Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 6. 2012 16:33

AmiraMira
♥------

insolvence

Ahoj, mám dotaz, nikde totiž nemohu najít odpověď. Mám schválenou insolvenci, bohužel jsem se dostala do takové situace, kdy toto nebylo možné řešit jinak. Nebudu vysvětlovat, jak jsem se do této situace dostala, protože by to bylo na nové téma. Ale k mému dotazu.. již od ledna mi zůstává z výplaty cca 7.500,- Zbytek jde ins.správci a ten to odesílá věřitelům. Mám přítele, jsme spolu již 4 roku, budeme se brát a uvažujeme i o miminku. Jenže, mě čeká ještě splácení 4 a 1/2 roku. Jen bych chtěla vědět, jak by to bylo, kdybych během těch 5-ti let otěhotněla. Nevíte někdo? Je mi 32 a příteli 38, takže čekat 5 let...to už asi ne..smile
Děkuji...

Není tady

#2 21. 6. 2012 18:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: insolvence

AmiraMira napsal(a):

Ahoj, mám dotaz, nikde totiž nemohu najít odpověď. Mám schválenou insolvenci, bohužel jsem se dostala do takové situace, kdy toto nebylo možné řešit jinak. Nebudu vysvětlovat, jak jsem se do této situace dostala, protože by to bylo na nové téma. Ale k mému dotazu.. již od ledna mi zůstává z výplaty cca 7.500,- Zbytek jde ins.správci a ten to odesílá věřitelům. Mám přítele, jsme spolu již 4 roku, budeme se brát a uvažujeme i o miminku. Jenže, mě čeká ještě splácení 4 a 1/2 roku. Jen bych chtěla vědět, jak by to bylo, kdybych během těch 5-ti let otěhotněla. Nevíte někdo? Je mi 32 a příteli 38, takže čekat 5 let...to už asi ne..smile
Děkuji...

otěhotnět můžeš, ale musíš splácet......

Není tady

#3 21. 6. 2012 18:53

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Odborník nejsem, ale laicky:
- pokud se budete brát, určitě sepiště rozdělení majetku (předmanželskou smlouvu)
Jak je to s placením na mateřský nevím, ono nejlepší by bylo, pokud nastávající manžel má peníze, aby dluhy za Tebe uhradil - abyste do manželství vstupovali s čistým štítem.
Pokud to nejde, určitě smlouvu na majetek.
A na mateřský - zeptala bych se toho insolvenčního správce, jak to chodí, určitě s tím má nějaké zkušenosti. Možná že za tu dobu by za Tebe mohl platit manžel, nebo z mateřský/rodičovský? Těžko říct. Fakt bych se zeptala.

Není tady

#4 24. 6. 2012 19:24

Mgr. Filip Netopil
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

V rámci insolvence pravděpodobně směřujete k oddlužení, ke kterému může dojít pokud uhradíte alespoň 30% dluhů. Pokud se tedy sníží Vaše příjmy a tuto část nesplatíte, nemůžete očekávat že by Vás soud oddlužil.

A D V O K Á T N Í   K A N C E L Á Ř   S V O B O D A | telefon 257 222 200

www.aksvoboda.cz

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ SVOBODA  |  CZ, Praha 5, Smíchov, U Demartinky 1, 150 00

Není tady

#5 4. 12. 2012 15:49

fadp
♥------

Více také zde:

reklama, spam

Není tady

#6 22. 5. 2013 0:17

dluhy.org
♥------

Pokud chcete objektivní, ničím nezkreslené informace, navštivte webové stránky uvedené v mém podpisu.

Podpis smazán administrátorem, nepovolená reklama.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí