27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Majkafo, e Ti příjde divné něčí psaní, na to má pochopitelně právo, na kadého psaní druhého působí jinak, nicméně nelze se hned obout do někoho, kdo se sotva zaregistroval, napsal dva příspěvky ... rozpitvat to, jak to napsal a dotazovat se, zda je úchylný, proboha. Co je divného na tom, e vyká??? Je to chlap, a toto je enský server, dotaz poloil enám, je více ne přirozené, e prostě vyká. Nezná zdejí poměry. Já Ti fakt nerozumím. Nech ty lidi dýchat.
A jinak, mírněte se ve výrazech oba dva. Do úchylů a frigid se tady titulovat opravdu nebudete.
Andreo, aequamens prave pise, ze nehodla nikoho urazet a taky povazuje za slusnost vykani.
On nikoho netituloval a ani nechce. To byla reakce na Majkafu, ktera ani pote nic nepochopila.
Není tady
aequamens napsal(a):
Ahoj vem, mám takový dotaz. Po nehodě na kole, kdy jsem si silně narazil záda a měl jsem problémy s pohybem, jsem musel začít chodit na rehabilitace. Samo o sobě to nic není, ale sestra, která tam pracuje, je mladá a pro mě velmi přitalivá a v tom je právě ten problém. Ji dvakrát se mi stalo, e jsem se velmi silně vzruil, a erekce mi nechtěla opadnout ani po 20 minutách, i kdy jsem se snail myslet na něco jiného v její přítomnosti to nefungovalo. Ona sice nic neříkala, jen se pousmála, snaila se nedívat, i kdy ne moc úspěně ale mně to trochu vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráí jí to apod.? Vůbec nevím, jak eny berou takovou situaci, kdy se díky nim mu poblí vzruí a nemůe to skrýt? Tohle se mi stává velice často (třeba i v MHD), u mě se to velmi těko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevimne (doufám).
Prosím poraďte mi shledáváte to urálivé, obtěující ? Děkuji za odpověď.
Jei, ui si to, kým to trvá... Ak ju neobauje, tak sa to dá bra ako mlčanlivý kompliment, predsa... O nič viac predsa nejde... alebo?
Upravil(a) Selima (30. 6. 2012 10:33)
Není tady
majkafa napsal(a):
Tobě ten dotaz divný nepřijde, Andreo, mně ano. Obzvlátě ten způsob poloení dotazu, způsob psaní.
Nerozoberali ste niekedy na terapii tvoju latentnú paranoiu? Ja by som to na tvojom mieste buď preliečila, alebo sa nechala naja do tajnej sluby a speňaila to.
Upravil(a) Selima (30. 6. 2012 10:34)
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tobě ten dotaz divný nepřijde, Andreo, mně ano. Obzvlátě ten způsob poloení dotazu, způsob psaní.
Nerozoberali ste niekedy na terapii tvoju latentnú paranoiu? Ja by som to na tvojom mieste buď preliečila, alebo sa nechala naja do tajnej sluby a speňaila to.
Seli, dík za prima typ. Chcem i v Izraeli. Tak skúsim tebou u proklamovaný Mossad.
A moju latentnú paranoiu sme nerozoberali, pretoe iadnu nemám. Alebo ak, tak latentnú.
Čie ju nemoeme rozobera.
Upravil(a) majkafa (30. 6. 2012 10:43)
Ahoj Aequamensi, jestli sem jetě nakoukne a nejsi úplně otrávený, tak přidám jetě svůj názor.
Není na tom nic nelidského ani úchylného a ve spojení s tvým věkem přirozené.
