Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 25. 6. 2012 16:51

karolinkaE6
♥------

Antibiotika

Dobrý den,

prosím o radu. Nejdříve Vás však uvedu do mé situace.

Před 2 týdny jsem měla obrovskou bolest na levé straně v krku, která mi šlehala až do ucha. Nemohla jsem nic jíst atd. Ale pak to asi po 3 dnech přešlo. No a teď se mi to vrátilo v pátek večer, ale to už jsem nemohla ani spát v noci. A v sobotu v poledne jsem se rozhodla, že si zajedu na pohotovost....přeci jen do pondělí je ještě dlouhá doba. Tam se mi doktor podíval (skoro ani nepodíval) do krku a řekl mi: no máte angínu. Byl moc nepříjemný, proto jsem chtěla z ordinace už raději pryč, tak jsem se zapomněla optat na pár věcí.

Předepsal mi antibiotika - Amoksiklav 1g. ... od sestřičky jsem dostala 5 tobolek, protože u nás v lékárně o víkendu není otevřeno, a celé platíčko jsem si dnes vyzvedla na recept.

No a mě zajímá: zda mám brát normálně celé platíčko, když doktor nic neřekl... nebo bez těch 5 tobolek, které jsem si už vzala o víkendu.

Ptala jsem se v lékárně, ale paní nevěděla.

Moc děkuji za radu smile

Není tady

#2 25. 6. 2012 20:54

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Antibiotika

Zkontaktovat svého praktického lékaře, kde stejně bude probíhat následná kontrola a zeptat se. Já osobně bych teda využívala celou krabičku + těch pět již vybraných, není to zas až taková dávka.

Není tady

#3 25. 6. 2012 23:27

karolinkaE6
♥------

Re: Antibiotika

Jo jo díky za názor. No už mě ten krk tolik nebolí. Tak si myslím, že tam ani na kontrolu nepůjdu. Antibiotika zabrala...dokonce jsem se dívala, že to nejsou zas tak silná antibiotika, psali to v jiných diskuzích na netu. Tak ještě uvidím, jak to vyřeším smile Ale díky...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí