27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
a já myslela, e má být oloupanej... Na neoloupaném banánu případně se prckou mi tedy nepřijde erotického vůbec nic..
Není tady
Frigo napsal(a):
a já myslela, e má být oloupanej... Na neoloupaném banánu případně se prckou mi tedy nepřijde erotického vůbec nic..
Mně taky ne.
Není tady
mi tedy nepřijde erotického vůbec nic.
Původní rada zněla "kup si banány a střídej to s penisem" - předpokládala jsem, e banán je mylen jako tréninkový nářadí, který eroticky vypadat nemusí... aneb "těko na cvičiti,lehko v boji"
Není tady
předpokládala jsem, e banán je mylen jako tréninkový nářadí, který eroticky vypadat nemusí...
a z čeho má ten chlap být teda u vytrení ?
Není tady
a z čeho má ten chlap být teda u vytrení ?
Z výsledků tréninku přeci...
Není tady
U jsem psala tu lehačku. Jo a neoloupaný banán mě tedy vůbec nenapadl.
Upravil(a) dusička (12. 7. 2013 9:23)
Není tady
andy75 napsal(a):
Ahoj, neboj se toho, kup si banány a střídej to s penisem, nech ho taky,a ti to oplatí,být tebou, tak se snaím, já jsem to taky nikdy nechtěla a v 36 letech jsem poznala přítele,který mi to zpříjemnil a chci to i sama,musí ti ale vonět. Chlapi to prostě chtějí a pokud o něj stojí, zkus to.
namaluj se,oblékni si něco enského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně,potom si sedni do křesla a ředni mu, a přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit jetě dlouho, navíc si toho bude váit,uvidí,kadá tö nedělá....PS: dej si něco před tím, pokud má problém.
Neděláme v tom bordel, reagujeme na tuto radu.
Není tady
Selima napsal(a):
Chlap??? Ja som myslela, e to je nácvik pre eny....
Baby, vy tu z toho robíte bordel...
taky mi to napadlo, e jsme to krapet převrátili díky příspěvku Andy..
Není tady
helena napsal(a):
U jen ta představa mi přijde nepříjemná z hygienického hlediska
Opláchnutej banán ve slupce a navrch krytej ochranou je ti málo hygienickej? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Me to nic erotickeho nepripada
Není tady
Me to nic erotickeho nepripada
Hygienickej, erem, hygienickej...
Není tady
dusička napsal(a):
co se lehačkou ?
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
co se lehačkou ?
banán přeci ....se lehačkou a čokoládou..
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
co se lehačkou ?
banán přeci ....se lehačkou a čokoládou..
jo tak
Není tady
Je, tak já o té lehačce psala ve vedlejím vláknu. Ale proč ne, hodí se i tady.
MŃam, dala bych si banán se lahačkou, hm a čokoláda. ta by nemusela být patná.
Jo a v nějakým filmu jsem viděla před x lety, jak chlap vzruoval enskou kostičkou ledu. vyzkouejte, doporučuju.
Není tady
9 1/3 Týdňa, Mio Rúrka a Kim Basinger.
Njn, ono žahačku nie je nutní dáva len na banán - ale odporúčam nejaké praktickú, dobre pratežnú postežnú bielizeň alebo rovno vaňu...
Není tady
v tom filmu to byl jetě takovej hezkej chlap za to teď
Není tady
za to teď
Moná by pod lehačkou vypadal líp...
Není tady
Selima napsal(a):
Njn, ono žahačku nie je nutní dáva len na banán- ale odporúčam nejaké praktickú, dobre pratežnú postežnú bielizeň alebo rovno vaňu...
na tomhle nic erotického nevidím, omátlávat se nějakýma pochutinama
Není tady
ten banán je jistě oloupaný a postuoně se sní,ve slupce opravdu ne,nemusíte s tím souhlasit, ale chlapi to mají rádi,pořád lepí ne nic a výmluvy,e se necítím a podobně,jistě ale můete mít jiné zkuenosti,tak mě inspirujte, ráda se dovím něco nového,lehačka si myslím je mimo,ale zase třeba někdo má jiný názor...
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Njn, ono žahačku nie je nutní dáva len na banán- ale odporúčam nejaké praktickú, dobre pratežnú postežnú bielizeň alebo rovno vaňu...
na tomhle nic erotického nevidím, omátlávat se nějakýma pochutinama
Nemusí to osta omatlané, pravda - a na začiatok praktík z nadpisu vlákna by to nemuselo by zlé (starým ostriežaným kozákom a kozáčkam to neradím). Ale nevnucujem, len navrhujem...
Není tady
Co vám připadá zajímavé v sexu,co vlastně enské vzruuje?
Pochopila jsem, e můj banán vám připadá divný,dobře,ale čím okořenit sex?
Často bývá, e představa zajímavého sexu je odliuje u en a u muu a potom v páru to občas není ideální,podle mě mui jsou asi více na prasečinky.
je to jenom moje zkuenost,ale nejvíce zabírá, kdy jsem v roli "prostitutky", obléknu se tak a dávám najevo, e mě nic nepřekvapí a dělám, to co chce,pokud mi něco vadí, řeknu to, větinou ale souhlasím, víme oba, co chceme.
Není tady
andy75 napsal(a):
Co vám připadá zajímavé v sexu,co vlastně enské vzruuje?
Pochopila jsem, e můj banán vám připadá divný,dobře,ale čím okořenit sex?
Často bývá, e představa zajímavého sexu je odliuje u en a u muu a potom v páru to občas není ideální,podle mě mui jsou asi více na prasečinky.
je to jenom moje zkuenost,ale nejvíce zabírá, kdy jsem v roli "prostitutky", obléknu se tak a dávám najevo, e mě nic nepřekvapí a dělám, to co chce,pokud mi něco vadí, řeknu to, větinou ale souhlasím, víme oba, co chceme.
pro mně je ideál takový sex, který není třeba ničím kořenit .... a není k němu ádná hra na prostitutku , olizování banánů , matlání lehačky apod .
Není tady
Graine - jene...
Aby se nestalo manelství stereotypní v posteli, je třeba ho okořenit.
A nemusí to být jen banán, nebo lehačka. Ale taky třeba jiné místo. Nebo okořenit rychlovkou a tak...
Není tady
dusička napsal(a):
Graine - jene...
Aby se nestalo manelství stereotypní v posteli, je třeba ho okořenit.
A nemusí to být jen banán, nebo lehačka. Ale taky třeba jiné místo. Nebo okořenit rychlovkou a tak...
proti tomu nic nemám
Není tady