Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 7. 2012 13:25

Agnes49
♥♥-----

Menstruace x mykóza

Ahojky,
tak se mi stalo (i přes mé výkřiky, že toho já bych nikdy nebyla schopná a že neexistuje), že došlo na nechráněný sex... což o to, to snad ani není to nejhorší, ale menstruace nepřichází a nepřichází, ačkoliv jsem už sem tam pocítila bolest jako kdyby už a místo menstruace se dostavilo ono svědění jako při mykóze, co jsem si už kdysi zažila (také v létě) a které jsem se onehdá po týdnu úspešně zbavila a ihned pak přišly měsíčky.
Co myslíte, má mykóza na měsíčky až takový vliv, že by se opozdily? A kdybyste, paní a slečny, veděly i o nějaké účinné mastičce nebo čípku, tak budu za doporučení ráda. Nechce se mi dvakrát do lekárny vysvětlovat, co mě to trápí. Nejraději bych přišla, zašeptala, co chci a zas šla. smile

Upravil(a) Agnes49 (7. 7. 2012 13:26)

Není tady

#2 7. 7. 2012 16:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Menstruace x mykóza

zajdi si na gyndu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 8. 7. 2012 8:08

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já bych ted v době volna volila na tampon bílý jogurt a měnit několikráte za den.  Pokazit nemůžeš nic a pak rychle ta gynda, výtěry od candidy až po chlamydie...gloria

Není tady

#4 8. 7. 2012 21:32

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Gynopevaryl - čípky i mastička v jednom balení. Je to bez receptu, takže nemusíš nikomu nic vysvětlovat.

Není tady

#5 9. 7. 2012 7:56

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Já bych do samoléčby nešla... Nebo bych si alespoň prvně udělala těhotenský test.
Co když jsi opravdu těhotná?

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#6 10. 7. 2012 23:11

Agnes49
♥♥-----

Tak jsem nakonec vsadila na Canesten tabletu a mastičku a můžu říct, že jsem to snad zvládla i sama.
Ale menstruace se zatím skutečně nedostavila a to ani s týdenním zpožděním.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí