27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,
chtela bych se zeptat vsech s kterymi se rozesel pritel a pote se vratil zpet (nejlepe naporad ), jak jste se k nemu chovaly po rozchodu a co ho k vam pritahlo zpet?
Není tady
to je vtip
Není tady
Proboha proc?
Precetla jsem "miliony" clanku:
Pull your ex back
How to get your exboyfriend back
No contact rulles
How to push a man hot buttom, atd.
Musi tady prece byt par lidi, ke kterym se pritel vratil a jaky postup nejlepe fungoval, od teorie k praxi
Není tady
no protoe nikdo nemůe říct, e má někoho napořád
a taky kadý rozchod i důvody, stejně jako lidi a povahy jsou jiný, tohle přece nejde brát veobecně.
Není tady
Ta, ke které se vrátil partner "nejlépe napořád", ti u neodpoví, protoe jestli opravdu napořád v tomto ivotě, tak to zjistila a na smrtelné posteli. Nebo kdy zemřel on.
(On není věc).
Tak zkuste zapomenout slovo "naporad", myslela jsem tim ne, ze se jen vrati a zase odejde
Není tady
Pull your ex back
How to get your exboyfriend back...
Proč?
Není tady
helena napsal(a):
Pull your ex back
Proč?
Napadlo mě to samé..
Není tady
Revliba napsal(a):
helena napsal(a):
Pull your ex back
Proč?Napadlo mě to samé..
Moná jen tak ........ z nudy ..... pro procvičení sexepílu ..... pro blaho lidstva .
Jela bych podle těch článků a očekovala bych jeden způsob po druhém. Teď jenom jestli zkouet různé způsoby na jednom kousku, nebo pouít více exemplářů. Moná oboje. Přejet jednu sadu způsobů na jednom, pak na druhém, pak na třetím. Nebo radi jeden způsob na několika, pak druhý způsob na těch samých a tak dál. Pánové by se měli od sebe liit. Pak udělat komparaci, vyhodnotit a publikovat.
Není tady
Ano, presne tak analyza.
Vypada to, ze jsem jedina ceska, ktera by rada ziskala pritele zpet. Ziji ale v zahranici, tak mozna proto proc
Zdravim
Není tady
No ja taky ziju v zahranici a nikdy me nenapadlo ziskat pritele zpet. Proste to neni moje kafe.
Není tady
clairee, a nebylo by pro tebe lepí, kdyby se chtěl přítel k tobě vrátit proto, e on sám chce a ne proto, e na něj zkouí moné nemoné?
Není tady
Po rozchodu, a u byl iniciován mnou nebo jím z jakéhokoli důvodu, je nejlepí:
Říct si, bylo to fajn, ale skončilo to a já u se nebudu ohlíet. Srovat si to v sobě. Neivit křivdu, vinu, nepitvat, nehledat symaptizanty z řad příbuzných či kamarádek. Nemluvit o něm.
Obrátit pozornost na sebezdokonalení /začít sportovat, probrat atník, vylepit bydlení/
Dát si pauzu /nehledat ihned za kadou cenu náhradu, ale naordinovat si něco jako dovolenou ve vztazích či rekonvalescenci po nemoci, prostě odpočívat/Naučit se ít sama se sebou.
Dát si konkrétní cíl, splnitelný, dlouhodobějí, ale reálný. V novém koníčku, nové aktivitě, cvičení atd vydret několik měsíců a nepolevit. Být na sebe přísná v tom, co jsem si uloila, i kdy se mi nechce. Nemá smysl začít hladovět s cílem dvacet kilo za prázdniny, ale trvalé kilo dvě za měsíc.
A to vechno proto, a on mě jednou potká ve společnosti kohokoli či samotnou, vytíhlenou, spokojenou, elánem srící, nově oblečenou a hlavně spokojeností vyzařující, aby si řekl....já blbec...tuhle holku jsem si nechal ujít? Proč? A co udělá ta spokojená holka...co u vůbec nečeká, a se ten bývalý ozve, ale nechá věci plynout, e co přijde, přijde...? na jeho nadené ahoj, jsi to fakt Ty, z Tebe je ale kočka, jak se má, nechce se se mnou vidět? Nepadne mu kolem krku, ale řekne...mám se prima a nezlob se, musím u běet, vidět se, nevím, hele necháme to být, třeba se někde potkáme, u fakt musím, ahoj....
Clairee.....ta rozelá holka NEUDĚLÁ NIC PRO TO, ABY TOHO DOTYČNÉHO VYHLEDALA, KONTAKTOVALA, UPOZORNILA NA SEBE....TA SI LAPE SVOJÍ CESTIČKOU I PŘES PŘEKÁKY A POTÍE. VÍ, KAM JDE A JE SAMA SEBOU!
Není tady
Clairee napsal(a):
Ano, presne tak analyza.
Vypada to, ze jsem jedina ceska, ktera by rada ziskala pritele zpet. Ziji ale v zahranici, tak mozna proto proc
Zdravim
Podža mňa je náročnejie snai sa o resuscitáciu odumretého vzahu ako budova nový... a preto som asi ani nikdy obnovaný vzah nemala. Vlastne raz áno, ale to nebolo tak, e by som ho pritiahla spä... Mali sme spolu niečo do činenia cca 3 roky po rozchode, slovo dalo slovo... dotyk dal dotyk... a spadli sme do toho znovu. Ale u to nebolo celkom ono, niečo bolo horie, iné lepie - a vo finále sa pôvodne plamenný milenecký vzah skončil ako pekné platonické priatežstov
. Neviem, či a poteím.
Není tady