18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Sahleb má trauma z muského penisu. Moná v pubertě ho viděla naivo poprvý (krom kolky ), protoe kde to psala, e synovi penis ani nemyla a nepřetahovala.
Proto e extrémní reakce.
Brzdi brzdi brzdi.
Jaka extremni reakce? Neschazi ti neco? Alkohol? Co mas za FANTAZIE?
Nauč se pozorně poslouchat, co říká druhý,
a ze vech sil se sna vcítit se v mylení mluvícího.
Upravil(a) sahleb (8. 7. 2012 22:11)
Není tady
Naopak ja si vazim aquamense za to, ze sem napsal, jelikoz to vidi jako neco co mu dela problem a co povazuje jako za neadekvatni.
Ja to taky ak vidim, nejde o to, ze ta reakce exituje, ale o reakce na ni. Proto sem aquamens psal.
Není tady
Tohle Sahleb:
Jestli se nejaky pan jaksi ztopori a na tehle strankach se bude rozsirovat, ze jako ze zena, ktera ma rozum se pousmeje....tak potes panbu. To muze skoncit nekde u soudu s tim, ze podezrely se bude branit obvyklou mantrou "vzdyt to sama chtela".
Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo. Konkretne me to nepotesilo nikdy, spis vydesilo.
Proč by Tě vyděsil pohled na mue se stopořeným údem? Co si pod tím představuje?
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky. Ale u jsme přeci dál. Nejsme puberačky.
Já bych se ani nepousmála, ani nezdrhla. Já toti chlapům koukám do očí.
A věřím, e to musí být pro chlapy nepříjemné, a řekla bych, e sestřička na rehabilitaci bere tělo jako tělo,které léčí. Co by měl říkat třeba gynekolog? Je to přeci lékař.
Upravil(a) dusička (8. 7. 2012 22:30)
Není tady
sahleb napsal(a):
Naopak ja si vazim aquamense za to, ze sem napsal, jelikoz to vidi jako neco co mu dela problem a co povazuje jako za neadekvatni.
Ja to taky ak vidim, nejde o to, ze ta reakce exituje, ale o reakce na ni. Proto sem aquamens psal.
Ale on nemá iadne reakcie, ani tá profíčka, ktorá je zrejme zvyknutá, len nevie, čo by mal robi a čo si ona o ňom myslí. No a pdoža mňa ena, ktorá asi občas zaíva nechcené spontánne reakcie, si proste nemyslí nič. Berie to ako to, čo to je - vedomím neovládaná spontánna reakcia tela. Pokiaž ju aquamens neprenasleduje a tak, tak zrejme sa nič nedeje a je zbytočné, aby to bolo nepríjemné jemu.
A tovoje reakcie mi pripadajú extrémne, lebo sa tvári, ako keby sa ena v takej situácii mala preehna, s krikom rozbehnú preč a chlap bi čelom o zem a tridsakrát odrapota ruenec alebo za trest pi čaj s brómom. Proste robí z komára somára. Keby bolo na mne neprehliadnutežne vidno, keď sa mi nejaký chlap páči (hlavne v situácii, e sa nemôeme navzájom vyhnú a dokonca sa dotýkame, ja keď v profesionálnom vzahu), tie by som nebola nadená, ale dúfala by som, e to ten druhý chápe a neberie v zlom. Ak by som teda naňho nesiahala alebo ho nezačala bali alebo sa inak neprejavila... Chlapi sú v tomto hendikepovaní, ale kriminalizova ich za to je smiene. Je to príroda a basta.
Není tady
dusička napsal(a):
Tohle Sahleb:
Jestli se nejaky pan jaksi ztopori a na tehle strankach se bude rozsirovat, ze jako ze zena, ktera ma rozum se pousmeje....tak potes panbu. To muze skoncit nekde u soudu s tim, ze podezrely se bude branit obvyklou mantrou "vzdyt to sama chtela".
Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo. Konkretne me to nepotesilo nikdy, spis vydesilo.
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky. Ale u jsme přeci dál. Nejsme puberačky.
Já bych se ani nepousmála, ani nezdrhla. Já toti chlapům koukám do očí.
A věřím, e to musí být pro chlapy nepříjemné, a řekla bych, e sestřička na rehabilitaci bere tělo jako tělo,které léčí. Co by měl říkat třeba gynekolog? Je to přeci lékař.
jako e kdy se ena pousměje, tak dotyčný se na ní vrhne? Váně má takový pocit, e mui se vrhají na eny , které se nechovají jako kdyby nevěděli, e občas se pánům takováto reakce stane, ani by jí mohl dotyčný zabránit?
Není tady
Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo.
