29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
terysss napsal(a):
jj díky míšo,nutrilon bych právě dávat nechtěla dokud kojíme,bojím se že by pak už nechtěla,ale k dr určitě zajdu
Terko, mám doma víc jak půlku krabice, a v dohledné době asi používat nebudu. Tak bych Ti ji grátis poslala, jestli chceš. Já bych to stejně vyhodila.
Není tady
Jo ještě jsem chtěla:
lenkaB napsal(a):
Holči, chudáček Dadů, nemohli byste jí koupit už trochu větší postýlku?
mimochodem, kde jste tuto sehnali a za kolik? je moc hezká
Leni, to je ještě po ségře - tzn. víc jak dvacet let staré - ale pořád dobré konstrukce z umělé hmoty - a lůžko je prosím z kartonu !!! - taky se to pod Dádulou pak propadlo
ale bez větší újmy na hračce i na dítěti
- ta jen řekla "ajejejej"
A ještě jsem vám chtěla sdělit svůj "objev" - jsem si až teď uvědomila, že si D. až doposud hrála jen ve stoje nebo ve dřepu (myslím od té doby co chodí). Až teď - asi týden zpátky- si při hraní občas sedne - a někdy lehne. Měli jste to taky tak?
Není tady
Holči, tak to teda neměli, Dadulka asi chtěla stihnout všechno v poklusu , Kika i Davídek si u hraní sednou, teda záleží co to jako je za hraní. Dneska třeba Davča pořád tancoval, jak slyšel písničky z pohádek, tak už se vrtěl a točil, jinak Davídek zase pořád sedí v tom kleku s nohama vedle zadku, málokdy má nohy před sebou.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:17)
Není tady
No vidíš, tak Dadů jako inspirace s tou kočkou jsi mě teda dostala
Dádul je z kocourkama zatím v pohodě - jen když jde o jídlo, tak je nevádá odstrkovat. No a když se "poštěstí" tak jim děsně nenápadně šlape na nohy.
S autem a jeho poruchami jsi mi nahrála - měla jsem úterní noc pestřejší o výlet do HK už jsme šli spát, já už teda usnula, když zvonil telefon. Kámoška volá, že je u nás před barákem a že jí nejede auto a neví co má dělat. Byly s holkama tábořit asi 30km od nás a prostě se jim nepodařilo dojet dom. Automechanik (náš soused) je nějak dotahnul z půlky vesnice. Auto nepojizdné, veřejná doprava už nejezdila, tak musela jet ta soukromá
(ráno šly do práce...) Naštěstí jsem se po cestě docela probrala a užila si po dlouhé době jízdu v noci a sama
Bell, po takových návštěvách je člověk rád, že se má, tak jak se má, co? (to je věta
nevím kam s čárkama, tak pardon
)
My tu včera měli Mishu s Jú Bylo hezky, tak se holky cachtaly. Musím říct, že rozdíly mezi nimi se pomalu stírají
Neviděli jsme se asi měsíc, ale i tak bylo znát, jak Juli poporostla
Fotku hodím do Jarňátek na FB.
Dneska asi skočím s Dádulou do bazénu - dlouho jsme nebyli plavčit, tak abychom si to zase jednou užili
Není tady
Dobré ráno, teda už dopoledne!
Tak nevím hlásí, že mají být tropy a zatím kde nic tu nic, tady docela fouká, není zima, ale děti měli dopoledne na sobě venku mikiny...
Manžel jede dneska ke svýmu bráchovi na pomoc s koupelnou, budou předělávat, tak tu nechci být sama, po obědě vyrazíme k našim, zkusím poprosit sousedku, jestli mi nakrmí hladovou číču, to bysme se pak vrátili až v neděli.
V sobotu, když teda bude hezky zkusíme jít na Vltavu na šlapadlo , manžel má narozeniny, tak si to zase tak nějak hezky (snad
) rodinně oslavíme.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:16)
Není tady
Bell, no my nechodíme ven jako ven, ale děti vyběhnou na dvorek, mají tam takovou boudu, v tom kuchyňku, vedle pískoviště, vozový park, takže oni si hrajou sami, já mezitím dělám různé věci, mimojiné v klidu snídám , i když ono to v klidu moc není samozřejmě, každou chvilku vybíhám ke dveřím, jestli je vše ok. Když se vydá Davča někam na cestu po dvoře dál než smí, tak Kika hned běží a hlásí.
