Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 21. 6. 2012 15:37

ivette
♥------

plastika břicha

ahoj, nikde jsem tadyn nenašla úplně tohle téma, tak ho zakládám,pokdu už nekde je tak se omluovámwink uvažuju nad platiskou břicha (abdominoplastikou), mám po dětehc to břicho fakt příšerné, hlavně hodně přeislou kůži, která musí pryč...tak bych chtěla poprosti o nějaké zkušenosti a hlavně doporučení kde si operaci nechat udělat, mám strach po tom co jsem slyšela o všech těch pokažených platikách...děkuju za opdovědi:)

Není tady

#2 22. 6. 2012 21:03

Ládi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Chrudim

Re: plastika břicha

ahoj, já jsem po plastice tři týdny. Dělala mi ji dr černoch v Havlíčkově Brodě,ale jeho působiště je v Brně...Operace u něj vyjde na 14 tisíc. Mě ji hradila plně pojišťovna, po schválení revizního lékaře. Měla jsem kýlu a rozestup břišní stěny.....operace dopadla úžasně, břicho mám úžasný, jsem strašně spokojená...ptej se, co tě zajímá...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10715;107/st/20070122/e/Veronika+Birthday/k/2037/event.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20080823/n/Marek/k/d2ce/age.png

Není tady

#3 26. 6. 2012 11:29

JarkaJ
♥------

ahojky, no švagrová na tom byla před pár rokama v Medicomu v Praze, nevím teda odkud jsi, ale pokud by ti nevadilo případně dojet...udělali jí to bezva, byla spokojená smile ale jka říkám, záleží okdud jsi a jak daleko jsi ochotná jet na operaci..

Není tady

#4 3. 9. 2012 11:48

ivette
♥------

JarkaJ: no nevadilo by mi dojet celkem kamkoli a do toho medicomu se asi objednám, čelta jsem v diskuzích hondě pozitivních ohlasů na některé jejich doktory, tak asi na tom něco bude...sympatická by mi byla paní doktorka Franců, přece jenom mi víc vyhovuje jednat s lékařkou než s mužem smile díky za tip! smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí