|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dorbý den, dost vážně uvažuju o plastice horního rtu, konrkétně o zvětšení..mám ho dost tenký,pusa je nesouměrná a hodně se mi to nelíbí...pořád se s tím nějak snažím srovnat, ale asi to budu řešit nějakou operací, konečně si ji po letech mlůžu dovolit, tak si říkám proč se nevylepšit:)...máte s tm někdo zkušenosti, nechávaly jste si podobný zákrok? případně kde jste na něm byly? díky za odpovědi:)
Není tady

virtual.diva - taky jsem si nechavala zvetsovat rty,teda oba a nechala jsem si to v Medicom VIP - edlaji to uplne jinou metodou,necpou ti tam zadne umele latky a hlavne se nemusi ta vypln obnovovat kazdou chvli...webovky jsou http://www.medicomvip.cz, tak se kdyztak koukni sama 
Není tady
Pokud hledáte způsob, jak si bezbolestně zvětšit rty, vyzkoušejte sérum pro zvětšení rtů Hydroderm. Efekt trvá až 48 hodin. A nemusíte podstupovat bolestivé plastické operace rtů.
Není tady