Holči, fotky jsou krásné, taky jsem koukala, která je Dadulka a která Julinka, teď vypadají holky, že jsou stejně staré (pardon mladé ).
Bell, Davídek zatím teda nic nemá, když je v brouzdališti, tak jsem u něj, samotného ho nenechám a on stejně chce jen na skluzavku, když se s ním jdu smočit do velkého, tak ho mám v náručí, uděláme spadla lžička do kafíčka a jde zase ven.
Není tady
Bell, my s Dadů ve velkým bazéně většinou bez ničeho. Ale trénujeme s páskem a kroužky http://www.skibi.cz/img/galery/default/62887.jpg. Teď jsem místo kroužků, který jí sklouzávají z rukou koupila normálka nafukovací křidélka, ale zatím jsme neměli možnost vyzkoušet.
Není tady
Není tady
bellatrix napsal(a):
Holči, ten odkaz mi ukazuje, že stránka nenalezena.
http://www.skibi.cz/set-dena-plovaci-pa … zky-divci/
My dneska měli domluvené to focení slečně jsem se pokoušela celé dopoledne dovolat. Nakonec se mi to v poledne povedlo - ona na to zapomněla
Odpoledne je prý blbé světlo, tak že až po čtvrté hodině. Ale to už musím být na cestě dom, protože by Dádul pak nechtěla večer spinkat. Tak jsme domluvené na příští týden. Tak to snad dopadne. Doufám, že bude ještě hezky...
Tak jsme alespoň navštívili dvě babičky, udělali jsme si čárku a jeli domů. Máme tu "pouť" (resp. dva kolotoče a střelnici
) a byl fotbálek. Dadů neomylně v tom davu fotbalistů poznala taťku
a opět jim chtěla krást mičudu. Příště fakt musíme jít s vlastním nebo jim na to hřiště opravdu vběhne
Není tady
ahoj holky jsem tu jen na skok,uz mam uklizenej byt a malá spiná tak ted jeste uspat mildu umejt nadobí a uvarit a je to ok
jinak mala Rozička je moc šikovná krásně spinká,akorát včera byla nervní ale asi z toho horka,dneska jsme poprvé samy doma tatka uz je v praci a zvladli jsme i nakup
v utery jdeme na kontrolu k doktorce tak jsem zvedava kolik jsme pribraly :)uz mame koupeny nausnicky tak uz jen píchnout
táák a mám hotovo,ta rozárka je opravdu zlatý dítě
ted uz jen cekat na manzela az prijde z prace a sednem na balkon otevrem pivicko a budem odpocivat
Upravil(a) terysss (19. 8. 2012 11:29)
Není tady
Tak to je dobře, že se daří. Jen to nezakřikni ať Ti Rozi zůstane tou holčičkou za odměnu
Chceš ten Nutriton? Nebo už je to lepší?
Není tady
Není tady
Holčičko,už je to lepší tak doufám že to tak zůstane,ale děkuji
Bell,šel po svojich,šli jsme do nejbližšího obchodu aby jsme to zvladli a časem budem kupovat skejt ke kočáru jen co ho tu seženem za slušnou cenu,nosit nechce on rád běhá
Není tady
Ahojky
hlásím se na skok doma....zítra jedu vyřídit Míšovi školu do Velvar a pak ještě průkazku na bus a vše potřebné.
V úterý zase mažu na chatičku ale jen do pátku, musím to tam ještě poklidit a posekat.
Vika mi dělá radost, sama papá už každé jídlo a už jsme bez plenek přes den. Trenovaly jsme a dneska je to druhý den kdy nemá od rána plenu a krásně si přijde říct že chce čííí a nebo si sama dřepne a vyčurá na travičku :-) Mám z ní opravdu radost, jen kdyby nebyla tak vzteklá a protivná.
Není tady
Dobré ráno!
My se teda dneska vůbec nevyspali, to zase byla noc , selhali veškeré prostředky proti komárům, takže jsme zeštípaní, nevyspalí...ráno jsem jednoho zabila a další 3 před chvílí, ten jeden byl tak nacucanej
Tak já už nevím, co my to tady máme za invazi, proč nic nefunguje
Dneska zkusím nalepit tu síť zvenku.
