29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
tak se mi stalo (i přes mé výkřiky, že toho já bych nikdy nebyla schopná a že neexistuje), že došlo na nechráněný sex... což o to, to snad ani není to nejhorší, ale menstruace nepřichází a nepřichází, ačkoliv jsem už sem tam pocítila bolest jako kdyby už a místo menstruace se dostavilo ono svědění jako při mykóze, co jsem si už kdysi zažila (také v létě) a které jsem se onehdá po týdnu úspešně zbavila a ihned pak přišly měsíčky.
Co myslíte, má mykóza na měsíčky až takový vliv, že by se opozdily? A kdybyste, paní a slečny, veděly i o nějaké účinné mastičce nebo čípku, tak budu za doporučení ráda. Nechce se mi dvakrát do lekárny vysvětlovat, co mě to trápí. Nejraději bych přišla, zašeptala, co chci a zas šla.
Upravil(a) Agnes49 (7. 7. 2012 13:26)
Není tady
zajdi si na gyndu.
Není tady
Já bych ted v době volna volila na tampon bílý jogurt a měnit několikráte za den. Pokazit nemůžeš nic a pak rychle ta gynda, výtěry od candidy až po chlamydie...
Není tady
Gynopevaryl - čípky i mastička v jednom balení. Je to bez receptu, takže nemusíš nikomu nic vysvětlovat.
Není tady
Já bych do samoléčby nešla... Nebo bych si alespoň prvně udělala těhotenský test.
Co když jsi opravdu těhotná?
Není tady
Tak jsem nakonec vsadila na Canesten tabletu a mastičku a můžu říct, že jsem to snad zvládla i sama.
Ale menstruace se zatím skutečně nedostavila a to ani s týdenním zpožděním.
Není tady