6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Majkafo, že Ti příjde divné něčí psaní, na to máš pochopitelně právo, na každého psaní druhého působí jinak, nicméně nelze se hned obout do někoho, kdo se sotva zaregistroval, napsal dva příspěvky ... rozpitvat to, jak to napsal a dotazovat se, zda je úchylný, proboha. Co je divného na tom, že vyká??? Je to chlap, a toto je ženský server, dotaz položil ženám, je více než přirozené, že prostě vyká. Nezná zdejší poměry. Já Ti fakt nerozumím. Nech ty lidi dýchat.
A jinak, mírněte se ve výrazech oba dva. Do úchylů a frigid se tady titulovat opravdu nebudete.
Andreo, aequamens prave pise, ze nehodla nikoho urazet a taky povazuje za slusnost vykani.
On nikoho netituloval a ani nechce. To byla reakce na Majkafu, ktera ani pote nic nepochopila.
Není tady
aequamens napsal(a):
Ahoj všem, mám takový dotaz. Po nehodě na kole, kdy jsem si silně narazil záda a měl jsem problémy s pohybem, jsem musel začít chodit na rehabilitace. Samo o sobě to nic není, ale sestra, která tam pracuje, je mladá a pro mě velmi přitažlivá a v tom je právě ten problém. Již dvakrát se mi stalo, že jsem se velmi silně vzrušil, a erekce mi nechtěla opadnout ani po 20 minutách, i když jsem se snažil myslet na něco jiného – v její přítomnosti to nefungovalo. Ona sice nic neříkala, jen se pousmála, snažila se nedívat, i když ne moc úspěšně… ale mně to „trochu“ vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráží jí to apod.? Vůbec nevím, jak ženy berou takovou situaci, když se díky nim muž poblíž vzruší a nemůže to skrýt? Tohle se mi stává velice často (třeba i v MHD), u mě se to velmi těžko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevšimne (doufám).
Prosím poraďte mi…shledáváte to urážlivé, obtěžující…? Děkuji za odpověď.
Ježiš, uži si to, kým to trvá... Ak ju neobťažuješ, tak sa to dá brať ako mlčanlivý kompliment, predsa... O nič viac predsa nejde... alebo?
Upravil(a) Selima (30. 6. 2012 10:33)
Není tady
majkafa napsal(a):
Tobě ten dotaz divný nepřijde, Andreo, mně ano. Obzvláště ten způsob položení dotazu, způsob psaní.
Nerozoberali ste niekedy na terapii tvoju latentnú paranoiu? Ja by som to na tvojom mieste buď preliečila, alebo sa nechala najať do tajnej služby a speňažila to.
Upravil(a) Selima (30. 6. 2012 10:34)
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tobě ten dotaz divný nepřijde, Andreo, mně ano. Obzvláště ten způsob položení dotazu, způsob psaní.
Nerozoberali ste niekedy na terapii tvoju latentnú paranoiu? Ja by som to na tvojom mieste buď preliečila, alebo sa nechala najať do tajnej služby a speňažila to.
Seli, dík za prima typ. Chcem žiť v Izraeli. Tak skúsim tebou už proklamovaný Mossad.
A moju latentnú paranoiu sme nerozoberali, pretože žiadnu nemám. Alebo ak, tak latentnú. Čiže ju nemožeme rozoberať.
Upravil(a) majkafa (30. 6. 2012 10:43)
Ahoj Aequamensi, jestli sem ještě nakoukneš a nejsi úplně otrávený, tak přidám ještě svůj názor.
Není na tom nic nelidského ani úchylného a ve spojení s tvým věkem přirozené.