Tak bys holt nemohla dělat na rehabilitaci... leda přísně dámský
Co má asi tak ta holka dělat jinýho, ne se "pousmát a snait nekoukat"? Nanejvej by se mohla vyměnit s někým z kolegů nebo starích kolegyň - ale obávám se, e vybírat si klienty příli moný není... leda výjimečně.
Ona kadá práce má svoje - a upřímně řečeno, mladej kluk s nechtěnou erekcí zdaleka není to nejhorí
Není tady
helena napsal(a):
Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo.
Tak bys holt nemohla dělat na rehabilitaci... leda přísně dámský http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Co má asi tak ta holka dělat jinýho, ne se "pousmát a snait nekoukat"? Nanejvej by se mohla vyměnit s někým z kolegů nebo starích kolegyň - ale obávám se, e vybírat si klienty příli moný není... leda výjimečně.
Ona kadá práce má svoje - a upřímně řečeno, mladej kluk s nechtěnou erekcí zdaleka není to nejhorí http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
To má pravdu, mně by asi nejvíc vadil tělesný zápach, nečistota, atd.
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb, co tě tak rozčiluje na slově puberačka - je to přece normální vývoj, pubertou si projdeme vichni bez rozdílu.
a jak to myslí, mít erekci před dítětem ? on přece psal, e ji měl před sestrou na rehabce, nebo tak něco, ta u není dítě.Pubertacka jako SLOVO ve spojitosti s nevhodnou reakci na erekci nejakeho muze pred ni, neni nic potesujiciho.
Nechapu kde si vzala spojitost, ze mam neco proti puberte, a nechapu proc mi vysvetlujes ze tim vsichni projdeme.......................
boe můj, toto snad není moný
Není tady
Selima napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ja to taky ak vidim, nejde o to, ze ta reakce exituje, ale o reakce na ni. Proto sem aquamens psal.Ale on nemá iadne reakcie, ani tá profíčka, ktorá je zrejme zvyknutá, len nevie, čo by mal robi a čo si ona o ňom myslí. No a pdoža mňa ena, ktorá asi občas zaíva nechcené spontánne reakcie, si proste nemyslí nič. Berie to ako to, čo to je - vedomím neovládaná spontánna reakcia tela. Pokiaž ju aquamens neprenasleduje a tak, tak zrejme sa nič nedeje a je zbytočné, aby to bolo nepríjemné jemu.
A tovoje reakcie mi pripadajú extrémne, lebo sa tvári, ako keby sa ena v takej situácii mala preehna, s krikom rozbehnú preč a chlap bi čelom o zem a tridsakrát odrapota ruenec alebo za trest pi čaj s brómom. Proste robí z komára somára. Keby bolo na mne neprehliadnutežne vidno, keď sa mi nejaký chlap páči (hlavne v situácii, e sa nemôeme navzájom vyhnú a dokonca sa dotýkame, ja keď v profesionálnom vzahu), tie by som nebola nadená, ale dúfala by som, e to ten druhý chápe a neberie v zlom. Ak by som teda naňho nesiahala alebo ho nezačala bali alebo sa inak neprejavila... Chlapi sú v tomto hendikepovaní, ale kriminalizova ich za to je smiene. Je to príroda a basta.
souhlasím
Není tady
Sakura napsal(a):
helena napsal(a):
Tak bys holt nemohla dělat na rehabilitaci... leda přísně dámský http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Ona kadá práce má svoje - a upřímně řečeno, mladej kluk s nechtěnou erekcí zdaleka není to nejhorí http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.pngTo má pravdu, mně by asi nejvíc vadil tělesný zápach, nečistota, atd.
nepřekvapuje mě to.
na druhou stranu - na rehabilitace jsem chodila ( jako paco) a nějak si na ZÁPACH a nečistotu nevzpomínám.
Není tady
Ja jsem odpovidala aquamensovi , napsal tohle:
Ji dvakrát se mi stalo, e jsem se velmi silně vzruil, a erekce mi nechtěla opadnout .......... ale mně to trochu vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráí jí to apod.? Vůbec nevím, jak eny berou takovou situaci, kdy se díky nim mu poblí vzruí a nemůe to skrýt?..............., u mě se to velmi těko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevimne (doufám).
Prosím poraďte mi
shledáváte to urálivé, obtěující
? Děkuji za odpověď.
To ze si muzi vysvetluji spatne reakce zen, je notoricky znamo. To se doctete na diskusich o znasilneni, ve clancich sexuologu a psychiatru o veznich, kteri odmitaji uznat, ze zena ten sex nechtela.
