29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Terry, gratuluju k Rozárce
a upřímnou soustrast
Není tady
Ahoj holky,
hlásím se zase po delší době, že žijeme.
Terezko, obrovská gratulace k panence, je nádherná. A s tchánem mě to mrzí, upřímnou soustrast !
Nemám dočteno, jen zběžně každý dvacátý řádek, takže vím prd.
Míšo, mám radost, že to klaplo s domkem, gratuluju ! A jak se cítíš, nevěsto ? Máš už trému ze svého velkého dne ?
Na dovče bylo super, osm dětí, osm dospělých, stav ideál . Ale musím říct, že děcka byly maximálně spokojený, furt venku, krásně nám tam spaly, vůbec teda nejedly, ale už je to zase ok ( teda u Ady, u Jáji přetrvává vymrčování ), prostě pohoda. A až na 1,5 dne vyšlo i počasí, takže paráda.
Zaregistrovala jsem, že jste se tu bavilyo mluvení dětí. Tak dneska jsem se řehtala, jak perlila Adélka. Šly jsme spolu splachovat do záchoda její výtvor v hrníčku a Adélka prý - bobo pápá . Fakt věta jak stehno, šla jsem do kolen. Zatím spojuje max dvě slova, třeba gaga hají ( kačenky spinkají ), koko nééé ( není tady slepička )
atd. Jája zatím jede jen po slovech. Začínají pěkně rozvazovat, je to prča. Teda hlavně mluví tou svojí svahilštinou, ale občas vypadne něco rozumného. U Adélky je teďka hlavní hit dudu a Jája. To říká furt
. Jája zase bůůůů
. Jinak jsou to zvuky zvířátek, máma, táta, bába ( u Adélky babička i bábovka - na písku ), koko ( slepička nebo kokino ), kuku, ťap ťap, ketek ( krtek
), hají, zvuk auta, nene, není, jooo, já, tytyty, tak... už nevím. A snaží se hodně opakovat. Tak to abych si začala dávat bacha na hubu, páč někdy si do ní nevidím
.
No nic, jdu čekat, až začne Angelika a jsem zvědavá, jestli u ní vytuhnu jako posledně. Pa
Není tady
Ahojky holky,
tak jsem po víkendu na chatě opět doma a jsem totálka vyřízená, takže jen v rychlosti abych stihla zalehnout když malá spinká.
Terry ještě jednou gratuluji k maličké je nádherná :-) a upřímnou soustrast .-(
Tuli tobě také gratuluji k neteřince :-)
Cipí už nervozní nejsem, byla jsem, ale jak už mám vše zařízené tak jsem v klidu. Ono to přijde tak dva tři dny předem to budu na tabletu.
No a bosorka je vzhůru spala hodinu, mě šlehne...v noci nespí, přes den nespí...asi jí dám do mléka roháč
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:19)
Není tady
Ahoj holky, dneska se mnou nic není, od rána mám blbou náladu
Začlo to tím, že ráno přišel do ložnice manžel, aby nám řekl, že už jede a vlítla tam číča, samo hned pod naší postel a udělala tam louži , ať mi prostě nikdo netvrdí, že to nedělá naschvál...
No a před chvílí jsem zahlídla v obýváku myš, jako by se nechumelilo, jen si tady tak proběhla a vlítla pod gauč, tak jsem zavlolala číču, co jsem celý den zavřela ven, no nadávla mi, mňoukala na mě a krčila ocas, fakt bylo vidět, jak byla rozčílená, pod gauč se ani nepodívala, máma pak zjistila, že kočky začínají chytat myši až tak kolem půl roka, tak to máme asi smůlu, to jí bude akorát v zimě a to budeme mít myší plný dům
No tak jsem nachystala pastičku, děti i kočku vyhnala ven a čekám, snad se chytne nebo se zvencnu, představa, že mi zase ohryzává v ložnici postel je šílená Nechápu co tu jako dělá v létě????????
Není tady
Ahojk,
já od rána lítám....tráno jsem byla udělat nákup na svatbu, maso, víno a nějaké drobnosti...salámy atd budu kupovat až dva dny předem.
