Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 7. 2012 21:53

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Častá spontánní erekce - reakce/názor žen?

dusička napsal(a):

Sahleb má trauma z mužského penisu. Možná v pubertě ho viděla naživo poprvý (krom školky ), protože kde to psala, že synovi penis ani nemyla a nepřetahovala.
Proto že extrémní reakce.

Brzdi brzdi brzdi.

Jaka extremni reakce? kapitulation  Neschazi ti neco? Alkohol? Co mas za FANTAZIE?

Nauč se pozorně poslouchat, co říká druhý,
a ze všech sil se snaž vcítit se v myšlení mluvícího.

Upravil(a) sahleb (8. 7. 2012 22:11)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#52 8. 7. 2012 22:11

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Naopak ja si vazim aquamense za to, ze sem napsal, jelikoz to vidi jako neco co mu dela problem a co povazuje jako za neadekvatni.

Ja to taky ak vidim, nejde o to, ze ta reakce exituje, ale o reakce na ni. Proto sem aquamens psal.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#53 8. 7. 2012 22:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tohle Sahleb:
Jestli se nejaky pan jaksi ztopori a na tehle strankach se bude rozsirovat, ze jako ze zena, ktera ma rozum se pousmeje....tak potes panbu. To muze skoncit nekde u soudu s tim, ze podezrely se bude branit obvyklou mantrou "vzdyt to sama chtela".

Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo. Konkretne me to nepotesilo nikdy, spis vydesilo.
Proč by Tě vyděsil pohled na muže se stopořeným údem? Co si pod tím představuješ?
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky. Ale už jsme přeci dál. Nejsme puberačky.
Já bych se ani nepousmála, ani nezdrhla. Já totiž chlapům koukám do očí. wink
A věřím, že to musí být pro chlapy nepříjemné, a řekla bych, že sestřička na rehabilitaci bere tělo jako tělo,které léčí. Co by měl říkat třeba gynekolog? Je to přeci lékař.

Upravil(a) dusička (8. 7. 2012 22:30)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#54 9. 7. 2012 7:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sahleb napsal(a):

Naopak ja si vazim aquamense za to, ze sem napsal, jelikoz to vidi jako neco co mu dela problem a co povazuje jako za neadekvatni.

Ja to taky ak vidim, nejde o to, ze ta reakce exituje, ale o reakce na ni. Proto sem aquamens psal.

Ale on nemá žiadne reakcie, ani tá profíčka, ktorá je zrejme zvyknutá, len nevie, čo by mal robi a čo si ona o ňom myslí. No a pdoža mňa žena, ktorá asi občas zažíva nechcené spontánne reakcie, si proste nemyslí nič. Berie to ako to, čo to je  - vedomím neovládaná spontánna reakcia tela. Pokiaž ju aquamens neprenasleduje a tak, tak zrejme sa nič nedeje a je zbytočné, aby to bolo nepríjemné jemu.
A tovoje reakcie mi pripadajú extrémne, lebo sa tváriš, ako keby sa žena v takej situácii mala  prežehna, s krikom rozbehnú preč a chlap bi čelom o zem a tridsakrát odrapota ruženec alebo za trest pi čaj s brómom. Proste robíš z komára somára. Keby bolo na mne neprehliadnutežne vidno, keď sa mi nejaký chlap páči (hlavne v situácii, že sa nemôžeme navzájom vyhnú a dokonca sa dotýkame, ja keď v profesionálnom vzahu), tiež by som nebola nadšená, ale dúfala by som, že to ten druhý chápe a neberie v zlom. Ak by som teda naňho nesiahala alebo ho nezačala bali alebo sa inak neprejavila... Chlapi sú v tomto hendikepovaní, ale kriminalizova ich za to je smiešne. Je to príroda a basta.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#55 9. 7. 2012 9:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Tohle Sahleb:
Jestli se nejaky pan jaksi ztopori a na tehle strankach se bude rozsirovat, ze jako ze zena, ktera ma rozum se pousmeje....tak potes panbu. To muze skoncit nekde u soudu s tim, ze podezrely se bude branit obvyklou mantrou "vzdyt to sama chtela".

Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo. Konkretne me to nepotesilo nikdy, spis vydesilo.
Proč by Tě vyděsil pohled na muže se stopořeným údem? Co si pod tím představuješ?
Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky. Ale už jsme přeci dál. Nejsme puberačky.
Já bych se ani nepousmála, ani nezdrhla. Já totiž chlapům koukám do očí. wink
A věřím, že to musí být pro chlapy nepříjemné, a řekla bych, že sestřička na rehabilitaci bere tělo jako tělo,které léčí. Co by měl říkat třeba gynekolog? Je to přeci lékař.

jako že když se žena pousměje, tak dotyčný se na ní vrhne? Vážně mᚠtakový pocit, že muži se vrhají na ženy , které se nechovají jako kdyby nevěděli, že občas se pánům takováto reakce stane, aniž by jí mohl dotyčný zabránit?

Není tady

#56 9. 7. 2012 10:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo.
Tak bys holt nemohla dělat na rehabilitaci... leda přísně dámský http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Co má asi tak ta holka dělat jinýho, než se "pousmát a snažit nekoukat"? Nanejvejš by se mohla vyměnit s někým z kolegů nebo starších kolegyň - ale obávám se, že vybírat si klienty příliš možný není... leda výjimečně.
Ona každá práce má svoje - a upřímně řečeno, mladej kluk s nechtěnou erekcí zdaleka není to nejhorší http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 9. 7. 2012 10:44

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo.
Tak bys holt nemohla dělat na rehabilitaci... leda přísně dámský http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Co má asi tak ta holka dělat jinýho, než se "pousmát a snažit nekoukat"? Nanejvejš by se mohla vyměnit s někým z kolegů nebo starších kolegyň - ale obávám se, že vybírat si klienty příliš možný není... leda výjimečně.
Ona každá práce má svoje - a upřímně řečeno, mladej kluk s nechtěnou erekcí zdaleka není to nejhorší http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

To mᚠpravdu, mně by asi nejvíc vadil tělesný zápach, nečistota, atd.

Není tady

#58 9. 7. 2012 18:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

sahleb, co tě tak rozčiluje na slově puberačka - je to přece normální vývoj, pubertou si projdeme všichni bez rozdílu.

a jak to myslíš, mít erekci před dítětem ? on přece psal, že ji měl před sestrou na rehabce, nebo tak něco, ta už není dítě.

Pubertacka jako SLOVO ve spojitosti s nevhodnou reakci na erekci nejakeho muze pred ni, neni nic potesujiciho.

Nechapu kde si vzala spojitost, ze mam neco proti puberte, a nechapu proc mi vysvetlujes ze tim vsichni projdeme.......................godlikegodlikegodlike

bože můj, toto snad není možný roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#59 9. 7. 2012 18:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

sahleb napsal(a):

Ale on nemá žiadne reakcie, ani tá profíčka, ktorá je zrejme zvyknutá, len nevie, čo by mal robi a čo si ona o ňom myslí. No a pdoža mňa žena, ktorá asi občas zažíva nechcené spontánne reakcie, si proste nemyslí nič. Berie to ako to, čo to je  - vedomím neovládaná spontánna reakcia tela. Pokiaž ju aquamens neprenasleduje a tak, tak zrejme sa nič nedeje a je zbytočné, aby to bolo nepríjemné jemu.
A tovoje reakcie mi pripadajú extrémne, lebo sa tváriš, ako keby sa žena v takej situácii mala  prežehna, s krikom rozbehnú preč a chlap bi čelom o zem a tridsakrát odrapota ruženec alebo za trest pi čaj s brómom. Proste robíš z komára somára. Keby bolo na mne neprehliadnutežne vidno, keď sa mi nejaký chlap páči (hlavne v situácii, že sa nemôžeme navzájom vyhnú a dokonca sa dotýkame, ja keď v profesionálnom vzahu), tiež by som nebola nadšená, ale dúfala by som, že to ten druhý chápe a neberie v zlom. Ak by som teda naňho nesiahala alebo ho nezačala bali alebo sa inak neprejavila... Chlapi sú v tomto hendikepovaní, ale kriminalizova ich za to je smiešne. Je to príroda a basta.

souhlasím

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#60 9. 7. 2012 19:42

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Sakura napsal(a):

helena napsal(a):

To mᚠpravdu, mně by asi nejvíc vadil tělesný zápach, nečistota, atd.

nepřekvapuje mě to.
na druhou stranu - na rehabilitace jsem chodila ( jako pacoš) a nějak si na ZÁPACH a nečistotu nevzpomínám.

