|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
To by me taky zajimalo dusicko, to myslim zcela vazne, jinak jsi mi neodpovedela co mam Majkafe zavidet?
Vždyť tě to nezajímá
Zajima me to a ocekavam odpoved. A ty ji musis vedet, kdyz si to tvrdis.
No přeci "závidíš" toho Muže s velkým M.
Není tady

lupina montana napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
A kam nám zmizel Marek, tou večeří to skončilo?
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?Já myslím, že zbloudil v tom náhle vzniknuvším bordelu
Myslíš, že je to na něj moc složitý, že?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
jistě, že existují - že Dusička takového ještě nepotkala nic neměni na skutečnosti, že tací muži jsou.
Já nemám problém s chlapem,který by mi byl nevěrný. Takže neřeším.
Charisma chlapa je pro mě něco jiného - např. když něco slíbí, tak to dodrží a podrží v nouzi třebaTomu nerozumím, Chceš říct, že by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chceš říct, že ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřešíš?
Jinak, to co popisuješ u chlapa s charimatem slovy: "když něco slíbí, tak to dodrží" neznamená, že když ti slíbil, že ti bude věrný, tak to dodržet nemusí, protože tohle ty neřešíš?
Rozumím tomu dobře?
Co je to slovo nevěrný? Od kdy začíná nevěra?
Nevěra je pusa, nebo až sexuální spojení?
Nevěra je pokukování po jiné ženě nebo není?
Tím,že si někde zasouloží se přeci nemusí jednat o nevěru. Může se stát kommukoliv, a přesto miluje partnerku.
Sliby, chyby.
Pokavad cítím, že muž mě miluje, nepodezírám, neslídím, i kdyby mi byl nevěrný, tak dokad cítím,že mě miluje, není co řešit.
A kdyby nemiloval a já to vycítila, lásku si "nekoupíš" lásce neporučíš
Upravil(a) dusička (22. 6. 2012 15:39)
Není tady
Když nebudu
tak bych řekla, že Marka přítelkyně cítí že je něco ve vzduchu.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?Já myslím, že zbloudil v tom náhle vzniknuvším bordelu
Myslíš, že je to na něj moc složitý, že?
Ani ne tak složitý, jako chaotický....
Není tady

dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Já nemám problém s chlapem,který by mi byl nevěrný. Takže neřeším.
Charisma chlapa je pro mě něco jiného - např. když něco slíbí, tak to dodrží a podrží v nouzi třebaTomu nerozumím, Chceš říct, že by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chceš říct, že ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřešíš?
Jinak, to co popisuješ u chlapa s charimatem slovy: "když něco slíbí, tak to dodrží" neznamená, že když ti slíbil, že ti bude věrný, tak to dodržet nemusí, protože tohle ty neřešíš?
Rozumím tomu dobře?Co je to slovo nevěrný? Od kdy začíná nevěra?
Tím,že si někde zasouloží se přeci nemusí jednat o nevěru. Může se stát kommukoliv, a přesto miluje partnerku.
Sliby, chyby.
Pokavad cítím, že muž mě miluje, nepodezírám, neslídím, i kdyby mi byl nevěrný, tak dokad cítím,že mě miluje, není co řešit.
A kdyby nemiloval a já to vycítila, lásku si "nekoupíš" lásce neporučíš
Dobrý, pak ale nechápu, proč na něm chceš, aby dodržel v ostaních případech co slíbí, to jsou obvykle mnohem větší prkotiny.
Proč má třeba dojít nakoupit (když ti na to ráno kývl), když potřebuje jít na výlet se svou novou přítelkyní - ani není třeba přemýšlet o tom, jak jsou spolu daleko, to už je vedlejší.
Při tom může milovat i tebe, ale už to tak nejiskří, co si budem povídat.
Není tady