Dokonce se mi vybavila jedna velmi oblíbená kníka Svět podle Garpa, kde měl mladý vojín, těce zraněný, častou erekci i v komatu. Pan Irving je úasný spisovatel a nic lidského mu není cizí i u velmi citlivých témat a kontroverzních lidských osudů. Doporučuji, jen tak pro zajímavost , pokud rád čte....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Řekla bych, e větina normálních en ví, e je to prostě jev, který se děje, a který dotyčný mu moc neovlivní. Nějakou blbou reakci bych tak čekala maximálně od puberačky, od dospělé eny snad ani ne.
souhlasím
Také souhlasím s tímto názorem. Navíc myslím, e ta sestřička asi na to musí být zvyklá
A je koda, e jsi měl tu smůlu a natrefil první jako na Majkafu, která se opět zase předvedla . Minimálně k nováčkům by jí měl být zakázán vstup, protoe ta svým chováním musí hned kadého vystrait a odehnat
Není tady
Já na tom také nevidím nic úchylného....a je mi jasný, e tohle můou chlapi potlačit a ovládat fakt minimálně...
úchylný by mi to přilo, kdyby si na něj cizí chlap přede mnou schválně ahal nebo se ukájel...
Není tady
Selima napsal(a):
Jei, ui si to, kým to trvá... Ak ju neobauje, tak sa to dá bra ako mlčanlivý kompliment, predsa...
O nič viac predsa nejde... alebo?
Selima mi mluví z due, přesně takhle bych to řekla, kdybych mluvila dobře slovensky .
Není tady
myslím, e ta sestřička asi na to musí být zvyklá
Přesně... nedalo mi to a zjistila jsem si informaci od pramene, teda přímo rehabky.
Jednak to není vůbec jen záleitost mladejch kluků, druhak to berou jako jeden z obvyklých tělesných projevů - stejně jako kdy někdo zkolabuje při odběru krve nebo dáví se pachtlí v krku - nanejvej se zasmějou (ne vysmějou) u kafe, co kterou zas potkalo.
Ale důleitý je to nerozmazávat... ze strany pacienta teda - ádný obracení se, omluvy, koktání a podobně.
Není tady
Ahoj Mockrát vám vem děkuji za příspěvek...
Bylo pro mě trochu sloité vůbec ten dotaz správě formulovat, aby ho někdo nepochopil patně, co se bohuel stalo, ale nikde jinde jsem se zeptat nemohl. Přímo té osoby, která mě u vede to toho ehm stavu se zeptat nemohu stejně tak nikoho známého, jeliko by si pak ze mě dělali legraci hodně dlouho. Neumím to ovládat na slovo či mylenku "nahoru dolu, akce, konec" je to prostě spontánní, kdy vidím nějakou velmi hezkou enu tak se to projeví i kdy nechci, a to právě ani nemluvím o tom, kdy je ta ena vedle mě a jetě se mě dotýká.
Proto mě zajímaly vae názory, jak byste asi reagovaly vy, abych si udělal obrázek o přibliných mylenkách eny, abych se jí vůbec pak mohl podívat do očí.
Není tady
abych se jí vůbec pak mohl podívat do očí
To je taky jedna monost - dívat se do očí (a ne jinam).
Není tady
Kdy je chlap hezký, tak některou enu to můe "potěit" v tom smyslu, e se někomu líbí a je atraktivní...na druhou stranu asi první, co ji napadane: "Nedívat se a pokud to jde, tak jít pryč, a to není jetě horí" :-D
Ale chlap prostě za to nemůe, nijak to nezakryje (narozdíl od en) :-) .. a chudák pak kvůli tomu vypadá pro ostatní uchylně. Rozumná enská se tomu max. pousměje a bere to jako přirozenou reakci. Být chlapem, tak fakt taky nevím, co s tím dělat.
Upravil(a) Ing. Iva Veselá (3. 7. 2012 20:39)
Není tady
Ing. Iva Veselá napsal(a):
Kdy je chlap hezký, tak některou enu to můe "potěit" v tom smyslu, e se někomu líbí a je atraktivní...na druhou stranu asi první, co ji napadane: "Nedívat se a pokud to jde, tak jít pryč, a to není jetě horí" :-D
Ale chlap prostě za to nemůe, nijak to nezakryje (narozdíl od en) :-) .. a chudák pak kvůli tomu vypadá pro ostatní uchylně. Rozumná enská se tomu max. pousměje a bere to jako přirozenou reakci. Být chlapem, tak fakt taky nevím, co s tím dělat.
Kdy je chlap hezký, tak je to potěující? A kdy není, tak je to nepříjemné? :-D
Není tady
Také mě udivilo - kdy je chlap hezký. Přijde mi to dost z cesty v tomto tématu. Spontánní erekci má uričtě i chlap "nehezký". Btw kdo je pro někoho hezký, pro jiného být nemusí.
Kdy je chlap hezký, tak je to potěující? A kdy není, tak je to nepříjemné?
Ale prd a vořech... nenech se zblbnout...
On je rozdíl v tom, jestli se mu to jaksi neúmyslně "přihodí" nebo zda toho nějakým způsobem zneuívá... a není pravda, e takzvaně "hezkýmu chlapovi" to projde snáz - i kdy si to někteří z nich a některé kolem nich myslí
Není tady
Ing. Iva Veselá napsal(a):
Nechapu, co sem pani Ing. pise:
"Nedívat se a pokud to jde, tak jít pryč, a to není jetě horí"
"Rozumná enská se tomu max. pousměje...."
Nechapu bud se pousmeje ( podle me jen blbka, a nebo "rychle pryc"?
Jestli se nejaky pan jaksi ztopori a na tehle strankach se bude rozsirovat, ze jako ze zena, ktera ma rozum se pousmeje....tak potes panbu. To muze skoncit nekde u soudu s tim, ze podezrely se bude branit obvyklou mantrou "vzdyt to sama chtela".
Ja osobne bych se pousmat nemohla, radsi teda rychle pryc a v zivote by me to nepotesilo. Konkretne me to nepotesilo nikdy, spis vydesilo.
Není tady
Prirodzené telesné reakcie a desia? Tak to má aké, no. Navye keď s tým nevie nič urobi ani dotyčný, nieto ete ty.
Mňa to nedesí, ale ani vdy neteí - záleí hlavne na ďalom správnaí dotyčného. Moe to by "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.
Není tady
Selima napsal(a):
Prirodzené telesné reakcie a desia? Tak to má aké, no. Navye keď s tým nevie nič urobi ani dotyčný, nieto ete ty.
Mňa to nedesí, ale ani vdy neteí - záleí hlavne na ďalom správnaí dotyčného. Moe to by "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.
Proc ta ironie? Mam to jako tezky? Nepartim mezi ty zeny, ktere jsou polichoceny. Tecka. Co je na tom prijemnyho?
Dneska me to nedesi, ale jako "pubertacka", jak tady nekdo nelichotive pojmenoval divku, jsem se desila, nevedela jsem co delat, zanechalo to ve me trauma. Zajimavy, ze se nikdo nezastavil nas tim , ze neadekvatni je mit pred ditetem erekci. Ale divka se chova okamzite neadekvatne, vetsi poniozenist a autocenzuru u zen si uz neumim predstavit.
Me naprosto nezajima, ze ma nejaky muz "prirozenou reakci" a v zadnem pripade se nehodlam "polichocena usmat". To bych musela mit vymatlany mozek. Vzdycky me to velice vadi.
Muze to byt horor, on se totiz zastava nazor, ze kdyz ma muz erekci, ma narok na souloz a provokujici zenskou je treba potrestat....dokonce vezenim. (viz Reflex, pan DOlezal, vcelku bez negstivnich reakci)..............
Není tady
sahleb napsal(a):
Selima napsal(a):
Mňa to nedesí, ale ani vdy neteí - záleí hlavne na ďalom správnaí dotyčného. Moe to by "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.Proc ta ironie? Mam to jako tezky? Nepartim mezi ty zeny, ktere jsou polichoceny. Tecka. Co je na tom prijemnyho?
Dneska me to nedesi, ale jako "pubertacka", jak tady nekdo nelichotive pojmenoval divku, jsem se desila, nevedela jsem co delat, zanechalo to ve me trauma. Zajimavy, ze se nikdo nezastavil nas tim , ze neadekvatni je mit pred ditetem erekci. Ale divka se chova okamzite neadekvatne, vetsi poniozenist a autocenzuru u zen si uz neumim predstavit.
Me naprosto nezajima, ze ma nejaky muz "prirozenou reakci" a v zadnem pripade se nehodlam "polichocena usmat". To bych musela mit vymatlany mozek. Vzdycky me to velice vadi.
