29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky
Zdravím z chaty:) musela jsem utéct z toho paraku. Tady je bozsky. Holky se odpoledne koupaly ve vanicce a byly spokojené. Mám i video ale to dám by budu doma v telefonu to neumím.
Bell s tím ti taky asi nepomůžu. Mě se Vika klepe po ránu taky ale je to spíš takové oklepani protože se pocura do pleny. Kdyby měla Ju nízkou hladinu cukru tak by se ti přes den hodně potilá a pila neskutečně moc tekutin. U dospělého je to prý až 6litrů tekutin za den. Ale určitě bych to konzultovala s dr.
Jdu odpočívat teď je venku bozsky a Vika už od sedmi spinka tak toho chci využít. Jsem tu do pátku tak snad to tady švacho všechno připravit a posekat na tu party.
Není tady
Bell, taky mě napadlo jako první kolísání hladiny cukru v krvi, ale nikdy jsem se s něčím takovým, co popisuješ, nesetkala (ani v okruhu známých)... určitě bych nechala malé odebrat krev, může jít třeba jen o nějaké přechodné období při dozrávání nervové soustavy, ale raděj bych napřed vyloučila ty horší věci... držím pěsti, aby to bylo OK
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:15)
Není tady
Bell, Domca se takle klepe, kdyz se probudi z tvrdeho spanku. On ma tu nervovou soustavu takovou citlivejsi, takze takhle reaguje dost casto. Ale je to tedy vzdy v noci, kdyz ho vzbudi curani nebo nejaky hluk a je to z plneho spani. Rano to asi nema, i kdyz kdo vi. On k nam prijde, uz kdyz je uplne vzhuru.
Tak snad to u vas bude neco podobneho...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:15)
Není tady
Dobré ráno,
tak komáry jsem ještě v noci vyvraždila, síť u nás v ložnici vydržela, ale u Kiky se prostě odlepuje a navíc číča skočila na okno a zavěsila se na ní , bych jí přerazila
Já jsem splavená, hned jsem zamířila do sprchy a mohla bych zas, v noci jsem špatně spala, ani nevím proč, jsem jak praštěná palicí, hlava bolí a záda
Není tady
Ahoj holky,
Bell, podej info, co Dr. Snad to nic nebude .
Tuli, ta vaše číča dělá jen neplechu. Nebyl by z ní pěknej ledviňák ?
Já spala dobře. U nás lehce pršelo, tak byl svěží vzduch.
A my dnes razím na 18.m. prohlídku. Jen jsem zase neodchytla moč . A to mi kamarádka dala spec. pytlík. Ale ráno mokrá plína a v pytlíku kulový
. Ještě budu zkoušet nočník, ale nepředpokládám, že zrovna dnes se odehraje naše velká premiéra
.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:14)
Není tady
Bell, pokud by se to opakovalo, tak bych zašla, pokud ne, počkala bych do řádné poradny a tam se na to zeptala...
Není tady
Čau kočky,
mohla by mi některá z Vás rozepsat jak pro debila ( proč jak ) tento návod ? Hlava a uši jsou jasný, obličej je oříšek. Nechápu třeba - v půlce 8 sloupků sháčkujeme na čtyři
.
Děkuji moc a letím. Ukážu se večer. Pa
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=9119
Upravil(a) Cipisek79 (21. 8. 2012 14:12)
Není tady
ahoj dneska jsme byli na 3 týdenní kontrole,přibrala 400 G za tyden takze se prej prezira,pritom se mi nezda ze by tolik jedla,jenom kojim a v noci se budi jen 2x tak nevim
jinak uz mame pichli ouska a zytra jeste na kycle,je toho nejak moc ze ani nestiham platit ucty tak snad dneska deti usnou vcas abych to vse stihla
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:14)
Není tady
Ahoj holky,
Tuli, asi to není běžné, ale naše Dr. je pečlivka, takže ji raději chce. Ale měla smůlu, prostě se nepodařilo nic odchytnout. Odpol by to nebyl problém, na zahradě. Ale sledovat Jonýse doma a vytíratloužičky jako po psovi se mi nechtělo.
A máme 10kg a 81,5cm. Dr. si libovala, že v roce byl sice takový menší, ale teď to pěkně dohnal. Jen máme odbourat dudlík (má jen na usínání, takže to moc neřeším) a mám na něj hodně mluvit, aby se rozmluvil. Já na něj totiž nemluvím vůbec, dorozumíváme se posunkama
. Já nevím, co mám kolem sebe druhé děti kamarádek (až na jednu úžasně šikovnou výjimku), jsou na tom +/- stejně blbě s řečí. On mele pořád, ale slova se nepokouší opakovat.
Není tady
Gratuluji ke kontrolám Rozálce i Jonýskovi!!!
U nás teda naštěstí moč taky nechtějí - nevím, jak bych ji lovila
Dáduš hlásí vždycky "ee" až když už je po akci.... Včera si venku (bez plíny) "podezřele" dřepla, tak jsem se jí ptala, jestli ee a ona že jó. Tak jsem ji šupla na nočník. Ale neposeděla ani chvilku, tak jsem to nechala být. Za minutu jsem našla hromádku o půl metru dál "dumbom" - tak takhle to nás chodí s nočníkem
Dudlík má taky. Na spaní vždycky. A i mimo spánek, když není ve své kůži...
