6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi počítám, že stoličky se budou klubat déle, takže už určitě můžou.... K. byl v březnu u zubařky a ta říkala, že už se mu to na ně taky nalívá.... je fakt, že denně mažu na noc Kamistad gelem
Není tady
já myslím, že klidně můřou. J. se vykulily v roce a půl, dvojčata už nějaké mají a jsou vidět pod dásní už i špičáky. Průjem furt, rýma taky a Baru teplota. Dásně nalitý šíleně, matka na blázinec
Není tady
Borůvko, obdivuju Tě. Já jsem na blázinec a to mám děti dvě. Vobec nechápu jak zvládáš dva malé draky najednou.
Honza je šílený. pořád mi utíká do jiného pokoje, než jsem já. Věčně na něco leze (posledně klečel na Terezčiné malé židličce), stojí na hračkách a ujíždí na nich, věčně něco "žere". Dneska ráno třeba kousek krabičky od sýru (naštěstí papír, tak snad to vykajdí). No berou mě z něho fakt mory
Popelko, my jsme terce mazali taky nějakým gel (tuším calgel..) , ale dneska se to prý už moc nedoporučuje, tak nevím..
Upravil(a) Zuzina (11. 4. 2013 10:39)
Není tady
přidávám se k matkám zralým na blázinec naši od změny času bojkotují večerní usínání, Kája hysterák až do půl desáté a Daník se budí a probrečel celou noc pořád si strká prsty do pusy, obávám se stoliček už má 4 zuby nahoře a dva dole, Kája taky. slinatjí, průjem mají, rýmu a kašel...
Není tady
Ahoj holky hlásí se ostuda ostudná. Furt si říkám že se na vás musím zajít podívat.... Už nejsem ani na nástěnce fňuk :-(
Není tady
Popelko , Luci 1 , borůvko holky přidejte si mě na FB. (jestli chcete ) Ať taky vidím ty vaše prďátka Petra Laiblová Šimíková
Upravil(a) pity (12. 9. 2013 12:10)
Není tady