Muze to byt horor, on se totiz zastava nazor, ze kdyz ma muz erekci, ma narok na souloz a provokujici zenskou je treba potrestat....dokonce vezenim. (viz Reflex, pan DOlezal, vcelku bez negstivnich reakci)..............
já to tedy jetě nikdy neslyela.
Není tady
sahleb, co tě tak rozčiluje na slově puberačka - je to přece normální vývoj, pubertou si projdeme vichni bez rozdílu.
a jak to myslí, mít erekci před dítětem ? on přece psal, e ji měl před sestrou na rehabce, nebo tak něco, ta u není dítě.
Upravil(a) PPavlaa (8. 7. 2012 15:51)
Není tady
agewa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Selima napsal(a):
Mňa to nedesí, ale ani vdy neteí - záleí hlavne na ďalom správnaí dotyčného. Moe to by "veselá historka z natáčení", horor, alebo aj nič... It depends.Proc ta ironie? Mam to jako tezky? Nepartim mezi ty zeny, ktere jsou polichoceny. Tecka. Co je na tom prijemnyho?
Muze to byt horor, on se totiz zastava nazor, ze kdyz ma muz erekci, ma narok na souloz a provokujici zenskou je treba potrestat....dokonce vezenim. (viz Reflex, pan DOlezal, vcelku bez negstivnich reakci)..............já to tedy jetě nikdy neslyela.
ani já ne.
Není tady
sahleb napsal(a):
Selima napsal(a):
Má extrémne názory... ja som teda nevidela, e by KADÝ chlap, ktorý má spontánnu/nevhodnú erekciu, nejakú enu do čohokožvek nútil... a netvrdím, e sa to nemôe sta, ale proste sa to nerovná automaticky.
Ako pubertiačka som zaila kadečo, čo ma zneisovalo a občas aj desilo, lebo som bola fyzicky vyspelejia, zatiaž čo sexuálne a emocionálne som to doháňala neskôr... ale naastie som bez nehody dospela v enu a zistila, ako to v reále funguje. Inak, mu si proste spontánnu erekciu nevolí, tak ako si ena nevolí mentruáciu a nemá zmysel dlhie o tom debatova. Môeme debatova, AKO s tou erekciou potom naloí, ale to je u o inom. Usmia sa dá, ak chce ena rozohna rozpaky, na muovi viditežné - ani jemu to nemusí by príjemné, tak ako ene, ktorej mentruáciu trebárs vidia aj ostatní pri "nehode".
Sahleb, ty si mala ako pubertiačka nejaký traumatický záitok?
Upravil(a) Selima (8. 7. 2012 20:52)
Není tady
Sahleb má trauma z muského penisu. Moná v pubertě ho viděla naivo poprvý (krom kolky ), protoe kde to psala, e synovi penis ani nemyla a nepřetahovala.
Proto e extrémní reakce.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sahleb, co tě tak rozčiluje na slově puberačka - je to přece normální vývoj, pubertou si projdeme vichni bez rozdílu.
a jak to myslí, mít erekci před dítětem ? on přece psal, e ji měl před sestrou na rehabce, nebo tak něco, ta u není dítě.
Pubertacka jako SLOVO ve spojitosti s nevhodnou reakci na erekci nejakeho muze pred ni, neni nic potesujiciho.
Nechapu kde si vzala spojitost, ze mam neco proti puberte, a nechapu proc mi vysvetlujes ze tim vsichni projdeme.......................
Není tady
Selima napsal(a):
Má extrémne názory... ja som teda nevidela, e by KADÝ chlap, ktorý má spontánnu/nevhodnú erekciu, nejakú enu do čohokožvek nútil... a netvrdím, e sa to nemôe sta, ale proste sa to nerovná automaticky.
Ako pubertiačka som zaila kadečo, čo ma zneisovalo a občas aj desilo.... Inak, mu si proste spontánnu erekciu nevolí,
Naprosty souhlas. Koukam, ze te v puberte leccos desilo. Ja jsem napsala to same.
Ano, muzi si to zrejme nevoli-
V cem jsou moje reakce extremni? Ja s tebou souhlasim.
Není tady