|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
http://www.novinky.cz/diskuse?id=283632 … e#c5803517
Váš názor?
A můj? Jsem v šoku. Když jsem byla malá, bylo umělé oplodnění v plenkách a bylo něčím výjimečným. Dnes je skoro tak běžné, jako normální početí. Ale tohle je už na mě moc...
Není tady
Sakura napsal(a):
http://www.novinky.cz/diskuse?id=283632&articleId=/veda-skoly/272223-americti-vedci-pomohli-na-svet-triceti-geneticky-modifikovanym-detem.html§ionId=986&page=3&announce=positivevote#c5803517
Váš názor?
A můj? Jsem v šoku. Když jsem byla malá, bylo umělé oplodnění v plenkách a bylo něčím výjimečným. Dnes je skoro tak běžné, jako normální početí. Ale tohle je už na mě moc...
je to docela slušná šílenost 
Není tady
Já myslím že kdyby to dospělo dál, dalo by se předejít možná v budoucnu i některým vážným genetickým chorobám.
Je to jako s atomovou energií. Nebo s mnohými dalšími objevy. Záleží na tom, jak s tím lidstvo nnaloží.
Sledovala jsem třeba dokument o osídlení Marsu. O tom, jak američani připravují projekt na to, že vyrobí v atmosféru, stabilizující tam teplotu, odvezou život.... Napadlo mě jako první, že by radši ty miliardy dolarů měly poslat do Afriky chudým. vývoj v genetické určitě tak stupidní není.

Není tady
Dita.L napsal(a):
Já myslím že kdyby to dospělo dál, dalo by se předejít možná v budoucnu i některým vážným genetickým chorobám.
Je to jako s atomovou energií. Nebo s mnohými dalšími objevy. Záleží na tom, jak s tím lidstvo nnaloží.
Sledovala jsem třeba dokument o osídlení Marsu. O tom, jak američani připravují projekt na to, že vyrobí v atmosféru, stabilizující tam teplotu, odvezou život.... Napadlo mě jako první, že by radši ty miliardy dolarů měly poslat do Afriky chudým. vývoj v genetické určitě tak stupidní není.
Dito , sami sebe zničíme, přírodu nepřečůráme........
Není tady
Sakura napsal(a):
http://www.novinky.cz/diskuse?id=283632&articleId=/veda-skoly/272223-americti-vedci-pomohli-na-svet-triceti-geneticky-modifikovanym-detem.html§ionId=986&page=3&announce=positivevote#c5803517
Váš názor?
Děsí mně to, když mám na mysli, co jsou lidi za trubky......vidím za tím "objednávku" modrookých blonďatých krasavečků a krasaviček
Hlavně, aby se z toho nestal obchodní artikl, to by byl průser!
Není tady
aprill napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Sledovala jsem třeba dokument o osídlení Marsu. O tom, jak američani připravují projekt na to, že vyrobí v atmosféru, stabilizující tam teplotu, odvezou život.... Napadlo mě jako první, že by radši ty miliardy dolarů měly poslat do Afriky chudým. vývoj v genetické určitě tak stupidní není.Dito , sami sebe zničíme, přírodu nepřečůráme........
přesně tak
Není tady
Myslim, ze pokud ma nekdo tak vazny problem, ze mu nepomuze ani klasicka IVF, mel by se proste smirit s tim, ze biologicky vlastni deti mit nebude. Pokud nedokaze zit bez deti, je v dnesni dobe spousta nahradnich moznosti, pocinaje adopci a konce darovanymi spermiemi/vajicky/embryem. Z techto vedeckych experimentu na me jde hruza.
Není tady