6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokračování zde...a hlavně co nejvíce radosti všem
Začnu já, byla jsem dneska v nemocnici za synovečkem, je náádherný, až mě zas přepadaly "chutě na mimčo"
Není tady
já se těším na dnešek....jdu se 2 kolegyňkama na výlet.....zavedu je do jednoho ponurého kláštera, který miluju....žily tam neřestné jeptišky....má úžasnou atmosféru a dá se tam jen tak potulovat....genius loci....pak půjdeme piknikovat k řece a hlavně povídat...na to se moc těším...jsme jedna krevní skupina....pak nějaký obídek v hezkém prostředí....a na kávu je zavedu k jednomu umělci-malíři....tam je věcí na koukání....a nasmějeme se
jsem natěšená...je pod mrakem....co víc si přát
Není tady
Včerjaší koncert klasickej indickej hudby, bolo to aj s kratším výkladom o tomto prastarom štýle a s vizuálnym pôžitkom - hráč na sitar a surbahár, basový sitár bol smypatický Ind a hráč na tabla sympatický Maďar so slovenskými koreňmi... Proste veľmi príjemný letný večer, zakončený večerou a pivkom...
Není tady
Šéfík má dovolenou za hranicema všedních dnů... a já mám konečně klid na to, abych dodělala resty, který jsem díky jeho "předchozí přípravě" nestíhala
A přes víkend jsem uštrykovala skoro celej podzimní kabátek pro princeznu.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Začnu já, byla jsem dneska v nemocnici za synovečkem, je náádherný, až mě zas přepadaly "chutě na mimčo"
a co ti brání
Není tady
helena napsal(a):
Šéfík má dovolenou za hranicema všedních dnů... a já mám konečně klid na to, abych dodělala resty, který jsem díky jeho "předchozí přípravě" nestíhala http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A přes víkend jsem uštrykovala skoro celej podzimní kabátek pro princeznu.
a nechceš něco uštrikovat i mě ? tahle činnost mě nikdy nebavila a ani by to nemuselo být za víkend
Není tady
Že jsem konečně doma z práce.
PPavlaa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Začnu já, byla jsem dneska v nemocnici za synovečkem, je náádherný, až mě zas přepadaly "chutě na mimčo"a co ti brání
Rozum
Není tady
Houslový koncert, na který vyrážíme.
Upravil(a) Delahey (11. 7. 2012 17:58)
Není tady
Našla jsem na dvoře chrobáka
Není tady
:DNení to ten...no přece Hrdobec?
Není tady
Bety napsal(a):
Našla jsem na dvoře chrobáka
http://i.imgur.com/FMkFZ.jpg
To je krásný kousek!!:)Není to roháč?
Není tady
Obrovskou radost mi udělal včerejší koncert Bruce Springteena. Bylo to naprosto úžasnééééé
Není tady
Kamoška si ho tiež pochvaľovala... Vraj to bolo, ako keď príde nejaký kamarát alebo niekto blízky potešiť ostatných - a vraj citeľne dal zo seba všetko.
Není tady
Fakt úžasný. Znám ho jen z CD a tohle bylo něco úplně jiného...úžasná energie a navíc moc hezkej chlap:-).
Není tady
holcina napsal(a):
Obrovskou radost mi udělal včerejší koncert Bruce Springteena. Bylo to naprosto úžasnééééé
Jo, to muselo být skvělý!
Není tady
Mám dovču, celej týden se budu flákat u Jablonce na chalupě. Plavečák v Jablonci, aquapark v Liberci, kouknu na Smržovku, jak vypadá sjezdovka v létě, počasí je taky super, těch veder už mám plný zuby, večer vínko a karty u krbu. Já se tak těšíííííííííííííííííííííííííííííííím
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mám dovču, celej týden se budu flákat u Jablonce na chalupě. Plavečák v Jablonci, aquapark v Liberci, kouknu na Smržovku, jak vypadá sjezdovka v létě, počasí je taky super, těch veder už mám plný zuby, večer vínko a karty u krbu. Já se tak těšíííííííííííííííííííííííííííííííím
Teda ty se mas,zavidim.My letos pojedeme maximalne na zemezivitelku do Budejovic. Dovolena me dnesnim dnem skoncila zitra razim do prace.
Není tady
Dnes ráno jsem se probudila před budíkem a zdálo se mi, jakoby u mě těsně před probuzením byl můj milý. Jeho duše se dotýkala mé. Bylo to moc zvláštní, krásné, nedovedu to popsat.
Když jsem mu to vyprávěla, zeptal se, jestli to byl hezký pocit...
Je mi celý den moc pěkně...
Poslední dobou mám radost vlastně každodenně.Syna mi přijali na vysokou,5 let si užívám nádherného manželství s báječným mužem,mám bezvadnou práci kam se pokaždé těším a moc mě baví,čeká mě dovolená u moře,moje mamka mi řekla,že je strašně ráda,že mě má a našla ve mně nejlepší kamarádku,těšíme se dobrému zdraví...co víc si můžu přát? A zítra jdu ke kadeřnici a to je pro mě pokaždé relax.
Není tady
Já mám radost, protože mám bezvadné děti, které mě nabíjí chutí do života, co více si přát?
Není tady
Včerajší koncert Schola gregoriana Pragensis venovaný poľskému rano-rensančnému skladateľovi Pretovi Wilhelmi de Grudenz. Vraj to prísne vzaté včera neboli gregoriánske spevy, ale rensančná polyfónia. Každopádne veľmi pekné, miestami ma to úplne pohltilo. A chlapci sú ešte aj dekoratívni, takže o pôžitok viac.
Není tady
po třech dnech mě přestala bolet hlava a unavené oči. přestalo mi být špatně.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Teda ty se mas,zavidim.My letos pojedeme maximalne na zemezivitelku do Budejovic. Dovolena me dnesnim dnem skoncila zitra razim do prace.
já jedu v září do Sant - Trope. na 10dní. A jedu s dcerou, která se možná těší víc než já . Nebo ne? ne - já se těším víc.
Není tady
Dovča byla naprosto suprová, byť bylo horší počasí, ale stejně jsme výletovali a užili jsme si to. Paráda.
Není tady