27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
mám takový dotaz. Přítel by chtěl vyzkouet orální sex (hlavně aby on mě dole drádil jazykem) ale já mám k tomu docela odpor a trochu i strach. Vím e se to chlapům líbí,ale já nechápu proč. Příde mi to nechutný,ale zase bych chtěla docela vědět jaký to je,ale stydím se z moha důvodů (e se mu nebude líbit, e mu to nebude chutnat, nebo e to bude zapáchat, e hodně zvlhnu atd.) Co si o tom myslíte vy? Jaké jsou vae zkuenosti? A hlavně,jak ste překonali zábrany? Děkuji za jakoukoliv odpověď
Není tady
Zkus to a nejspí pochopí, proč se to líbí tobě a myslím e mnoha enám.
Proč se to líbí chlapům, chápat nemusí.
Neře, co on. Jestli to chce, neprobírej, jestli mu to bude chutnat, e se mu to nebude líbit...
Zajímej se o to, co ty.
Kdy jsem byla mladá, taky mě někdy napadly podobné mylenky, jako tebe. Ale zábrany jsem neměla. Partner projevil aktivitu, já jsem se nebránila a poznala jsem, jak je to pro mě nádherné. ena, která je naladěná na stejnou vlnu, pozná, kdy partner dělá to, co chce, a kdy se do něčeho nutí.
V podstaatě souhlasím s majkafou-kdy to provozuje s chlapem,kteý to umí a dělá to rád,skutečně bude při tom v nebi.Snad nemusím psát o důkladné hygieně před tímto aktem obzvlá a nemá partnerovi vůbec co smrdět.V pohodě a směle do toho a moná i ta tvoje počáteční stydlivost u toho můe být pro partnera rajcovní!
Není tady
Zábrany som nikdy nemala, prvýkrát som to skúala s chalanom, kde sme boli obaja zamilovaní, mladí, otvorení a nebol iaden problém. Keď sa to jednému alebo druhému nebude páči, tak proste budete robi iné praktiky - v čom je problém? Načo si vyrába nasilu traumy? Je to pudová záleitos- buď to pude, alebo nepude.
Není tady
J
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 19:13)
Není tady
Proč se to chlapům líbí?
No, kdy u je jim dopřán pohled na tu rajskou zahrádku, jsou hned v sedmém nebi...
A co teprve, kdy ji mohou políbit, pohladit jazykem...
P.S.: A neboj, chutná báječně!
Upravil(a) Vachu (24. 6. 2012 20:25)
Není tady
Plný souhlas s Majkafou....
Vyzkouej a uvidí..Vlastně ucítí!!! :-)
Není tady
A jetě mě tak napadlo: Existuje na toto téma výborný film - "Návrat domů".
Je o vyslouilci americké armády (John Voight) , který se z Vietnamu vrátil ochrnutý na dolní polovinu těla. O jeho lásce k sympatické oetřovatelce (Jane Fonda). O tom, jak i s takovým postiením můe nejen on sám, ale oni oba dva (!) ít plnohodnostný ivot a mít spolu i nádherný sex...
Jedna zajímavost: je to prý film spíe pro eny, ne pro mue...
Není tady
Také hlasuju pro, určitě to stojí za to
Není tady
Orální sex? Mám ráda orální sex, uspokojuje mě to, dělá mi to dobře, líbí se mi to, nevím, jak to popsat. Sama taky uspokojím partnera touto formou a baví mě to, uíváme si to oba. Kdysi jsem k tomu měla odpor, dělala jsem to jen proto, e se toho partner doadoval. Se současným partnerem u si milostné hrátky bez orálního sexu neumím představit.
Ale nenu se do toho, pokud sama nechce, jděte k tomu po kouskách a uvidí, e tomu přijde na chu.
Není tady
Orální sex je morální vo tom ádná
A sex vůbec je morální, kdyby nebyl, nebyli bysme ani my to dá rozum
Není tady
Ze zkuenosti vím, e nejlepí je, kdy není čas o tomhle přemýlet. Já na to čas neměla a tak jsem do toho, jak se říká, skočila rovnýma nohama.
Myslím si, e by to nedělal, kdyby mu to bylo nepříjemné, nebo mu na tom cokoliv vadilo.
