Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 7. 2012 22:33

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Co vám dnes udělalo radost - 21

Pokračování zde...a hlavně co nejvíce radosti všem smile

Začnu já, byla jsem dneska v nemocnici za synovečkem, je náádherný, až mě zas přepadaly "chutě na mimčo" big_smile

Není tady

#2 10. 7. 2012 6:37

vera
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vám dnes udělalo radost - 21

já se těším na dnešek....jdu se 2 kolegyňkama na výlet.....zavedu je do jednoho ponurého kláštera, který miluju....žily tam neřestné jeptišky....má úžasnou atmosféru a dá se tam jen tak potulovat....genius loci....pak půjdeme piknikovat k řece a hlavně povídat...na to se moc těším...jsme jedna krevní skupina....pak nějaký obídek v hezkém prostředí....a na kávu je zavedu k jednomu umělci-malíři....tam je věcí na koukání....a nasmějeme se
jsem natěšená...je pod mrakem....co víc si přát

Není tady

#3 10. 7. 2012 9:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Včerjaší koncert klasickej indickej hudby, bolo to aj s kratším výkladom o tomto prastarom štýle a s vizuálnym pôžitkom - hráč na sitar a surbahár, basový sitár bol smypatický Ind a hráč na tabla sympatický Maďar so slovenskými koreňmi... Proste veľmi príjemný letný večer, zakončený večerou  a pivkom...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 10. 7. 2012 9:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Šéfík má dovolenou za hranicema všedních dnů... a já mám konečně klid na to, abych dodělala resty, který jsem díky jeho "předchozí přípravě" nestíhala http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A přes víkend jsem uštrykovala skoro celej podzimní kabátek pro princeznu.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#5 10. 7. 2012 18:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

AndreaP. napsal(a):

Začnu já, byla jsem dneska v nemocnici za synovečkem, je náádherný, až mě zas přepadaly "chutě na mimčo" big_smile

a co ti brání vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 10. 7. 2012 18:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Šéfík má dovolenou za hranicema všedních dnů... a já mám konečně klid na to, abych dodělala resty, který jsem díky jeho "předchozí přípravě" nestíhala http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A přes víkend jsem uštrykovala skoro celej podzimní kabátek pro princeznu.

a nechceš něco uštrikovat i mě ? tahle činnost mě nikdy nebavila big_smile a ani by to nemuselo být za víkend vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 10. 7. 2012 20:03

majkafa
Host

Že jsem konečně doma z práce.

#8 10. 7. 2012 20:33

AndreaP.
Administrátor

PPavlaa napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

a co ti brání vissla

Rozum visslavissla

Není tady

#9 11. 7. 2012 17:58

Delahey
♥♥♥♥---

Houslový koncert, na který vyrážíme.smile

Upravil(a) Delahey (11. 7. 2012 17:58)

SKUTEČNOST PŘEDSTIHNE KAŽDOU FANTAZII, PONĚVADŽ FANTAZIE PŘECE JEN MUSÍ POČÍTAT S JAKOUSI PRAVDĚPODOBNOSTÍ.

Mark Twain

Není tady

#10 11. 7. 2012 20:27

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Našla jsem na dvoře chrobáka

http://i.imgur.com/FMkFZ.jpg

Strach je malá smrt...

Není tady

#11 11. 7. 2012 22:53

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

big_smile:DNení to ten...no přece Hrdobec?lollollol

Není tady

#12 12. 7. 2012 6:32

Delahey
♥♥♥♥---

Bety napsal(a):

Našla jsem na dvoře chrobáka

http://i.imgur.com/FMkFZ.jpg

To je krásný kousek!!:)Není to roháč?

SKUTEČNOST PŘEDSTIHNE KAŽDOU FANTAZII, PONĚVADŽ FANTAZIE PŘECE JEN MUSÍ POČÍTAT S JAKOUSI PRAVDĚPODOBNOSTÍ.

Mark Twain

Není tady

#13 12. 7. 2012 20:59

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Obrovskou radost mi udělal včerejší koncert Bruce Springteena. Bylo to naprosto úžasnééééé

Není tady

#14 13. 7. 2012 9:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kamoška si ho tiež pochvaľovala... Vraj to bolo, ako keď príde nejaký kamarát alebo niekto blízky potešiť ostatných - a vraj citeľne dal zo seba všetko. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#15 13. 7. 2012 13:04

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Fakt úžasný. Znám ho jen z CD a tohle bylo něco úplně jiného...úžasná energie a navíc moc hezkej chlap:-).

Není tady

#16 13. 7. 2012 13:10

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Obrovskou radost mi udělal včerejší koncert Bruce Springteena. Bylo to naprosto úžasnééééé

Jo, to muselo být skvělý! tummenupp

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#17 13. 7. 2012 14:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám dovču, celej týden se budu flákat u Jablonce na chalupě. Plavečák v Jablonci, aquapark v Liberci, kouknu na Smržovku, jak vypadá sjezdovka v létě, počasí je taky super, těch veder už mám plný zuby, večer vínko a karty u krbu. Já se tak těšíííííííííííííííííííííííííííííííím

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#18 13. 7. 2012 14:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Mám dovču, celej týden se budu flákat u Jablonce na chalupě. Plavečák v Jablonci, aquapark v Liberci, kouknu na Smržovku, jak vypadá sjezdovka v létě, počasí je taky super, těch veder už mám plný zuby, večer vínko a karty u krbu. Já se tak těšíííííííííííííííííííííííííííííííím

Teda ty se mas,zavidim.My letos pojedeme maximalne na zemezivitelku do Budejovic. stolt Dovolena me dnesnim dnem skoncila zitra razim do prace.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#19 19. 7. 2012 21:02

majkafa
Host

Dnes ráno jsem se probudila před budíkem a zdálo se mi, jakoby u mě těsně před probuzením byl můj  milý. Jeho duše se dotýkala mé. Bylo to moc zvláštní, krásné, nedovedu to popsat.
Když jsem mu to vyprávěla, zeptal se, jestli to byl hezký pocit...
Je mi celý den moc pěkně...

#20 19. 7. 2012 21:11

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Poslední dobou mám radost vlastně každodenně.Syna mi přijali na vysokou,5 let si užívám nádherného manželství s báječným mužem,mám bezvadnou práci kam se pokaždé těším a moc mě baví,čeká mě dovolená u moře,moje mamka mi řekla,že je strašně ráda,že mě má a našla ve mně nejlepší kamarádku,těšíme se dobrému zdraví...co víc si můžu přát? A zítra jdu ke kadeřnici a to je pro mě pokaždé relax.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#21 19. 7. 2012 21:17

AndreaP.
Administrátor

Já mám radost, protože mám bezvadné děti, které mě nabíjí chutí do života, co více si přát? hjarta

Není tady

#22 21. 7. 2012 11:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Včerajší koncert Schola gregoriana Pragensis venovaný poľskému rano-rensančnému skladateľovi Pretovi Wilhelmi de Grudenz. Vraj to prísne vzaté včera neboli gregoriánske spevy, ale rensančná polyfónia. smile Každopádne veľmi pekné, miestami ma to úplne pohltilo. A chlapci sú ešte aj dekoratívni, takže o pôžitok viac. stolt

Brita

Není tady

#23 21. 7. 2012 11:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

po třech dnech mě přestala bolet hlava a unavené oči. přestalo mi být špatně.

Není tady

#24 21. 7. 2012 11:37

agewa
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Teda ty se mas,zavidim.My letos pojedeme maximalne na zemezivitelku do Budejovic. stolt Dovolena me dnesnim dnem skoncila zitra razim do prace.

já jedu v září do Sant - Trope. na 10dní. A jedu s dcerou, která se možná těší víc než já . Nebo ne? ne - já se těším víc.

Není tady

#25 22. 7. 2012 18:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dovča byla naprosto suprová, byť bylo horší počasí, ale stejně jsme výletovali a užili jsme si to. Paráda.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí