29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer
se zpožděním jdu pogratulovat hlavně Terrys k narození princezny!!! a porod teda mazec, to bych jednou chtěla taky zažít ať se krásně sžíváte a brzy se nějak sehrajete (a Ty se zvládneš vyspat
), doufám, že Tě už nečeká v nejbližší době žádné další stěhování
k otázce ohledně panenek - Anežka moc panenky nemusí, občas tahá miminko (typu chou chou), ale to spíš v obýváku přes den, jinak jsme jí v Ikea koupili plyšového psa a bez toho už asi měsíc ani ránu - všude ho tahá s sebou, spí s ním, kamkoliv jedeme, musí mít psa dokonce i uvažuju, že bych koupila pro jistotu ještě 2 do zásoby, kdyby se tento ztratil, nebo ho zlikvidovala
jinak všechny moc zdravím
Tuli, já bych z té kočky asi vyletěla z kůže, kdyby se mi vy... pod postel kdyby to zjistil manžel, zřejmě by bylo po kočce
ale držím pěsti, ať to brzo vyřešíte - já jsem původně myslela, že ji chcete mít venku (jako takovou tu klasickou vesnickou), ne jako domácí
Není tady
Medul, já bych šla tak jak to teď nosíš aktuálně, v obou případech jsi kóča!
Pet, mám záchod stejný na který byla číča zvyklá - obyč made in vesnice obyč líska na to igelit a piliny.
Jeden má pod schody, tam jí nikdo nechodí, nevidí, neleze, ale asi jí vadí, že je blízko pelechu, kam chodí spát, což chápu, druhý má teda na půdě, kam opravdu nikdo nechodí, jen vyjímečně, když tam něco potřebujem nebo teď tam chodím na kontrolu, kde se vykajdila. Dala jsem jí ho do místa, kde jsem našla bobky několikrát. Dneska se zadařilo, ale druhý jsem našla v pískovišti, tak to nevím, jak tohle ošetřím...děti běhají přes den ven a domu a ven a domu a nejsem schopná zajistit, aby tam ta číča nešla..., na noc pískoviště zatahujeme, ale to je Beruška už doma....no s kočkou jsme si teda přidělali starostí, jen co je pravda.
Co se týče komárů, Davídek to tam má asi 2h u otevřeného okna, Kika pak taky 2h a než jdu spát, tak to vyndám a už jsme celou noc bez, ptala jsem se na to dětského dr, takže když budeme větrat, tak ok, ale díky, na toho hajánka kouknu.
No a nevím, přijde mi, že Kika mluví jakoby měla knedlík v krku...jestli nám ještě dr navrhnout vytažení krčních mandlí, tak nevím, já jsem zásadně proti, ale jinak nemá nic, v krku jí nebolí, nepřijdou mi nějak červené, nemocné, uzliny podle mého laického pohledu taky ok...tak co to zase má...
Není tady
Tuli, já i toho Hajánka nechávám jen na pár hodin a s otevřeným oknem... Jinak je to tenhle http://drogeriemarket.cz/produkt/8021/b … um-nn-35ml. Domča má na komáří štípnutí nějakou alergii, takže vždy dost nateče...tuhle ho seštípal v noci, měl asi 10x kousnutí a vypadal děsně . Alergolog říkal, že asi budeme muset dávat v sezoně komárů preventivně léky na alergii
. No já vím..vždy musíme mít něco extra
Na FB vám hodím fotku, jak takové Domčovo kousnutí vypadá
Není tady
Lenko, no samo venkovní, jenže my nemáme takovou možnost jako Holčička kůlnu, máme jen kotelnu, ale je maličká a nechci, aby si tam chuděra zvykla a copak v zimě? Tam je místa akorát aby se přiložilo a nic víc, kotel pálí a občas z něj čudí, to by mi jí bylo fakt líto. Berušku se snažím nechat venku jak to jde, jenže ona je taková mazlivá a cpe se nám pořád domů, takže máme jí v chodbě, kam má neomezený přístup na půdu, občas nám zdrhne do pokoje - ložnice co je hned vedle chodby nebo do kuchyně - obýváku, což je z druhé strany chodby, jak je mrňavá, je mrštná a rychlejší než my
No abych pravdu řekla, po včerejšku jí před manželem chráním...dneska se vpodstatě neviděli
A kolikrát jí nechám otevřené dveře ven a po čase zjistím, že ona si hoví v pelechu a nějaký venek je jí prostě ukradený
Mě docela mrzí, že Kika žádného plyšáka nebo panenku nebo prostě nic nemá takové to, co už nikdy z ruky nevydá, já jsem taky nic nikdy neměla, měla jsem pár plyšáků do postele, ale nebylo to nic, na čem bych byla "závislá". Davídek má akorát tak plenu, ale to měla i Kika a po oddudlíkování jí zahodila. Tak právě čekám, jestli najde Davídek něco, co bude jen jeho a bude to chtít mít všude.
Není tady
Tak jsem napsala jen něco. Na zbytek nemám náladu, tak k Danielčinýmu vývoji až někdy jindy
http://pajajano.blogspot.cz/
Ahoj Leni Panenka taky moc nefrčí
- teď ji nejvíc berou zvířátka z umělé hmoty - několikrát denně vybrakuje celou krabici a prohlíží pečlivě jedno po druhém. Ale s příslušenstvím pro panenky si Dadů poradí po svém
( https://picasaweb.google.com/lh/photo/u … directlink ) - doufám, že nepoleze do kočárku
ten by to nemusel přežít
Není tady
Tutule napsal(a):
Jo holky, zapomněla jsem Davídka chválit! Dneska se prvně vyčural do nočníku!!!!
Tedy Tuli, že se vám kočka vy... pod postel, to nám hlásíš....ale na takovou důležitou věc zapomeneš . Tak moc gratulujeme...
Není tady
Tuli, šikulka u nás se do nočníku (čistého
)akorát tak skládají okousané kousky ovoce...
a co se plyšáka týká - Dorča taky nikdy nic neměla, až jak jsem jí dělala tu panenku háčkovanou, tak tu má trochu radši než ostatní, často ji chce i do postele, ale není to taková ta pravá závislost (jak někdy narazím třeba na inzerát, že shání plyšáka, protože už dosluhuje a dítko je na něm závislé)... u Anežky to vypadá na tu pravou "závislost" ale asi mě to ani nepřekvapuje, protože ony jsou s Dorčou (povahově) fakt jak den a noc
Holči, chudáček Dadů, nemohli byste jí koupit už trochu větší postýlku? mimochodem, kde jste tuto sehnali a za kolik? je moc hezká
Není tady
Dobré ranko,
tak je konečně čas vám taky napsat něco víc.
Včera jsem lítala s Vikou a Míšou, shánělajsem pláštěnku nagolfky, jednu mám ale je to taková mini pláštěnka tak jsem chtěla takovou tu univerzal přes celý kočár. Vika v krámu zmerčila golfky, jezdila si s nima po krámu a byla v pohodě, pní prodavačka jí obdivovala jak je šikovná a jak krásně mluví. No a když jsme měly odcházet tak Vika udělala takovou scénu kvůli kočárku, no nstačila jsem se divit. FLákla tam s sebou o zem a ječela na celé kolo.....nechtěla jsem kočár koupit ale nedala se uklidnit a z kočáru mi třikrát utekla než jsem jí tam zapla. Takže jsem nakonec kočár koupila, i přes svojí zásadu,že vztekajícímu dítěti neustoupím. Ale než jet ještě přes půl Prahy s ječící Vikou pro ten klid jsem kočár vzala. Stál asi 130,- tak to šlo.
Pak honem pro Míšu a na trenink....tam Vika byla ukázková, hezky koukala, papala, sem tam něco pověděla, ale byla v klidu :-)
Celý den nespala a doma šla až po sedmé, protože musela ukázat tatínkovi nový kočárek a hned najít oběť co bude vozit, tak vyhrál krteček :-)
Teď tady s ním jezdí a křičí "jedééé"
A pozor už druhý den spí Vika celou noc, když se probudí tak jen kolem 22.hodiny cucne mléka nebo čaje a spí až do rána.
Chci se zeptat máte některá zelené pley tesco??? Já jsem je teď koupil protože neměli GAGA a zelené byly v akci za 169,- no naběhla jsem si neskutečně. Přes den pleny dobrý ale v noci katastrofa, malá je od pasu ke kolenům durch, plena kompletně proteklá. Takže jsem běžela koupit jiné plenky. Stalo se vám to některé?
Tuli s kočkou neporadím nemám je ráda a nikdy jsem je doma neměla. Dáda je šikulka :-) Naše hvězda na nočníku sedí, říká čí nebo ee ale čůrá zasedně do pleny nebo do kalhot.
Oblíbenou kanenku taky nemáme, ale zato má Vika na spaní regiment. Malého usínáčka, Kočičku co dostala od strejdy, Myš co dostala k vánocům od Monči a teď přibyl ptáček ze zoo a mončičák co dostala od mojí tety.
Ale když si hraje tak tady chodí s plyšovým Krtkem nebo nosí míče.
Holčí Dadů je dokonalá :-) ta postýlka je plastová???