Pan Dolezal (v Reflexu, pomerne znamy casopis) navrhuje naprosto vazne zavrit zenu do vezeni, za to ze byla znasilnena.
Tohle povazuji za extrem ja a ne to, ze tyhle fakta zde cituji.
Upravil(a) sahleb (9. 7. 2012 20:49)
Není tady
dusička napsal(a):
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky.
Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen? Sama odpovidas, ze by te to vydesilo. Tvoji otazku nechapu.
Tady se nemluvi o mazleni, fakt ne. Aquamens se slusne pta, jake jsou reakce:
"Prosím poraďte mi
shledáváte to urálivé, obtěující
? Děkuji za odpověď."
Chapes?
Není tady
Jeden z mnohych:
Jiri X. Dolezal v Reflexu k MDZ : KDO MUZE ZA ZNASILNENI
Jetě jsem neslyel, e by byla ena obviněna za spoluúčast na vlastním znásilnění .
Samčí sexualita je od přírody agresívní, a se nám to líbí, nebo ne.
Zena by měla by ztratit ochranu státu a soud by měl kdyby si stěovala konstatovat, e si to znásilnění vykoledovala. Nebo by mohla být za vlastní znásilnění trestně stíhána.
Trestní zákon v jiných oblastech počítá s adekvátností činu vzhledem ke konkrétní situaci například v paragrafech o nutné obraně a krajní nouzi. Posuzuje se, zda si někdo zranění nevykoledoval. Ale trestní odpovědnost eny za to, e vyprovokovala znásilnění, jsem nezaznamenal. Přitom v momentě, kdy dojde k erekci, je ji racionální kontrola mue silně omezená
Milostnou hrou mě krok za krokem přivedla k tomu, e jsem si odhalil tetování. Má tedy jetě právo v takové chvíli odmítnout?
Pravděpodobnost, e v takovém momentu mu odstoupí, je poměrně malá ...
Přesně to se snaím naznačit, e v určitém momentu milostné hry by měl mít mu právo soulo vykonat. Co si má chudák jinak počít?
A nebylo by lepí, aby eny neprovokovaly?
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky.Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen? Sama odpovidas, ze by te to vydesilo. Tvoji otazku nechapu.
"Prosím poraďte mi shledáváte to urálivé, obtěující ? Děkuji za odpověď."
Chapes?
Jenome rehabilitační sestra není dítě. Proč jsem tahá dítě a pubertu? Proto jsem psala, e bych se v pubertě chovala jinak a sklopila oči, styděla se, kdybych viděla mue se stopoř. penisem. Ted u ne, ted u by mi to fakt nevykolejilo, protoe vím, e se to prostě stane. Jak říkám, koukám muům do očí, a kdy by byl ten chlap oplzlej, tak bych si ho ani nevimla a vůbec bych mu nekoukala do rozkroku.
Ta rehabilitační sestřička je dle mýho na to zvyklá, a co má jako dělat? Utýct od práce? Co je na tom pohorujícího a nemravního? Vdyt to se sexualitou nemá nic společnýho.
Ne není to urálivé, ani oběující. - myslím tím ted tu rehabilitaci - z doktorskýho hlediska.
Něco jinýho je, kdy chlap stojí třeba v autobuse nebo ve vlaku. Tam to ovlivnit můe - e bude koukat z okýnka a ne na enský, nebo si před sebe dá ruce.
Ale proč by ena měla koukat chlapovi v autobuse do rozkroku?
Upravil(a) dusička (9. 7. 2012 22:11)
Není tady
na druhou stranu - na rehabilitace jsem chodila ( jako paco) a nějak si na ZÁPACH a nečistotu nevzpomínám
Moná jsi měla jen kliku... to bys koukala, co vechno je k potkání třeba v lázních, kdy se svlíká ve společný dámský(!) atně. Nebo v jídelně dědek, kterej má na celej pobyt jedny tepláky, flanelku a tričko... jo, můe mít v kufru dalí, ale to si "etří"...
Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen?
Kdo tu mluví o dítěti, prosím tě? (A kdy u jsme u toho - kolik dětí uvidí naprosto cizího úchyla?)
Tady jde o dospělou enskou, notabene v takovém zaměstnání, kde se s podobnou "reakcí" můe setkat častěji... dokonce narazit i na "typ muze pana Paroubka jak je v tomto stavu" - a co jako? Představ si, e sestřičky ve pitálech, dokonce i hodně mladý holky, dokonce musejí "TO" brát do ruky, čistit, cévkovat... to by musely bejt uraený nebo vyděený furtumfurt.