dusička napsal(a):
Jsi normalni? Ty mas teda uroven.
Pro me je muz s velkym M, ten, kpoho jsem tu popsala. Zopakuji: zdrave sebevedomy, ma svou hrdost a respektuje svoji partnerku, tim padem ma respekt k sobe a je verny.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nu, s manželkou je evidentně nekompatibilní.
A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak že ON je ON pro každou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď všeobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak šel halt za jinou.
Hezkýýý Maňas - copak jsi nám tím teď asi tak řekla, že? Že TY si myslíš, že on je pro tebe ON, kdežto ty nejsi ONA pro něj....jinak by přeci za tebou šel halt světa kraj
Je to možné, Zklamaná. 
Můžu mluvit jenom za sebe. 
Upravil(a) majkafa (22. 6. 2012 18:32)
sahleb napsal(a):
Vetsine pritomnych leze Majkafa krkem, protoze neopomene pri jakekoliv prilezitosti vzpomenout, co, jak a kdy delali, ona a ten jeji vesnickej zenac. jak ji pise "eroticke" sms, jakyho ho ma, muz s velmym M, se tomu rika,....sexymozek apod................
Normalne je jasne, ze Majkafa se tady PRODUCIRUJE a PRODUCIRUJE se svym vztahem, bohem, jinym svetem, "vynemuzeterozumet", osudu, jedinecnosti, jing-jang, ping-pong, On-Ona. A produciruje se proto, furt dokola, ze chce po*n verit, ze je stastna a mam pocitze to nekde musi demonstrovat. Jeji pofiderni "stesti" je totiz nestesti pro dalsi dva lidi.
Kdo je stastny tohle nedela, budu citovat jednu svou oblibenou spisovatelku I. Bachmann, ktera rika:
"Wer die Geheimnisse des Bettes verrät, verdient die Liebe nicht."
neboli: "Kdo vykecava tajemstvi loznice, nezaskouzi si lasku"
AXI jako obvykle je v tvych slovech citit zlomyslnost. POkud ti majkafa nevadi a libi se ti jeji pristup, tak si kecejte o zenacich nekde na SZ.
sahleb, s někým si mě pleteš. 
Ale za citaci tvé oblíbené spisovatelky děkuji. 
Zajímalo mě, kolik obyvatel má vesnice, kde bydlí můj milý. Nu, je taková menší, přes 60 tisíc. 
Ale možná tím přídavným jménem znevažovala ty, kdo bydlí ve vesnicích...
Upravil(a) majkafa (22. 6. 2012 20:26)
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Pro me je muz s velkym M, ten, kpoho jsem tu popsala. Zopakuji: zdrave sebevedomy, ma svou hrdost a respektuje svoji partnerku, tim padem ma respekt k sobe a je verny.
Je Sahleb už ani nejde psát tím rozčilením - sebevedomy 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Tomu nerozumím, Chceš říct, že by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chceš říct, že ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřešíš?
Rozumím tomu dobře?Co je to slovo nevěrný? Od kdy začíná nevěra?
Sliby, chyby.
A kdyby nemiloval a já to vycítila, lásku si "nekoupíš" lásce neporučíšDobrý, pak ale nechápu, proč na něm chceš, aby dodržel v ostaních případech co slíbí, to jsou obvykle mnohem větší prkotiny.
Proč má třeba dojít nakoupit (když ti na to ráno kývl), když potřebuje jít na výlet se svou novou přítelkyní - ani není třeba přemýšlet o tom, jak jsou spolu daleko, to už je vedlejší.
Při tom může milovat i tebe, ale už to tak nejiskří, co si budem povídat.
Když se domluvíme,že má dojet nakoupit, počítám s tím a dělám něco jiného krom nákupu - ale to je blbý přirovnání.
Když pojede na ryby ,tak může jet na výlet s přítelkyní, neřeším, jestli je na rybách, nebo s ženskou. A měla bych jako? 
Není tady
majkafa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nu, s manželkou je evidentně nekompatibilní.
A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak že ON je ON pro každou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď všeobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak šel halt za jinou.
Hezkýýý Maňas - copak jsi nám tím teď asi tak řekla, že? Že TY si myslíš, že on je pro tebe ON, kdežto ty nejsi ONA pro něj....jinak by přeci za tebou šel halt světa kraj
Je to možné, Zklamaná.
Můžu mluvit jenom za sebe.
Děkuji - tos mi nemusela vysvětlovat, já naprosto chápu, že pro tebe ON je takový muž s velkým M. který bez skurpulí zahýbá své ženě - tj. je nevěrný. Pak nechápu, že ses rozváděla, když ten tvůj manžel ti byl permanentně nevěrný, vždyť splňoval tvá kriteria o muži s velkým M - byl to přeci ON 
Jooo, jistě - teď začneš tu obehranou písničku, že jsi nebyla na dně kvůli jeho nevěrám, nýbrž, že měl jiné mouchy....promiň, ale kvůli takovému týpku bych já osobně jásala radostí, že se ho zbavím, než abych z toho byla několik let v... no ty víš, kam jsi to až dotáhla 
Není tady
dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Pro me je muz s velkym M, ten, kpoho jsem tu popsala. Zopakuji: zdrave sebevedomy, ma svou hrdost a respektuje svoji partnerku, tim padem ma respekt k sobe a je verny.Je Sahleb už ani nejde psát tím rozčilením - sebevedomy
no než tu začneš s češtinou, napřed si přečti kontext a pak přemýšlej, jestli Sahleb měla na mysli sebevědomý, nebo sebevědomí 
Upravil(a) Zklamaná (22. 6. 2012 19:10)
Není tady