Není tady

#61 9. 7. 2012 20:47

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Ja jsem odpovidala aquamensovi , napsal tohle:

Již dvakrát se mi stalo, že jsem se velmi silně vzrušil, a erekce mi nechtěla opadnout .......... ale mně to „trochu“ vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráží jí to apod.? Vůbec nevím, jak ženy berou takovou situaci, když se díky nim muž poblíž vzruší a nemůže to skrýt?..............., u mě se to velmi těžko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevšimne (doufám).

Prosím poraďte mi…shledáváte to urážlivé, obtěžující…? Děkuji za odpověď.

Tak jsem odpovedela, ze mi to neni prijemne a pousmani mi prijde nic moc. Ja k tomu nemam duvod. Treba typ muze pana Paroubka jak je v tomto stavu.....usch

Je trapny jak se tu hloupe preinterpretovava, zcela zbytecne.  me to proste nepotesi. Povazuji za zvlastni, ze takova situace nekterou zenu potesi. Tu rehabilitacni sestru napr. ? Tezko.

Nerikala jsem nikde, ze se muzi vrhaji na zeny...................zase nemistna  poznamka.

To ze si muzi vysvetluji spatne reakce zen, je notoricky znamo. To se doctete na diskusich o znasilneni, ve clancich sexuologu a psychiatru o veznich, kteri odmitaji uznat, ze zena ten sex nechtela.

Pan Dolezal (v Reflexu, pomerne znamy casopis)  navrhuje naprosto vazne zavrit zenu do vezeni, za to ze byla znasilnena.

Tohle povazuji za extrem ja a ne to, ze tyhle fakta zde cituji.

Upravil(a) sahleb (9. 7. 2012 20:49)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#62 9. 7. 2012 20:54

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky.

Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen? Sama odpovidas, ze by te to vydesilo. Tvoji otazku nechapu.

Tady se nemluvi o mazleni, fakt ne. Aquamens se slusne pta, jake jsou reakce:

"Prosím poraďte mi…shledáváte to urážlivé, obtěžující…? Děkuji za odpověď."

Chapes?

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#63 9. 7. 2012 20:58

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Jeden  z mnohych:

Jiri X. Dolezal v Reflexu k MDZ : KDO MUZE ZA ZNASILNENI

•    Ještě jsem neslyšel, že by byla žena obviněna za spoluúčast na vlastním znásilnění .
•    Samčí sexualita je od přírody agresívní, a se nám to líbí, nebo ne.
•    Zena by měla by ztratit ochranu státu a soud by měl – kdyby si stěžovala – konstatovat, že si to znásilnění vykoledovala. Nebo by mohla být za vlastní znásilnění trestně stíhána.
•    Trestní zákon v jiných oblastech počítá s adekvátností činu vzhledem ke konkrétní situaci – například v paragrafech o nutné obraně a krajní nouzi. Posuzuje se, zda si někdo zranění nevykoledoval. Ale trestní odpovědnost ženy za to, že vyprovokovala znásilnění, jsem nezaznamenal. Přitom v momentě, kdy dojde k erekci, je již racionální kontrola muže silně omezená
•    Milostnou hrou mě krok za krokem přivedla k tomu, že jsem si odhalil tetování. Má tedy ještě právo v takové chvíli odmítnout?
•    Pravděpodobnost, že v takovém momentu muž odstoupí, je poměrně malá ...
•    Přesně to se snažím naznačit, že v určitém momentu milostné hry by měl mít muž právo soulož vykonat. Co si má chudák jinak počít?
•    A nebylo by lepší, aby ženy neprovokovaly?

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#64 9. 7. 2012 22:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

dusička napsal(a):

Ano, v pubertě by mě to vyděsilo, i při prvním mazlení bych"ho" nikdy nevzala do ruky.

Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen? Sama odpovidas, ze by te to vydesilo. Tvoji otazku nechapu.

Chapes?

Jenomže rehabilitační sestra není dítě. Proč jsem tahᚠdítě a pubertu? Proto jsem psala, že bych se v pubertě chovala jinak a sklopila oči, styděla se, kdybych viděla muže  se stopoř. penisem. Ted už ne, ted už by mi to fakt nevykolejilo, protože vím, že se to prostě stane. Jak říkám, koukám mužům do očí, a když by byl ten chlap oplzlej, tak bych si ho ani nevšimla a vůbec bych mu nekoukala do rozkroku.
Ta rehabilitační sestřička je dle mýho na to zvyklá, a co má jako dělat? Utýct od práce? Co je na tom pohoršujícího a nemravního? Vždyt to se sexualitou nemá nic společnýho.
Ne není to urážlivé, ani oběžující. - myslím tím ted tu rehabilitaci - z doktorskýho hlediska.
Něco jinýho je, když chlap stojí třeba v autobuse nebo ve vlaku. Tam to ovlivnit může - že bude koukat z okýnka  a ne na ženský, nebo si před sebe dá ruce.
Ale proč by žena měla koukat chlapovi v autobuse do rozkroku?

Upravil(a) dusička (9. 7. 2012 22:11)

Není tady

#65 10. 7. 2012 7:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na druhou stranu - na rehabilitace jsem chodila ( jako pacoš) a nějak si na ZÁPACH a nečistotu nevzpomínám
Možná jsi měla jen kliku... to bys koukala, co všechno je k potkání třeba v lázních, když se svlíkᚠve společný dámský(!) šatně. Nebo v jídelně dědek, kterej má na celej pobyt jedny tepláky, flanelku a tričko... jo, může mít v kufru další, ale to si "šetří"...

Uz ses setkala s pozitivni reakci ditete, kdyz se mu ukaze naprosto cizi muz stoporen?
Kdo tu mluví o dítěti, prosím tě? (A když už jsme u toho - kolik dětí uvidí naprosto cizího úchyla?)
Tady jde o dospělou ženskou, notabene v takovém zaměstnání, kde se s podobnou "reakcí" může setkat častěji... dokonce narazit i na "typ muze pana Paroubka jak je v tomto stavu" - a co jako? Představ si, že sestřičky ve špitálech, dokonce i hodně mladý holky, dokonce musejí "TO" brát do ruky, čistit, cévkovat... to by musely bejt uražený nebo vyděšený furtumfurt.

Není tady

#66 10. 7. 2012 8:08

vera
♥♥♥♥♥♥-

trochu to tu odlehčím....
moje nej kamarádka na gymplu mi vyprávěla svoji příhodu...
v 8. třídě jeli na výlet vlakem....tunely...večer...sedla si jednomu chlapci na klín...v tunelu se líbali a ona ucítila jeho ehm...byla z toho překvapená...jak jinak...a když z tunelu vyjeli, spatřila mokrou skvrnu na jeho kalhotech ......doma o tom přemýšlela ....a když se jí zpozdila menses, usoudila, že to musí říct své matce ....hysterce....a tak jí řekla, že je asi v jiném stavu
matka dostala hysterický záchvat, na konci kterého omdlela....kamarádka jí musela zavolat záchranku......to byl mazec.....ještě teď se tomu smějeme
ve svých 14 byla tak neinformovaná

Není tady

#67 10. 7. 2012 8:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Vero lollol ale ta máma, že nebyla informovaná,jak se dělat děti ještě ve třiceti.

Není tady

#68 10. 7. 2012 8:24

vera
♥♥♥♥♥♥-

no ta máma byla postavena před hotovou věc.....jsem v jiném stavu
až teprve když zjistila podrobnosti.....ale to bylo v nemocnici před svědky...

Není tady

#69 10. 7. 2012 8:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

vera napsal(a):

no ta máma byla postavena před hotovou věc.....jsem v jiném stavu
až teprve když zjistila podrobnosti.....ale to bylo v nemocnici před svědky...