Dokonce se mi vybavila jedna velmi oblíbená knížka Svět podle Garpa, kde měl mladý vojín, těžce zraněný, častou erekci i v komatu. Pan Irving je úžasný spisovatel a nic lidského mu není cizí i u velmi citlivých témat a kontroverzních lidských osudů. Doporučuji, jen tak pro zajímavost , pokud rád čteš....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Řekla bych, že většina normálních žen ví, že je to prostě jev, který se děje, a který dotyčný muž moc neovlivní. Nějakou blbou reakci bych tak čekala maximálně od puberťačky, od dospělé ženy snad ani ne.
souhlasím
Také souhlasím s tímto názorem. Navíc myslím, že ta sestřička asi na to musí být zvyklá
A je škoda, že jsi měl tu smůlu a natrefil první jako na Majkafu, která se opět zase předvedla . Minimálně k nováčkům by jí měl být zakázán vstup, protože ta svým chováním musí hned každého vystrašit a odehnat
Není tady
Já na tom také nevidím nic úchylného....a je mi jasný, že tohle můžou chlapi potlačit a ovládat fakt minimálně...
úchylný by mi to přišlo, kdyby si na něj cizí chlap přede mnou schválně šahal nebo se ukájel...
Není tady
Selima napsal(a):
Ježiš, uži si to, kým to trvá... Ak ju neobťažuješ, tak sa to dá brať ako mlčanlivý kompliment, predsa... O nič viac predsa nejde... alebo?
Selima mi mluví z duše, přesně takhle bych to řekla, kdybych mluvila dobře slovensky .
Není tady
myslím, že ta sestřička asi na to musí být zvyklá
Přesně... nedalo mi to a zjistila jsem si informaci od pramene, teda přímo rehabky.
Jednak to není vůbec jen záležitost mladejch kluků, druhak to berou jako jeden z obvyklých tělesných projevů - stejně jako když někdo zkolabuje při odběru krve nebo dáví se špachtlí v krku - nanejvejš se zasmějou (ne vysmějou) u kafe, co kterou zas potkalo.
Ale důležitý je to nerozmazávat... ze strany pacienta teda - žádný obracení se, omluvy, koktání a podobně.
Není tady
Ahoj Mockrát vám všem děkuji za příspěvek...
Bylo pro mě trochu složité vůbec ten dotaz správě formulovat, aby ho někdo nepochopil špatně, což se bohužel stalo, ale nikde jinde jsem se zeptat nemohl. Přímo té osoby, která mě u vede to toho ehm stavu se zeptat nemohu stejně tak nikoho známého, jelikož by si pak ze mě dělali legraci hodně dlouho. Neumím to ovládat na slovo či myšlenku "nahoru dolu, akce, konec" je to prostě spontánní, když vidím nějakou velmi hezkou ženu tak se to projeví i když nechci, a to právě ani nemluvím o tom, když je ta žena vedle mě a ještě se mě dotýká.
Proto mě zajímaly vaše názory, jak byste asi reagovaly vy, abych si udělal obrázek o přibližných myšlenkách ženy, abych se jí vůbec pak mohl podívat do očí.
Není tady
abych se jí vůbec pak mohl podívat do očí
To je taky jedna možnost - dívat se do očí (a ne jinam).
Není tady
Když je chlap hezký, tak některou ženu to může "potěšit" v tom smyslu, že se někomu líbí a je atraktivní...na druhou stranu asi první, co ji napadane: "Nedívat se a pokud to jde, tak jít pryč, ať to není ještě horší" :-D
Ale chlap prostě za to nemůže, nijak to nezakryje (narozdíl od žen) :-) .. a chudák pak kvůli tomu vypadá pro ostatní uchylně. Rozumná ženská se tomu max. pousměje a bere to jako přirozenou reakci. Být chlapem, tak fakt taky nevím, co s tím dělat.
Upravil(a) Ing. Iva Veselá (3. 7. 2012 20:39)
Není tady
Ing. Iva Veselá napsal(a):
Když je chlap hezký, tak některou ženu to může "potěšit" v tom smyslu, že se někomu líbí a je atraktivní...na druhou stranu asi první, co ji napadane: "Nedívat se a pokud to jde, tak jít pryč, ať to není ještě horší" :-D
Ale chlap prostě za to nemůže, nijak to nezakryje (narozdíl od žen) :-) .. a chudák pak kvůli tomu vypadá pro ostatní uchylně. Rozumná ženská se tomu max. pousměje a bere to jako přirozenou reakci. Být chlapem, tak fakt taky nevím, co s tím dělat.
