6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Tabitta (3. 7. 2012 13:54)
Není tady
Proč píšeš, že nepřijal tvého manžela? Proč by on měl přijímat tvého manžela? Nerozumím.
Jak se cítí on, zjistíš, když se ho zeptáš.
...
Upravil(a) Tabitta (3. 7. 2012 13:55)
Není tady
Proč by měl mít rád tvého partnera?
Jinak mě napadá - kamarád taky rád.
Není tady
...
Upravil(a) Tabitta (3. 7. 2012 13:55)
Není tady
Pro tebe je to možná jenom kamarád. Ale on to může mít jinak.
Nějak nerozumím, co řešíš.
Jsi vdaná. Nebo řešíš rozchod s manželem? Nerozumím, o co ti jde.
...
Upravil(a) Romana.P (3. 7. 2012 13:59)
Není tady
Tabitta napsal(a):
Sakriš, asi se fakt blbě vyjadřuju, no prostě, jsem přesvědčená, že žárlí na moje partnery. Ale proč, když jsme jen kamarádi? Ano, moc pěkné rčení
Tabitto, kamarádi spolu nemívají sex a jejich kamarádství je založeno čistě na platonické bázi. Vy jste příležitostní milenci, žádní kamarádi a mezi tím je dost podstatný rozdíl
Nerozumím tomu, proč je pro Tebe důležité, jak vnímá Tvůj milenecký kamarád váš vztah. Vy spolu v první řadě žádný vztah ani nemáte, protože jste vázáni každý jinde a občasnému nezávaznému vyspání se přece neříká "mít vztah". Vy spolu máte akorát hezké chvilky, potom se rozejdete a jdete každý domů ke svému partnerovi, toť vše.
Mám pocit, Tabitto, že by sis měla nejdřív ze všeho ujasnit pojmy, kdo je kdo a co je co: jaký je rozdíl mezi kamarádem a milencem a jaký je rozdíl mezi vztahem a hezkými chvilkami, protože mi připadá, že v těchto věcech máš zatím pořádný hokej
Není tady
Romana.P napsal(a):
Já taky nevím, co řeším Asi jsem to potřebovala nějak ze sebe dostat. Pořád na to musím myslet. Asi bych chtěla, aby jsem pro něj znamenala víc, ale taky vím, že by mě to rozložilo. Zkrátka a dobře, myslím, že ON je muž mého života, ale asi se budeme navždycky potácet mezi přátelstvím a láskou, protože nic jiného není reálné.
Popletla sis své nicky?
majkafa napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Já taky nevím, co řeším Asi jsem to potřebovala nějak ze sebe dostat. Pořád na to musím myslet. Asi bych chtěla, aby jsem pro něj znamenala víc, ale taky vím, že by mě to rozložilo. Zkrátka a dobře, myslím, že ON je muž mého života, ale asi se budeme navždycky potácet mezi přátelstvím a láskou, protože nic jiného není reálné.
Popletla sis své nicky?
Není tady
...
Upravil(a) Tabitta (3. 7. 2012 13:57)
Není tady
To si nemusíš ani kreslit, Tabitto, tohle je jasné i bez tužky a papíru: Ty jsi vdaná, on je zadaný, žádnou společnou budoucnost jste si pravděpodobně neslibíli, jenom jste se spolu opět po dlouhé době nezávazně vyspali
Není tady
Tabitta napsal(a):
Sakriš, asi se fakt blbě vyjadřuju, no prostě, jsem přesvědčená, že žárlí na moje partnery. Ale proč, když jsme jen kamarádi? Ano, moc pěkné rčení
já si taky myslím,že žárlí.A že jste kamarádi?nezapomeň,že chlapi myslí jinak než my.
Není tady
dokáže se skvěle ovládat a dává si velký pozor, aby nějak neprojevil city... jsem přesvědčená, že žárlí na moje partnery
To se koukám zas tak moc neovládá...