Není tady
Dobré ráno,
tak my teda noc měli strašnou...zdálo se mi, že Davídek nějak funí, tak si říkám, že by rýma? No a když jsem šla spát já po 11h, tak zjistím, že hoří , dostal nurofen, ale nechtěl pak spát, střídavě si povídal, brečel, kňoural, prostě hrůza, jak na něj neplatí nic, tak jsem ho nechala v postýlce, jakákoliv snaha ho pohladit nebo pochovat ho akorát víc rozčílí. Za hodinu nurofen vyhodil, všechno hnědé, musela jsem znova převlíkat, pak ještě jednou v 5 ráno...tak nevím, jestli nějaká viroza nebo zub, má dost nateklou dáseň, dere se mu ven stolička. Celou noc spal špatně, do toho i Kika se budila, takže fakt super...Davídek už zase spí, doufám, že aspoň nějakou tu chvilku dá, on jako pacient je fakt nejhorší
Míšo, jak jsem ráda, že Davídek tyhle scény nedělá, užila jsem si s Kikou, ještě teď to pořádně umí rozbalit, Davídek ne neříká, nevzteká se pro něco, někdy jen trochu zapláče, dostane dudlík a je klid.
Tesco pleny nekupuju už od Kiky nevyhovovaly nám.
Danielka je skvělá a neboj Holči, až si sedne do kočárku vydrží, když si do malých golfek sedá Kristinka i teď a jsou ok, tak to vydrží i pod Dadulkou
No tak se jdu nasnídat a musím vymyslet, co s Kikou, chudák dneska bude odkázaná sama na sebe, venku na dvorku si s Davídkem už pěkně vyhrajou.
Není tady
Jsme doma hurá, byla jsem ráno na poště poslat šátek, nakoupit a do banky. Rob jel do banky podepsat papíry k hypo :-)
Já dneska študovala v drogerce ty rtěnky, protože jak je nepoužívám tak fakt nevím. Nakonec jsem si koupila jen konturku a lesk ve stejné barvě snad to bude stačit.
Vika mě dneska ráno než jsme vyrazily překvapila....přišla k nočníku otevřela si ho a říká "čí" tak jí posadím a ona se vyčurala ikdyž tedy první kapky šly do kalhot....když se zvedla a viděla že je v nočníku mokro měla takovou radost i si zatleskala a já jsem chválila jak je šikovná. Pak šla nočník ukázat Robovi
Teď si dala skleničku babičino kuře s gratinovanou zeleninou a rýží a chutnalo jí. Budeme mít totiž lečo tak jsem jí nechtěla vařit nic extra když zítra jedeme zase na chatu.
Teď jí jdu uložit a poklidit od snídaně v\padli jsem a nechali jsem vše tak jak to leželo.
Není tady
Vikinka je šikulka, já jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat Davídkovi, než si sám řekne, Kice to trvalo cca měsíc. Jenže my máme pro dnešek nočníkování odloženo, sice se vyspal a vypádá celkem ok, ale pořád je trošku teplejší, tak ho nebudu trápit s nočníkem.
Kice přišly nové bačkory, jedny na doma a jedny do školky, ta se tak těšila a je nadšená, teď neví, které má mít na sobě dřív , ale překvapila mě, že přesně věděla, už když si je vybírala, které má na doma a které do školky.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:17)
Není tady
bellatrix napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Chci se zeptat máte některá zelené pley tesco??? Já jsem je teď koupil protože neměli GAGA a zelené byly v akci za 169,- no naběhla jsem si neskutečně. Přes den pleny dobrý ale v noci katastrofa, malá je od pasu ke kolenům durch, plena kompletně proteklá. Takže jsem běžela koupit jiné plenky. Stalo se vám to některé?
U nás no problem s nimi ani v noci
Ale dlho som ich nekúpila, teraz fungujeme s babylove z DM.
u nas taky bez potizi, kupuji jen ty.
Gratuluji k nocnikovym uspechum, asi se do toho pustime brzy taky. Ale musim vymyslet nejakou strategii. Dadu na nej proste nesedne... mrcha.
Ja uz valim spat, vcera jsme meli rusnou noc. Napisu zitra.
Dadu uz ok, modriny blednou.
A zitra dojede Misha s Ju, tak se tesime.
Pacek
Není tady
Není tady
Dobré ranko,
u ns dneska budíček v půl 7 :-( a to jsem v noci vstávala dvakrát:-( prvně kolem půl 2 a potom v půl 5 než vstával ROb do práce. Ale jen jsem podala dudel a šla jsem.
Dnešek mám trochu nabitý, ale nějak to zmáknu. Dopolko musím vyprat, uvařit Robovi na neděli, zabalit Míšu na soustředění, pro kytku pro babi a v půl 12 k zubaři. No jsem zvědavá jak to malá zvládne, ale už to vidím že to v 9 zalomí a nebudu jí moc probrat až budu potřebovat.