Když je chlap hezký, tak je to potěšující? A když není, tak je to nepříjemné? :-D
Není tady
Také mě udivilo - když je chlap hezký. Přijde mi to dost z cesty v tomto tématu. Spontánní erekci má uričtě i chlap "nehezký". Btw kdo je pro někoho hezký, pro jiného být nemusí.
Když je chlap hezký, tak je to potěšující? A když není, tak je to nepříjemné?
Ale prd a vořech... nenech se zblbnout...
On je rozdíl v tom, jestli se mu to jaksi neúmyslně "přihodí" nebo zda toho nějakým způsobem zneužívá... a není pravda, že takzvaně "hezkýmu chlapovi" to projde snáz - i když si to někteří z nich a některé kolem nich myslí
Není tady
Ing. Iva Veselá napsal(a):
Nechapu, co sem pani Ing. pise:
"Nedívat se a pokud to jde, tak jít pryč, ať to není ještě horší"
"Rozumná ženská se tomu max. pousměje...."
Nechapu bud se pousmeje ( podle me jen blbka, a nebo "rychle pryc"?
Jestli se nejaky pan jaksi ztopori a na tehle strankach se bude rozsirovat, ze jako ze zena, ktera ma rozum se pousmeje....tak potes panbu. To muze skoncit nekde u soudu s tim, ze podezrely se bude branit obvyklou mantrou "vzdyt to sama chtela".
Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo. Konkretne me to nepotesilo nikdy, spis vydesilo.
Není tady
Prirodzené telesné reakcie ťa desia? Tak to máš ťažké, no. Navyše keď s tým nevie nič urobiť ani dotyčný, nieto ešte ty.
Mňa to nedesí, ale ani vždy neteší - záleží hlavne na ďalšom správnaí dotyčného. Može to byť "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.
Není tady
Selima napsal(a):
Prirodzené telesné reakcie ťa desia? Tak to máš ťažké, no. Navyše keď s tým nevie nič urobiť ani dotyčný, nieto ešte ty.
Mňa to nedesí, ale ani vždy neteší - záleží hlavne na ďalšom správnaí dotyčného. Može to byť "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.
Proc ta ironie? Mam to jako tezky? Nepartim mezi ty zeny, ktere jsou polichoceny. Tecka. Co je na tom prijemnyho?
Dneska me to nedesi, ale jako "pubertacka", jak tady nekdo nelichotive pojmenoval divku, jsem se desila, nevedela jsem co delat, zanechalo to ve me trauma. Zajimavy, ze se nikdo nezastavil nas tim , ze neadekvatni je mit pred ditetem erekci. Ale divka se chova okamzite neadekvatne, vetsi poniozenist a autocenzuru u zen si uz neumim predstavit.
Me naprosto nezajima, ze ma nejaky muz "prirozenou reakci" a v zadnem pripade se nehodlam "polichocena usmat". To bych musela mit vymatlany mozek. Vzdycky me to velice vadi.
Muze to byt horor, on se totiz zastava nazor, ze kdyz ma muz erekci, ma narok na souloz a provokujici zenskou je treba potrestat....dokonce vezenim. (viz Reflex, pan DOlezal, vcelku bez negstivnich reakci)..............
Není tady
sahleb napsal(a):
Selima napsal(a):
Mňa to nedesí, ale ani vždy neteší - záleží hlavne na ďalšom správnaí dotyčného. Može to byť "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.Proc ta ironie? Mam to jako tezky? Nepartim mezi ty zeny, ktere jsou polichoceny. Tecka. Co je na tom prijemnyho?
Dneska me to nedesi, ale jako "pubertacka", jak tady nekdo nelichotive pojmenoval divku, jsem se desila, nevedela jsem co delat, zanechalo to ve me trauma. Zajimavy, ze se nikdo nezastavil nas tim , ze neadekvatni je mit pred ditetem erekci. Ale divka se chova okamzite neadekvatne, vetsi poniozenist a autocenzuru u zen si uz neumim predstavit.
Me naprosto nezajima, ze ma nejaky muz "prirozenou reakci" a v zadnem pripade se nehodlam "polichocena usmat". To bych musela mit vymatlany mozek. Vzdycky me to velice vadi.
