27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
vera napsal(a):
trochu to tu odlehčím....
moje nej kamarádka na gymplu mi vyprávěla svoji příhodu...
v 8. třídě jeli na výlet vlakem....tunely...večer...sedla si jednomu chlapci na klín...v tunelu se líbali a ona ucítila jeho ehm...byla z toho překvapená...jak jinak...a kdy z tunelu vyjeli, spatřila mokrou skvrnu na jeho kalhotech ......doma o tom přemýlela ....a kdy se jí zpozdila menses, usoudila, e to musí říct své matce ....hysterce....a tak jí řekla, e je asi v jiném stavu
matka dostala hysterický záchvat, na konci kterého omdlela....kamarádka jí musela zavolat záchranku......to byl mazec.....jetě teď se tomu smějeme
ve svých 14 byla tak neinformovaná
Není tady
Je koda, e kdy sem napíe mladej a řekl bych, e slunej kluk o radu musí se neprve projít řadou vysvětlení jak a co myslel, a poté řadou sl. přestřelek.
Naprosto souhlasím s carlosem ,,zamlada věčně zbytečně stojí (řeí se to neustálou masturbací), zastara zas nestojí i kdy "má"
Můj názor:
Pokud je ta zdr. sestra trochu důvtipná a znalá, tak si určitě uvědomí, e se tohle u dospívajícího mue v přítomnosti pohledné eny stává. To, e se dotyčná pousměje zn. e je jako ena po biologické stránce polichocena zájmem o svoji osobu. Pozor !!! rozhodně se z její strany nejedná o náznak na navázání něčeho bliího.
Nejjejdnoduí řeení pro tenhle věk je uvedeno ve 2. odst. mezi ( ).
jrk
Není tady