29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mám dotaz, nikde totiž nemohu najít odpověď. Mám schválenou insolvenci, bohužel jsem se dostala do takové situace, kdy toto nebylo možné řešit jinak. Nebudu vysvětlovat, jak jsem se do této situace dostala, protože by to bylo na nové téma. Ale k mému dotazu.. již od ledna mi zůstává z výplaty cca 7.500,- Zbytek jde ins.správci a ten to odesílá věřitelům. Mám přítele, jsme spolu již 4 roku, budeme se brát a uvažujeme i o miminku. Jenže, mě čeká ještě splácení 4 a 1/2 roku. Jen bych chtěla vědět, jak by to bylo, kdybych během těch 5-ti let otěhotněla. Nevíte někdo? Je mi 32 a příteli 38, takže čekat 5 let...to už asi ne..
Děkuji...
Není tady
AmiraMira napsal(a):
Ahoj, mám dotaz, nikde totiž nemohu najít odpověď. Mám schválenou insolvenci, bohužel jsem se dostala do takové situace, kdy toto nebylo možné řešit jinak. Nebudu vysvětlovat, jak jsem se do této situace dostala, protože by to bylo na nové téma. Ale k mému dotazu.. již od ledna mi zůstává z výplaty cca 7.500,- Zbytek jde ins.správci a ten to odesílá věřitelům. Mám přítele, jsme spolu již 4 roku, budeme se brát a uvažujeme i o miminku. Jenže, mě čeká ještě splácení 4 a 1/2 roku. Jen bych chtěla vědět, jak by to bylo, kdybych během těch 5-ti let otěhotněla. Nevíte někdo? Je mi 32 a příteli 38, takže čekat 5 let...to už asi ne..
![]()
Děkuji...
otěhotnět můžeš, ale musíš splácet......
Není tady
Odborník nejsem, ale laicky:
- pokud se budete brát, určitě sepiště rozdělení majetku (předmanželskou smlouvu)
Jak je to s placením na mateřský nevím, ono nejlepší by bylo, pokud nastávající manžel má peníze, aby dluhy za Tebe uhradil - abyste do manželství vstupovali s čistým štítem.
Pokud to nejde, určitě smlouvu na majetek.
A na mateřský - zeptala bych se toho insolvenčního správce, jak to chodí, určitě s tím má nějaké zkušenosti. Možná že za tu dobu by za Tebe mohl platit manžel, nebo z mateřský/rodičovský? Těžko říct. Fakt bych se zeptala.
Není tady
V rámci insolvence pravděpodobně směřujete k oddlužení, ke kterému může dojít pokud uhradíte alespoň 30% dluhů. Pokud se tedy sníží Vaše příjmy a tuto část nesplatíte, nemůžete očekávat že by Vás soud oddlužil.
Není tady
Více také zde:
reklama, spam
Není tady
Pokud chcete objektivní, ničím nezkreslené informace, navštivte webové stránky uvedené v mém podpisu.
Není tady