6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holčička napsal(a):
Absolutně nechápu jak si některé "lachtanky" dovolí vzít dvoudílné plavky
a u moře chodí i nahoře bez
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:47)
Není tady
Dobré ráno!
Tak Kika pojala prázdniny přímo doslova a jetě chrní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Davídek ale taky dneska "zaspal" a vstávali jsme o půl 8 Jaká to je paráda!
Akorát teda pohled na dvůr nám ten příjemný budíček kazí...skácel se nám party stan a nechápeme jakto, to e minulou noc byl vichr a polámal nám jednu tyč, to jsme opravili, pouili ze starého stanu náhradní díly, ale dnení noc prostě ádný vichr ani buřina nebyla! Jenom prelo, troku foukalo a blýskalo se, pár hromů, ale v dálce, tak nevíme, praskly nám plastové rozbočky na tyče
Tak uvauju, e koupíme něco pořádného, teprve začíná léto a je to příjemné tu mít posezení ve stínu, navíc to zakrývá i zčásti pískovitě.
Co máte v plánu? My zatím nic...dneska to vidím na hřitě nebo procházku do lesa.
Ani nevím, Holči, Bell, Dadul, Cipí...vyráíte někam aspoň na pár dní?
Není tady
Tak to má pěkný začátek prázdnin
a na ten stan tedy... Tady byla v noci taková vichřice a jsem se bála, e nám to vyrazí okna
Noc hrozná Dadů řvala-nela elektrika, tak ani noční světýlko a vude tma jak v pr... A vedro, protoe jsem nemohla otevřít okno Natěstí to brzy přelo.
Jedeme na pět dní do Pece pod Sněkou, abychom utratili ty poukázky . Jinak nic dlouhodobého... nejsou kačky Budem dělat plot a snad chodbu.
Není tady
No tak jsem ten stan la zkouknout, je úplně v pr... nemám u ani chu ho nějak zachraňovat, vechno je to takové forové...to je tak, kdy chce někdo "uetřit" ,ale ten loňský nám vydrel 2 roky!!!!!!!!!!!!!! Zmohla ho a zimní vichřice, to u nám ale nevadilo, řekli jsme, e ho necháme dokavaď nespadne...no a tenhle nevydrel ani 2 měsíce...
Koukám, kde co mají, asi bude lepí nějaký ten velký detník, ale ne klasický, ale takový ten bytelný, co stojí teda nějakou tu korunu víc...
Není tady
Ahoj holky!
Taky jsme neuhynuli vedrem. Byli jsme skoro celou dobu naloení v bazénku. I Jonáek pochopil, e voda je bezva ! Vrhal se tam hlava nehlava.
Jinak plavky (i těla) máte pěkné. Moje prsa natěstí těhotenstvím ani snahou o kojení neutrpěla. Ale já mám malý, tak nemá moc co viset . Mně se nelíbí to břicho. Uvidíme, jestli se s tím podaří něco udělat .
Tuli, koda stanu. Třeba se u Vás taky něco přehnalo, ani neví. Co jiného by ho zruilo?!?
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:47)
Není tady
Bell, přesně tak...my asi půjdeme do takového slunečníku: http://www.superdiskont.cz/zavesny-slun … /d-91667/, to se jen zbalí a nemělo by to ádný vítr ohrozit, u jednoho jsem četla, e jak to má ocelové trubky, e je odolný vůči povětrnostním vlivům. Akorát tady teda nechápu, jestli je nutnost kupovat jetě nějaké stojany nebo ne, tady je psáno, e je se stojanem, ale co je to za stojan nevím...
Asi se pojedeme kouknout do bauhausu. Sousedi tu mají takový větí slunečník s dřevěnou tyčí, jen ho sloí a nic se mu nestane, akorát vyisuje, mají ho u asi 4 roky, nesundavají ho ani na zimu, jen je sbalený. Jene to je ten klasický, co se dává doprostřed stolu a to my nepotřebujeme, to bysme museli jetě kupovat nějaký stůl...take nejlepí by byl takový co má tyč na boku. Vyloeně altán s bočnicema nechci, stojí nám to přímo před vchodem a to bysme neviděli nikam, takhle to částečně zakrývá pískovitě. No stejně to nakonec dopadne tak, e si postavíme dřevěnou pergolu a bude...ale to si zase počkáme, ne budeme mít nějakou tu korunu navíc, ach jo.
