29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slniečko napsal(a):
Duši,jak už delší dobu Slavíky nesleduji,tak dneska jsem se schválně dívala. Klus mi udělal obrovskou radost.
Jak jste vnímali Daniela Landu?
Landa tak ten mě nemile překvapil, ale už jsem to o něm slyšela, že je tak radikální na svých koncertech.... včera svou řečí mě o tom přesvědčil a tím u mě hodně klesl
Upravil(a) pomněnka (25. 11. 2012 12:38)
Není tady
majkafa tu kdesi psala, proč to vyznělo tak blbě a já bych tomu docela věřila.
Upravil(a) PPavlaa (25. 11. 2012 12:35)
Není tady
Je velká škoda, že někteří lidé dají na to, co slyšeli, a nezajdou si na ty koncerty sami.
Není tady
Tak jsem zašmátrala na you a našla jsem tam pár videí od žita 44 a začíná mi to trošku dávat smysl,já jsem pochopila,co tím chtěl říct,ale měla jsem z něj prostě smíšené pocity. I když miluji úplně jiný typ hudby,tak jsem ho vždy mohla, je prostě svůj a to,že bojuje je mi sympatické,jen toto šlo tak nějak mimo mě. Jsem z toho,co se tu děje také nešťastná,ale co můžu jako jedna ovce ze stáda,on je vidět, slyšet a tak se tu nespokojenost snaží dávat najevo takto. Od jisté doby jsem přestala lidi posuzovat podle toho,jak vypadají a odsuzovat za to,jak se chovají,snažím se je pochopit.
Není tady
Landův problém je ten, že už měl podobných projektů tolik, že už mu je nějak nevěřím:-(
Není tady
To je tvůj problém, ne Landův.
Není tady
Souhlasím s tím, co psala Holčina. Také mám takový pocit, že si Landa hraje na Spasitele. A hodně nešťastně. Chybí mu pokora, a kouzlo osobnosti k tomu, aby strhnul lidi, jde na to hodně tvrdě. Na koncertech jsem nebyla, ale rozhovor v MF jsem s otevřenou pusou četla. O vystoupení na Slavíkách ani nemluvím. Tolik agresivity - proč? Protože lidi odmítli jeho myšlenky? Nebude chyba v něm?
Jeho hudbu mám ale velice ráda, muzikant je to výborný.
Není tady
Kdysi, ještě za Orlíku, jsem ho nesnášela. Považovala jsem ho za nácka, protože jsem dala na povrch a nešla do hloubky. Český nácek by nebyl 22 let ženatý s Němkou. Muž bez cti by neměl písničku Táta...
Jeho vnejší projev je, řekněme, dost neobvyklý, neuhlazený, provokující.
Ale je to moudrý muž.
I když mám teď pocit, že naivka a snílek.
Ale...........kde bychom byli, kdyby nebyli naivkové a snílci. Kteří jdou za svými sny, i když se ty sny zdají být nedosažitelné.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já mám landu docela ráda, klus mi nic neříká. vlastně ani pořádně neznám jeho písničky.
Já Kluse poznala nedávno (max. měsíc to bude), pouštěl nám ho řidič po cestě do práce a od té doby se mi líbí strašně moc. Je geniální
Není tady
dusička napsal(a):
Landu taky nemusím.
Gott to je Pan Zpěvák,ale prostě bohužel je už starý.
A Klus toho jsem si zamilovala, zajíček mladej. Poprvé jsem si ho všimla v pohádce.
Vyzařuje z něho něha, optimismus, prostě taková čistá duše.
A on ví, o čem zpívá.
Já ho poslouchá na you. Je fakt, že v rádiu hrajou snad jen dvě jeho písničky a je to škoda.
http://www.youtube.com/watch?v=_crfpJgo … ture=share
Dusičko, to je pravda! V rádiích slyším jen Ninu a Pánubohu do oken. A to je velká škoda.
Není tady
Chce to kupovat cédéčka a chodit na koncerty. Dívat se kolem sebe a poslouchat a zajímat se. To už je let, co chodím na Tomášovy koncerty. Už v roce 2009 dostal Anděla. Jsem ráda, že má letos Zlatého slavíka.
Ale Gotta mi bylo nějak z nostalgických důvodů trošku líto. I když já bych pro něj nehlasovala.
Klus se mi líbil s Ewou Farnou. Přišli mi, že k sobě patří. S touto novou partnerkou mi nějak neladí. Ale kdoví. Třeba se k sobě ještě vrátí, jestli spolu mají být.