Pak jsem jela k babi proMíšu, no odjížděli jsme kolem jedné a domů jsme se dostali až teď. Byli jsme ještě koupit kopačky a nový míč, protože ty co dostal k vánocům mu jsou už malé....no vzali jsme takové jen o půl čísla větší protože na zimu bude potřebovat sálovky a na jaro potom koupíme nové. Ale teď bude mít na soustředění a na začátek podzimu. Už jsem mu i zajistila přestup jen to zítra doladím s trenerem a od září bude hrát za Velvary :-)
Teď jdeme zabalit a Míša zase jede k babi, prý doma být nechce. Kluci odjeli tak co by tady sám dělal :-)
Není tady
Tak pohřeb je za nama,prezili jsme den v klidu a i obe deti byli v klidu
zítra jdeme k doktorce tak jsem zvedava kolik mala pribrala,od tchyne jsme dostali penizky na nausnicky tak asi objednam tyhle http://www.gemsdiamonds.cz/8339-detske- … -0009-74-/
jen nevim jestli jsou i na uplne male mimi nebo az pro ty vetsi aby zase ji nebyli moc velke
jinak jsme meli v noci veselo od pul 11 do 1 se obe deti domluvili za proste spat nebudou tak snad dneska to bude lepsi
Není tady
Terrynáušničky jsou krásné a nemysím si že by byly velké...ono když je malé necháš natřelit tak jí stejně nějakou dobu necháš ty nastřelené a potom časem vyěníš za tyhle.
Míša jel nakonec ještěk babi :-) a tentokrát jel půl cesty sám.....byl nadšený z kopaček a míče tak se jel pochlubit a já tam za ním zítra jedu na trenink.
Ráno se edeme podívat do áček na auto, Rob sitam nějaké vyholídnul, tak pro něj sjedeme pokud bude v takovém stavu v jakém uvádějí. jen budu muset vstávat brzo abych ho v půl 8 vyzvedla v práci.
Vika už spinká a tak můžu uklidit :-) a odpočívat. Dneska jsem byla na nehtech po dlouhé době tak jsem zvědavá jak dlouho mi vydrží.No a aby toho všeho nebylo málo tak se mi podebralo oko....včera jsem si myslela že se mi udělal nějaký beďar no a ráno boule jako blázen sáhnout jsem na to nemohla. Tak jsem to píchla a nic moc....teď když jsem přijela domůtak jsem koukala jak je to zase hnusné, tak jsem to píchla znova a už to šlo, tak snad to do svatby bude ok
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:18)
Není tady
Bell, teda ty máš zážitky
Mít Dádula Julinky "režim" tak jsem jak zombie
Tery, náušničky jsou krásné
Tuli, naši kocouři teda nese.ou do peřin - nemají příležitost Ale když je ráno vypustím, tak okamžitě běží do "zahrádky" pod víno a se.ou tam
Jejich WC nepoužité
Ale je to to menší zlo. Je to sice u baráku, ale je okolo toho plůtek, takže tam Dadů nemůže. Kdyby dělali třeba k růžičkám, štvalo by mě to víc, protože tam se po lokty v hlíně hrabe Daniela - zahradnice jedna...
No a já mám domluveno na sobotu focení Danielky - aby to bylo trochu zajímavé, tak předevčírem spadla ze schůdku a zabrzdila to tváří = modřina na tváři. No a dnes jsem byla přes den v HK a hlídal tatínek = moncl přes levé oko... Dadů spadla z klouzačky.
Chuděra vypadá, jak kdybychom ji doma bili. Tak doufám, že to do soboty zmizí
Není tady
Teda, holky, tady to poslední dobou spí. To jste všechny furt na fb nebo co ?
Holči, tak to přinejhorším Dadů vyretušují. Když jsme se byli fotit v roce, tak měl Jája na čele bouli a moncla jako blázen ( potkal nohu od stolu ) a na fotkách má čelíčko jak alabastr.
Holky, mají Vaše holčičky nějakou panenku ? Já bych chtěla něco Adélce do kočárku. Zatím tam vozí jen Emilku od Lamaze, ale ta už je překonaná, chci nějakou pro větší holčičky.
Není tady
Cipí Vikča má v kočárku dvě panenky vlastně tři...kupovala jsem jednu látkovou v bambuli tuším a druhou větší jí kupoval Robík taky látkovou a tu třetí dostala ke kočárku co jsem kupovala.
Kouknu jestli mám někde foto nebo ti je blejsknu a dámti je sem.
