6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, mám takový dotaz. Po nehodě na kole, kdy jsem si silně narazil záda a měl jsem problémy s pohybem, jsem musel začít chodit na rehabilitace. Samo o sobě to nic není, ale sestra, která tam pracuje, je mladá a pro mě velmi přitažlivá a v tom je právě ten problém. Již dvakrát se mi stalo, že jsem se velmi silně vzrušil, a erekce mi nechtěla opadnout ani po 20 minutách, i když jsem se snažil myslet na něco jiného – v její přítomnosti to nefungovalo. Ona sice nic neříkala, jen se pousmála, snažila se nedívat, i když ne moc úspěšně… ale mně to „trochu“ vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráží jí to apod.? Vůbec nevím, jak ženy berou takovou situaci, když se díky nim muž poblíž vzruší a nemůže to skrýt? Tohle se mi stává velice často (třeba i v MHD), u mě se to velmi těžko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevšimne (doufám).
Prosím poraďte mi…shledáváte to urážlivé, obtěžující…? Děkuji za odpověď.
Není tady
Co je v tom za radu, jestli ti někdo odpoví, jak to shledává?
To přece není rada.
Jen chci vědět jestli to může shledávat nějak urážlivé, nejen ona...prostě jestli to ženě vadí, když se něco takové před (díky) ní stane.
Nic s tím udělat nemohu - zkoušel jsem to, tak mě alespoň zajímá, co si asi může myslet, jestli mě nějak zavrhne, nebo to jen přejde nebo jí to pobaví...nebo... prostě nevím jak to berete vy?
Není tady
Nikdo ti nemůže odpovědět, jak to bere žena. Jen jak to beru já sama. A ne jak to bere žena všeobecně. Ty taky nemůžeš mluvit za muže ale pouze sám za sebe.
Osobně shledávám tvůj dotaz podivným. Jsi úchylný a takhle se uspokojuješ?
Řekla bych, že většina normálních žen ví, že je to prostě jev, který se děje, a který dotyčný muž moc neovlivní. Nějakou blbou reakci bych tak čekala maximálně od puberťačky, od dospělé ženy snad ani ne.
Není tady
majkafa napsal(a):
Nikdo ti nemůže odpovědět, jak to bere žena. Jen jak to beru já sama. A ne jak to bere žena všeobecně. Ty taky nemůžeš mluvit za muže ale pouze sám za sebe.
Osobně shledávám tvůj dotaz podivným. Jsi úchylný a takhle se uspokojuješ?
Majkafo, nepřeháníš to trošku? Na dotazu zatím nic úchylného teda fakt nevidím. A pitvat každé slovo na pidiatomy, no budiž nooo.
Není tady
Tobě ten dotaz divný nepřijde, Andreo, mně ano. Obzvláště ten způsob položení dotazu, způsob psaní.
Upravil(a) majkafa (29. 6. 2012 23:30)
Jistěže nikdo nemůže mluvit za ostatní, ale můžete si udělat alespoň obrázek z několika jednotlivých.
Nevím co se vám vlastně nezdá? Můj způsob psaní? Měl bych to snad napsat jako vesnický buran? S hromadou gramatických chyb, sprostých slov nebo slangu? Co je špatného na tom, že se snažím psát nějak alespoň trochu spisovně, slušně? Navíc nechci po vás žádné informace, složité názory, životní myšlenky, nic osobního; jen jsem položil dotaz, na který neznám odpověď?
Já jsem vás také neodsoudil jako ignorantskou frigidu jen podle způsobu, jakým jste mi odpověděla, i když by to bylo v českých podmínkách daleko přirozenější.
Slušně jsem se zeptal, nic víc.
Není tady
Vůbec jsem neměla na mysli gramatiku ani pravopis.
I tvé vykání je podivné.
A ignorantská frigida mě opravdu rozesmála.
A taky to, že když napíšu svůj názor na tvůj dotaz, není to nic osobního, žádná informace ani životní myšlenka. Copak to asi je, když to není žádná informace ani nic osobního?
To je přece osobní informace.
Btw ty nebydlíš v České republice? Co ta poznámka o českých podmínkách? Proč zase paušalizování? Proto, že ty nedokážeš mluvit sám za sebe - místo - udělám si obrázek napíšeš - uděláte si obrázek?
A ještě mě zaráží tvé konstatování - u mě se to velmi těžko skrývá... Zní mi to podivně.