Upravil(a) Eva. (25. 11. 2012 14:54)
Není tady
Eva. napsal(a):
Můj problém to není, on na svoji stranu chce získat lidi. A podle mě to dělá blbě.
Není tady
Eva. napsal(a):
Kdysi, ještě za Orlíku, jsem ho nesnášela. Považovala jsem ho za nácka, protože jsem dala na povrch a nešla do hloubky. Český nácek by nebyl 22 let ženatý s Němkou. Muž bez cti by neměl písničku Táta...
Jeho vnejší projev je, řekněme, dost neobvyklý, neuhlazený, provokující.
Ale je to moudrý muž.
I když mám teď pocit, že naivka a snílek.
Ale...........kde bychom byli, kdyby nebyli naivkové a snílci. Kteří jdou za svými sny, i když se ty sny zdají být nedosažitelné.
Kdybys četla všechno co kdy řekl, tak bys věděla, že byl nácek. A po pár letech se za to dokonce omluvil. Mladická nerozvážnost atd. To mi na něm nevadí. Ale pak ti jeho rytíři, kouzelníci. Moudrému člověku stačí slova a činy, nepotřebuje k tomu žádný divadlo
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Můj problém to není, on na svoji stranu chce získat lidi. A podle mě to dělá blbě.
Z toho je vidět, že nevíš, co chce.
Mimochodem lidi získává. Dává dohromady team českých Mozků. Mimo jiné.
Ale souhlasím s tím, že to prezentuje no, řekněme pro mnohé nezkousnutelně. Je halt takový, jaký je. A líp to prostě neumí. Není diplomat.
Čas ukáže, jak se mu povede zrealizovat, co je jeho snem. Sama jsem zvědavá. Jsem už dost skeptická. Protože to, co se děje u nás, je celosvětový problém.
Není tady
Hlavně jestli to ví on sám, po všech těch komediích. Ale držím mu palce, sny se mají plnit:-)
Není tady
Tomáš Klus je skvělý, líbí se mi jeho texty. Byli jsme na dvou jeho koncertech a stálo to za to
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tak za sebe mohu rict,ze Landa se me nikdy nelibil co se vyzaze tyka.Takovy typ lidi me vzdycky odpuzoval.Jinak jeho pisnicky si obcas rada poslechnu.
Není tady
Vracím to tu k tématu : "Co vám dnes udělalo radost?"
Celý den jsem čekala, až se konečně ozve telefon - moje švagrová - úžasná holka - byla od rána na sále.
Konečně říkám do sluchátka: "Tady jedno velké ucho" a na druhé straně slyším ten nejkrásnější zvuk na světě - až jsem se z toho rozbrečela.
Takže ta pusinka se jmenuje Viktorka, váha toho zlata je 3610 g a měří 51cm. Doma má ségru a brášku a ze mě je šestinásobná teta. :
Nějak u nás dostáváme děti pod stromeček
Upravil(a) světýlko (25. 11. 2012 17:04)
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tak za sebe mohu rict,ze Landa se me nikdy nelibil co se vyzaze tyka.Takovy typ lidi me vzdycky odpuzoval.Jinak jeho pisnicky si obcas rada poslechnu.
tak ono asi ani tak nejde o to, jak vypadá, erem.
ale mě se zase jako chlap docela líbil, to třeba právě ten tomáš klus se mnou jako chlap nedělá vůbec nic a jeho písničky mě taky neberou.
Není tady
světýlko, tak to moc gratuluju !
Není tady
PPavlaa napsal(a):
světýlko, tak to moc gratuluju !
PPavlo, děkuju moc
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
a mě se líbí
Není tady
světýlko napsal(a):
Vracím to tu k tématu : "Co vám dnes udělalo radost?"
Celý den jsem čekala, až se konečně ozve telefon - moje švagrová - úžasná holka - byla od rána na sále.
Konečně říkám do sluchátka: "Tady jedno velké ucho" a na druhé straně slyšímten nejkrásnější zvuk na světě - až jsem se z toho rozbrečela.
Takže ta pusinka se jmenuje Viktorka, váha toho zlata je 3610 g a měří 51cm. Doma má ségru a brášku a ze mě je šestinásobná teta.:
Nějak u nás dostáváme děti pod stromeček
gratuluji
Není tady
Aprill
Není tady
světýlko, ať je šťastná :-)
Není tady