Tak tady jsou
Upravil(a) mvkoty (13. 8. 2012 23:15)
Není tady
Cau babizny
Tuli, me je te fakt uz lito, procti si toto http://www.kocky-pece.estranky.cz/clank … amese.html a toto http://www.moje-kocka.cz/pece-a-vychova/ snad ti to v necem pomuze
Terko, uprimnou soustrast.....
Není tady
Dobré ráno!
Včera jsme měli večer trošku čoromoro
Musela jsem na zasedání, jsem na něj zapomněla, tak jsem narychlo všechno připravila, Davídek najedenej, přebalenej, jen dát pyžamo, manžel měl připraveno převlečení i postele na jedno blití...
Davídek se mu poblil 3x!!!!!!!! Mezitím, co to řešil v pokoji, mu kočka sežrala večeři...já přišla až v 9, protáhlo se to...
Přijdu domů, manžel vytočený rezignovaný u tv a děti v obýváku řádily vysmáté..., tak jsem všechno pořešila, postel znova převlíkla, děti dala spát, tak prý Davča hodinu ječel!
, no pak přišla číča (manžel opravoval kliku u dveří do kuchyně a nešly teda chvilku zavřít, tak měla vstup volný, tak jí tu honil, aby jí vyhodil ven, odstrkal všechen nábytek, číča zdatně zdrhala
, no ale aspoň při té příležitosti se do pasti chytila ta pitomá myš, vběhla do Davídkové krabice na kosky, tak jsem jí převrátila, manžel pak udělal něco
a myš byla v popelnici
Cipí, Kristinka měla takové panenky jako má na fotce Míša, jednu měla takovou krásně malinkou, tu má teda doteď v posteli. Asi ve 2 letech si pak začla hrát s těma klasickýma miminkama s hadrovým tělíčkem. Tu, co dostala od sousedky právě ke 2. narozeninám má nejradši a hraje si s ní dodnes.
Tery, i mně se naušničky moc líbí
A ještě jsem chtěla upřímnou soustrast , je mi to líto, u nás v rodině se říká, že někdo musí zemřít, aby se druhý mohl narodit...
Bell, tak tu MR ti nezávidím...to fakt 40 minut??? No co tam dělají s lidma, co mají klaustrofobii? Mně by se to tedy taky nelíbilo...
Není tady
Díky Dito!
Já jsem šla zkontrolovat půdu, páč spodní záchod nedotčený a věřte nevěřte hovňous v záchodku!! , tak snad je to už nastálo, hned jsem jí to vyčistila a snad pochopí, že to teda má dělat tam.
Ještě jsem se tě chtěla zeptat na ten lidl, nemáš náhodou zkušenost s tabletama do myčky ty W nevím co je to za celý název? U nás jsou za 99,- a je jich tam 40.
Není tady
Ahojky.
Cipí, u nás se také jede v látkových panenkách, jsou krásně lehké a poddajné, tak se jí s nima dobře manipuluje. Myslím, že na ty těžší má ještě času dost.
Tutul, koukám, že si z vás dělá kočička dobrý den . Ale tak zase aspoň máte veselo
Holči, tak foukám, foukám...ať joja včas zmizí . Mišule má teď taky pěknou modřinu na čele...včera hodila šipku do kamenů, co jsou vysypané kolem bazénu. Asi že jsem jí nechtěla pustit do bazénu, tak trénovala aspoň venku
Terko, náušničky jsou moc pěkné A neboj velké nebudou, také jsem měla strach, jaké budou ty naše a jsou akorát. Jo a také měla napřed nastřelené...pak jsme vyměnili. To nastřelení je šetrnější
Není tady
jo a ještě jsem chtěla...Bell, tunel musel být nepříjemný
I když v mém případě mám dojem, že bych tam únavou vytuhla . Miška stále nespí nic moc a jakmile se přiblížím do polohy ležmo usínám
Není tady
Ahoj holky.
Tuli jsem kočičáka konzultovala s manželem, dlouholetým chovatelem koček, a říkal, že se jí prostě třeba jen nelíbí místo, kde WC má. Asi se jí líbí zkrátka pod vaší postelí ...
Holčí, je smůla, že Danča je obouchaná. Jonýs je zase poštípaný. Tak si taky říkám, že to snad fotografky vyretušuje .
Bell, hlavně, že už to máš za sebou. A ještě jednou to vydžíš, jsi holka šikovná . A s tím autem je to pech.