Jo jinak Kristinka dneska ráno, kam pojedeme, kdy jsou ty prázdniny? Je mi to tak líto, e jí nemůu říct, za pár dní vyráíme tam a tam...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (26. 8. 2012 15:46)
Není tady
Bell, akorát mi to píe Gabka, e to měli od tchyně a museli to vrátit, e jak fouklo, tak se to celé odklápělo..take na houby.
No my se rozhodli, e zkusíme celé upravit, ty tyče z toho prvního stanu kromě jedné jsou ok, tak vyměníme vechny tyče, plachtu nějak slepíme a snad to do konce léta vydrí...zajímavý je, e u párkrát celkem sluně foukalo a stan vydrel ani se nehnul a teď se takhle zbortí jak kdyby byl z papíru
Jo a sousedů bych se ani neptala, vak si to budete dávat ze své strany ne? Na soukromí máte přeci právo. Tuje jsou super, my teď litujeme, e jsme před těmi pár lety nekoupili jich víc. Takhle je máme jako plot z jedné strany předzahrádky a jak nám krásně rostou, přítí rok budou skoro ve výi očí
Upravil(a) Tutule (2. 7. 2012 12:49)
Není tady
Ahojky Babizničky,
hlásím se u z domova :-) Michálek se dneska tak nudil, e chtěl jet domů a domluvil si babičku od zítra.
No tak jsem poklidila sbalila a vypadla do Prahy. No a doma jsem vybalila a vrhla se do úkldu a konečně to tady vypadá jako u lidí. Jen to prádlo jetě musím vyprat. Teď jede první várka a jetě tři mě čekají, ale to asi a zítra protoe to nemám am věet :-(
Mía lítá poenku se sousedovic klukama a Vika si hraje. Za chvíli dorazí babička na kafíčko, je tady kousek u vagra tak se zastaví na drb :-)
Já jsem tady KO a to jsem na chatě ani nic moc neudělala, ale v sobotu jsme měli tu party u sousedů. No li jsme tam s RObem kolm 22.hodiny a domů jsem li před 5.ráno a já udělala obr chybu, protoe Vika se rozhodla vstávat v půl6. No take mě bolela hlava jako nikdy předtím :-( vlezly jsme si do vedlejího pokoje aby se Rob vyspal a Vika kokala na pohádky a já se snaila dospat, ale nedařilo se :-( No a tak jsem nakonec li před 10.k sousedům jak jsme byli domluvení a sousedka spát nela, blázen. No ale i já bych udělala lépe. ALe po obědě jsem si la lehnout sVikou, dostala jsem aspirin umivej, skleničku piva a mokrou utěrku na hlavu. Spala jsem skoro tři hodiny bylo to fajn. Ale úplně fajn mi bylo a v 8večer :-D
A to mi ROb říkal, e mám pořádně trenovat na svatbu, protoe to prý budeme pařit dvadny v kuse....tak se potichu modlím abych nala přítí měsíc // a nemusel jsem pařit s nima :-D
Jdu pověsit prádlo a připravit něco ke kafíčku.
Není tady
Tak Mío, teď jsem Tvůj příspěvek přečetla rychlostí blesku, abych se dostala k těm //, které z něj tak svítí a ono nic
My dneska byli celý den doma - a vegetovali si. Dadů po o spala tři hodiny!!! No a teď jsem jí vrzla Panadol, pá pořád fňuká s rukou a po loket v pusině, chuděrka. Dokoukáme Teleblbies a pomae chrupat
Není tady
Holčí neboj a budou na testu // tak to tady bude tučně, ale zatím nic :-( já to vidím, e se to povede a v baráčku...ale kdo ví, pořád je jetě čas.
Musím letět Vika ječí v postýlce :-(
Jsem si myslela e řve v postýlce a ona řvala u postýlky protoe vylezla a nemohla se dostat zpátky koza jedna malá.
Michal mi vytuhnul tady na gauči tak ho budu muset přenést, to jsem nadená :-(
Upravil(a) mvkoty (2. 7. 2012 21:15)
Není tady
Není tady
medulka napsal(a):
Ahoj holky,
nevíte, jak se na FB zbavím "to se mi líbí" stránek? Nenala jsem nikde odkliknutí . Přece to tam nebudu muset mít na věky?!?!?!?!
rozklikne si na svém profilu "to se mi líbí" stránky
dá upravit
označí ci chce smazat
a delete
a delete
jiný způsob neznám
Tady právě skončila bouřka jako blázen , ufff
Upravil(a) Holčička (3. 7. 2012 8:48)
Není tady
čauves babizny. Za hodku razim. Jen co se Bára vrátí od hubaře. Zítra sem na vás juknu, budu mít klidek a leharo :-D
Těím se na čtvrtek do Prahy, Mío dám sem čas kdy dojede autobus.