Vypadá to, že bude zase vedro, tak když se manžel vrátí do 17h, tak vyrazíme zase na pískovnu, včera jsme byli a bylo to moc fajn, voda byla krásně teplá a přitom osvěžila
Po obědě čekáme Míšu s Vikinkou a nevím, jestli i s Michálkem, tak se těšíme, jen tu musím trošku poklidit, včera jak jsme přijeli od našich, tak tady máme zase hromadu věcí
Není tady
Ahoj holky,
já se asi picnu. Když jsem v dubnu zařizovala pro děti pasy (s předstihem!), tak to byl děsný problém a čekalo se ve frontě na okýnko snad 1000 hodin a nikde nebylo psáno, že se člověk dočká. Teď je tam prázdno. Asi proto, že aktuálně potřebuju odhlásit auto. Je tam 59 lidí a je pozastavený vydávání lístečků do pořadníku. To jsem zvědavá, jak to udělám.
Bell, super, že sis užila zábavu !
Tuli, jak je možné, že komároplaše nefungují???? Bléé, neznám moc horších zvuků, než pískání komára.
Míšo, Vikulka je velká šikulka .
Není tady
Medul, asi, že je konec prázdnin a všichni už jsou po dovolené
Tak Míša se tu objevila na skok nečekaně dřív, jsem tu nestihla uklidit ani suché prádlo a odnést sušák s mokrým ven , Vikča spala v autě, tak jsme jí ani neviděli, tak snad příště. Takže proběhlo rychlé kafčo, ale, že teď budeme vzdálenější sousedky, tak se doufám budeme vídat častěji.
Není tady
čus
Medul, ty si užíváš teda...
Tuli, a sítě do oken by nešly zařídit i teď? Udělat nějakou velkou třeba přes celé okno, uchytit na omítku? Nebo na skutečný suchý zip? Já jsem za ně vděčná
My se momentálně chladíme doma, Jinak jsme venku a hrajeme si s vodou Kočky Danče pořád lezly do vaničky (pít) tak jsem D. naučila bezva trik - jakmile se kocour přiblíží, tak dostane sprchu
a kupodivu je žízeň přešla
Dneska budu večer bez mužíka, tak se tu zastavím snad na dýl. Jinak mmá řeči, že večry trávím s PC a ne s ním (za to on u bedny vydrží celý večer, že...
)
Přidám Dančinu oblíbenou: http://youtu.be/oUMwu_gXK7Q
Není tady
Holči, chystám se na to, zkusím to přes ten suchý zip, snad mi vystačí, ale nechce se mi ven!!!!! Je tam fakt nedýchatelno, takže to odkládám zvenku okenního plastového rámu by to držet mělo, teda mohlo, ale v návodu je, upínat zvnitřku, jenže jak se pak okno zavře a otevře, tak ten suchý zip se trhal, tak jsem to sundala. Jinak do obýváku a kuchyně jsem kvůli jednomu roku, kdy byly nálety much, měli jsme doma vyloženě roje, připínáčky přidělala starou záclonu, tam to šlo, tam máme staré dřevěné okna.
Jé tak tuhle písničku miluju já a už dlouho , klip už jsem dávno viděla, tak díky za připomenutí
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:15)
Není tady
Bell, tak to neporadím, občas se mi Kika třásla po probuzení, tak jí bývala zima, jak vstala, ale rozhodně se to nestalo v takových horkách...
Davídek mi pije míň v tomhle počasí, když není takové horko pije víc, nechápu a donutit ho nemůžu...Ale čůrá dost, jak zkoušíme bez plen, tak je počůranej v jednom kuse
No a já namontovala ty sítě, hrůza a děs, byla jsem splavená až hrůza , jedno okno ok, ale to druhé, já to nějak minule blbě střihla, tak mi to nevystačilo na dýlku, nechápu, asi proto se mi to pak odlepovalo, že to bylo moc napnuté, tak jsem to musela nastavit a nahoře oblepit žlutou montážní páskou, no nádhera, ale jestli to bude fungovat, tak to řešit nebudu
Není tady
Tuli, tak hlavně, aby to pomohlo a drželo alespoň chvíli
Bell, netuším, z čeho by to mohlo být. Doufám, že to nebude nic vážného
Mě před hodinou Danielka usnula asi ji půjdu vzbudit, nebo tu budeme zevlovat do půlnoci
. Ona už od tří byla ospalá, ale zaboha nechtěla usnout
pak se nějak vybičovala a byla plná elánu, tak jsme ji nechali. No a teď už to bylo neodvratné - skoro usínala za chůze... I tak ječela při usínání... Myslím, že vedrem to nebude jsme na střídačku doma - spíš se ven chodíme ohřát
. Je tam děsně.
Mužík už odjel, má plánovaný přesčas...
Není tady