Upravil(a) majkafa (29. 6. 2012 23:47)
Majkafo, že Ti příjde divné něčí psaní, na to máš pochopitelně právo, na každého psaní druhého působí jinak, nicméně nelze se hned obout do někoho, kdo se sotva zaregistroval, napsal dva příspěvky ... rozpitvat to, jak to napsal a dotazovat se, zda je úchylný, proboha. Co je divného na tom, že vyká??? Je to chlap, a toto je ženský server, dotaz položil ženám, je více než přirozené, že prostě vyká. Nezná zdejší poměry. Já Ti fakt nerozumím. Nech ty lidi dýchat.
A jinak, mírněte se ve výrazech oba dva. Do úchylů a frigid se tady titulovat opravdu nebudete.
Není tady
Aha, tak to se omlouvám, že jsem si od dětského věku myslel, že starším nebo váženějším lidem se vyká, doku mi osobně nenabídnou tykání. Za těchto okolností se tedy přizpůsobím vašemu stylu.
"Tak to sory, že jsem tvou hnidopichovskou hlavinku urazil, jasně rozebrat můj koment a použít proti mě jeho celkovou analýzu je fakt akt hodnej nobelovy ceny, ve tvém případě za analytiku gramatiky. Šlo mi o to, abych napsal, že po nikom tedy ani po tobě nechci žádné závažné věci, které bych mohl nějak zneužít, podle tebe možná pro své uspokojení nebo k čemu dalším, co tvou chytrou hlavinku napadlo. Jestli za osobní informaci považuješ jakoukoliv odpověď na něčí názor, pak nechápu jak jsi vůbec schopná komunikovat s ostatníma lidma, aniž by ses neurazila nebo toho člověka nedonutila se vzdálit na x metrů, jen aby nemusel čelit analýze svého dotazu, kvůli tvé paranoie"
S ostatními budu nadále hovořit ve vykacím způsobu, protože jsem mladší a ještě ke všemu jsem cizí, samozřejmě dokud nebudu mít příležitost chovat se jinak.
Není tady
Už jen jeden dotaz, i když jsi mi na předchozí, jestli žiješ mimo Českou republiku, neodpověděl.
Jak to víš, že jsi mladší? Ty víš, kolik je všem zdejším uživatelkám let?
Jestli jsi mladý, určitě budeš vědět, že v netových diskusích se nevyká...
Andreo, nepokládám konstatování o tom, že je někdo úchylný, za urážku. Úchylný přece znamená, že je jistým způsobem jiný. Stejně jako fakt, že je někdo frigidní, není dle mého názoru urážka. I když směrem ke mně toto konstatování není na místě.
Ale chápu, že někdo tyto výrazy jako urážky používá a vnímá.
To pardon, komunikuji s vícero lidma než jen zde.
Jsem z Prahy a je mi 19 let, ale i na svůj věk umím usoudit, zdali je ten člověk starší, inteligentnější nebo není.
Právě proto, že jsem mladší tak vím, jak se lidé chovají na internetu...jako burani, očividně o tom dost víte. Stačí se kouknout třeba na novinky.cz, jak tam vládne jazyk, urážky a situace hlavně, když se názory liší. Narozdíl od vás jsem se slušně zeptal a komunikuji tak, že se přizpůsobují lidem kolem a těm se kterým se bavím, což vy očividně neděláte, jste jako blesk, který problikne a hned má jasno o druhém člověku, ihned nasadíte familiární intonaci, ale zároveň povýšeně zkoumáte druhého Nicméně jsem již poučen, až se příště budu potřebovat na něco zeptat, tak všechny počestuji nějakou super otevírací větou, s každým budu mluvit jako se svým dlouholetým kámošem ze základky a už vůbec se k nim nebudu chovat slušně, samozřejmě je za případnou odpověď rychle sprdnu, že jsem to vlastně stejně nepotřeboval vědět, jelikož mám o všem jasno... Páni, díky za radu a za vzor...konečně již vím, jak se má člověk chovat
Není tady
Nepitvejte mou teoretickou urážku, napsal jsem, že jsem to mohl použít jako urážku, ale neadresoval jsem to přímo. Nejde o ta slova, mohl bych použit jakákoliv jiná a nehrálo by to roli, být to urážka tak je to jedno, jejím smyslem je urazit.
Ale je zajímavé vidět jak rychle jste tu mou teoretickou urážku musela ihned vynegovat, co kdyby náhodou si někdo pomyslel, že je to pravda; i když není.
Není tady
Nemám problém s tím, co si někdo pomyslí. A jestli jsem/budu frigidní, tak je to prostě fakt a ne urážka. Každý jsme nějaký.
Jen mě použití právě této, jak říkáš, teoretické urážky směrem ke mně opravdu rozesmálo , když vím, kdo jsem.
Přeji ti hodně zodpovězených dotazů ve tvém průzkumu.
Také měla ironický nádech, tzn. měla rozesmát.
A děkuji.
Není tady
Jéžiš, majkafo, nechej zase té vivisekce:)) Za sebe můžu odpovědět, že v pozici té rehabilitační sestry by mi to spíše lichotilo, navíc to pro ni není nic neobvyklého. Víš, i ženy se mnohdy spontánně vzruší, není to výjimečné a je to poměrně časté, akorát to není vidět. Sexualita je přirozená a není se za co stydět. Navíc - za takových 20-30 let budeš na spontánní erekci ještě rád vzpomínat A není to ani urážlivé, ani obtěžující, mi to připadá milé a rajcovní, je v tom určitá mužská bezbrannost....
Není tady
aequamens - podle mne Ti AndreaP odpověděla věcně a dobře.
Když se Tě fyzicky dotýká přitažlivá žena, prostě se stane. Ono asi spíš záleží, jak celou situaci zvládne muž. Podle toho pak vyplyne reakce ženy. Je dobře čitelné, když někdo takto reaguje cíleně a naopak je poznat, komu se jen zvládnutí erekce nedaří. Kolega z práce vyprávěl, že ani po letech jeho rodiče netuší, proč kdysi přestal docházet na rhb. Jak vidíš, určitě není takový moment při rhb běžný, ale ani výjimečný.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Řekla bych, že většina normálních žen ví, že je to prostě jev, který se děje, a který dotyčný muž moc neovlivní. Nějakou blbou reakci bych tak čekala maximálně od puberťačky, od dospělé ženy snad ani ne.
souhlasím
Není tady
majkafo, ty se hoď do klidu a starej se o svoje úchylný věci, který tu předvádíš.
Není tady
aequamens napsal(a):
Jen chci vědět jestli to může shledávat nějak urážlivé, nejen ona...prostě jestli to ženě vadí, když se něco takové před (díky) ní stane.
Nic s tím udělat nemohu - zkoušel jsem to, tak mě alespoň zajímá, co si asi může myslet, jestli mě nějak zavrhne, nebo to jen přejde nebo jí to pobaví...nebo... prostě nevím jak to berete vy?
No me by to u neznameho muze vydesilo. Jako sestre nekde u doktora by mi to bylo asi dost trapny.
Ja se v takovych situacich vzrusit nemohu a nemam predstavu jak to muze "jen tak " fungovat. Tudiz je to z meho pohledu nepochopitelne a bylo by mi to neprijemne.
Není tady
sahleb napsal(a):
aequamens napsal(a):
Nic s tím udělat nemohu - zkoušel jsem to, tak mě alespoň zajímá, co si asi může myslet, jestli mě nějak zavrhne, nebo to jen přejde nebo jí to pobaví...nebo... prostě nevím jak to berete vy?No me by to u neznameho muze vydesilo. Jako sestre nekde u doktora by mi to bylo asi dost trapny.
Ja se v takovych situacich vzrusit nemohu a nemam predstavu jak to muze "jen tak " fungovat. Tudiz je to z meho pohledu nepochopitelne a bylo by mi to neprijemne.
já myslím, že jako sestra by sis časem zvykla, že se tohle může přihodit a vůbec to pak neřešila.
Není tady
majkafa napsal(a):
Tobě ten dotaz divný nepřijde, Andreo, mně ano. Obzvláště ten způsob položení dotazu, způsob psaní.
Me nepripada ten dotaz nijak uchylny. Kolega ma problem, ktery napr. ja neznam, a protoze vi, ze se jedna o haklivou situaci, ktera se muze vykladat vselijak, tak se pta, co zeny na to.
Majko, kdyz tak to necti ani neodpovidej.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já myslím, že jako sestra by sis časem zvykla, že se tohle může přihodit a vůbec to pak neřešila.
Mozna, nejsem proste sestra, ale divat se na vzruseni ciziho cloveka.....nevim.
Asi se to muze prihodit, to souhlasim...
Není tady