Vějířovka napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Chlapi jednaji rozumove,zeny srdcem.
O jaké "srdce" by se mohlo jednat u té druhé? Tam se zatím jedná o úplně jiný tělesný orgán.
Ten iný orgán môže byť so srdcom - a hlavne intuíciou - prepojený, lebo inak by mohol Marek (a každý chlap) byť neverný hocikedy s hociktorou. Ale keď ide práve len o túto jedinú, tak to je pekelná - alebo nebeská - kombinácia viacerých príťažlivostí - a áno, aj srdečnej. Telesná príťažlivosť môže byť prchavá, ale je aspoň úprimná a bez kalkulácií typu "ona je bezpečie, on je finančná istota..." 
Není tady

Vějířovka napsal(a):
majkafa napsal(a):
MarekV napsal(a):
eremuruss: Právě proto, že takto hezky začíná asi každý vztah (ten kvalitní i ten, který časem ztratí smysl), jsem na pochybách a v pokušení. Ale opravdu moc děkuju za osobní zkušenosti, ty jsou při rozhodování k nezaplacení.
No a pokud jde o její sestru, tak ta si servítky nebere. Slyšel jsem i o jejich přešlapech, který ale nebyly nic neobvyklýho a nelidskýho.Já bych se toho, co ti píše erem, moc nedržela. Onen ženatý pán byl po mnoha letech, co byla sama, tam to člověk ještě vnímá úplně jinak.
Ty ženatý nejsi, nemáš děti, nová slečna je na tom stejně.
Myslím si, že moc dobře víš, že když to s ní nezkusíš, pořád budeš přemýšlet, co by bylo,kdyby, litovat. Pokud by tvůj nynější vztah byl jiný, řekla bych ti, nerozcházej se. Ale ty, aniž si to vědomě připustíš, hledáš jiný vztah. Zklidni se, poslouchej své nitro, to ti řekne, až ho uslyšíš.
Abys nezahodil lásku, protožes ji nepoznal a vyměnils ji za relativní bezpečí a jistotu, kterou už znáš.Rozdíl mezi tvou "LÁSKOU" a láskou Erem je jen v tom, že Erem už prohlédla a ty ještě ne.
A prečo to tak strašne trápi teba?
Každý nech is ošéfuje svoj život, a svet bude lepšie miesto... Mmch,
- riešime tu neženatého Mareka, nie opäť x-tý krát MF...
Není tady

dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Co je to slovo nevěrný? Od kdy začíná nevěra?
Sliby, chyby.
A kdyby nemiloval a já to vycítila, lásku si "nekoupíš" lásce neporučíšDobrý, pak ale nechápu, proč na něm chceš, aby dodržel v ostaních případech co slíbí, to jsou obvykle mnohem větší prkotiny.
Při tom může milovat i tebe, ale už to tak nejiskří, co si budem povídat.Když se domluvíme,že má dojet nakoupit, počítám s tím a dělám něco jiného krom nákupu - ale to je blbý přirovnání.
Když pojede na ryby ,tak může jet na výlet s přítelkyní, neřeším, jestli je na rybách, nebo s ženskou. A měla bych jako?
To je právě to, že když probíhá nevěra, tak manžel velmi často zapomene na to co slíbil. Tak to vem tak, že kdyby šel na ryby, tak by třeba šel opravdu na ryby, ale občas, kdyby slíbil, že dojde nakoupit nebo pro holku do školky, nebo něco jiného, tak by byl tak duchem nepřítomný, že by to nesplnil - ale tebe by samozřejmě stále (také) miloval, jako to dělají jiní manželé, kteří jsou nevěrní. Pro tebe je hlavní, že tě miluje, a to by splnil, tak je všechno OK.
Není tady

