29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
agewa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mám dovču, celej týden se budu flákat u Jablonce na chalupě. Plavečák v Jablonci, aquapark v Liberci, kouknu na Smržovku, jak vypadá sjezdovka v létě, počasí je taky super, těch veder už mám plný zuby, večer vínko a karty u krbu. Já se tak těšíííííííííííííííííííííííííííííííím
Teda ty se mas,zavidim.My letos pojedeme maximalne na zemezivitelku do Budejovic.
Dovolena me dnesnim dnem skoncila zitra razim do prace.
já jedu v září do Sant - Trope. na 10dní. A jedu s dcerou, která se možná těší víc než já . Nebo ne? ne - já se těším víc.
Byla jsem tam na dovolené třikrát, moc se mi tam líbilo.
Možná, že se tam ještě do konce prázdnin na pár dní podívám.
Není tady
Radost mi udělalo, že mi uschlo prádlo při tom nejednoznačném počasí a že jsem celou hromadu vyžehlila. V pátek jsme se vrátili z dovolené a zítra bychom neměli v čem vyjít.
Není tady
lea64 napsal(a):
Radost mi udělalo, že mi uschlo prádlo při tom nejednoznačném počasí a že jsem celou hromadu vyžehlila.
V pátek jsme se vrátili z dovolené a zítra bychom neměli v čem vyjít.
to máte tak málo oblečení nebo jste se 4x denně převlékali vč.spodního prádla:dumbom:Fakt tyhle řeči nechápu jako matka a manželka od 4členné rodiny v civiliz.světě
Není tady
Radosť mi urobil záver toho gregoriánskeho festivalu, ale aj cleý fesitval - tri večery... Každý bol dosť iný a každý inak pekný. Aj prostredie bolo príjemné, hoci kvôli daž%du ho museli presťahiovať, ale nebolo to veru do horšieho...
A ešte rodinná oslava - taký pravý rodinný Romatan, veľa ľudí, kriku, detí, dvaja psi... Blázinec, ale príjemný. Toto leto nejako nevychádzame z osláv, zdá sa mi (len tento týždeň sme mali dve a ďalšie nás čakajú...).
Není tady
Koncert v Obecním domě a pak koncert na ulici před divadlem Broadway. Takový milý, spontánní...
Starway to heaven.
hřeben na kočku, který funguje. Dobře se vyčesává .
Není tady
Krásný ráno, to mi udělalo radost.
Není tady
Podařila se mi koupit podprda, která fakt dobře sedí. Na první pohled vůbec nezaujala, ale další zákaznice si přikupovala další s tím, že je naprosto perfektní. A měla pravdu.
A synovi dvě moc pěkná trička. A tím s ním končím, jelikož zajedno si teď přivydělává a za druhé když má na drahá cigára, tak si bude pěkně VŠECHNO kupovat.
Není tady
když má na drahá cigára, tak...
mu nemůže zbejvat na nějaký trička... natož na "VŠECHNO"
Upravil(a) helena (24. 7. 2012 11:30)
Není tady
...si to bude muset chlapec rozmyslet, na co bude dávat prachy. Já mu dám! (Samozřejmě v tom smyslu, že mu nic nedám ). Ráno, když šel do práce, mu totiž vyčuhovala cigára z kapsy. Vím, že občas kouří, ale aby si to nosil do práce...To už nevypadá na občasné kouření.
Není tady
Jaku napsal(a):
lea64 napsal(a):
Radost mi udělalo, že mi uschlo prádlo při tom nejednoznačném počasí a že jsem celou hromadu vyžehlila.
V pátek jsme se vrátili z dovolené a zítra bychom neměli v čem vyjít.
to máte tak málo oblečení nebo jste se 4x denně převlékali vč.spodního prádla:dumbom:Fakt tyhle řeči nechápu jako matka a manželka od 4členné rodiny v civiliz.světě
a to zase já jako matka ještě nedávno 4členné rodiny chápu
Není tady
Judyna napsal(a):
Podařila se mi koupit podprda, která fakt dobře sedí. Na první pohled vůbec nezaujala, ale další zákaznice si přikupovala další s tím, že je naprosto perfektní. A měla pravdu.
A synovi dvě moc pěkná trička. A tím s ním končím, jelikož zajedno si teď přivydělává a za druhé když má na drahá cigára, tak si bude pěkně VŠECHNO kupovat.
to je důvod k radosti . už roky si kupuji jednu značku, sedí, je pohodlná, sice dražší, ale její plusy převyšují nad cenou
Není tady
Dneska jsem přes veškerá protivenství přírody a staveniště tunelu Blanka stihla, co jsem potřebovala. Jen taktak, ale stihla
Není tady
Judyna napsal(a):
...si to bude muset chlapec rozmyslet, na co bude dávat prachy. Já mu dám! (Samozřejmě v tom smyslu, že mu nic nedám
). Ráno, když šel do práce, mu totiž vyčuhovala cigára z kapsy. Vím, že občas kouří, ale aby si to nosil do práce...To už nevypadá na občasné kouření.
jojo, tohle znám, není to tak dlouho, co jsem se tu rozčilovala úplně stejně
Není tady
Mám před sebopu dva dny volna, vlastně čtyři
Není tady
Dneska jsem se sla poprve vykoupat. A to do jezera. Predtim tu byl spis duben. A jak se zda, zase ro brzo skonci.....
Není tady
I když máme starosti s tatínkem, jeli jsme včera na motorce do Sence. Super odreagování.
Není tady
jo, na senci je krásně
Není tady
Dělá mi radost, že mám tohle léto hodně plavací, bruslící a heatovací. A taky keškovací s mým milým.
Dnes mi udělalo radost, že mi syn navrtal a přišrouboval poslední skříňky z nového obýváku. Ještě si objednám stůl pod PC, a malou skříňku se šuplíky, kde bude stát na Vánoce stromeček, abych měla celý obývák stejný. Už mi schází jen poslední věc, nová podlaha v obýváku. Ale tu jsem si nechala na později, až si pořádně promyslím, jakou chci. Uvažuji o dřevěné.
A ještě sušící tyčky na ručníky do koupelny, ty mi příští týden namontuje můj milý.
Jo, ještě jsme se byli podívat v Kostolnej pri Dunaji na tygry. Úplně zblízka, měla jsem z nich respekt, ale jsou to nádherný zvířata. Měli tam i lvy, dva a jednu lvici. Stojí to za podívání.
Není tady
Dovolenka, super som si oddýchla, zatancovala, pokecala, turistikovala, grilovala, nasmiala sa, atď. Menej radostné je, že už skončila a ja musím zajtra zasa do roboty.
Není tady
Modroočka napsal(a):
I když máme starosti s tatínkem, jeli jsme včera na motorce do Sence. Super odreagování.
Do NÁŠHO Senca?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, ještě jsme se byli podívat v Kostolnej pri Dunaji na tygry. Úplně zblízka, měla jsem z nich respekt, ale jsou to nádherný zvířata. Měli tam i lvy, dva a jednu lvici. Stojí to za podívání.
Zivou lvici vydim kazdy tyden,protoze ji tu vlastni jeden chlapek a chodi s ni po namesti na voditku.Kdyz byla jeste mala mela jsem moznost si ji pohladit stalo to za to.
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Do NÁŠHO Senca?
Hej, do vášho. Senec, Slnečné jazerá - sever Jedno velký SUPER. Byla jsem tam poprvé a chci tam jet příští léto na týden na dovču. Sice hodně lidí, ale to je u moře taky. U vás se domluvíme, lidi příjemný, ceny jako u nás, nemělo to chybu
Upravil(a) Modroočka (30. 7. 2012 14:51)
Není tady
To som rada... Ja som mala kamošku v Senci, dodnes sa občas vídam s jej rodinou (ona sa odsťahovala do ČR ) a bývalo tam príma. Hlavne sa mi páčia tie chatky á la Tichomorie, čo tam pristavali z jednej strany... a aj to, že tma vedia urobiť program, produkcie, zumbu, koncerty, furt sa tam niečo deje. A zamilovala som sa do Sauna-worldu či ako sa to volá, vedľa aquaparku - v zime sa tam občas odvlečiem, keď potrebujem dobiť baterky.
Ja inak teraz v lete občas zájdem na menšie štrkovisko bokom, Gulášku - tam je nudistická kolónia. Mám kamošku v susednej dedine a keď sa dohodneme, občas sa tam zájdeme zanudiť.
Není tady