Muze to byt horor, on se totiz zastava nazor, ze kdyz ma muz erekci, ma narok na souloz a provokujici zenskou je treba potrestat....dokonce vezenim. (viz Reflex, pan DOlezal, vcelku bez negstivnich reakci)..............
já to tedy ještě nikdy neslyšela.
Není tady
sahleb, co tě tak rozčiluje na slově puberťačka - je to přece normální vývoj, pubertou si projdeme všichni bez rozdílu.
a jak to myslíš, mít erekci před dítětem ? on přece psal, že ji měl před sestrou na rehabce, nebo tak něco, ta už není dítě.
Upravil(a) PPavlaa (8. 7. 2012 15:51)
Není tady
agewa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Selima napsal(a):
Mňa to nedesí, ale ani vždy neteší - záleží hlavne na ďalšom správnaí dotyčného. Može to byť "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.Proc ta ironie? Mam to jako tezky? Nepartim mezi ty zeny, ktere jsou polichoceny. Tecka. Co je na tom prijemnyho?
Muze to byt horor, on se totiz zastava nazor, ze kdyz ma muz erekci, ma narok na souloz a provokujici zenskou je treba potrestat....dokonce vezenim. (viz Reflex, pan DOlezal, vcelku bez negstivnich reakci)..............já to tedy ještě nikdy neslyšela.
ani já ne.
Není tady
sahleb napsal(a):
Selima napsal(a):
Máš extrémne názory... ja som teda nevidela, že by KAŽDÝ chlap, ktorý má spontánnu/nevhodnú erekciu, nejakú ženu do čohokoľvek nútil... a netvrdím, že sa to nemôže stať, ale proste sa to nerovná automaticky.
Ako pubertiačka som zažila kadečo, čo ma zneisťovalo a občas aj desilo, lebo som bola fyzicky vyspelejšia, zatiaľ čo sexuálne a emocionálne som to doháňala neskôr... ale našťastie som bez nehody dospela v ženu a zistila, ako to v reále funguje. Inak, muž si proste spontánnu erekciu nevolí, tak ako si žena nevolí menštruáciu a nemá zmysel dlhšie o tom debatovať. Môžeme debatovať, AKO s tou erekciou potom naloží, ale to je už o inom. Usmiať sa dá, ak chce žena rozohnať rozpaky, na mužovi viditeľné - ani jemu to nemusí byť príjemné, tak ako žene, ktorej menštruáciu trebárs vidia aj ostatní pri "nehode".
Sahleb, ty si mala ako pubertiačka nejaký traumatický zážitok?
Upravil(a) Selima (8. 7. 2012 20:52)
Není tady
Sahleb má trauma z mužského penisu. Možná v pubertě ho viděla naživo poprvý (krom školky ), protože kde to psala, že synovi penis ani nemyla a nepřetahovala.
Proto že extrémní reakce.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sahleb, co tě tak rozčiluje na slově puberťačka - je to přece normální vývoj, pubertou si projdeme všichni bez rozdílu.
a jak to myslíš, mít erekci před dítětem ? on přece psal, že ji měl před sestrou na rehabce, nebo tak něco, ta už není dítě.
Pubertacka jako SLOVO ve spojitosti s nevhodnou reakci na erekci nejakeho muze pred ni, neni nic potesujiciho.
Nechapu kde si vzala spojitost, ze mam neco proti puberte, a nechapu proc mi vysvetlujes ze tim vsichni projdeme.......................
Není tady
Selima napsal(a):
Máš extrémne názory... ja som teda nevidela, že by KAŽDÝ chlap, ktorý má spontánnu/nevhodnú erekciu, nejakú ženu do čohokoľvek nútil... a netvrdím, že sa to nemôže stať, ale proste sa to nerovná automaticky.
Ako pubertiačka som zažila kadečo, čo ma zneisťovalo a občas aj desilo.... Inak, muž si proste spontánnu erekciu nevolí,
Naprosty souhlas. Koukam, ze te v puberte leccos desilo. Ja jsem napsala to same.
Ano, muzi si to zrejme nevoli-
V cem jsou moje reakce extremni? Ja s tebou souhlasim.
Není tady