18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky Vika tedy mluví pořád volá na mě mami mamino taky volá tati a celkove mluví dobře na diegá volá hafiku a pak říká babijo tití to je terezka pak na kaka to je klarká a je toho hodně co říká jako neci ham papat či bobek bubína-bublina suu tusu- tuku no fakul toho hafo.
Není tady
Ahojky zeny
Bell, to je dobre, ze se ted Juli netrese. Mozna, ze to bylo jen nejakym nervovym pretazenim. Neudelala ted nejaky skok ve vyvoji ci nezazila nejaky sok (at uz v dobrem ci zlem)? Tak snad uz se to nebude opakovat
Miso, tobe se uz ten Den hodne blizi
Co se tyka mluvy, tak Miska toho dost namele a obcas je ji i rozumet Hezky rika haf haf (to rika na vsechnu zver ), a hop, tati, mama (to pouziva pouze v pripade ohrozeni), baba, papat, houpy, piti, ne, nejde, nechci, kyti, baci (bac), boba (bota) a jeste by se dost slov naslo
Upravil(a) Pet (23. 8. 2012 22:50)
Není tady
Dobře ranko:)
Pet má pravdu krátí se to. Přítí pátek u budu vysilovat co kde mám jak se na udělat aby se ve stihlo:) teď se valim s holčičkama v posteli a koukáme na animacká ale ono se to nějak zvládne.
Včera jsme měli trochu bouři a diskuzi s Robem a jsem tak ráda e k tomu dolo:) protoe jsme si tak hezky potom popovídali jako nikdy:) no nic jdeme dělat snídani
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:12)
Není tady
terysss napsal(a):
holky co říkáte na toto nosítko,furt se rozhoduju a nevím
http://www.fler.cz/zbozi/mei-tai-ergono … ko-2432624
Tery Manduca asi lepí, jedno Mei Tai mi tu leí ale...kdybys ho chtěla, za 2-3stovky je tvé....
Není tady
Ahojky holy,
tak u jsem doma a konečně píu z pc to je fajn oproti tlf.
Terys kdyby jsi chtěla manducu tak bych měla jednu hněsou k mání za tuím 1800,- Mad se jí bude zbavovat. Já budu mít Mei tai, Mad na m myslela a koupila mi ho v jednom bazárku, večer vám hodím foto. Teď jsem si nandala natáčky a chci to tady dát dohromady, je to tu jak po boji. Jetě budu muset vymyslet večeři pro mě a Vikuku protoe jsem tady samy.
Vika dneska spala cca hodinu v autě a víc ani boha a to se naučila vylézat z postýlky na chatě take tam spánek u asi nehrozí :-(
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:11)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Mío, chcela som sa a opýta, čo to vae morča? Ako je na tom? Dneska som si naň zmyslela, keď som kúpala to nae, tak som si vimla, e námu u tá hrča pomaly zmizla. Tak to mal fakt z toho dreveného domčeku, čo si do neho stále hlavu trieskal. Sme mu ho pred pár týdňami vymenili za taký akoby kartónový.
Bell morče je v pánu, nevydrelo. Chtěla jsem ho vzít na chtu na trávu na vzduch a tam sjet s mvdr ale ráno jsem pro něj la a bylo tuhé :-( Take jsem řekla, e u domů ádné zvíře nechci.
Tady je to jak po boji a já se nemůu dokopat k tomu to tady uklidit....ale udělala jsem si zkouku vlasů na svatbu foto je na FB a udělala jsem večeři a zítřejí oběd. Vika u je taky v posteli a sad bude spinkat. No a já to tady dám aspoň trochu do pucu.
Do toho jetě řeím detaily svatby protoe opět zpráva druhý brácha nedorazí :-( take řeíme auta jak se pojede atd no je to na palici
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:11)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (16. 10. 2012 20:43)
Není tady