6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Razime.
Není tady
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Dobré ráno!
Holči, to je přeci straně sloité, jde to jednodue: rozklikne se ta stránka a tam jak je to se mi líbí, je to zakrtnuté a jen se na to najede myí, rozbalí se tabulka a tam dole je "u se mi to nelíbí" to se odklikne a a je toTo jo, ale kdy jich chce "zlikvidovat" třeba 100, tak Tě brzy přejde nálada na rozklikávání veho
No to jo, natěstí jich 100 nemám , likviduju podle toho, jak mě co přestalo bavit vídat na zdi
Není tady
Tutule napsal(a):
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Dobré ráno!
Holči, to je přeci straně sloité, jde to jednodue: rozklikne se ta stránka a tam jak je to se mi líbí, je to zakrtnuté a jen se na to najede myí, rozbalí se tabulka a tam dole je "u se mi to nelíbí" to se odklikne a a je toTo jo, ale kdy jich chce "zlikvidovat" třeba 100, tak Tě brzy přejde nálada na rozklikávání veho
No to jo, natěstí jich 100 nemám , likviduju podle toho, jak mě co přestalo bavit vídat na zdi
Já vdycky dám zruit odebírání příspěvků, aby se mi na zdi nepletly. Ale v "líbí se" si je nechávám, kdy pak něco hledám, tak se to hodí Stejně tak mám zruené i některé aktualizace přátel - někdo kdo tam píe kadý prd mě můe ale jako nepřítel bych zase neviděla jejich fotky a tak, no...
Mío, nepřidám. Nechci riskovat ty netovky, navíc nemám prachy na cestu, a navíc u mám domluvené hlídání pro Dadů, abychom se s muíkem vrhli na ten plot - od zítra má volno
Mrzí me to, ale věřím, e podobná akce není naposledy (narozdíl od víkendového srazu )
Není tady
Bell, Dadů po Priorixu ádnou reakci neměla teda ani před tím po ničem.
Není tady
Tutule napsal(a):
Holčička napsal(a):
Davídek taky ne a mateně si vzpomínám, e dr říkal, e po priorixu reakce nebývají.
Právě e jo.
Buď horečky - co se řeí doma, anebo se můe osypat a to se musí k Dr. - teda alespoň tak mi to říkal.
A holky - Medulka, Cipís a nevím kdo jetě psali, e vichni měli teploty...
Ale my teda nic a vy taky ne, tak je vidět, e to není pravidlo...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:45)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Tak som si zaposilovala a odnosila metrák kýblov asi kilometer Z kúpežne a do záhrady a baby u sa čvachtajú. Aj ja sa k nim tam votriem, keď sa trochu poopažujem.
Tak si to pěkně uijte
My dneska asi bazén necháme uklizený, sice je docela teplo, ale slunko nesvítí, tak to není taková výheň. Tak jí kyblík bude stačit
Ona se do bazénu vrhá po hlavě - a to doslova a ihned jak ho zmerčí
Není tady
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Holčička napsal(a):
Davídek taky ne a mateně si vzpomínám, e dr říkal, e po priorixu reakce nebývají.
Právě e jo.
Buď horečky - co se řeí doma, anebo se můe osypat a to se musí k Dr. - teda alespoň tak mi to říkal.
A holky - Medulka, Cipís a nevím kdo jetě psali, e vichni měli teploty...
Ale my teda nic a vy taky ne, tak je vidět, e to není pravidlo...
Fakt jo? Ale je teda fakt, e ani Kika, ani Davídek neměli reakci na ádné očkování.
Není tady
U nás ani nesvítí, ani není horko, je 24, co je sice akorát, ale prí, nebo poprchá, ale není to teda ani na ven, nato na koupání...
Tak jsem uklidila, vysála, vytřela, děti si hrály v pokojíku, teď jde Davča spát a já mám jetě jeden výtěr v kuchyni
Není tady
Není tady
Nazdar holky,
jak já Vám závidím 24°C, co my bychom za to dali !!! U nás je hnusných 35°C a obloha vymetená. Dneska jsme li z venku a po dvanácté a jednu chvíli, kdy jsem tlačila kočár do kopce, jsem myslela, e to fakt nedám . Navíc foukal takový ten horký vítr, co Vás nechá bez dechu, no humus. Ne jsem pak děcka vynesla v náručí do toho naeho třetího patra, byla jsem splavená, e mi tekly čurůčky vude. Já nechápu, proč vichni závidí Moravákům, e je u nás vdycky tepleji. Není o co stát !
V noci ádná bouřka nebyla, jen předevčírem, ale nic velkého a včera ani prd. Tak snad dneska. Nechci ádnou hrůzu, ale pár kapek by kvůli pročitění vzduchu spadnout mohlo.
Manel má dovolenou, ale od rána je na zahrádce a dělá zábradlí u chaty. Odpoledne pojedeme určitě na koupák, protoe doma teplota stoupá a venku se nedá být u vůbec.
Horečky po priorixu opravdu bývají, ale nae děcka měly jen zvýenou teplotu, take nic hrozného.
Miko, uij si minisrazík s Ditou !
Mám jednu pratěnou anketní - Jak mají Vae děti dlouhé řasy ? . Inspirovala mě jedna paní, co byla u mamky v obchodě a měla s sebou holčičku se straně dlouhýma řasama. Prý jí je měřila a mají 11mm. Tak jsem schválně měřila ve spánku řasy naim děckám a mají 8mm. To tak .
Není tady
Jé Cipí to je vtipná anketka, takto nevím, ale zdá se mi, e je mají celkem dlouhé, ani krátké, ale nejsou ani nějak extra přerostlé , Davídek ale i kdy bych chlupáček, kdy se narodil, tak neměl ani řasy ani obočí, to vechno mu teprve dorostlo
Jinak nevím no, já bych to teplo brala...tohle počasí, kdy celý den poprchá nebo rovnou leje, je zataeno, e musíme svítit není nic extra...Davídek teď jak jsem spala patně přes den spí, tak se těko doma zabavují a ven prostě nemůeme, je tam hrozně mokro, na dvoře máme bláto a tráva je durch o píkoviti nemluvím...take dnení výlet do lesa asi budeme muset odloit
Tak jsem jim změřila ty řasy, mají cca 10-12mm, těch 12mm jsou ty nejdelí uprostřed
Upravil(a) Tutule (3. 7. 2012 14:58)
Není tady
Není tady
Bell
Tak my ani nikam nedoli, začlo lejt a lije furt , to byl dneska den fakt na nic....
Aspoň jsme si udělali k véči pizzu , teda já na tu svojí jetě čekám, ale ochutnala jsem Kiky a je teda výborná
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:44)
Není tady
U nás prí cca od 18.hodin....samo e jsem zmokla cestou domů :-( teď je opět bouřka. Vika spinká od půl 8 ale budí se. Spinká jen v tilku-bodínku a je celá splavená. Tak jsem jí dala paralen a snad to bude dobré. Fakt by mi jetě chybělo aby omarodila :-(
No a podle předpovědi budou celý týden bouřky :-(
No a jinak u nás se to s baráčkem pěkně se.re :-(
Není tady
Mío, jak to ?
U nás se nadějně mračí u od esti hodin a prd, ani kapka, ani blesk, prostě nic. Tak snad zaprí aspoň v noci, jinak tu zhebneme.
Není tady
vy drbny zatracený,kdo vás má dočítat take přečtu a napíu a zítra
Není tady
Není tady
Není tady