29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
jaké máte zkušenosti s eliptickými trenažery? Třeba jsem narazila na to, že některé mají zátěžová kola vzadu a krok je na nich jaksi plošší a některé mají tato kola vpředu a dráha kroku na nich připomíná spíše chůzi do schodů.
Chci si nějaký pořídit. Ty s kolem vzadu se mi zdají šetrnější ...
Poraďte mi, ať se nemusím spolehnout jen na názory prodejců ovlivněných provizí.
Dík
Není tady
Ahoj,
podle mě bude nejlepší, když si každý zajde do nějaké posilovny a vyzkouší je oba. Neviděla bych v tom nějaký rapidní rozdíl, nicméně pokud si najdete nějakou konkrétní stránku, ze které by jste si chtěli objednat, neváhejte je kontaktovat a oni už vám poradí, jaký stroj nejlépe vybrat
Spíše než na to, jestli to má kolo vepředu nebo vzadu, bych se ale soustředila na kvalitu a záruku. Protože pokud už se rozhodnete pořídit ten nejlevnější stroj na trhu, můžete zcela jistě počítat s jeho krátkou životností. Nejlepší je se trošku pobrouzdat v recenzích na dané obchody a jejich výrobky a pak teprve bych vybírala konkrétní produkt.
Tak všem přeji hodně štěstí a já jsem si pro inspiraci vybrala stránku www.gekonsport.cz kde jsem našla vše, co jsem potřebovala. Koukněte tam a třeba najdete, co hledáte
Není tady
Já jsem v nich rozdíl neviděla. Jeden jsem měla doma ten druhý byl v posilovně. Za mě radím nekupovat zbytečně drahý věšák na oblečení neb tak nakonec skončí.
Není tady
Při vysoce intenzivním cvičení na eliptickém trenažéru můžete ochránit své nohy a paty před poškozením. Stroj na průběžnou váhu vám také poskytuje možnost odpočinku. Pomocí zadního pedálu můžete posilovat kyčelní flexory a hamstringy. Všem těmto oblastem by běžci měli věnovat velkou pozornost. geometry dash breeze
Upravil(a) lauriheeler (20. 8. 2024 4:51)
Není tady