Není tady
trochu to tu odlehčím....
moje nej kamarádka na gymplu mi vyprávěla svoji příhodu...
v 8. třídě jeli na výlet vlakem....tunely...večer...sedla si jednomu chlapci na klín...v tunelu se líbali a ona ucítila jeho ehm...byla z toho překvapená...jak jinak...a kdy z tunelu vyjeli, spatřila mokrou skvrnu na jeho kalhotech ......doma o tom přemýlela ....a kdy se jí zpozdila menses, usoudila, e to musí říct své matce ....hysterce....a tak jí řekla, e je asi v jiném stavu
matka dostala hysterický záchvat, na konci kterého omdlela....kamarádka jí musela zavolat záchranku......to byl mazec.....jetě teď se tomu smějeme
ve svých 14 byla tak neinformovaná
Není tady
Vero ale ta máma, e nebyla informovaná,jak se dělat děti jetě ve třiceti.
Není tady
no ta máma byla postavena před hotovou věc.....jsem v jiném stavu
a teprve kdy zjistila podrobnosti.....ale to bylo v nemocnici před svědky...
Není tady
vera napsal(a):
no ta máma byla postavena před hotovou věc.....jsem v jiném stavu
a teprve kdy zjistila podrobnosti.....ale to bylo v nemocnici před svědky...
Jo tak to jo, já pochopila, e to spunktovala máma,e jí holka vyprávěla co se odehrála v tunelu.
Je fajn,e dnení děti jsou informovaní odmala.
Není tady
sahleb napsal(a):
Ja jsem odpovidala aquamensovi , napsal tohle:
Ji dvakrát se mi stalo, e jsem se velmi silně vzruil, a erekce mi nechtěla opadnout .......... ale mně to trochu vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráí jí to apod.? Vůbec nevím, jak eny berou takovou situaci, kdy se díky nim mu poblí vzruí a nemůe to skrýt?..............., u mě se to velmi těko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevimne (doufám).
Prosím poraďte mi shledáváte to urálivé, obtěující ? Děkuji za odpověď.
To ze si muzi vysvetluji spatne reakce zen, je notoricky znamo. To se doctete na diskusich o znasilneni, ve clancich sexuologu a psychiatru o veznich, kteri odmitaji uznat, ze zena ten sex nechtela.
Pan Dolezal (v Reflexu, pomerne znamy casopis) navrhuje naprosto vazne zavrit zenu do vezeni, za to ze byla znasilnena.
Tohle povazuji za extrem ja a ne to, ze tyhle fakta zde cituji.
Nie je to absolútna pravda, poznám chlapov, ktorí rozumejú aj reakciám ien lepie ako niektoré iné eny... Nehovoriac u o enách, ktoré nechápu, e erekcia je neovládatežná vôžou, čie úplne neutrálna, a reagova, ak vôbec, teda tie postačí neutrálne, alebo tak, aby sa zmiernili rozpaky... Proste niektoré eny majú menej empatie a pochopenia pre žudské reakcie vôbec ako mnohí mui...
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky.Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen? Sama odpovidas, ze by te to vydesilo. Tvoji otazku nechapu.
"Prosím poraďte mi shledáváte to urálivé, obtěující ? Děkuji za odpověď."
Chapes?
Kristepane, ale stoporenie pri dieati snáď má len pedofil, Aquamens o NIČOM TAKOM NEPÍE, tak sem nevkladaj svoje tajné sny alebo čo to je....
Načo sem ahá úchylky... znásilnenia - preboha, tebe v súvislosti s erekciou nabehne len násilie, pedofília a zločin? To a žutujem... Mmch, bez erekcie by si sa ani ty nebola narodila (ak si diea zo skúmavky, tak sa ospravedlňujem - a vlastne by to mnohé u teba vysvetžovalo... ).
Není tady
Erekce si často "dělá co chce". Zamlada věčně zbytečně stojí (řeí se to neustálou masturbací), zastara zas nestojí i kdy "má". V podstatě je to taková věc muům spíe k vzteku. Pokud by erekce a hlavně ejakulace la ovládat vůlí, byla by větina muů za supermany. Bohuel, oboustranně spokojená a dokonalá sexualita nebyla zjevně primárním účelem "stvoření". Ve ukazuje na rozmnoovací úlohu sexuality, která je ovem často v zásadním rozporu s oboutrannou bezproblémovou spokojeností v této oblasti.
Není tady
Pokud by erekce a hlavně ejakulace la ovládat vůlí...
Ona matička příroda moc dobře ví, proč to nejde
Není tady
helena napsal(a):
Pokud by erekce a hlavně ejakulace la ovládat vůlí...
Ona matička příroda moc dobře ví, proč to nejde http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Pak je třeba touto odpovědí reagovat na případné "reklamace"..
Není tady
Není tady