6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
andy75 napsal(a):
Co vám připadá zajímavé v sexu,co vlastně enské vzruuje?
Pochopila jsem, e můj banán vám připadá divný,dobře,ale čím okořenit sex?
Často bývá, e představa zajímavého sexu je odliuje u en a u muu a potom v páru to občas není ideální,podle mě mui jsou asi více na prasečinky.
je to jenom moje zkuenost,ale nejvíce zabírá, kdy jsem v roli "prostitutky", obléknu se tak a dávám najevo, e mě nic nepřekvapí a dělám, to co chce,pokud mi něco vadí, řeknu to, větinou ale souhlasím, víme oba, co chceme.
Me to nepripada divny. AQle naprosto mimo. On se jeste zadnej chlap nepocural smichy?
A navrh navod. ze ma zena byt v roli prostitutky? Proc generalizujes ?
Není tady
Já teda nevím... moná e ty líp chápe psanej text, sahleb... ale andy jasně píe "je to jenom moje zkuenost" - kde tam vidí generalizování, prosím?
Není tady
andy75 napsal(a):
Co vám připadá zajímavé v sexu,co vlastně enské vzruuje?
Pochopila jsem, e můj banán vám připadá divný,dobře,ale čím okořenit sex?
Často bývá, e představa zajímavého sexu je odliuje u en a u muu a potom v páru to občas není ideální,podle mě mui jsou asi více na prasečinky.
je to jenom moje zkuenost,ale nejvíce zabírá, kdy jsem v roli "prostitutky", obléknu se tak a dávám najevo, e mě nic nepřekvapí a dělám, to co chce,pokud mi něco vadí, řeknu to, větinou ale souhlasím, víme oba, co chceme.
Mňa baví - občas - vymyslie niečo, čo ma zaujalo, ale ete som neskúala... ale nemusia to by iadne vežké extrémy. A občas rada prevezmem iniciatívu ja a inokedy preferujem úplnú pasivitu... je to rôzne.
Není tady
helena napsal(a):
Já teda nevím... moná e ty líp chápe psanej text, sahleb... ale andy jasně píe "je to jenom moje zkuenost" - kde tam vidí generalizování, prosím?
Sahleb potrebuje trochu upusti lč, zrejme... iadne generalizovanie tam nevidím...
Není tady
já teda preferuji sex pomůcky. Poslední dobou nejvíc nakupuju na sexymall.cz, mají tam fakt výběr
Není tady
Mě třeba vzruuje koukání na po*no. Vás ne?? Jsem divná, nebo normální?? Stydím se to partnerovi ale říci, tak mlčím. To ale není dobře a moc dobře to vím ale člověk si zase na jednu stranu můe schovávat tajemství? Jinak sex miluji. Nedokáu bez něho ít. Natěstí jsme na tom s partnerem stejně.
Není tady
Tak se nestyď. A konej, no!
Není tady
annonymka1 napsal(a):
mám takový dotaz. Přítel by chtěl vyzkouet orální sex (hlavně aby on mě dole drádil jazykem) ale já mám k tomu docela odpor a trochu i strach. Vím e se to chlapům líbí,ale já nechápu proč. Příde mi to nechutný,ale zase bych chtěla docela vědět jaký to je,ale stydím se z moha důvodů (e se mu nebude líbit, e mu to nebude chutnat, nebo e to bude zapáchat, e hodně zvlhnu atd.) Co si o tom myslíte vy? Jaké jsou vae zkuenosti? A hlavně,jak ste překonali zábrany? Děkuji za jakoukoliv odpověď
....................
A neměl by to ve, co popisuje být spí problém Tvého přítele ? Kdy se to Tobě, nebo jemu nebude líbit, zkusíte něco jiného. Co má být. Je to stejné, jako kdy si uvaříte něco, co Vám nechutná. Tak si uvaříte něco jiného ...
Není tady
Jak tady na to reagují kdy jim něco takovýho řeknete ? Jako koukání na poron si myslím, e není nic hrozného a mně samotné se to taky líbí, ale spí mám třeba strach co by mi chlap řekl na to, kdy bych chtěla vyzkouet nějakou sexuální hračičku.
Není tady
Dobrý den, máte orální sex rádi, vyhovuje vám s partnerem?
Není tady
Bude reklama na nového partnera?
Není tady
Miluji orální sex--uíváme si ho s partnerem moc rádi:-)
Není tady
ElinkovaB napsal(a):
Miluji orální sex--uíváme si ho s partnerem moc rádi:-)
Určitě s vonnýma svíčka v hubě!
Není tady