Proč se jim to líbí? Já za svého partnera odpovídám, e mu dělá dobře, e je to on, kdo mě dokáe vzruit, e se mi děje něco příjemného jeho příčinou.
Není tady
Mě jako chlapovi se to líbí,myslím e takový chlap není který by do toho neel,nedovedu si představit sexík bez jazýčkování manelky,já jsem teda od ní nikdy tohle nazail ale rozhodně jí k tomu nutit ani nehodlám aby ona uspokojila mě pusou ale já jí hmmm anooo.
Není tady
Kdy hodně zvlhne, jsem přesvědčená, e ho to neznechutí - právě naopak .... pokud má vyloeně k tomu odpor, nenu se do ničeho, ale jestli to alespoň trochu jde, dovol mu to - uvidí, e se ti to zalíbí
Upravil(a) Háňa* (5. 7. 2013 13:55)
Není tady
Ahoj, neboj se toho, kup si banány a střídej to s penisem, nech ho taky,a ti to oplatí,být tebou, tak se snaím, já jsem to taky nikdy nechtěla a v 36 letech jsem poznala přítele,který mi to zpříjemnil a chci to i sama,musí ti ale vonět. Chlapi to prostě chtějí a pokud o něj stojí, zkus to.
namaluj se,oblékni si něco enského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně,potom si sedni do křesla a ředni mu, a přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit jetě dlouho, navíc si toho bude váit,uvidí,kadá tö nedělá....
PS: dej si něco před tím, pokud má problém.
Není tady
andy75 napsal(a):
Ahoj, neboj se toho, kup si banány a střídej to s penisem, nech ho taky,a ti to oplatí,být tebou, tak se snaím, já jsem to taky nikdy nechtěla a v 36 letech jsem poznala přítele,který mi to zpříjemnil a chci to i sama,musí ti ale vonět. Chlapi to prostě chtějí a pokud o něj stojí, zkus to.
namaluj se,oblékni si něco enského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně, potom si sedni do křesla a ředni mu, a přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit jetě dlouho, navíc si toho bude váit,uvidí,kadá tö nedělá....
Není tady
bude z toho paf
tím jsem si celkem jistá
Není tady
andy75 napsal(a):
namaluj se,oblékni si něco enského, vem si punčochy a podpatky, uvař večeři a tavř se tajemně,potom si sedni do křesla a ředni mu, a přistoupí, vem si banán, ocumlej a potom přítel,bude z toho paf a bude o tom básnit jetě dlouho, navíc si toho bude váit,uvidí,kadá tö nedělá....
Predstava,ze ocumlam chemicky osetrovany banan a pak si ho tam strcim je pro me po*n.
Není tady
Predstava,ze ocumlam chemicky osetrovany banan a pak si ho tam strcim je pro me po*n.
Jednoduché - v tom případě pouij ochranu...
Horí představa je opačnej postup
Upravil(a) helena (11. 7. 2013 14:39)
Není tady
eremuruss napsal(a):
andy75 napsal(a):
PS: dej si něco před tím, pokud má problém.Predstava,ze ocumlam chemicky osetrovany banan a pak si ho tam strcim je pro me po*n.
ty nejí banány ?
Není tady
Frigo napsal(a):
eremuruss napsal(a):
andy75 napsal(a):
PS: dej si něco před tím, pokud má problém.Predstava,ze ocumlam chemicky osetrovany banan a pak si ho tam strcim je pro me po*n.
ty nejí banány ?
Oloupane ano.
Není tady
a v čem je tedy problém ?
I kdy, udělat to, co tu radí Andy, tak se spí partner smíchy počůrá a bude po jakémkoliv sexu.
Není tady
Taky mi to přijde spí k smíchu, ne erotické. Ostatně to není nic o orálním sexu, pouít banán. U jen ta představa mi přijde nepříjemná z hygienického hlediska a scéna, popsaná andy mi přijde zábavná. Kdy u, tak na takovou scénu raději pouít prostředky k tomu určené, třeba vibrátor... Ale nějak se z toho ztratil ten orální sex.
Nebo e "ocumlá banán"? e si toho přítel bude váit, nebo - a partner přistoupí - to mi přijde zvlátní vyjádření.
Není tady
U jen ta představa mi přijde nepříjemná z hygienického hlediska
Opláchnutej banán ve slupce a navrch krytej ochranou je ti málo hygienickej?
Není tady