Ziki napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Zakomplexovaný jedinec může být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý může být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk může být také nevěrný jen z důvodu prostého prožitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, že už to není ono, ale na odejití to není. Vaše vidění tohoto problému je dosti zúžené. Jak jste mladá? Hádám, že dost. Anebo jste někde ustrnula.Pokud se člověk dopouští nevěr z těchto pohnutek, které jsi zmínil - je to slabý zakomplexovaný jedinec. Silný jedinec se silným charakterem se nevěr nedopouští. Na tom nemění nic, i když je inteligentní a hrdý v jiných oblastech. V oblasti vztahů je to zakomplexovaný, neinteligentní a rozhodně by neměl být nač hrdý. Leští si jen své ego jak liščím ocasem ebonitovou tyč a je hrdý, že vykřeše jiskřičku.
Mezi věřícími nevěra nekvete
Ale áno... teda, záleží aj na tom, v Čo a ČOMU veria, ale... presvedčila som sa o tom rukolapne
aj s váchnivým kresťanom
, aj s moslimom
, (a myslím, že aj so židom, ale s ním sme hĺbku viery nepreberali...). A poznám (nerukolapne) jedného budhistu jedného hinduistu, ktorý by asi tiež sitom neprešli. Ale je fakt, že všetky náboženstvá som ešte neokúsila, tak neviem 
Není tady
Axi napsal(a):
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?
1) Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
2) Bojí se; co když i jejich pán má podobný vztah?
Nebo je to ještě nějaká jiná vztahová frustrace?Milý Axi, obojí je špatně…. pán kupodivu prozatím stále vykazuje znaky všeobecné spokojenosti a až je vykazovat přestane, situace na „trhu proutníků“ poměrně výrazně vykazuje převahu nabídky nad poptávkou ve prospěch těch loudilů…
Pokud bych však do některého z nich neprozřetelně investovala své city a naděje a dostalo se mi sdělení, že má potřebu pečovat o svého syna až do jeho pomalu třiceti let, věz, že by jel jak namydlený blesk…..já jsem halt ta Panna, co nemá ráda bordel ani v těch vztazích…
Nicméně pravdu máš v tom, že zasahovat do debaty na úsměvné téma Ona a On bylo zbytečné….
Mmch…proč Tys měl potřebu reagovat na moje psaní, hmm?Fakt? A kde? Tak to už asi ztrácím přehled o tom, co kde píšu. Prosím, omluv staršího pána pro jeho roztržitost :-)
A ty vykazuješ znaky všeobecné spokojenosti, hmm? To závidí/bojí/... nemusí být vůbec vědomé; nepřiměřené reakce a klíčová slova ale obvykle hovoří za vše (pochopitelně, že i ty moje) ;-)
ten tvůj strach, závist a frustrace na mě ani nezkoušej.... já jsem vcelku spokojený člověk, šťastný tam, kde žije, jak žije a s kým žije (přestože ten sice občas je na zabití, ale to jsem já někdy taky
) a ty si o tom mysli, co chceš.
Majka s tím jejím „Mužem“ je už takový místní folklór, zbytečně v reakcích ostatních na ty její hlášky hledáš něco, co tam není....myslím, že tu není nikdo, kdo by jí záviděl, ono totiž není co.....a věřím, že ona sama se z těch řečí na její (oblíbené) téma nehroutí, tak to tak neprožívej.... 
Není tady