Včera jsem donutila ROba aby si zkusil oblek na svatbu a ještě že jsem to udělala musela jsem mu povolit kalhoty :-D
večer jsem se dozvěděla jak jsem jednečná a nej ze všech :-) holky mě to tak zahřálo u srdíčka :-)
PO obědě a zubařce jedu na chatičku zase jen na víkend tak jsem na to zvědavá, babi volala že Terka zlobí a neposlouchá už ani Moniku tak prý abych přijela jí srvnat :-D jsem se musela smát, jako by mě poslechla kdyžmá za zadkem maminku. ALe je pravda, že já jí nepřemlouvám, prostě jí to dvakrát řeknu a potřetí jdu za ní aby udělala co má.Třeba spánek po obědě, dvakrát jí v klidu řeknu ať se jde vyčurat a šup dp pelíšku a potřetí už jdu s ní, uložím a odcházím. Ale ona je zvyklá že s ní leží mami nebo babi, ale to se mnou má jen když poslechne, ale jinak odcházím a nechávám pootevřeno a taky to jde :-D
Ještě se musím pochlubit, dneska jsem cvičně vytáhla jedny džíny ze skříně a světe div se já je v klidu zapnu :-) jsou to moje nejoblíbenější džíny z exe tenkrát stály asi litr ve slevě, jsou odrbané jak po starším sdourozenci,ale tááák pohodlné. Mám radost, takže pomalu povytahuji menší oblečení :-)
Není tady
Není tady
holky,dává se dětem něco proti blinkání?Rozárka pořád blinká tak nevím jestli něco existuje nebo ne
Není tady
Bell tak snad ho najdeš....já jsem takhle stratila zásnubní na chatě když jsem odháněla vosy co se nám vyrojily v kůlně. Tak vehementně jsem máchala rukama až sletěl z prstu. Nenašla jsem ho až po skoro dvou týdnech ho našla tchýně.
Terrys je na to nutriton ,ale pokud ti stále blinká zajdi k dr ona ti řekne co a jak....ale bez dr bych vyvýšila polohu a kojila po menších dávkách ale častěji. Může to být reflux a nebo hltá je plná vzduchu a pak jí to nutí blinkat.
Já mám vypráno pověšeno, sbaleno pro Viku a peru další pračku, ještě musím zabalit Míšu a pak udělat to jídlo. Teď se zkůlturním a doběhnu pro kytičku pro babi a budu snad mít všechno hotové doufám. Jen to dítko nevypadá že by šlo spát :-( už to vidím jak vytuhne cestou k dr.
Není tady
jj díky míšo,nutrilon bych právě dávat nechtěla dokud kojíme,bojím se že by pak už nechtěla,ale k dr určitě zajdu
Není tady
Terry když kojíš, tak ne nutrliLon, ale nutriTon! To se prodává v lékárně a je to na zahuštění mlíka, Davídkovi jsem to dávala zpočátku, než se odstavil, pak teprve nutrilon AR. No držím palce co můžu, aby to reflux nebyl, protože fakt není o co stát!!!!!!!
Není tady
A jinak dobré ráno,
my vstávali až v půl 9!!!!!!!!!!!! Davídek dokonce v 8.45 , asi se potřeboval dospat, ještě v půl 7 to zkoušel, ale řekla jsem ne ne ne spí se, tak zalehnul a usnul bez remcání, tak jsem se tak krásně prospala, ani nepamatuju, až mě z toho bolela hlava
Jinak Davídek bez teploty, ještě včera večer než šel spát měl zvýšenou, dala jsem na noc nurofen čípek, aby spal klidně a zatím dobrý, tak nevím, co mu přeletělo, asi fakt ten zub. Má to tam u té stoličky strašně oteklé.
Tak já snubák neztratím, drží mi fest, ani se nehne , ale já mám i takové prsty, někdo má hubené, pak kloub a pak zase hubené, já je mám takové špalíky po mámě
Bell, snad ho najdeš, mě by to mrzelo. Jednou si manžel odložil na práci a nemohl najít, už začal pomalu vyšilovat, když ho našel.
Není tady
Já mám nakoupeno, i kytičku a dáreček jsme zvládly a Vika že chce hají tak jsem jí tam vrzla ale stejně nespí a dělá blbinky. No nevadí mi to já aspoň naložím auto vynesu odpodky a vklidu dobalím toho Míšu.
Teryy jojo psala jsem NutriTon
Venku je nějak všelijak tak snad nebude pršet, po dlouhé době jsem měla Viku v šátku a děkuji pěkně splavená jsem až na pr.eli a bolí mi záda, takže šátky jdou do světa a s nošením končíme. Když by se prodal Clematis tak si pořídím manducu nebo nějaké ergo ale šátek už neee
Není tady