Není tady
Ahojky opět zdravím z chaty:) posledni týden tak si ho musím užít. V pátek jedeme domů a vrhnu se na přípravy svatby.
Naše dr taky moc nechce naštěstí ale musím se pochlubit dneska jsme úspěšně nechytký i kakani do nocníku. Jen byl problém v tom že první várka šla do nocníku ale to pokračování už do kalhot:( teď tady pěkně pršelo ale už je to pryč
tak vypustím zvěř na zahradu:)
Jinak co se týče mluvení tak Vika je strašně upovídana ale nikdo ji moc nerozumí. Ale když chce něco říct tak aby ostatní pochopili co chce tak to taky umí, hlavně říct si o jídlo to umí znamenitě, bonbón sušu pití mnamy to ji jde jedna báseň ale oblíbené je meda beda a hafík a ptáci:) tě jede celý den dokola
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:12)
Není tady
ahoj u nas je desnej hic a to uz 2x prselo,kycle mame v poradku rijnu na kontrolu,zatim mame balit plenu na siroko.Dneska jsme meli premieru s nocnikem,Milanek si sam rekl,pobihal kolem nocniku a drzel si pindu tak sem ho posadila a vycural se,no doufam ze to bude pokracovat
Není tady
Ahoj,
my strávili den v Praze, manžel si vzal volno, objeli jsme si pár záležitostí, teda objeli, obešli, my chodíme totiž zásadně všude pěšky , ale dalo se to, Davča se vozil a Kika se občas nesla. Akorát teda bylo šílené horko
Na večer jsme se sjeli vykoupat.
Davídek na nočníku neposedí, když už ho tam udržím, tak stejn nic a pak se vyčurá o chvilku pozdějc vedle, hromádka zatím nic, ale nezkoušeli jsme v období, kdy by měla přijít. Jinak zhruba tak jednou denně se čurání povede, Davča má radost, že hurá a tleská, ale nepochopil, že budeme šílet radostí pokaždé, aby to tam pokaždé udělal
Jinak Davídek je na tom s řečí tak nějak stejně jako všechny děti, ale má pár slov, u kterých žasnu, řekne letadlo, tak jak to je tak to řekne, někdy se nepovede s tím le na začátku, tak řekne jen "tadlo", ale krásně vysloví i to L.
Pak se snaží opakovat např. ježiš, spadlo, tak to říká "padlo", říká "nede" - nejde a krásně je mu rozumět slovo: zavřít - i to ř se snaží vyslovit, ale není to takové to pravé ř, ale nějak tak to zní
No a něco (někdo) tady pořádně smrdí, tak to jdu vyřešit, zatím pá!
Není tady
holky co říkáte na toto nosítko,furt se rozhoduju a nevím
http://www.fler.cz/zbozi/mei-tai-ergono … ko-2432624
Není tady
Zdarec!
Terko, MeiTai asi dobrý, jen si myslím, že je to na malé dětičky. Až bude Rozince rok, tak už budeš funět... Já nedám dopustit na Manducu.
Zeptej se holek na zkušenosti: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id … 2#p2812484
Bell, tak hlavně že to máš za sebou hlavně aby to bylo OK - tedy v rámci možností
Tuli, Davídek je takhle ukecanej, jooo
Ta naše mrmla pořád jede japonštinu a občas z toho vyleze zcela zřetelně "ještě" "ňami" "jó" "táta" a "mňau" ostatní vím co znamená asi jen já...
Teda - ještě jsem zapomněla na citoslovce zvířátek, ale to už je ohraný
Není tady
Holky a říkaj vám ty vaše děti máma? A jak často? Davídek to neříká, jen když je mu ouvej...např. když se mu něco stane, něco ho bolí a jsem zrovna v nedohlednu, tak volá máma, jinak na mě kašle, to je samé táta a po Kristince opakuje i tatí a já nic, ještě umí říct teta a děda, ani tu babičku ještě neřekl.
Jo a říká něco jako aój - ahoj a tady a když se mu něco povede, tak řekne tak. No oproti Kice ukecanej je, to je pravda, ta rozvázala mnohem dýl. Za to ale uměla všechny možný zvířátka, Davídek na všechno dělá haf, jedině na naší číču cici jako čiči.
Není tady
tak milánek říká máma pořád,občas řekne i mami,pak se ted hodne opakuje mimi a nyny,to říká na rozárku,jinak říká dej,není,kde je,hava (hlava)áva (káva) ....je taky ukecanej ale vetsinou mu nikdo nerozumi,akorat zviratka nerika ty jsou pro nej vsichni káká
Není tady
Tak Dadů "máma" ještě nevypustila z pusy Když chce, abych něco udělala, tak používá táta
opravuju ji pořád, často říkáme kdo je máma, ukazuje (většinou) mě, ale jinak jede pořád táta táta.... Občas je jak Kalašnikov (tatatatatatatata...)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:12)
Není tady