Jak já se těím :-D koktávěnka moje se v německu pěkně provetraaa.... Tu je na dálnici povoleno jen 110 km/h to kdy jde člověk pěky, dojde rychleji :-P
Není tady
Ditu u se těíme :-) asi budu ve čtvrtek jen s Vikou, ale jetě uvidím co a jak Mía.
Budeme na tebe vkadém případě čekat na FLorenci na busu :-)
A kdo se přidá??????
My jsme opět od 6 vzhůru :-( bouřka celou noc fakt mazec, Vika se budila a já lítala sem a tam jak pratěná :-( no a od esti je vzhůru a vyhlíí Babijuuu a tatiooo.....no to si musí počkat a se Mía probudí pak pojedeme k babi tatínek je nejspí jetě v práci a ani neví e jsme doma.
Není tady
Ahoj holky!
Ditu, taky přeju astnou cestu!
Holčí, děkuju. Mně to takhle nejde, ale zvládla jsem to jinak.
A my razíme očkovat Krypího.
A nejde mi bezdrátové připojení, ach jo. Zase budu muset něco řeit .
Není tady
Není tady
Dobré ráno!
Holči, to je přeci straně sloité, jde to jednodue: rozklikne se ta stránka a tam jak je to se mi líbí, je to zakrtnuté a jen se na to najede myí, rozbalí se tabulka a tam dole je "u se mi to nelíbí" to se odklikne a a je to
My jsme včera odpoledne jeli na výlet kousek od nás do Veltrus, zámek byl sice zavřený, ale aspoň jsme si udělali prima výlet, Kika měla kolo, tak jí nebolely nohy, my se hezky proli. Akorát teda netuili jsme, e nás po cestě budou otravovat muky a různá havě...pro přítě beru repelent Celou cestu jsme se smáli, byla taková prima pohoda
Večer jsem udělala langoe, manel jich dal 12!!!!!!!! , on je jí s marmeládou.
Stan jsme opravili, vechny spoje zalepili izolační lepenkou a plachtu schovali na a nebudou bouřky, konstrukce včerejí řádění vydrela. Teda to byla buřina..celou noc hřmělo, Kika se k nám v noci nasáčkovala, pak jsem jí zase odnáela zpátky, protoe furt kalala, skřípala zubama a vrtěla se...no u a má tu mandli pryč, chudák nemůe vůbec spát
No a Davča od soboty, co jsou prázdniny a Kika je doma cítí změnu reimu i kdy jsem mu ádnou změnu nedělala, tak nechce spát, ječí, pak z toho blije a já u přicházím o nervy Jinak teda nesmím to zakřiknout, ale Kristinka je teď fajnová, krásně si hraje, jakoby celý ten kolkový rok neměla pokojíček, teď tam chce být pořád, hraje si s panenkama, na co jiného ne na kolku , dělá jim postýlky, skládá jim oblečení na hromádku, k postýlkám skládá bačkory, zapisuje je u stolu s jednou panenkou na klíně, kdo přiel , tak snad jí to vydrí.
Dneska máme v plánu výlet do lesa do sousední vsi na koně, prvně vyzkouíme krosničku pro Davídka, kočár necháme doma, stejně ho vdycky píchnu, kdy vyjedeme do lesa, tak jsem zvědavá, jak se Davídkovi bude líbit.
No a musím vude vysát a vytřít, je to tu jak venku
Není tady
Jo Mío, Dito, my se nepřidáme...manel má volno, přijedou i po dlouhé době na pár dní nai, tak se nezlobte , chceme tu zase pohnout s debordelizací na půdě a manel chce řezat dřevo a celkově chceme uklidit dvůr.
Není tady
Tutule napsal(a):
Dobré ráno!
Holči, to je přeci straně sloité, jde to jednodue: rozklikne se ta stránka a tam jak je to se mi líbí, je to zakrtnuté a jen se na to najede myí, rozbalí se tabulka a tam dole je "u se mi to nelíbí" to se odklikne a a je to
To jo, ale kdy jich chce "zlikvidovat" třeba 100, tak Tě brzy přejde nálada na rozklikávání veho
Není tady