29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Delahey napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
.......... je prvním krokem k "uzdravení" to, když pochopí, že je to stejně především jejich problém - se svou diagnopzou se musejí naučit žít především oni sami.
Komu tohle není jasné a stále čeká pomoc jen od okolí, ten se uzdravuje velmi těžko a to jak fyzicky, tak psychicky.
Stejně je to hlavně na tobě, jak se svou diagnozou budeš žít. Takže nejdůležitější je, abys jí uvěřila ty sama a zařídila se podle toho. Pochopila sama sebeAdrifinel má uvěřit své diagnoze? Tomu nerozumím.....
A jak konkrétně by se měla zařídit a v čem?
Tomu jsem se taky musela zasmat. To je hodne mimo, asi nejaky jiny "level".
ZVASTY to jsou.
Není tady
sahleb napsal(a):
Delahey napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
.......... je prvním krokem k "uzdravení" to, když pochopí, že je to stejně především jejich problém - se svou diagnopzou se musejí naučit žít především oni sami.
Komu tohle není jasné a stále čeká pomoc jen od okolí, ten se uzdravuje velmi těžko a to jak fyzicky, tak psychicky.
Stejně je to hlavně na tobě, jak se svou diagnozou budeš žít. Takže nejdůležitější je, abys jí uvěřila ty sama a zařídila se podle toho. Pochopila sama sebeAdrifinel má uvěřit své diagnoze? Tomu nerozumím.....
A jak konkrétně by se měla zařídit a v čem?Tomu jsem se taky musela zasmat. To je hodne mimo, asi nejaky jiny "level".
ZVASTY to jsou.
Žvásty to určitě nejsou...jen je třeba se nad tím v klidu zamyslet...
Není tady
Určitě to nejsou žvásty. Já jsem si podobným kolečkem taky musela projít, abych pochopila sebe, pochopila, že nikdo jiný kromě mě mi nepomůže a pochopila nakonec, že některé své vlastnosti nezměním i kdybych se na hlavu postavila, ale když si to otočím a těch některých vlastností využiju k tomu, abych se měla lépe, že i fungovat to bude.... Takhle to už jde pobrat?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Určitě to nejsou žvásty. Já jsem si podobným kolečkem taky musela projít, abych pochopila sebe, pochopila, že nikdo jiný kromě mě mi nepomůže a pochopila nakonec, že některé své vlastnosti nezměním i kdybych se na hlavu postavila, ale když si to otočím a těch některých vlastností využiju k tomu, abych se měla lépe, že i fungovat to bude.... Takhle to už jde pobrat?
Me pripada rikat nekomu, ze ma pochopit sam sebe a verit sve diagnoze proste hodne mimo. Zvlast, kdyz o tom druhem nic nevim, vim akorat, ze nema penez nazbyt a hleda a nalezl praci.
Není tady
sahleb napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Me pripada rikat nekomu, ze ma pochopit sam sebe a verit sve diagnoze proste hodne mimo. Zvlast, kdyz o tom druhem nic nevim, vim akorat, ze nema penez nazbyt a hleda a nalezl praci.
A nevkládáš náhodou Pandoře pod prsty slova, která nikdy neřekla? Někdy není od věci zamyslet se nad tím, co a proč ten druhý píše ... namísto snahy oponovat za každou cenu.
Takže za sebe - já to chápu tak, že mám-li nějaký nevyléčitelný zdravotní problém, měla bych se naučit ho přijmout a měla bych se snažit najít své silné i slabé stránky plynoucí z tohoto mého stavu, abych těch silných mohla využít ve svůj prospěch, a abych se s těmi slabými naučila žít tak, aby mě co nejméně omezovaly ...
A to celé je jen na mě, protože to za mě nikdo jiný neudělá.
Není tady