Jo tak to jo, já pochopila, že to spunktovala máma,že jí holka vyprávěla co se odehrála v tunelu.
Je fajn,že dnešní děti jsou informovaní odmala.

Není tady

#70 10. 7. 2012 9:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Ja jsem odpovidala aquamensovi , napsal tohle:

Již dvakrát se mi stalo, že jsem se velmi silně vzrušil, a erekce mi nechtěla opadnout .......... ale mně to „trochu“ vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráží jí to apod.? Vůbec nevím, jak ženy berou takovou situaci, když se díky nim muž poblíž vzruší a nemůže to skrýt?..............., u mě se to velmi těžko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevšimne (doufám).

Prosím poraďte mi…shledáváte to urážlivé, obtěžující…? Děkuji za odpověď.

Tak jsem odpovedela, ze mi to neni prijemne a pousmani mi prijde nic moc. Ja k tomu nemam duvod. Treba typ muze pana Paroubka jak je v tomto stavu.....usch

Je trapny jak se tu hloupe preinterpretovava, zcela zbytecne.  me to proste nepotesi. Povazuji za zvlastni, ze takova situace nekterou zenu potesi. Tu rehabilitacni sestru napr. ? Tezko.

Nerikala jsem nikde, ze se muzi vrhaji na zeny...................zase nemistna  poznamka.

To ze si muzi vysvetluji spatne reakce zen
, je notoricky znamo. To se doctete na diskusich o znasilneni, ve clancich sexuologu a psychiatru o veznich, kteri odmitaji uznat, ze zena ten sex nechtela.

Pan Dolezal (v Reflexu, pomerne znamy casopis)  navrhuje naprosto vazne zavrit zenu do vezeni, za to ze byla znasilnena.

Tohle povazuji za extrem ja a ne to, ze tyhle fakta zde cituji.

Nie je to absolútna pravda, poznám chlapov, ktorí rozumejú aj reakciám žien lepšie ako niektoré iné ženy... Nehovoriac už o ženách, ktoré nechápu, že erekcia je neovládatežná vôžou, čiže úplne neutrálna, a reagova, ak vôbec, teda tiež postačí neutrálne, alebo tak, aby sa zmiernili rozpaky... Proste niektoré ženy majú menej empatie a pochopenia pre žudské reakcie vôbec ako mnohí muži...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#71 10. 7. 2012 9:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

dusička napsal(a):

Chapes?

Kristepane, ale stoporenie pri dieati snáď má len pedofil, Aquamens o NIČOM TAKOM NEP͊E, tak sem nevkladaj svoje tajné sny alebo čo to je....
Načo sem ahᚠúchylky... znásilnenia - preboha, tebe v súvislosti s erekciou nabehne len násilie, pedofília a zločin? To a žutujem... Mmch, bez erekcie by si sa ani ty nebola narodila (ak si diea zo skúmavky, tak sa ospravedlňujem - a vlastne by to mnohé u teba vysvetžovalo... big_smile ).

Brita

Není tady

#72 10. 7. 2012 11:04

carlos
♥♥♥♥---

Erekce si často "dělá co chce". Zamlada věčně zbytečně stojí (řeší se to neustálou masturbací), zastara zas nestojí i když "má". V podstatě je to taková věc mužům spíše k vzteku. Pokud by erekce a hlavně ejakulace šla ovládat vůlí, byla by většina mužů za supermany. Bohužel, oboustranně spokojená a dokonalá sexualita nebyla zjevně primárním účelem "stvoření". Vše ukazuje na rozmnožovací úlohu sexuality, která je ovšem často v zásadním rozporu s oboutrannou bezproblémovou spokojeností v této oblasti.

Není tady

#73 10. 7. 2012 11:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud by erekce a hlavně ejakulace šla ovládat vůlí...
Ona matička příroda moc dobře ví, proč to nejde http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#74 10. 7. 2012 12:17

carlos
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

Pokud by erekce a hlavně ejakulace šla ovládat vůlí...
Ona matička příroda moc dobře ví, proč to nejde http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Pak je třeba touto odpovědí reagovat na případné "reklamace"..big_smile

Není tady

#75 10. 7. 2012 15:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

vissla

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí