29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cítí muž jako selhání či ostudu, že mu trvalo dlouho než se udělal(alkohol)?
Není tady
Romana.P napsal(a):
Cítí muž jako selhání či ostudu, že mu trvalo dlouho než se udělal(alkohol)?
Máš v tom zmatek!!
Muž není ženská,aby mu něco trvalo dlouho...Čím déle,tím lépe,nemyslíš??Spíš je problém u některých jedinců,že jsou příliš brzo...
Takže odpověď selhání by mohlo jít u muže v opačném případě...A ostuda?Tohle slovo asi vůbec nelze použít.Tohle slovo je jen v ženské hlavě..(v souvislosti s předstíraným orgasmem)...
Není tady
Tak to si dovolím ti oponovat. Myslím, že když muži trvá se udělat, není to vždy jen záměr, aby prodloužil sex. Je spousta chlapů, kterým to nejde třeba následkem stresu nebo právě alkoholu.
Vede se jim to třeba při masturbaci, ale ne při styku. Spíš mě zajímalo, jak to ten chlap cítí. Ti vystresovaní to jako selhání cítí určitě.
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak to si dovolím ti oponovat. Myslím, že když muži trvá se udělat, není to vždy jen záměr, aby prodloužil sex. Je spousta chlapů, kterým to nejde třeba následkem stresu nebo právě alkoholu.
Vede se jim to třeba při masturbaci, ale ne při styku. Spíš mě zajímalo, jak to ten chlap cítí. Ti vystresovaní to jako selhání cítí určitě.
Podle mě to necítí jako selhání ani vystresovaní muži. Podle mě jednoznačně cítí jako selhání spíše problémy s erekcí.
Upravil(a) carlos (26. 6. 2012 13:16)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak to si dovolím ti oponovat... Ti vystresovaní to jako selhání cítí určitě.
To miluju, když ženská ví, co chlapi cítí zcela určitě ...
Podle mě některé ženské to umí zaonačit tak, aby se ten její partner cítil poníženě
dokonce i za to, že jí třeba právě způsobil orgasmus...
Prostě: Kdo chce psa bíti, důvod si vždycky najde...
Alkohol prodlužuje dobu k mužskému orgasmu a rozumná žena to chápe a počítá s tím.
Ovšem stačí jen trochu víc alkoholu a malér je na světě, že...
Není tady
Ale já přece nikoho neponižuju Naopak, chtěla jsem vědět, jak to muži cítí, jestli jim je
to fuk nebo to nějak řeší, a podle toho se zachovat.Vycházela jsem jen z diskuzí tady na BB, žádné moje domněnky...
Teď už tedy budu " rozumná žena" a budu s touto eventualitou počítat a chápat ji
Pokud k ní dojde..
Není tady
vv
Upravil(a) Grainne (18. 4. 2013 23:27)
Není tady
Alkohol v lepším případě u mužů oddaluje orgasmus, v horším shazuje erekci. To jsou prostá fakta, nad kterými není třeba se divit ani meditovat.
Není tady
Vachu napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Tak to si dovolím ti oponovat... Ti vystresovaní to jako selhání cítí určitě.
To miluju, když ženská ví, co chlapi cítí zcela určitě ...
![]()
Podle mě některé ženské to umí zaonačit tak, aby se ten její partner cítil poníženě
dokonce i za to, že jí třeba právě způsobil orgasmus...
Prostě: Kdo chce psa bíti, důvod si vždycky najde...
Alkohol prodlužuje dobu k mužskému orgasmu a rozumná žena to chápe a počítá s tím.
Ovšem stačí jen trochu víc alkoholu a malér je na světě, že...![]()
a to říkáš ty, kterej jsi mluvil do toho, jak to má ženská s vzrušivostí při užívání antiko
Není tady
Romana má naprostou pravdu.
Alkohol hodně oddaluje ejakulaci. Měla jsem dva takové případy. První dopadl v porovnání s druhým velmi dobře, jeli jsme asi dvacet minut (já spíš jen těch prvních deset) a pak začal nějak měknout. Abych zachránila situaci a chlapovi zachovala tvář, tak jsem to zakončila nějak "miláčku jseš naprosto výbornej! mohla bych celou noc. Ale jsem strašně opilá, mohli bychom to dokončit ráno? Strašně ráda bych si něco takového pamatovala."
Druhý případ už tak veselý nebyl. Tenkrát se zkrátka rozhodl, že to dokončí ať to stojí co to stojí. Přišli jsme domů za hluboké noci. V okamžiku kdy začalo svítat jsem už začala ztrácet veškeré síly až jsem usnula. Možná po patnácti minutách jsem se probudila - a on pořád jel! Jedna z nejnekonečnějších nocí mého života.
Není tady
My jsme měli problémy i bez alkoholu.. Začli jsme to řešit a jako první jsme vyzkoušeli nějaké potrvainové doplňky, kdy nám nic nezabaralo. Nakonec jsme vyzkoušeli NEPOVOLENÁ REKLAMA u kterého jsem stejně s ničím nepočítala a holky musím vám to napsat Manžel byl v tu noc takový, jako nikdy a nedáv se to ani popsat
Není tady