6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vera napsal(a):
trochu to tu odlehčím....
moje nej kamarádka na gymplu mi vyprávěla svoji příhodu...
v 8. třídě jeli na výlet vlakem....tunely...večer...sedla si jednomu chlapci na klín...v tunelu se líbali a ona ucítila jeho ehm...byla z toho překvapená...jak jinak...a když z tunelu vyjeli, spatřila mokrou skvrnu na jeho kalhotech ......doma o tom přemýšlela ....a když se jí zpozdila menses, usoudila, že to musí říct své matce ....hysterce....a tak jí řekla, že je asi v jiném stavu
matka dostala hysterický záchvat, na konci kterého omdlela....kamarádka jí musela zavolat záchranku......to byl mazec.....ještě teď se tomu smějeme
ve svých 14 byla tak neinformovaná
Není tady
Je škoda, že když sem napíše mladej a řekl bych, že slušnej kluk o radu musí se neprve projít řadou vysvětlení jak a co myslel, a poté řadou sl. přestřelek.
Naprosto souhlasím s carlosem ,,zamlada věčně zbytečně stojí (řeší se to neustálou masturbací), zastara zas nestojí i když "má"
Můj názor:
Pokud je ta zdr. sestra trochu důvtipná a znalá, tak si určitě uvědomí, že se tohle u dospívajícího muže v přítomnosti pohledné ženy stává. To, že se dotyčná pousměje zn. že je jako Žena po biologické stránce polichocena zájmem o svoji osobu. Pozor !!! rozhodně se z její strany nejedná o náznak na navázání něčeho bližšího.
Nejjejdnodušší řešení pro tenhle věk je uvedeno ve 2. odst. mezi ( ).
jrk
Není tady