Ale proč, když jsme jen kamarádi?... myslím, že ON je muž mého života... asi se budeme navždycky potácet mezi přátelstvím a láskou
Možná by sis měla ujasnit pojmy
- s kamarádama se (převážně) neshooká,
- pokud někoho miluju (nebo naopak), nesnažím se o "transformaci" do kamarádství. Ono to sice
vypadá hezky - "budeme přátelé, viď?", ale buď to skončí v duchnách nebo jiným prů*erem,
- kamarád kamarádku nenahání "nějakou sexuální poznámkou či výzvou" - nanejvejš
pro psinu, která je tak oboustranně pochopena.
Ty nemáš kamaráda, ale bejvalýho milence, s kterým jste "se občas spolu pomilovali" tenkrát... a jak to vypadá, občas si to zopáknete i teď.
Nic proti tomu... pokud budeš (budete) ochotna a schopna unýst případný následky.
Není tady
...
Upravil(a) Tabitta (3. 7. 2012 13:57)
Není tady
Já si myslím, žes udělala chybu ty i on, že jste nebyli spolu. Že ses vdala za jiného a máš s ním dítě. Mělas to rozseknout už tenkrát. Spíš si myslím, že se rozvedeš. City na uzdě nelze držet donekonečna.
Člověk má, zvláště, když ještě nemá děti, dobře hledat a neposlouchat rozum, ale srdce. Tys to neudělala.
Upravil(a) majkafa (25. 6. 2012 9:23)
...
Upravil(a) Tabitta (3. 7. 2012 13:56)
Není tady
To je z mých vlastních zkušeností. Taky jsem dělala (a možná dělám, jen je momentálně nevidím) chyby. Ale možná to chyby nebyly a vše je tak, jak má být a vše má svůj čas.
Tak se drž.
Romana.P napsal(a):
no. Tabitto, Romano P, gutarek - vtipné je, že on tě brzo někdo pozná, už jen podle toho alba na rajčeti s výbavičkou třeba a to teprve bude mazec
nechápu jak může být někdo doslova tak hlou.pý a ventilovat tohle všechno veřejně
Není tady
...
Není tady
Tabitta napsal(a):
No, Bety, to neřeš. Problém budu mít já, že?
Ty snad někde v mojem příspěvku vidíš nějakou snahu o řešení? Na to, jak jsi nad věcí jsi pěkně rychle odstaranila odkaz na tvůj web na rajčeti... že by ta moje poznámka přece jen k něčemu byla užitečná?
Není tady
majkafa napsal(a):
Já si myslím, žes udělala chybu ty i on, že jste nebyli spolu. Že ses vdala za jiného a máš s ním dítě. Mělas to rozseknout už tenkrát. Spíš si myslím, že se rozvedeš. City na uzdě nelze držet donekonečna.
Člověk má, zvláště, když ještě nemá děti, dobře hledat a neposlouchat rozum, ale srdce. Tys to neudělala.
jaký city na uzdě ? na mě to dělá dojem, že s city tu má potíže jen ona.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jaký city na uzdě ? na mě to dělá dojem, že s city tu má potíže jen ona.
Já taky nic jiného nepíšu. Podívej se dobře, na jaký její příspěvek jsem reagovala.
...
Není tady
Tabitta napsal(a):
Bety, já vlastně nevím, oč ti jde? Ano, odkaz jsem odstranila. Když někdo píše na fora jako jsou sex, vztahy, psychologie,...je předpoklad, že tam bude ventilovat své soukromí. Pokud bude někdo pátrat po něčí totožnosti, tak se s tím nedá nic dělat, ale je dobré sepsat všechny tipy, aby to neměl tak těžké, viď? Díky. A proč sis vlastně prohlížela moje fotky na Rajčeti?? Někoho hledáš?
normální člověk nestrká své fotky na volně dostupné místa ,teda pokud nechce, aby si je prohlíželi jiní
Upravil(a) aprill (25. 6. 2012 21:19)
Není tady