My prodali autíčko. Představte si, že najednou o něj byl velký zájem. Pořád nic a potom hned 4 zájemci...
O víkendu jsme byli nykoupit trvalky, tak tu máme kousek krásného záhonku. Koupili jsme 20 rostlin, nechali tam peněz jako za kozu, a na plácku jako když plivneš
Není tady
Medul, takže radí manžel dát jí záchod pod naší postel??? No tak já to prokonzultuju s manželem, jak se na to bude tvářit
Gratuluju k prodeji
No já mám děti taky zeštípané, fakt hrůza, ale koupila jsem raid polštářky do zásuvy, ten strojek mám, pak ještě mám postřik přímo na kůži nebo oblečení pro děti, takže každou noc každému nastříkám 2x na peřinu a potřu uši, strojek má nejprve Davídek v ložnici a pak to přesunu na 2h Kice, až jdu spát, tak to vyndám a komáři NEJSOU!!!!!! Hurá, konečně jsem na ně vyzrála!
Jo Holči odřeniny a boule šikovný fotograf vyretušuje
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:18)
Není tady
bellatrix napsal(a):
všade inak bordel, mne sa vôbec nič nechce, lebo ani neviem, kde začať. Tak som si sadla radšej k počítaču.
Taky to tak občas mám
Tuli, já už včera říkala, když jsme se o tom bavili, že se Ti ta myšlenka bude líbit
. Obzvlášť pikantní bude, až půjde číča na WC a vy budete v nejlepším
.
A my máme focení v sobotu. Já se těším!!! Má být krásně, to by mohly být fotky ! Hned jsem se objednala na barvu a jdu už za tři hodiny
. Hurá!
Holky, nechaly byste se fotit s vyžehlenýma vlasama (když to moc nejsem já) nebo kudrnatýma? Tu tak řeším minidilema...
Není tady
Ahojk
tak my jsme konečně doma. Ráno jsme v 7 vyráželi na nákup autíčka....objeli jsme dva bazary :-) AAA a ESSA a ROb má nový přibližovadlo. Vika mi vytuhla v autě a tak jsem jí jen přenesla a dala mléko. Oběd holt až se probudí....odpolko má Míša trenink tak jedeme do Stodůlek a musím s trenerem zařídit ten přestup.
Nějak toho je poslední dny čím dál tím víc na vyřizování, ale tk nějak to zmákneme :-)
Medul kudrnaté, tedy za mě
Není tady
Ahojda,
dneska jen na chvilku - napíšu a jdu, protože mám bb v tak nepříjemném rozlišení, že mě to nebaví pořád posouvat... Nevím, jestli je chyba na mém přijímači či co...
Panenku máme taky látkovou jen s umělou hlavou
Tuli, teda manžel si užil, co - zase na druhou stranu, alespoň si zkusil, co zažíváš denně
Medulko, mě se líbíš i ve vyžehlených Jestli se v tom cítíš dobře, tak proč ne
Míšo - a bude hůř
hlavně ať Ti zařizování pěkně odsejpá a nemusíš všude chodit desetkrát
My dneska byli na Ošerově - tábořily tam kámošky, tak jsme je jely s Dadů zkontrolovat A bylo nám fajn. Zítra po měsíci budeme doma jen ve dvou - sama s Dádulou. Už jsem skoro zapomněla, jaké to je.... Uvidíme.
Doufám, že bude babinet do zítra OK ... jdu dopsat blog
Není tady
Baf
Dodávám další zprávy z našeho města http://plzensky.denik.cz/zpravy_region/ … 20814.html. My se u nás fakt nenudíme
Tutul a jaký máte kočičí WC? Pokud jen nějakou misku, tak co třeba zkusit něco takového http://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety … ryt/264681. Podle toho, že leze kadit pod postel a na půdu, má ráda při vykonávání své potřeby soukromí . No ono kdo ne, že??
A gratuluju k výhře nad komáry . Jen dej bacha na ty strojky do zásuvky, ty běžné nejsou moc pro použití u dětí vhodné. Jako jednou za čas se asi nic nestane, ale časté použití bych neriskla... Vyrábí strojky i přímo pro děti..např. Biolit Hajánek je pro děti od 1 roku.
Medul, já bych asi taky chtěla spíš vypadat tak, jako běžně, takže kudrliny
Upravil(a) Pet (14. 8. 2012 22:59)
Není tady