|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat ohledně holeni ramen. Jsem na nich docela chlupatý a přemýšlim, že bych to začal holit strojkem. Je mi 25 a neni to moc příjemné, akort v dnešní době. Vim že dámy jsou v tomhle směru asi zkušenější,proto píšu na tohle fórum. Mam strach aby chlupy nebyli silnější po oholení ještě více než jsou teď, je pravda že po oholeni ochlupení zesílí ?
Předem děkuji za odpovědi.
S pozdravem K.
Není tady
já bych to neholila. spíš bych se poradila v nějákým kosmeťáku nebo tak, co by bylo nejlepší s tím udělat.
to holení - fakt nevím, nevím ..
Není tady
Karel2 napsal(a):
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat ohledně holeni ramen. Jsem na nich docela chlupatý a přemýšlim, že bych to začal holit strojkem. Je mi 25 a neni to moc příjemné, akort v dnešní době. Vim že dámy jsou v tomhle směru asi zkušenější,proto píšu na tohle fórum. Mam strach aby chlupy nebyli silnější po oholení ještě více než jsou teď, je pravda že po oholeni ochlupení zesílí ?
S pozdravem K.
Ahoj, ja bych to taky neholila. Chlupy pak muzou narustat jeste silnejsi a pri dorustani jsou pichlave
...dneska uz jsou i salony pro chlapy, kde ti s timhle poradi...urcite totoz nejsi jedinej, koho tohle trapi.
Není tady
chtělo by to ven i s kořínky a to při holení nejde.
Není tady
Karel2 napsal(a):
Ahoj,
S pozdravem K.
na tvém místě bych zvolila místo holení epilaci.
Není tady

Ale mě se třeba chlupatá ramena na chlapech dost líbí. :-)
Není tady
zkus laserové odstranění chloupků - nebolí to a je to dlouhodobé (jestli jsi z Prahy, tak např. Asklepion). Ale klinik najdeš určitě více.
Není tady