6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a já myslela, že má být oloupanej... Na neoloupaném banánu případně se šprckou mi tedy nepřijde erotického vůbec nic..
Není tady
Frigo napsal(a):
a já myslela, že má být oloupanej... Na neoloupaném banánu případně se šprckou mi tedy nepřijde erotického vůbec nic..
Mně taky ne.
Není tady
mi tedy nepřijde erotického vůbec nic.
Původní rada zněla "kup si banány a střídej to s penisem" - předpokládala jsem, že banán je myšlen jako tréninkový nářadí, který eroticky vypadat nemusí... aneb "těžko na cvičišti,lehko v boji"
Není tady
předpokládala jsem, že banán je myšlen jako tréninkový nářadí, který eroticky vypadat nemusí...
a z čeho má ten chlap být teda u vytržení ?
Není tady
Chlap??? Ja som myslela, že to je nácvik pre ženy.... Baby, vy tu z toho robíte bordel...
Není tady
a z čeho má ten chlap být teda u vytržení ?
Z výsledků tréninku přeci...
Není tady
Už jsem psala tu šlehačku. Jo a neoloupaný banán mě tedy vůbec nenapadl.
Upravil(a) dusička (12. 7. 2013 9:23)
Není tady
andy75 napsal(a):
Ahoj, neboj se toho, kup si banány a střídej to s penisem, nech ho taky,ať ti to oplatí,být tebou, tak se snažím, já jsem to taky nikdy nechtěla a v 36 letech jsem poznala přítele,který mi to zpříjemnil a chci to i sama,musí ti ale vonět. Chlapi to prostě chtějí a pokud o něj stojíš, zkus to.
namaluj se,oblékni si něco ženského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně,potom si sedni do křesla a ředni mu, ať přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit ještě dlouho, navíc si toho bude vážit,uvidíš,každá tö nedělá....PS: dej si něco před tím, pokud máš problém.
Neděláme v tom bordel, reagujeme na tuto radu.
Není tady
Selima napsal(a):
Chlap??? Ja som myslela, že to je nácvik pre ženy.... Baby, vy tu z toho robíte bordel...
taky mi to napadlo, že jsme to krapet převrátili díky příspěvku Andy..
Není tady
helena napsal(a):
Už jen ta představa mi přijde nepříjemná z hygienického hlediska
Opláchnutej banán ve slupce a navrch krytej ochranou je ti málo hygienickej? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Me to nic erotickeho nepripada
Není tady
Me to nic erotickeho nepripada
Hygienickej, erem, hygienickej...
Není tady
dusička napsal(a):
co se šlehačkou ?
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
co se šlehačkou ?
banán přeci ....se šlehačkou a čokoládou..
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
co se šlehačkou ?
banán přeci ....se šlehačkou a čokoládou..
jo tak
Není tady
Je, tak já o té šlehačce psala ve vedlejším vláknu. Ale proč ne, hodí se i tady.
MŃam, dala bych si banán se šlahačkou, hm a čokoláda. ta by nemusela být špatná.
Jo a v nějakým filmu jsem viděla před x lety, jak chlap vzrušoval ženskou kostičkou ledu. vyzkoušejte, doporučuju.
Není tady
9 1/3 Týždňa, Mišo Rúrka a Kim Basinger.
Njn, ono šľahačku nie je nutní dávať len na banán - ale odporúčam nejaké praktickú, dobre prateľnú posteľnú bielizeň alebo rovno vaňu...
Není tady
v tom filmu to byl ještě takovej hezkej chlap za to teď
Není tady
za to teď
Možná by pod šlehačkou vypadal líp...
Není tady
Selima napsal(a):
Njn, ono šľahačku nie je nutní dávať len na banán - ale odporúčam nejaké praktickú, dobre prateľnú posteľnú bielizeň alebo rovno vaňu...
na tomhle nic erotického nevidím, omátlávat se nějakýma pochutinama
Není tady
ten banán je jistě oloupaný a postuoně se sní,ve slupce opravdu ne,nemusíte s tím souhlasit, ale chlapi to mají rádi,pořád lepší než nic a výmluvy,že se necítím a podobně,jistě ale můžete mít jiné zkušenosti,tak mě inspirujte, ráda se dovím něco nového,šlehačka si myslím je mimo,ale zase třeba někdo má jiný názor...
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Njn, ono šľahačku nie je nutní dávať len na banán - ale odporúčam nejaké praktickú, dobre prateľnú posteľnú bielizeň alebo rovno vaňu...na tomhle nic erotického nevidím, omátlávat se nějakýma pochutinama
Nemusí to ostať omatlané, pravda - a na začiatok praktík z nadpisu vlákna by to nemuselo byť zlé (starým ostrieľaným kozákom a kozáčkam to neradím). Ale nevnucujem, len navrhujem...
Není tady
Co vám připadá zajímavé v sexu,co vlastně ženské vzrušuje?
Pochopila jsem, že můj banán vám připadá divný,dobře,ale čím okořenit sex?
Často bývá, že představa zajímavého sexu je odlišuje u žen a u mužu a potom v páru to občas není ideální,podle mě muži jsou asi více na prasečinky.
je to jenom moje zkušenost,ale nejvíce zabírá, když jsem v roli "prostitutky", obléknu se tak a dávám najevo, že mě nic nepřekvapí a dělám, to co chce,pokud mi něco vadí, řeknu to, většinou ale souhlasím, víme oba, co chceme.
Není tady
andy75 napsal(a):
Co vám připadá zajímavé v sexu,co vlastně ženské vzrušuje?
Pochopila jsem, že můj banán vám připadá divný,dobře,ale čím okořenit sex?
Často bývá, že představa zajímavého sexu je odlišuje u žen a u mužu a potom v páru to občas není ideální,podle mě muži jsou asi více na prasečinky.
je to jenom moje zkušenost,ale nejvíce zabírá, když jsem v roli "prostitutky", obléknu se tak a dávám najevo, že mě nic nepřekvapí a dělám, to co chce,pokud mi něco vadí, řeknu to, většinou ale souhlasím, víme oba, co chceme.
pro mně je ideál takový sex, který není třeba ničím kořenit .... a není k němu žádná hra na prostitutku , olizování banánů , matlání šlehačky apod .
Není tady
Graine - jenže...
Aby se nestalo manželství stereotypní v posteli, je třeba ho okořenit.
A nemusí to být jen banán, nebo šlehačka. Ale taky třeba jiné místo. Nebo okořenit rychlovkou a tak...
Není tady
dusička napsal(a):
Graine - jenže...
Aby se nestalo manželství stereotypní v posteli, je třeba ho okořenit.
A nemusí to být jen banán, nebo šlehačka. Ale taky třeba jiné místo. Nebo okořenit rychlovkou a tak...
proti tomu nic nemám
Není tady