Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 6. 2012 21:06

annonymka1
♥------

orální sex

mám takový dotaz. Přítel by chtěl vyzkoušet orální sex (hlavně aby on mě dole dráždil jazykem) ale já mám k tomu docela odpor a trochu i strach. Vím že se to chlapům líbí,ale já nechápu proč. Příde mi to nechutný,ale zase bych chtěla docela vědět jaký to je,ale stydím se z moha důvodů (že se mu nebude líbit, že mu to nebude chutnat, nebo že to bude zapáchat, že hodně zvlhnu  atd.) Co si o tom myslíte vy? Jaké jsou vaše zkušenosti? A hlavně,jak ste překonali zábrany? Děkuji za jakoukoliv odpověď

Není tady

#2 24. 6. 2012 7:16

majkafa
Host

Re: orální sex

Zkus to a nejspíš pochopíš, proč se to líbí tobě a myslím že mnoha ženám.
Proč se to líbí chlapům, chápat nemusíš.
Neřeš, co on. Jestli to chce, neprobírej, jestli mu to bude chutnat, že se mu to nebude líbit...
Zajímej se o to, co ty.

Když jsem byla mladá, taky mě někdy napadly podobné myšlenky, jako tebe. Ale zábrany jsem neměla. Partner projevil aktivitu, já jsem se nebránila a poznala jsem, jak je to pro mě nádherné. Žena, která je naladěná na stejnou vlnu, pozná, kdy partner dělá to, co chce, a kdy se do něčeho nutí.

#3 24. 6. 2012 10:33

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

V podstaatě souhlasím s majkafou-když to provozuješ s chlapem,kteý to umí a dělá to rád,skutečně budeš při tom v nebi.Snad nemusím psát o důkladné hygieně před tímto aktem obzvlášť a nemá partnerovi vůbec co smrdět.V pohodě a směle do toho a možná i ta tvoje počáteční stydlivost u toho může být pro partnera rajcovní!

Není tady

#4 24. 6. 2012 11:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zábrany som nikdy nemala, prvýkrát som to skúšala s chalanom, kde sme boli obaja zamilovaní, mladí, otvorení a nebol žiaden problém. Keď sa to jednému alebo druhému nebude páčiť, tak proste budete robiť iné praktiky - v čom je problém? Načo si vyrábať nasilu traumy? Je to pudová záležitosť- buď to pude, alebo nepude.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 24. 6. 2012 14:32

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

J

Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:13)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#6 24. 6. 2012 17:41

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Proč se to chlapům líbí?
No, když už je jim dopřán pohled na tu rajskou zahrádku, jsou hned v sedmém nebi...
A což teprve, když ji mohou políbit, pohladit jazykem...
gloria

P.S.: A neboj, chutná báječně! stolt

Upravil(a) Vachu (24. 6. 2012 20:25)

Není tady

#7 25. 6. 2012 6:02

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Plný souhlas s Majkafou....

Vyzkoušej a uvidíš..Vlastně ucítíš!!! :-)

Není tady

#8 25. 6. 2012 10:13

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

A ještě mě tak napadlo: Existuje na toto téma výborný film - "Návrat domů".
Je o vysloužilci americké armády (John Voight) , který se z Vietnamu vrátil ochrnutý na dolní polovinu těla. O jeho lásce k sympatické ošetřovatelce (Jane Fonda). O tom, jak i s takovým postižením může nejen on sám, ale oni oba dva (!) žít plnohodnostný život a mít spolu i nádherný sex... tummenupp
Jedna zajímavost: je to prý film spíše pro ženy, než pro muže... gloria

Není tady

#9 13. 7. 2012 19:01

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Také hlasuju pro, určitě to stojí za to rock smile

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#10 13. 7. 2012 19:23

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Orální sex? Mám ráda orální sex, uspokojuje mě to, dělá mi to dobře, líbí se mi to, nevím, jak to popsat. Sama taky uspokojím partnera touto formou a baví mě to, užíváme si to oba. Kdysi jsem k tomu měla odpor, dělala jsem to jen proto, že se toho partner dožadoval. Se současným partnerem už si milostné hrátky bez orálního sexu neumím představit.
Ale nenuť se do toho, pokud sama nechceš, jděte k tomu po kouskách a uvidíš, že tomu přijdeš na chuť.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#11 13. 7. 2012 23:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ježiš, už je to so mnou zlé, čítala som "Morální sex".... rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 14. 7. 2012 7:16

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Orální sex je morální lol vo tom žádná
A sex vůbec je morální, kdyby nebyl, nebyli bysme ani my wink to dá rozum

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#13 15. 7. 2012 21:54

Agnes49
♥♥-----

Ze zkušenosti vím, že nejlepší je, když není čas o tomhle přemýšlet. Já na to čas neměla a tak jsem do toho, jak se říká, skočila rovnýma nohama.
Myslím si, že by to nedělal, kdyby mu to bylo nepříjemné, nebo mu na tom cokoliv vadilo.
Proč se jim to líbí? Já za svého partnera odpovídám, že mu dělá dobře, že je to on, kdo mě dokáže vzrušit, že se mi děje něco příjemného jeho příčinou.

Není tady

#14 14. 12. 2012 12:47

Jimbo
♥------

Mě jako chlapovi se to líbí,myslím že takový chlap není který by do toho nešel,nedovedu si představit sexík bez jazýčkování manželky,já jsem teda od ní nikdy tohle nazažil ale rozhodně jí k tomu nutit ani nehodlám aby ona uspokojila mě pusou ale já jí hmmm anooo.reta

Není tady

#15 5. 7. 2013 13:54

Háňa*
♥♥-----
Místo: Velvary

Když hodně zvlhneš, jsem přesvědčená, že ho to neznechutí - právě naopak vissla.... pokud máš vyloženě k tomu odpor, nenuť se do ničeho, ale jestli to alespoň trochu jde, dovol mu to - uvidíš, že se ti to zalíbí wink

Upravil(a) Háňa* (5. 7. 2013 13:55)

Není tady

#16 10. 7. 2013 20:37

andy75
♥♥♥----

Ahoj, neboj se toho, kup si banány a střídej to s penisem, nech ho taky,ať ti to oplatí,být tebou, tak se snažím, já jsem to taky nikdy nechtěla a v 36 letech jsem poznala přítele,který mi to zpříjemnil a chci to i sama,musí ti ale vonět. Chlapi to prostě chtějí a pokud o něj stojíš, zkus to.
namaluj se,oblékni si něco ženského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně,potom si sedni do křesla a ředni mu, ať přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit ještě dlouho, navíc si toho bude vážit,uvidíš,každá tö nedělá....
PS: dej si něco před tím, pokud máš problém.

Není tady

#17 11. 7. 2013 13:02

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

andy75 napsal(a):

Ahoj, neboj se toho, kup si banány a střídej to s penisem, nech ho taky,ať ti to oplatí,být tebou, tak se snažím, já jsem to taky nikdy nechtěla a v 36 letech jsem poznala přítele,který mi to zpříjemnil a chci to i sama,musí ti ale vonět. Chlapi to prostě chtějí a pokud o něj stojíš, zkus to.
namaluj se,oblékni si něco ženského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně, potom si sedni do křesla a ředni mu, ať přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit ještě dlouho, navíc si toho bude vážit,uvidíš,každá tö nedělá....

lollollol

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#18 11. 7. 2013 13:11

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

bude z toho paf

tím jsem si celkem jistá stolt

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#19 11. 7. 2013 13:24

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

andy75 napsal(a):

namaluj se,oblékni si něco ženského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně,potom si sedni do křesla a ředni mu, ať přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit ještě dlouho, navíc si toho bude vážit,uvidíš,každá tö nedělá....

Predstava,ze ocumlam chemicky osetrovany banan a pak si ho tam strcim je pro me po*n.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#20 11. 7. 2013 13:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Predstava,ze ocumlam chemicky osetrovany banan a pak si ho tam strcim je pro me po*n.
Jednoduché - v tom případě použij ochranu... tongue
Horší představa je opačnej postup lol

Upravil(a) helena (11. 7. 2013 14:39)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#21 11. 7. 2013 14:37

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

andy75 napsal(a):

ty nejíš banány ? lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#22 11. 7. 2013 15:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

eremuruss napsal(a):

andy75 napsal(a):

ty nejíš banány ? lol

Oloupane ano.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#23 12. 7. 2013 7:54

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

a v čem je tedy problém ? lol   
I když, udělat to, co tu radí Andy, tak se spíš partner smíchy počůrá a bude po jakémkoliv sexu. vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#24 12. 7. 2013 8:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Taky mi to přijde spíš k smíchu, než erotické. Ostatně to není nic o orálním sexu, použít banán. Už jen ta představa mi přijde nepříjemná z hygienického hlediska a scéna, popsaná andy mi přijde zábavná. smile Když už, tak na takovou scénu raději použít prostředky k tomu určené, třeba vibrátor... Ale nějak se z toho ztratil ten orální sex. smile Nebo že "ocumlá banán"? Že si toho přítel bude vážit, nebo -  ať partner přistoupí - to mi přijde zvláštní vyjádření.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#25 12. 7. 2013 8:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Už jen ta představa mi přijde nepříjemná z hygienického hlediska
Opláchnutej banán ve slupce a navrch krytej ochranou je ti málo hygienickej? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí