Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#376 31. 7. 2012 21:22

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Žvot na houby...

Delahey napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

.......... je prvním krokem k "uzdravení" to, když pochopí, že je to stejně především jejich problém - se svou diagnopzou se musejí naučit žít především oni sami.

Komu tohle není jasné a stále čeká pomoc jen od okolí, ten se uzdravuje velmi těžko a to jak fyzicky, tak psychicky.

Stejně je to hlavně na tobě, jak se svou diagnozou budeš žít. Takže nejdůležitější je, abys jí uvěřila ty sama a zařídila se podle toho. Pochopila sama sebe stolt

Adrifinel má uvěřit své diagnoze? Tomu nerozumím.....
A jak konkrétně by se měla zařídit a v čem?

Tomu jsem se taky musela zasmat. To je hodne mimo, asi nejaky jiny "level".
lol
ZVASTY to jsou.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#377 31. 7. 2012 21:33

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Delahey napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

.......... je prvním krokem k "uzdravení" to, když pochopí, že je to stejně především jejich problém - se svou diagnopzou se musejí naučit žít především oni sami.

Komu tohle není jasné a stále čeká pomoc jen od okolí, ten se uzdravuje velmi těžko a to jak fyzicky, tak psychicky.

Stejně je to hlavně na tobě, jak se svou diagnozou budeš žít. Takže nejdůležitější je, abys jí uvěřila ty sama a zařídila se podle toho. Pochopila sama sebe stolt

Adrifinel má uvěřit své diagnoze? Tomu nerozumím.....
A jak konkrétně by se měla zařídit a v čem?

Tomu jsem se taky musela zasmat. To je hodne mimo, asi nejaky jiny "level".
lol
ZVASTY to jsou.

Žvásty to určitě nejsou...jen je třeba se nad tím v klidu zamyslet...

Není tady

#378 31. 7. 2012 22:11

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Určitě to nejsou žvásty. Já jsem si podobným kolečkem taky musela projít, abych pochopila sebe, pochopila, že nikdo jiný kromě mě mi nepomůže a pochopila nakonec, že některé své vlastnosti nezměním i kdybych se na hlavu postavila, ale když si to otočím a těch některých vlastností využiju k tomu, abych se měla lépe, že i fungovat to bude.... Takhle to už jde pobrat?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#379 1. 8. 2012 12:50

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

PavlaH napsal(a):

Určitě to nejsou žvásty. Já jsem si podobným kolečkem taky musela projít, abych pochopila sebe, pochopila, že nikdo jiný kromě mě mi nepomůže a pochopila nakonec, že některé své vlastnosti nezměním i kdybych se na hlavu postavila, ale když si to otočím a těch některých vlastností využiju k tomu, abych se měla lépe, že i fungovat to bude.... Takhle to už jde pobrat?

Me pripada rikat nekomu, ze ma pochopit sam sebe a verit sve diagnoze proste hodne mimo. Zvlast, kdyz o tom druhem nic nevim, vim akorat, ze nema penez nazbyt a hleda a nalezl praci.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#380 1. 8. 2012 14:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sahleb napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Me pripada rikat nekomu, ze ma pochopit sam sebe a verit sve diagnoze proste hodne mimo. Zvlast, kdyz o tom druhem nic nevim, vim akorat, ze nema penez nazbyt a hleda a nalezl praci.

A nevkládáš náhodou Pandoře pod prsty slova, která nikdy neřekla? Někdy není od věci zamyslet se nad tím, co a proč ten druhý píše ... namísto snahy oponovat za každou cenu.

Takže za sebe - já to chápu tak, že mám-li nějaký nevyléčitelný zdravotní problém, měla bych se naučit ho přijmout a měla bych se snažit najít své silné i slabé stránky plynoucí z tohoto mého stavu, abych těch silných mohla využít ve svůj prospěch, a abych se s těmi slabými naučila žít tak, aby mě co nejméně omezovaly ...
A to celé je jen na mě, protože to za mě nikdo jiný neudělá. smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí