzahrádky
mám z toho radost. Za chvilku vezu mužovu maminku k doktorovi a pak hurá na broskve, aspoň část otrhat, zavařit. A furt mám co dělat
Mám (také) ráda když je pořád co dělat, i když to není manuální práce, tak četba atd...
Není tady
Já jsem ráda, že mám tu manuální práce kolem baráku, úžasně si u toho odpočinu a vyčistím hlavu. A je to za mnou vidět, ty výsledké mé práce
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já jsem ráda, že mám tu manuální práce kolem baráku, úžasně si u toho odpočinu a vyčistím hlavu. A je to za mnou vidět, ty výsledké mé práce
Té já bohužel mám málo, mám jen malý záhonek před domem, vypletý ho mám za hodinku.
Není tady
já jsem předzahrádku zrušila před 2 lety a mám pokoj
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a ja bych brala vetsi zahradku:)
Není tady
Dnes mi udělala radost Okurková limonáda - ochutnala jsem a moc dobrá věc
Není tady
Kamchinka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já bych tu svou zase klidně zmenšila :-)))
okurkovou limonádu jsem ještě nikdy nepila, neumím si tu chuť představit.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já bych tu svou zase klidně zmenšila :-)))
okurkovou limonádu jsem ještě nikdy nepila, neumím si tu chuť představit.
není to špatné, tohle je rozmixovaná okurka s vodou, led. tříští bych řekla a myslím, že lehoučce cukru a limetk.štavy,ale malinko. je to fakt dobre, osvezujici. Nekdy to zkusim mozna doma.
Není tady
Zase jsem si koupil v Anglii noviny a zase tam byla informace o korupci v politice. Mám z toho radost, už má těch novin skoro 10. To se bude doma hezky prezentovat. Ještě musím dofotit nějaké rozmlácené silnice a omšelé barabizny. Ale to není problém, tady je toho celkem hojně k dispozici. Dnes je slunečno, takže jdu fotit toto království "blahobytu".
Tenzane, asi hodně čteš fantasy co? .-)))
Mám radost z volného víkendu, právě jsem vylezla z postele a budu se jen tak poflakovat:-) Večer grilovačka a zítra kolaudace synova nového bydlení
Není tady
Kamchinka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
a ja bych brala vetsi zahradku:)já bych tu svou zase klidně zmenšila :-)))
okurkovou limonádu jsem ještě nikdy nepila, neumím si tu chuť představit.není to špatné, tohle je rozmixovaná okurka s vodou, led. tříští bych řekla a myslím, že lehoučce cukru a limetk.štavy,ale malinko. je to fakt dobre, osvezujici. Nekdy to zkusim mozna doma.
hm, takhle jak to píšeš to nezní špatně ..
Není tady
holcina napsal(a):
Tenzane, asi hodně čteš fantasy co? .-)))
Mám radost z volného víkendu, právě jsem vylezla z postele a budu se jen tak poflakovat:-) Večer grilovačka a zítra kolaudace synova nového bydlení
taky máme naloženo maso na gril. snad vydrží počasí.
Není tady
Radost mi udělal způsob rozloučení mého milého se mnou před jeho dovolenou. A taky mě rozloučení trošku zamilovaně hezky sladkobolně rozesmutnilo a přivedlo k zamyšlení.
Majkafo a proč nejede s tebou ten TVŮJ MILÝ ? Nemusela by jsi teď smutnit a přemýšlet.
Ty jsi tak ubohá. Ach jo.
Je vidět, že tě kozlíček má jenom no nevím ....
Stěžuje si na manželku a pak odjedou jako spořádaná rodina na dovolenou a tebe tu nechá. Nevím, ale tohle bych teda nesnesla. Já bych hlavně nesnesla, abych se střídala o chlapa.Ani se nedivím, že je tolik nemocí.
Nojo, ale on s ní vlastně nic nemá. Chachacha jak ubohá.
Není tady
a proč by měl jet s majkafou ? vždyť má manželku, syna. jede s rodinou, to je normálka. milenka je milenka, ta je až ta druhá. s tím do toho přece šla jak majkafa, tak on.
Není tady
Nu, KT, děláš si nesmyslné a zbytečné domněnky. Můj milý stráví svou dovolenou se svým synem a svými rodiči na jejich chaloupce. Jeden den z chaloupky odejde a ten strávíme spolu v Praze.
Jak píše Ppavla, s tím jsem do toho šla já i on.
Dalo by se polemizovat o tom, kdo je ubohý. Ale já spíš soucítím s těmi, co si otravují duši záští k jiným, než že bych se nad ně povyšovala a nazývala je ubohými. Velkorysost je prima vlastnost. Jsem ráda, že mi byla dopřána. To mi dělá radost. Ale mám se ještě hodně co učit.
Přiznám se, že by mi vadilo kdyby jsme s přítelem nejeli na dovolenou. Ale každý to máme jinak a každý skousneme jiný věci
Není tady
Je fajn, když nám jde žít tak, jak věci přichází, když (hlavně v partnerském vztahu) nemáme pocit, že bychom něco zkousávali.
Život je z některého zorného úhlu složitý, náročný a z jiného je ten samý život jednoduchý, krásný a naplňující. Záleží to na každém z nás, jak se díváme a jak žijeme.
Je fajn, že většinou máme v životě možnost výběru, možnost sami se rozhodnout. Život je vstřícný a laskavý, když v sobě nemáme strach, zášť a neporozumění, když jsme vstřícní, chápající, tolerantní, velkorysí a odvážní, ale i pokorní.
Jojo, jsem ráda, že se můžu rozhodovat kam pojedem na dovolenou a ne se smiřovat s tím, že nikam
Není tady
To je moc fajn, holčino.
já měla vždycky dojem, že mít ženáče je taková jako z nouze ctnost.
Není tady
To je asi různé.
Ani s jedním z mých nezadaných ani ženatých předchozích partnerů, ani s mým BM mi nebylo tak hezky. To u mě vysoce převažuje negativa vztahu se ženatým mužem.
Ale každý to můžeme mít jinak, mít jiné priority, jiné věci, které jsou pro nás důležité.
Já si třeba nedovedu představit, že jedu na dovolenou se ženatým partnerem, jsem vdaná a můj manžel to ví. Myslím si, že bych měla výčitky svědomí, že se můj manžel tím trápí, když ví, kde a s kým jsem a že se tam určitě i milujeme.
Každý máme to své.
majkafa napsal(a):
To je asi různé.
Ani s jedním z mých nezadaných ani ženatých předchozích partnerů, ani s mým BM mi nebylo tak hezky. To u mě vysoce převažuje negativa vztahu se ženatým mužem.
Ale každý to můžeme mít jinak, mít jiné priority, jiné věci, které jsou pro nás důležité.
Já si třeba nedovedu představit, že jedu na dovolenou se ženatým partnerem, jsem vdaná a můj manžel to ví. Myslím si, že bych měla výčitky svědomí, že se můj manžel tím trápí, když ví, kde a s kým jsem a že se tam určitě i milujeme.
Každý máme to své.
Tak tomu nerozumim a ted vycitky svedomi nemas?
Není tady