Selima napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já bych se toho, co ti píše erem, moc nedržela. Onen ženatý pán byl po mnoha letech, co byla sama, tam to člověk ještě vnímá úplně jinak.
Ty ženatý nejsi, nemáš děti, nová slečna je na tom stejně.
Myslím si, že moc dobře víš, že když to s ní nezkusíš, pořád budeš přemýšlet, co by bylo,kdyby, litovat. Pokud by tvůj nynější vztah byl jiný, řekla bych ti, nerozcházej se. Ale ty, aniž si to vědomě připustíš, hledáš jiný vztah. Zklidni se, poslouchej své nitro, to ti řekne, až ho uslyšíš.
Abys nezahodil lásku, protožes ji nepoznal a vyměnils ji za relativní bezpečí a jistotu, kterou už znáš.Rozdíl mezi tvou "LÁSKOU" a láskou Erem je jen v tom, že Erem už prohlédla a ty ještě ne.
A proč na to tedy odpovídáš ty, co tě na tom trápí, že musíš odpovídat, hmm (abych zapadla). Ošéfuj si ty svůj život a svět bude lepší míslo
Neženatý Marek už asi sublimoval nebo se vrátil k Estele.
Upravil(a) Vějířovka (22. 6. 2012 19:29)
Není tady

Vějířovka napsal(a):
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?
Marek je podľa mňa otrávený ako indiánsky šíp... a nedivím sa mu ani veľmi.
Není tady

Vějířovka napsal(a):
Selima napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Rozdíl mezi tvou "LÁSKOU" a láskou Erem je jen v tom, že Erem už prohlédla a ty ještě ne.
A proč na to tedy odpovídáš ty, co tě na tom trápí, že musíš odpovídat, hmm (abych zapadla). Ošéfuj si ty svůj život a svět bude lepší míslo
![]()
![]()
Neženatý Marek už asi sublimoval nebo se vrátil k Estele.
Mňa netrápi nič, len som mierne otrávená, lebo v nejakom spomienkovom optimizme furt na ten Babinet vleziem, že si počítam zaujímavé nové vlákno, a potom sa to tu vždy zvhrne na to isté. Je to už nudné, to je celé. Ale asi ešte nie dosť nudné, aby ma navždy odradilo...
Idem čítať lepšie pikošky, pá.
Upravil(a) Selima (22. 6. 2012 22:49)
Není tady

Tenzan napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Proč jen? Pracovní úspěchy asi podle vás nejsou nic moc extra, ale pro jiného to už být tak nemusí. Překvapivě ostatní lidé jsou často jiní než vy sama.Já stádnost nevidím jaké výhodu,ale jako ubohost:lol: A vy se určitě živíte jako věštec-tak vzhledem k tomuto čarodejnickému řemeslu a jak staré se čarodejnice všude prezentují,vás ty "prac.úspěchy" mohou opravdu provázet až do def.konce:godlike:
Já TO dělám vcelku pravidelně. A na nějaký pracovní úspěch teprve čekám. Já jen říkám, že lidi jsou různí a někdo si klidně může nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být žádná zakomlexovaná chudinka.
to děláš blbě - nemůžeš čekat,ale jít mu přeci vstříc a to tím,že pro to už nyní a stále něco moooc a mooooc děláš a makáš na tom zkrátka.
Není tady
Selima napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?Marek je podľa mňa otrávený ako indiánsky šíp... a nedivím sa mu ani veľmi.
No možná,ale já myslím,že je natolik inteligentní(alespoň na mě tak zapůsobil),že ho nějaký Babinet snad ani otrávit nemůže.. 
No a já myslím,že Marek je svobodný,mladý kluk,který má celý život před sebou a tak jeho rozhodování nevidím,jako nic tragického..
Vztahy vznikají,mění se,vyvíjejí a někdy také zanikají,aby třeba člověka posunuli někam dál. A je jedno v kolika letech a po jaké době.. Tam ,kde něco končí,vždy něco nového začíná..
Vezměte si,jak se tady řeší neustále nějaké vztahy a to i v pozdějším věku natož u tak mladého kluka.. Hlavně teda,ať se dobře rozhodne,tak,aby byl spokojený. 
Tak Marku,"noc je ještě mladá"... 

majkafa napsal(a):
sahleb, s někým si mě pleteš.

Ne nepletu, napsala jsi tu o to svem zenaci az dost az prilis a daleko nejvic ze vsech. Mnozi te tu napominaji, maji uz toho dost. Nikdo tu svpoji znamost nepredhazuje a neproduciruje se jako ty.
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Hezkýýý Maňas - copak jsi nám tím teď asi tak řekla, že?

Davam si do svych hesel 

Není tady