Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 26. 6. 2012 18:13

Clairee
♥------

Jak ho ziskat uspesne zpet

Ahoj,

chtela bych se zeptat vsech s kterymi se rozesel pritel a pote se vratil zpet (nejlepe naporad smile), jak jste se k nemu chovaly po rozchodu a co ho k vam pritahlo zpet?

Není tady

#2 26. 6. 2012 18:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak ho ziskat uspesne zpet

to je vtip va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 26. 6. 2012 19:22

Clairee
♥------

Proboha proc? smile
Precetla jsem "miliony" clanku:
Pull your ex back
How to get your exboyfriend back
No contact rulles
How to push a man hot buttom, atd.
Musi tady prece byt par lidi, ke kterym se pritel vratil a jaky postup nejlepe fungoval, od teorie k praxi smile

Není tady

#4 26. 6. 2012 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no protože nikdo nemůže říct, že má někoho napořád smile
a taky každý rozchod i důvody, stejně jako lidi a povahy jsou jiný, tohle přece nejde brát všeobecně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 26. 6. 2012 21:10

majkafa
Host

Ta, ke které se vrátil partner "nejlépe napořád", ti už neodpoví, protože jestli opravdu napořád v tomto životě, tak to zjistila až na smrtelné posteli. Nebo když zemřel on. dumbom
(On není věc).

#6 26. 6. 2012 21:42

Clairee
♥------

Tak zkuste zapomenout slovo "naporad", myslela jsem tim ne, ze se jen vrati a zase odejde wink

Není tady

#7 27. 6. 2012 7:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pull your ex back
How to get your exboyfriend back...

Proč?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#8 27. 6. 2012 10:30

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Pull your ex back

Proč?

Napadlo mě to samé..

Není tady

#9 27. 6. 2012 11:24

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Revliba napsal(a):

helena napsal(a):

Pull your ex back

Proč?

Napadlo mě to samé..

Možná jen tak ........ z nudy ..... pro procvičení sexepílu ..... pro blaho lidstva  big_smile.
Jela bych podle těch článků a očekovala bych jeden způsob po druhém. Teď jenom jestli zkoušet různé způsoby na jednom kousku, nebo použít více exemplářů. Možná oboje. Přejet jednu sadu způsobů na jednom, pak na druhém, pak na třetím. Nebo radši jeden způsob na několika, pak druhý způsob na těch samých a tak dál. Pánové by se měli od sebe lišit. Pak udělat komparaci, vyhodnotit a publikovat.wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#10 27. 6. 2012 12:20

Clairee
♥------

Ano, presne tak analyza.
Vypada to, ze jsem jedina ceska, ktera by rada ziskala pritele zpet. Ziji ale v zahranici, tak mozna proto proc smile
Zdravim kapitulation

Není tady

#11 27. 6. 2012 19:09

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

No ja taky ziju v zahranici a nikdy me nenapadlo ziskat pritele zpet. Proste to neni moje kafe.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#12 27. 6. 2012 21:33

sandra
♥♥♥♥♥♥-

clairee, a nebylo by pro tebe lepší, kdyby se chtěl přítel k tobě vrátit proto, že on sám chce a ne proto, že na něj zkoušíš možné nemožné? roll

Není tady

#13 27. 6. 2012 21:51

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Po rozchodu, a už byl iniciován mnou nebo jím z jakéhokoli důvodu, je nejlepší:

Říct si, bylo to fajn, ale skončilo to a já už se nebudu ohlížet. Srovat si to v sobě. Neživit křivdu, vinu, nepitvat, nehledat symaptizanty z řad příbuzných či kamarádek. Nemluvit o něm.

Obrátit pozornost na sebezdokonalení /začít sportovat, probrat šatník, vylepšit bydlení/

Dát si pauzu /nehledat ihned za každou cenu náhradu, ale naordinovat si něco jako dovolenou ve vztazích či rekonvalescenci po nemoci, prostě odpočívat/Naučit se žít sama se sebou.

Dát si konkrétní cíl, splnitelný, dlouhodobější, ale reálný. V novém koníčku, nové aktivitě, cvičení atd vydržet několik měsíců a nepolevit. Být na sebe přísná v tom, co jsem si uložila, i když se mi nechce. Nemá smysl začít hladovět s cílem dvacet kilo za prázdniny, ale trvalé kilo dvě za měsíc.

A to všechno proto, až on mě jednou potká ve společnosti kohokoli či samotnou, vyštíhlenou, spokojenou, elánem sršící, nově oblečenou a hlavně spokojeností vyzařující, aby si řekl....já blbec...tuhle holku jsem si nechal ujít? Proč? A co udělá ta spokojená holka...co už vůbec nečeká, až se ten bývalý ozve, ale nechá věci plynout, že co přijde, přijde...? na jeho nadšené ahoj, jsi to fakt Ty, z Tebe je ale kočka, jak se máš, nechceš se se mnou vidět? Nepadne mu kolem krku, ale řekne...mám se prima a nezlob se, musím už běžet, vidět se, nevím, hele necháme to být, třeba se někde potkáme, už fakt musím, ahoj....

Clairee.....ta rozešlá holka NEUDĚLÁ NIC PRO TO, ABY TOHO DOTYČNÉHO VYHLEDALA, KONTAKTOVALA, UPOZORNILA NA SEBE....TA SI ŠLAPE SVOJÍ CESTIČKOU I PŘES PŘEKÁŽKY A POT͎E. VÍ, KAM JDE A JE SAMA SEBOU!

Není tady

#14 29. 6. 2012 11:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Clairee napsal(a):

Ano, presne tak analyza.
Vypada to, ze jsem jedina ceska, ktera by rada ziskala pritele zpet. Ziji ale v zahranici, tak mozna proto proc smile
Zdravim kapitulation

Podža mňa je náročnejšie snaži sa o resuscitáciu odumretého vzahu ako budova nový... a preto som asi ani nikdy obnovaný vzah nemala. Vlastne raz áno, ale to nebolo tak, že by som ho pritiahla spä... Mali sme spolu niečo do činenia cca 3 roky po rozchode, slovo dalo slovo... dotyk dal dotyk... a spadli sme do toho znovu. Ale už to nebolo celkom ono, niečo bolo horšie, iné lepšie - a vo finále sa pôvodne plamenný milenecký vzah skončil ako pekné platonické priatežstov dumbom big_smile . Neviem, či a poteším.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí